Σε χαιρετούν αγωνιστικά και δηλώνουν ότι σε πεθύμησαν! Όχι τα μεμέδια, η ιδιοκτήτρια τους!:smilegrin:Quote:
Originally posted by break
Τα νέα μεμέδια πως πάνε εκεί στα ύψη?
Printable View
Σε χαιρετούν αγωνιστικά και δηλώνουν ότι σε πεθύμησαν! Όχι τα μεμέδια, η ιδιοκτήτρια τους!:smilegrin:Quote:
Originally posted by break
Τα νέα μεμέδια πως πάνε εκεί στα ύψη?
Κορίτσια ζήτησα και εγώ αλλαγή nickname! Eλπίζω να το κάνουν σύντομα!
Πωλίνα μου αν είναι ξεκούραστη η δουλειά σου και ο γιατρός σου το επιτρέπει τότε εννοείται χίλιες φορές καλύτερα στην δουλειά παρά στο σπίτι. Στο κάτω κάτω όπως είπες απασχολείσαι με άλλα, που από τι καταλαβαίνω σου αρέσουν κιόλας, και δεν κάνεις σενάρια φαντασίας με το μυαλό σου. Η θετική σου σκέψη να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, μην ανησυχείς η μικρή σου θα παλέψει και θα βγει νικήτρια!
Πωλίνα μου, πολλές φορές ι υπερηχοι στα ιδιωτικά ιατρεία δεν είναι και πολύ ακριβείς. Και δεν το λεω για να θίξω τους γιατρούς απλά έτσι είναι . Πχ εμενα μου λέγαν αλλες διαστασεις και κιλά απο τον υπερηχο και αλλα βγηκαν απο την μια μερα στην αλλη. Καλά κάνεις και πας για τις εξετάσεις για να μπορέσετε να δειτε τι ακριβώς συμβαινει. Προσωπικά έχω πολύ καλό προαίσθημα για την κορούλα σου και πιστεύω ότι απλά σας κάνει τσαλιμάκια από την κοιλιά ακόμη!!!
χαιρομαι που ο πλακούντας είναι σε ωραία θεσή , είναι καλό και για το μωρό και για σένα αυτο.! Και εγώ για καισαρική θα πήγαινα να σου πω , σιγα μην καθόμουν να κοιλοπονω λες και ζουμε στο 1821. Μεσα εξω , τελειωσαμε , χωρις να ζοριστει και το παιδί και εσυ.
οσο για το αιματάκι το έχω ακούσει ξανα ότι συμβαίνει σε κάποιες εγκυες γυναικες χωρις αυτο να σημαίνει οτι απειλειτε η υγεία του εμβρυου ή η δική σου. Απλά σε κραταει στην τσιτα γαμωτο και δεν μπορείς να χαλαρώσεις.
Εγω σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να κρατήσεις ενα υγιεστατο κοριτσάκι στην αγκαλια σου και να το χαρείς όσο δεν πάει.
Σου στέλνω πολλά φιλιά και αγκαλιες!!
Καλησπέρα,Έλι μου!Ασφαλώς και δε με πιέζεις!Κάνουμε μια κουβέντα για κάτι που πολύ μας έχει απασχολήσει και συνεχίζει να μας απασχολεί.Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία μου αχ αυτή η χρόνια πάλη με το βάρος μας... μας εξαντλεί όλα μας τα ψυχικά αποθέματα και μας στερεύει. Στερεύει την όρεξη μας για ζωή και καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση μας. Η μόνιμη απορία μου για χρόνια ήταν πως γίνεται να μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα και να είμαι άξια σε τόσα πολλά εκτός από τον έλεγχο του βάρους μου; Αυτό που ποθούσα τόσο πολύ και να μην μπορώ με τίποτα να το βάλω σε μία τάξη ώστε να απολαύσω την ζωή μου. Μία ατελείωτη αναμονή, δίαιτες, γυμναστήρια, περιορισμοί, απαγορευμένα φαγητά, στέρηση, απελπισία...
