-100 ΓΡ 86,6
Printable View
-100 ΓΡ 86,6
Καλημερα κι απο μενα.Παει ακομα ενα κιλακι.Σημερα το πρωι 116!!!!2 κιλακια σε 8 ημερες!Χωρις εσας δεν θα τα ειχα καταφερει!Ησαστε η καλυτερη διαιτα του κοσμου!!!(ας ξαναλλαξω και το τικερακι μου τωρα!)
Καλημέρα κούκλες.....μετα απο αρκετο καιρο στασιμότητας,
και σχεδον 2 βδομάδες απουσίας απο τις σελίδες του φόρουμ......
σήμερα 63.5!!!!!!!!! επιτέλους! καλή συνέχεια σε όλες....
ααα και νας σας πω οτι μετα το σ/κ η ζυγαριά με έδειχνε 65!
φρικη!
Καλημέρα :) Γεια σου bubble μου! Μπράβο και για τη κατηφόρα! Εγώ ήμουν λίγο χάλια χθες και συνεχίζω να μην έχω τη καλύτερη διάθεση.. άσχημα νέα!.. ευτυχώς όμως μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Δε το βάζω κάτω, κάτι θα γίνει..
Σήμερα -200γρ από 103,7 σε 103,5.
άντε ρε φιλένάδα κρίμα...... και ήμουν πολυ αισιόδοξη!!!!
μή το βάζεις κάτω όμως ε... για όλους έχει ο Θεός.
τρίτη μέρα ιφ...μέχρι εχτές δεν είχα χάσει τίποτε...σήμερα όμως....πήρα +1100....έλεος!!!!!!!!!!
αλλη μια μερα στα ιδια κιλα....
δε πειραζει....!
-100.Aυτο το 5 δε λεει να φυγει ομως ειναι οντως στοιχειωμενο.:P Oχι ρε σωμα μουυυ, δε θα ξανασταματησω τη διαιτα στα 75 αυτη τη φορα, παρτο χαμπαριιιιι!:P:P:P
καλημερα!σημερα 59.7,αλλα εχω ενα φουσκωμα,θα σκασω μιλαμε!
+1 στο φουσκωμα!Και απο τουαλετα λιγα πραματα.Περιμενω περιοδο οπως προειπα επισης.Ολα τα καλα μαζι.
5αράαακι;;;;; Μπράβο ρε συ!!!Quote:
Originally posted by granita
Μια απο τα ιδια κι εγω..με ποναει η κοιλια μου κατω χαμηλα κιολας.Χθες δεν εφαγα καθολου λαδι(ξεχασα).Λετε να βοηθησει σημερα?
ευχαριστώ!αν δεν ειχα κ το φουσκωμα θα πετουσα απ τη χαρα μου!εσυ πως νοιωθεις σημερα κουκλίτσα μου?Quote:
Originally posted by dew
5αράαακι;;;;; Μπράβο ρε συ!!!Quote:
Originally posted by granita
granitoula τωρα το συνειδητοποιω επειδη δεν το πανυγηρισες.5αρακι!!!!!
χαχα.ναι οντως κ εγω νομιζα οτι θα το πανηγυρισω αλλα δε μ αφηνει το χαζοφουσκωμα!ελπιζω παντως σε 5 μέρες να φτασω τον στοχο μου (-700γρ).
Δεν ξερω τιποτα,εμεις θελουμε ψηφιακο κερασμα.:P:P
Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... :P
Πρέπει να οργανωθώ κάπως μήπως και φτιάξω τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω πως και από που να αρχίσω!
Το θέμα της δίαιτας το έχω πάρει εγωιστικά πάντως, Ότι και να συμβαίνει, τουλάχιστον έχω κάτι που ελέγχω 100% και αυτό είναι το σώμα μου αυτή τη στιγμή!
ʼντε να φύγει και το φουσκωματάκι σου να δεις και τα 5αράκια σου να κατεβαίνουν!
Aυτο το προσπαθω να ειμαι καλα εχω βαρεθει να το λεω παντως.Σε καταλαβαινω απολυτα.Το θεμα της διαιτας ομως περναει μονο απο το χερι μας, αρα με θεληση μπορουμε να το φτιαξουμε.Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Quote:
Originally posted by dew
Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... :P
Πρέπει να οργανωθώ κάπως μήπως και φτιάξω τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω πως και από που να αρχίσω!
Το θέμα της δίαιτας το έχω πάρει εγωιστικά πάντως, Ότι και να συμβαίνει, τουλάχιστον έχω κάτι που ελέγχω 100% και αυτό είναι το σώμα μου αυτή τη στιγμή!
ʼντε να φύγει και το φουσκωματάκι σου να δεις και τα 5αράκια σου να κατεβαίνουν!
χαχαχαχαχα!εγινε!
Οπως καταλαβαινουμε ολοι το ψηφιακο κερασμα συμφερει γιατι εχει 0 θερμιδες.:P:P
Αν είναι έτσι ε γώ τότε θα πάρω διπλή μερίδα, μπράβο granita!
dew υπομονή, θα φιάξει που θα πάει, το νόμισμα έχει 2 όψεις....
