E , πες το κολπο τοτε , γιατι εμενα ποτε δεν με ξεχνανε ..
Printable View
Δε νομίζω πως είσαι άχρηστος όπως μας λες πάντως. Ήδη το ότι έχεις πετύχει στον τομέα του επαγγέλματος είναι πολύ θετικό! Σίγουρα αυτό δε φτάνει για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Χρειάζεται να έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Κυνήγησέ το όπως μπορείς. Άλλαξε παρέες, βρες νέες δραστηριότητες μα κυρίως άλλαξε τρόπο σκέψης. Αν δεν πιστέψεις εσύ σε εσένα, αυτό που θα μεταδίδεις δεν θα είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό. Και εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω -αν σε παρηγορεί κάπως αυτό- .
Ξέρω πως δε βοήθησα και πολύ, είπα μόνο μερικές σκέψεις. Είμαστε σε άλλη ενότητα και δε μπορώ να το αναλύσω παραπάνω. Μη φάμε και κανα ξύλο :p
Να έχουμε την υγειά μας και την τρέλα μας και η μοναξιά θα νικηθεί στο τέλος.
PEACE!
Ξέρω πως οι άνθρωποι που είναι μόνοι, όταν βρουν μια καλή συντροφιά την εκτιμούν όσο κανείς άλλος. Τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις πως δεν μπορείς να μιλήσεις/συζητήσεις δεν τους γνωρίζω. Μπορείς, όταν θα θες να μιλήσεις για αυτό, να ανοίξεις ένα σχετικό τόπικ - αν δεν το έχεις ήδη κάνει- και να μας αναλύσεις εκεί περισσότερα.
Να είσαι δίκαιος με τον εαυτό σου, μη τον υποτιμάς!
Και πάλι PEACE! :D
Το θέμα κλειδώνεται για προφανείς λόγους.
Σε περίπτωση που συνεχιστεί η διένεξη σε άλλα θέματα, θα προχωρήσω σε άμεσο αποκλεισμό μελών για αλλεπάλληλα μηνύματα παραβίασης των όρων χρήσης του φόρουμ.