Έπρεπε να ξέρετε ότι οι γυναίκες είναι ότι να ναι
Printable View
Έπρεπε να ξέρετε ότι οι γυναίκες είναι ότι να ναι
Λουτσο εδώ λουτσοσ εκεί λουτσοσ κ πάρα πέρα τον λουτσο ετρυγησαμε κ παίξαμε σαν να ήτανε φλογέρα
Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι με βασάνιζαν γτ ήξερα την θεραπεία το έκανα τόσο καλά που το είπανε δουλειά κ με πληρώνουν το θέμα είναι ότι το είχε κάνει ο Μητσοτάκης ο πατέρας κ το 2004 βγάλαμε θεραπεία τώρα έβγαλα καλύτερη περνάει κ ελέγχουν οι κακοί κι οι αστυνομικοί μην γίνει καμία μαλάκια η θεραπεία που υπάρχει από το 1970 είναι ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΥΝ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ Κ ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΕΓΩ ΘΕΡΑΠΕΥΑ ΜΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Κ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΠΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ
Να μη λεω και μ.αλακ.ιες wildhoney,εμενα μια χαρα μου καθονται οι τουριστες πληρωνουν τη χωριατικη 15 ευρω,το δωματιο 300 και τους βαζω και τριπλη ταριφα στο ταξι,χωρις να παρουν πρεφα τα ζωα.Ετσι ειναι ο ελληνας κυμπαρηςΑν την πληρωσει και κανας δικος μας καλη καρδια.Πρεπει να ζησουμε και καπως.Στο χωραφι περνω λαθρο για ενα πιτογυρο μισθο και τους δινω και καμια φαπα μπουρμπουρι αν τσινανε.Ο δρομος εχει λακουβες ομως και ριχνω μπαναγιες.Που σαι παπαδοπουλε..Δε γουσταρω σιωνιστες γιατι ειναι μασονοι.Στηριζω μπαλαιστινη αλλα τους βρωμιαρηδες και παλι δε τους θελω γιατι ειναι πρακτορες του ερντογαν Ας πανε ιταλια ,εμεις μαλακες ειμαστε δηλαδη..Να τους παρουν στα σπιτια τους τα κουμμουνια.
Η κορη μου γουσταρει κασσελακη επειδη εφαγε κατι φαπες και την ειδε επαναστατρια,η γυναικα που εΙναι νοικοκυρα το ρινει Νικη και ετσι πρεπει και εγω παλατζαρω ΝΔ-ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ.εΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑι.
Υ.γ.Επειδη σε βλεπω οτι εισαι καθαροαιμη και για γυνακα καλα τα λες..Πως εισαι?Εμεις οι ελληνες,πρεπει να στηριζουμε ο ενας τον αλλο
Ζούμε ανάμεσά τους. Εμείς οι ανθέλληνες που δεν αναγνωρίζουμε τα σύμβολα και δεν μας πάει ο όχλος
όπου γουστάρει εκείνος. Γαμώ τις σημαίες τους, τα σάπια τους μυαλά, τις θρησκείες τους, τις πατρίδες τους,
και του καθένα τα τιμημένα φαντασιακά. Ούτε το γυναίκα άντρας με χωράει, ούτε τίποτε. Ούτε τα καθαρόαιμα
τα τιμημένα και τα αρχαιοπρεπή.
Ναι σε ολα!Και εγω πουθενα δε χωραω και σε τιποτα.Και την αρχαια και τη νεα την κατουραω.
Για σενα ρωτησα μεσ το χαβαλε,αλλα αν θες απαντας,δε με ξερεις και απο χθες
https://www.youtube.com/watch?v=E_mxTdvq5po βρικα αυτο πολυ ωραιο !!:rolleyes:
Προσπαθω να μαθω κατι νεο και φαινεται βουνο, αλλα ειμαι ακομα στην αρχη. Πρεπει να του αφιερωνω τρεις ωρες την ημερα για κανα 8μηνο για να πω οτι κατι κανω. Αντε να δουμε πως θα παει αυτο.
Δεν πιστεύω ότι το καλύτερο από τα πράγματα στη ζωή μου είναι ο καφές κ το τσιγάρο
'Εχασα τη μητέρα μου πολύ πρόσφατα και ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Από covid, δευτερογενή λοίμωξη.
Και αυτό θέλει το χρόνο του. Κατά τ' άλλα, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολα και ξέρω ότι θα τα καταφέρω και τώρα.
