Κυκνε εγώ βλέπω γουρλντ πάρτι στο λέω για να το δεις κι εσύ άμα θες καληνύχτα σε σένα και όλους
Printable View
Κυκνε εγώ βλέπω γουρλντ πάρτι στο λέω για να το δεις κι εσύ άμα θες καληνύχτα σε σένα και όλους
Μουδιασμένη κι αγχωμένη χωρίς να ξέρω το γιατί αφού σήμερα ήταν μια καλή μέρα...ίσως τώρα που γύρισα σπίτι μου να ηρεμήσω...
αρκετά χάλια αλλά έχω περάσει και χειρότερα και θα τα καταφερω δεν ειναι το τελος η καταστροφη η ευτυχια ειναι αυτο που περιμενουμε να ρθει ..!
καλό μήνα σε όλους, αισθάνομαι λίγο πιεσμένος, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχω πολλά να κάνω αυτό το διάστημα, ίσως πάλι να φταίει το ότι δεν έχω πάρει άδεια... Ποιος ξέρει; θα δείξει
Aισθάνομαι παιδική χαρά σε σύγκριση με 3 χρόνια πριν,Εξαιρετικά σε σύγκριση με 2 χρόνια πριν,Πολύ καλά σε σύγκριση με 1 χρόνο πριν,αισθητά βελτιωμένος σε σύγκριση με 1 μήνα πριν....
Κατα τα άλλα αρκετά ανασφαλής ακόμα.Νομίζω όμως είναι θέμα προσπαθειών τώρα.Να αυξάνω σιγά σιγά το σπρώξιμο της πέτρας.Αν περιμένουμε το θαύμα...το πολύ να πέσει κανας μετεωρίτης στην γη.
Αισθάνομαι τρομερά απογοητευμένη...και λίγο θυμωμένη...χθες έκλαιγα με τις ώρες μέχρι που με πήρε ο ύπνος, κανείς δεν θέλει να με βοηθήσει να σώσω μια ζωούλα και μόνη μου δεν μπορώ να το κάνω...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι συνέχεια για να μην νιώθω τόσο άσχημα αλλά δυστυχώς ξύπνησα... :(
Καλημέρα κύνκνε. Τί έγινε, ποιός κινδυνεύει; Μπορούμε να βοηθήσουμε;
Καλημέρα Κασσάνδρα, μην γελάσεις σε παρακαλώ...
Ένα γατάκι κινδυνεύει, το βρήκα στο χωριό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κι ως τώρα προσπαθούσα να πείσω τους γονείς μου να το φέρουμε Θεσσαλονίκη αλλά μέχρι χθες δεν τα είχα καταφέρει και γι' αυτό έκλαιγα, δεν θα τα καταφέρει να επιβιώσει μόνο του είναι μωρό ακόμα...τελικά έπεισα τη μαμά μου και μόλις πάει στο χωριό θα το φέρει, προς το παρόν το ταίζει ένας ξάδελφος μου...
Ίσως να μπορείτε να βοηθήσετε στο να του βρω ένα καλό σπιτάκι γιατί δεν με αφήνουν να το κρατήσω...
Κι εγώ είχα βρει πέρσι ένα γατάκι πολύ μωρό, με τον πλακούντα ακόμη αλλά τελικά δεν έζησε παρά μόνο 3 μέρες. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που ακόμη το θυμάμαι. Αν είναι πολύ μωρό είναι δύσκολο να ζήσει γιατί δεν έχει αντισώματα από το γάλα της μητέρας του και προσβάλλεται εύκολα από μικρόβια. Θέλει αυτό το ειδικό γάλα σε σκόνη για γατάκια και αποστείρωση στα πάντα, ακόμη και όταν το πιάνουμε πρέπει με τα χέρια πλυμμένα, μη σου πω με γάντια και μάσκα χειρουργείου καλλίτερα!
Έχει ανοίξει τα ματάκια του;
Ναι, τα έχει ανοίξει τα ματάκια του κάτι υπέροχα γκριζογάλανα ματάκια...δεν είναι τόσο μωρό όσο το δικό σου, πρέπει να είναι περίπου ενός μηνός αλλά είναι μικροσκοπικό κι αδύναμο...στο χωριό δεν έχουμε τέτοιο γάλα, δεν έχουμε καν κτηνιατρείο, πρέπει να έρθει εδώ για να τα κάνω αυτά...ελπίζω οι γονείς μου να πάνε σύντομα να το φέρουν και μετά θα το φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ...
Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις... :) Φοβόμουν μήπως το θεωρήσετε ασήμαντο...λυπάμαι για το δικό σου γατάκι... :(
Ναι, θέλει ειδικό γάλα για γατάκια. Εγώ το βρήκα στο pet city και έχει μέσα μπιμπερό και θηλή. Αν δεν είναι πολύ μωρό έχει αρκετές πιθανότητες να ζήσει, ακόμη και με το γάλα αγελάδας.
Πώς δεν σε καταλαβαίνω, έχω ρίξει κλάμα εγώ για ζωάκια.... μαύρο δάκρυ!
Να φανταστείς οτι μου είχαν πάρει όταν ήμουν 5 χρονών ένα κοτοπουλάκι, νεοσσό, κίτρινο και αυτό μετά από μερικές μέρες ψόφησε, ίσως επειδή ήθελε μέρος με λάμπα για να ζεσταίνεται. Έκλαιγα για κανα χρόνο και βάλε και για χρόνια όποτε το θυμόμουν έκλαιγα. Ήταν το παιδικό μου τραύμα.
Ε, το πιστεύεις οτι το θυμάμαι ακόμα και στεναχωριέμαι;
Τώρα έχω δύο κουνελάκια, 3 και 4 χρονών.
Θα πω και τη μαμά μου τη Δευτέρα που θα πάει να κάνει "ψι ψι ψι" μπας κι εμφανιστεί...