Μην το βάζεις κάτω Ναταλάκι μου και μην σκέφτεσαι για 4η εγχείρηση. Αφού ήδη έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ... Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις την διατροφή που κάνω. Αν δεν χάσεις άμεσα κιλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τρώγοντας τα πάντα θα παραμένεις σταθερή στο βάρος σου χωρίς να αγχώνεσαι για 5 κιλα που ανεβαίνουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Ξέρω είναι μία κουβέντα που την έχεις κάνει άπειρες φορές και κουράζεσαι πλέον να το συζητάς, νιώθεις πως είναι μάταιο αλλά δεν είναι. Στο λέω εγώ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά απέναντι στην τροφή. Ήμουν πεπεισμένη ότι για μία ζωή αν θέλω να είμαι αδύνατη θα πρέπει να είμαι και στερημένη... Σίγουρα δεν έχω φτάσει στο να είμαι αδύνατη αλλά σιγά σιγά κάνω τα βήματα μου. Απενοχοποίησα το φαγητό, έφαγα όλα αυτά που είχα στερηθεί ή έτρωγα με τύψεις και τα ευχαριστήθηκα και αφού ένιωσα πλήρης τώρα χωρίς να το καταλάβω καν έχω αρχίσει να μειώνω την ποσότητα του φαγητού μου γιατί απλά ήρθε η στιγμή που δεν έχω ανάγκη για παραπάνω, άκουσον άκουσον!!! Ποιος εγώ;
Δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας, είναι το αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας μεν, ευχάριστης δε πορείας. Αξίζει ειλικρινά να το δοκιμάσεις και δεν χρειάζεται καν να δεσμευτείς για τίποτα ούτε απέναντι στον εαυτό σου αλλά και σε κανέναν άλλον. Σίγουρα πριν καν αναρωτηθείς για μία άλλη εγχείριση αξίζει να το δοκιμάσεις. Ότι χρειαστείς είμαι πάντα εδώ.
Δεν θέλω να σε πιέσω εννοείται απλά να σου θυμίσω ότι δεν βρίσκεσαι σε μονόδρομο ή σε αδιέξοδο.
Ξέρω καλά γιατί μου συμβαίνει ό,τι συμβαίνει.Ξέρω πόσο έχω χαλάσει το μεταβολισμό μου 30 χρόνια τώρα,ποιά είναι τα έξτρα εμπόδια σ'εμένα
σε σχέση με τα άλλα άτομα που προχώρησαν σε βαριατρική επέμβαση και πάνω απ'όλα τις ψυχολογικές μου παραμέτρους,που κάνουν κουμάντο.
Αυτόν το μήνα αυτό που συμβαίνει είναι πως πάλι δε με νοιάζει η ζωή μου.Δε με νοιάζει να με φροντίσω.Απ'το να έχω φαγητό το μεσημέρι να φάω
ώστε να μην οδηγηθώ σε μια πρόχειρη σύντομη λύση τύπου τοστ μέχρι του να μη με βάλω στη διαδικασία μιας επέμβασης(ή έστω την σκέψη της)
που παλιότερα ήμουν κάθετη πως δε θέλω να κάνω λόγω των συνεπειών και των ενδεχόμενων παρεγενργειών της.Ακόμα και η σκέψη του να μείνω
στο χειρουργικό τραπέζι,δε με νοιάζει!Πόσο μάλλον αν θα έχω τις συνέπειες μιας παράκαμψης.Το ακόμα χειρότερο είναι πως πλέον δε θέλω να χάσω
βάρος για την υγεία μου ούτε για τη μητρότητα ούτε για μια ανάλαφρη ερωτικά και κοινωνικά ζωή,αλλά για να ξεμπερδεύω με το θέμα.Κι ακόμα
κι αν αυτό γίνει,δεν έχω καμία χαρά γιατί ήδη το σώμα μου είναι μια σακουλιασμένη αηδία,πόσο μάλλον αν φύγουν άλλα 50-60 κιλά!Σκατά κι απόσκατα!