Θενκς ρε συ για το ενδιαφέρον. Τις φρίκες μας τις τρώμε, είναι δεδομένο. Άμυνες να έχουμε.
WildHoney Συλλυπητήρια κι απο μενα ................... :(
Συλλυπητήρια και από εμένα wildhoney.
Δυστυχώς έχασα και εγώ έναν γονιό αυτή την εβδομάδα και είμαι χάλια.
Χίλια προβλήματα είχα και απλά χειροτέρευω.
Τι να πω σκέφτομαι ότι απλά είμαι άτυχος.
Player Συλλυπητήρια και από εμένα κι εγω εχω χασει τον πατερα μου πριν 10 χρονια :(
Λυπάμαι παιδιά, συλλυπητήρια ειδικα αν ήσασταν δεμένοι..
Περνάει η ζωή
..κάνετε όσες περισσότερες αγκαλιές μπορείτε!!
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΣΙΧΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ
Καλα χριστουγεννα σε ολο το φορουμ ανεξαιρετωςςς, να εχουμε την υγεια μας και την ηρεμια μας :D
https://www.youtube.com/watch?v=iMtr5ubpo5g πολυ ωραιο γλυκο για τις γιορτες τωρα δειτε αξιζει . :)
Μόνο εγώ θα πεθάνω τελικά
Ένα είναι σίγουρο αν με πουν την αλήθεια ή που θα πεθάνουν όλοι η που θα πεθάνω εγώ
Αυτά από το μέτωπο
Είμαι πρεζάκιασ χωρίς να έχω αγοράσει ναρκωτικά εγώ ο ίδιος ποτέ αγοράζω τσιγάρα κ καφέ που έχουν μέσα τα απαραίτητα ποια απαραίτητα γτ σε μένα δεν ξέρω υποψιάζομαι μόνο γιατί μ αρέσουν οι ανεμβολιαστεσ αλλά δεν ξέρω σίγουρα τι παίζει
Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για τη ζωή μου ως ένα βαθμό χωρίς να γίνω εμπορασ γτ 45 χρόνια δουλειάς θεωρείτε σωφρονισμοσ κ υπάρχει πρόβλημα στον τρόπο που επιβιώνω εδώ κ πολλά χρόνια κ δεν ξέρω τι μου γίνεται εκτός αν είναι μόνο καφές τσιγάρο κ μισείτε τον καφέ κ το τσιγάρο αυτό το δέχομαι ξέρω πως έγινε να το μισείτε
Βαρέθηκα να παίρνω αγωγή.
Πόσο τυχεροί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα.
Σκέφτομαι αν θα έρθει ποτέ η μέρα να είμαι και εγώ σε μια τέτοια θέση, χωρίς προβλήματα.
συμφωνώ και συμφωνώ.
απλά υπάρχουν τρόποι οι εξάρσεις μιας νόσου ή μιας κακής συνθήκης να είναι ήσυχες και σχεδόν απαρατήρητες. το ίδιο και οι παρενέργειες καποιων φαρμάκων. όταν δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς ένα πρόβλημα, το διαχειρίζεσαι όπως κάτσει. και πιστεύω πως στην ψυχική υγεία έχει πολλή δουλειά να γίνει.
πχ κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα με ένα άλλο όργανο εκτός του εγκεφάλου, όπου ορίζεται επιστημονικά η "ψυχή". η διαχείριση ενός παθολογικού προβλήματος είναι πιο διαδεδομένη και προσιτή.
από την άλλη, δεν είμαι της άποψης ότι μπορείς να τα συγκρίνεις.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΗΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΟ 2004 ΒΓΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΛΑ
Οπωσ σασ είπα έχει ξαναγίνει το 90 είχανε κάποιες θεραπείες αλλά τώρα το τερματίσαμε καλύτερη δουλειά δε γίνεται
Οπωσ σασ είπα έχετε μια αρρώστια όλοι που σασ την δημιουργούν οι πολιτικοί εγώ καθάρισα από τις εξαρτήσεις στις οποίες ζείτε πρέπει να μάθετε να επιβιωνετε
Κρατοσ ΤΟΥΣ είναι ότι θέλουν κάνουν
Όσοι έχετε αγρότη πατέρα πάει η επιδότηση φέτος θα τα φάνε οι γονείς σασ
Οπωσ σας είπα δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνεις αλλά να την κάνεις σε υψηλό επίπεδο