αντε βρε τυχερες σας κερναω ολες λοιπον ηλεκτρονικα παστακια,παγωτινια και σοκολατακια!!!!!!σε 5 κιλα το ξαναγιορτάζουμε!
γεια σας κορίτσια!
έχω χαθεί λίγο, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω το πρωί από τη δουλειά.... καταρχάς μπράβο σε όλες σας, τα πηγαίνετε πολύ καλά, και εννοείται σεμί-γρανίτα θα συμμετάσχω κι εγώ στο κέρασμα, τα παγωτίνια σου μούρλια!!
dew μη στεναχωριέσαι, κάτι θα γίνει βρε, υπομονή μωρέ, τι στο καλό που θα πάει θα τακτοποιηθείς:)
φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες!
Ευχαριστώ βρε κορίτσια :)
Nina τι βλέπουν τα ματάκια μου;; Πάει ΄και ο δεύτερος στόχος και αλλάξαμε και τικεράκι;; Μπράβο μπράβο!!!
Μπραβο σε ολεσ σασ! σασ θαυμαζω, ελπιζω και γω σιγα σιγα να τα καταφερω...Αν και εχασα Τοhttp://www.ticker.7910.org/wa__64__0...3VyIHRleHQ.gif 1ο κιλο
πωσ μπαινει πιο κατω το ρημαδι?
Στα ιδια! 57.5
Καλημέρα!
+200. Πάααλι καλά!
79,7 σημερα και περιοδο καλωσηρθες γιατι μας επρηξες!!
Quote:
Originally posted by eleni1201
Βάλε το τικεράκι μονο του από κάτω ;) Με enter :)Quote:
Originally posted by nina11
πωσ μπαινει πιο κατω το ρημαδι?
Στην υπογραφη σου το βαζεις...
Καλημέρα!
-100γρ σήμερα. Από 103,5 σε 103,4.
-600!ΕΥΤΥΧΩΣ που κρατηθηκα χθες και δεν εφαγα.(εχω λυσσαξει λογο περιοδου)!Εφυγε το ριμαδι το 75, τωρα πηρα κουραγιο για τα επομενα.Το φυσιολογικο bmi πλησιαζει!:)
(edit: η απωλεια ειναι μεγαλυτερη μετα την επισκεψη στην τουαλετα.Τι εγινε ολα εφτιαξαν σημερα;!!!!!!!!!!!!!!!)
Mπραβο Constance!
Είδες constance μου; Το κόλλημα μπορεί να είναι χαζό, αλλά το να βλέπεις τα κιλά να πέφτουν έτσι όταν ξεκολλήσεις, είναι ανεκτίμητο! :D Στο καλό να πάει το 75 και να μη μας γράφει!!Quote:
Originally posted by Constance
-600!ΕΥΤΥΧΩΣ που κρατηθηκα χθες και δεν εφαγα.(εχω λυσσαξει λογο περιοδου)!Εφυγε το ριμαδι το 75, τωρα πηρα κουραγιο για τα επομενα.Το φυσιολογικο bmi πλησιαζει!:)
(edit: η απωλεια ειναι μεγαλυτερη μετα την επισκεψη στην τουαλετα.Τι εγινε ολα εφτιαξαν σημερα;!!!!!!!!!!!!!!!)
Ευχαριστω κοριτσια μου.Ειχα καταλαβει οτι ηταν εικονικο το κολλημα για τους λογους που ειπα παραπανω,αλλα και παλι ενιωθα καπως τις τελευταιες μερες.Βαδιζα με ρυθμους χελωνας και χθες πραγματικα ηθελα να φαω το συμπαν.Σημερα μου εφτιαξε η διαθεση μου πραγματικα αυτη η απωλεια ηταν οτι χρειαζομουν.:)
καλημερα!ειμαι πολύ χαρούμενη!ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑ και σημερα με εδειξε 58.9!!!!!!!!!!!!!!!απιστευτο?????- 800!!νοιωθω οτι πλησιαζω πλεον στο τελος!
μπραβο Constance!
granita κατι εχει γινει σημερα μου φαινεται χιχιχι!Μπραβο!!!Πλησιαζεις απειλητικά νομιζω.Και να αλλαξει ο στοχος παρακαλω στην υπογραφηηηη!;)
καλα εννοειται!Μιλαμε ειναι το μονο που μου παει καλα αυτη τη στιγμη αλλα ειμαι χαρουμενη!φορεσα κ ψιλες γοβες και φορεματακι (οχι κοντο,ειπαμε ειμαστε σοβαρες) σημερα στη δουλεια!
Το μονο που παει καλα οντως.Γιατι κατα τα αλλα δε το βλεπω να φτιαχνει το πραγμα.:P
Μπραβο που φορεσες ωραια ρουχαλακια.:)
πω πω κουκλιτσα μου πλησιαζουμε!φαντασου οτι το χειμωνα θα μαστε ηδη στη συντηρηση και θα τα εχουμε καταφερει!