Ύστερα κανένας σας δεν καταλαβαίνει πώς είναι να συμμετέχει κανείς τέσσερα χρόνια ενεργά σε ένα φόρουμ απ'όπου περνούν δεκάδες ατόμων
που μέσα σε λίγους μήνες ξεμπερδεύουν με το πρόβλημα του επιπλέον βάρους τους κι είναι φυσικά μέσα στην τρελή χαρά και προχωρούν στις πλαστικές
τους επεμβάσεις κι εσύ που ξεκίνησες από το 2004 με τόση ταλαιπωρία,πόνο στο ιστορικό σου,έχοντας δώσει μάλιστα κάπου 25.000? να είσαι ακόμα 120kg
κι αν ξεφύγεις λίγο στις διατροφικές επιλογές σου να ανεβαίνει πάλι η ζυγαριά τρελά και πάλι προσοχή απ'την αρχή αλλιώς μετράς τις δεκάδες προς τα πάνω.
Kι ούτε καν το να μείνω σταθερή στα κιλά αυτά με δελεάζει!Ούτε παιδί ούτε σκι ούτε σεξ,τίποτα απ'όσα θέλω και στερούμαι δεν μπορώ να κάνω στα κιλά αυτά!
Μιλώ προχθές με την Πωλίνα για το βάρος της και μου λέει πως αν είχε πάρει κιλά στην εγκυμοσύνη της θα είχε αυτοκτονήσει!Εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω;
Βαρέθηκα,κουράστηκα,έχει καταντήσει αηδία!Με βλέπω στον καθρέφτη και δε με αντέχω.Και δυστυχώς έτσι θα φύγει η ζωή μου.Με την εικόνα αυτή αγκαζέ.
Ευχαριστώ για την πρόταση της διατροφής σου.Και μόνο η σκέψη του ν'ακολουθήσω οδηγίες με τρελαίνει!Από ένα απαγορεύεται-επιτρέπεται άλλωστε
ξεκίνησαν πριν ένα μήνα όλα αυτά,όχι βέβαια πως δεν έψαχνε προφανώς μια αφορμή το ταραγμένο ψυχικό μου υπόβαθρο.Σκατά κι απόσκατα!Αυτό έχω να πω
και μάλιστα στην Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας!Τελευταία λέω πολλλές φορές τη λέξη σκατά!Σαν το παιδάκι που μόλις την έμαθε και νομίζει πως μάγκεψε
και τη βάζει σε κάθε του πρόταση. Είναι και μεσημέρι!Ελπίζω να μην τρώτε κιόλας!
Α!! και για τα κιλά που δεν σχολίασα. Καλε Πωλίνα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? εδω κοντεύεις να γεννήσεις και δεν έχει πάρει γραμμαριο!!!!! Είσαι στα αρχικά κιλά σου και όταν γεννήσεις θα βιώσεις την μεγάλη κακτρακοιλα!!!!! 85 για πλάκα το έχεις 2 εβδομαδες μετά την γεννα . ειμαι σίγουρη!!!
Αααα τι ωραία Μακ μου! ʼντε τώρα που είσαι πεταλουδίτσα και πετάς εδώ και εκεί χαρούμενη και πλουμιστή να αλλάξεις και το όνομα σου σε ένα πιο ταιριαστό με την νέα σου λαμπερή διάθεση!
