εγω σβηνω πεθαινω κ νιωθω αβοηθητη απο το απιστευτο στρες που με εχει κυριευσει..νιωθω καμενο χαρτι..εχω αναγκη απο ειδικο..σημερα εχω ψυχοθεραπεια..κ φοβαμαι?κ να δεν με βοηθησει κ αυτη?θεουλη μου βαλε το χερι σου!
Printable View
εγω σβηνω πεθαινω κ νιωθω αβοηθητη απο το απιστευτο στρες που με εχει κυριευσει..νιωθω καμενο χαρτι..εχω αναγκη απο ειδικο..σημερα εχω ψυχοθεραπεια..κ φοβαμαι?κ να δεν με βοηθησει κ αυτη?θεουλη μου βαλε το χερι σου!
Θα πέρασε μπουμ!! Μια χαρά που έχεις ψυχοθεραπεία σήμερα. ..θα μπορέσεις να το συζητήσεις και θα σε βοηθήσει! !!@
ρε παιδια τι γινεται οταν ο ανθρωπος κατακλυζεται μονο απο αρνητικες σκεψεις σε σημειο λυποθυμιας??σε κυριευουν τοσο πολυ που γινεσαι ερμαιο...δνε σε νοιαζει τιποτα τριγυρω...τι γινεται?υπαρχει καποιο οριο?πως μπαινει αυτο το οριο?
Οι σκέψεις είναι μόνο σκέψεις !!! Δεν είναι πραγματικότητα! !! Μη τις κάνεις πραγματικότητα! !! Είναι μέσα στο μυαλό σου!!! Δεν ισχύουν! Μη σε ρίχνει κάνει που βρίσκεται απλά στο μυαλούδακί σου!!!
Εχεις δικιο..απλα δεν βλεπω τα πραγματα με την πραγματικη διασταση τους...πιθανον..εχουν διογκωθει πολυ.
loser......
Κι εγώ παιδιά στη κατηγορία άτυχη με κατατάσσω! Mnimonio μια απο τα ίδια, ιώσεις συνεχόμενες ,διάθεση ψιλοχάλια κι έχω και δυο παιδιά με δυσκολίες . Είπα στο σύζυγο ποιους δεν θέλω στη κηδεία μου γιατί τώρα τελευταία δεν με βλέπω καλά!!
Θέλω να πετάξω ακούγοντας αυτό....
https://www.youtube.com/watch?v=Iq-3B6xfNpY