Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλιστα...Το ακούσαμε κι αυτό!Οφθαλμόν αντί οφθαλμού δηλαδή!Ούτε αυτό το περίμενα από σένα,Πωλίνα!
Δεν πειράζει...Μαθήματα είναι όλα αυτά που μου δίνετε για τις ανθρώπινες σχέσεις,την αλήθεια,την εμπιστοσύνη...
Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους,εσύ μου υποσχόσουν πως θα ερχόσουν σπίτι μου Θεσσαλονίκη από πέρισυ μάλιστα
και ξαφνικά με κερατώνεις με Αθήνα κι άπειρα άλλα ραντεβού κι απαιτείς να κατέβω καθώς και καλά κάνεις τόσο δρόμο για μένα;
Ως προς τα υπόλοιπα,δε θ'απολογηθώ για τις σχέσεις μου με όποιον γουστάρω,παρά μόνο να σημειώσω πως η Γλαύκη έπαψε προ πολλού
να μου γράφει ποιήματα...όσο για τις "υπέροχες μελωδίες της ʼβας"...έχεις δίκιο!Δώσε μου σκυλάδικα και πάρε μου την ψυχή!
Πόσο λίγο με ξέρετε...Λυπάμαι για όλη την παρακμή μου βλέπω να εκτυλίσσεται μπροστά μου.Αποχωρώ από τις ζωές όλων σας!Αντίο!
Αφού εσύ δεν είσαι Θεσσαλονίκη, εγώ τί να έρθω να κάνω? Και δεν φταίω εγώ αν οι προσφορές ήταν για Αθήνα!!!! Αλλωστε πριν λίγο καιρό πήγες Αθήνα και βρήκες τις άλλες. Εγώ που θα έρθω από άλλη χώρα δεν το αξίζω να κατεύεις δηλαδή?