Όσο για το βάρος μας και για τον κόσμο που όλη την ώρα ασχολείται μαζί μας με βγάζει ειλικρινά από τα ρούχα μου! Τις προάλλες μιλούσα με την μητέρα μου για το γεγονός ότι η αδερφή μου πρόσφατα αποκάλυψε στον Θείο μας, τον αδερφό του πατέρα μας, το γεγονός ότι όλα αυτά τα κιλά τα έχασε με την βοήθεια επέμβασης. Και η αντίδραση του ήταν τόσο ρηχή που με σόκαρε. Καταρχήν δεν ρώτησε καν τι εγχείριση ήταν αυτή που έκανε και πως ακριβώς λειτουργεί. Με την συμπεριφορά του έδειξε ότι το μόνο που θεωρεί σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, ότι δηλαδή επιτέλους αδυνάτισε. Με έκανε έξω φρενών αυτή η συμπεριφορά γιατί διαπιστώνω για μία ακόμη φορά πόσο επιφανειακά αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και οι δικοί μας άνθρωποι, το πρόβλημα με το βάρος μας. Εκεί όμως που βγήκα εντελώς από τα ρούχα μου είναι ότι ο Θείος μου γύρισε και μάλιστα χωρίς να είμαι παρούσα και είπε στην μητέρα μου, γιατί δεν κάνω και εγώ το ίδιο για να χάσω τα περιττά μου κιλά!;;;;;; :mad::mad::mad:
Εεεεεεεεεεεεε ήταν η πρώτη φορά που έγινα έξω φρενών!!! Και είναι ο αδερφός του πατέρα μου ε; Για φαντάσου! Δεν άντεξα και εγώ και τα είπα χύμα και τσουβαλάτα στην μάνα μου. Όχι ότι έφταιγε η καψερή σε κάτι, η ίδια πιστεύει στην προσπάθεια μου πλέον και μου έχει εμπιστοσύνη και χαίρεται που νιώθω καλά με τον εαυτό μου και είμαι ευτυχισμένη. Αλλά ήταν ο αγγελιοφόρος των μαντάτων και την πήρε η μπάλα. Έβγαλα παράπονα 15 χρόνων τουλάχιστον! Της είπα λοιπόν ότι επί χρόνια τώρα και εγώ και η αδερφή μου ήμασταν αναγκασμένες να ακούμε σχόλια για την εμφάνιση μας υποτιμητικά, όλο μας το σόι άλλη ασχολία δεν είχε από το να σχολιάζει το βάρος μας και πως παχαίναμε και αδυνατίζαμε. Ποτέ δεν ήμασταν αρκετά καλές και αρκετά όμορφες με αποτέλεσμα να νιώθουμε μόνιμα ότι άσχημες και να συσσωρεύουμε ανασφάλειες και κόμπλεξ! Και τι τους κόφτει δηλαδή αν ο κώλος ο δικός μου είναι μεγάλος;;; Αυτοί τον κουβαλάνε; Εγώ τον έχω και τον χαίρομαι και μια χαρά μου αρέσει! Και άντρα βρήκα και παντρεύτηκα που με λατρεύει και ευτυχισμένη είμαι στην ζωή μου και όλα τα καλά τα έχω! Γιατί τέτοια εμμονή με το βάρος και με την εμφάνιση δεν μπορώ να καταλάβω!!! Ε λοιπόν εγώ δηλώνω ευτυχισμένη με τον εαυτό μου και πλέον νιώθω ΟΜΟΡΦΗ! Και αν θέλει κάποιος να πάει να κάνει εγχείριση να πάει ο θείος μου και όποιος άλλος θέλει και κατά προτίμηση να κάνει μία λοβοτομή μπας και ησυχάσουμε και εμείς! Μα να μην ρωτήσει καν πως νιώθει η αδερφή μου και τι δυσκολίες πέρασε μέχρι να φτάσει ως εδώ; Να μην ρωτήσει πως είναι η υγεία της και τι εξετάσεις κάνει; Τίποτα;;;; ΝΤΡΟΠΗ!
Αλλά τι να πω, παλιά μυαλά...
Καλως το μπρεικακι μας ! Αντε βρε μπουμπου μας έλειψες!!! Ξερασε τα όλα !!!! πως πέρασες , τι έκανες ΟΛΑ!!!!
αφη έρχομαι ετοιμάσου!!!!!
Μάλλον κάποιας της πραγματοποιήθηκε η ευχή!Quote:
Originally posted by angel79
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΕΣΗ ΚΑΦΕΪΝΗΣ ΤΩΡΑ μπας και συνέλθω...
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...ugmwxt4aio.gif
\Quote:
Originally posted by NADINE
Ευχαριστώ για την πρόταση της διατροφής σου.Και μόνο η σκέψη του ν'ακολουθήσω οδηγίες με τρελαίνει!Από ένα απαγορεύεται-επιτρέπεται άλλωστε
ξεκίνησαν πριν ένα μήνα όλα αυτά,όχι βέβαια πως δεν έψαχνε προφανώς μια αφορμή το ταραγμένο ψυχικό μου υπόβαθρο.Σκατά κι απόσκατα!
Χμμμ μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι σου προτείνω... ;)
Κοπελιά νομίζετε είστε το μοναδικό αντιδραστικό ον στον πλανήτη γη;;; Και μου θέλετε να κατεβείτε κιόλας από το γύρω γύρω όλοι μας!!!! Φτου σου και ντροπή σου που φαντάστηκες ότι εγώ μία βετεράνος της δίαιτας θα σου πρότεινα να κάνεις μία διατροφή που έχει μέσα πρέπει και μη και περιορισμούς! Μιλάς στο απόλυτο αντιδραστικό ον και αν δεν με πιστεύεις μπορείς να το επιβεβαιώσεις με την αφή! Εγώ δεν πήγαινα ποτέ μα ποτέ σε διαιτολόγους γιατί μισώ τα πρέπει και τα προγραμματάκια! Θέλω να είμαι ελεύθερη και αυθόρμητη και να κάνω ότι μου κατεβάζει η κούτρα! Και ναι με αυτή τη διατροφή, αν προσέχεις κάποια πραγματάκια, όπως η συχνότητα που τρως και οι συνδυασμοί που κάνεις, μπορείς να τρως από όλα, δεν κάνω πλάκα. Απλά στρέφεσαι σε πιο θρεπτικές λύσεις. Πρώτα τρεύεσαι για να δώσεις στο σώμα σου θρεπτικά συστατικά και μετά τρως για να καλύψεις τα γευστικά κενά σου με ότι άλλο σε ευχαριστεί. Ξέρω ότι η δική σου περίπτωση είναι ιδιαίτερα ειδική και χρίζει και ανάλογης ιδιαίτερης αντιμετώπισης και ότι ο οργανισμός σου αντιδρά διαφορετικά από τον δικό μου σαφώς. Απλά λέω ότι είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις και να δεις πως αντιδρά ο οργανισμός σου. Αυτό μόνο και τίποτα παραπάνω. Και πάλι όμως νιώθω να σε πιέζω και δεν το θέλω.
Έχεις τραβήξει πολλά και η πίστη σου είναι λογικό να έχει κλονιστεί. Που κουράγια για νέες ελπίδες; Εγώ δεν είχα ούτε κουράγια, ούτε ελπίδες, απλά είχα απελπισία όταν ξεκίνησα και τίποτα άλλο. Τώρα 1.5 χρόνο μετά ζω ξανά!
Τομλάς να δηλώνεις πως δεν είσαι 100% ικανοποιημένη από τη δουλειά σου;Ντροπή!Quote:
Originally posted by angel79
Έχω αρχισιε και τα παίζωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! θα αφήσω τα κοκαλάκια μου στο γραφείο!!!!
Έφυγααααααααααααααα
καφέ καφέ καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γιούπι! :P:kiss:
ευχαριστω πωλινα.
μακ εμενα το nickname μου το αλλαξαν μεσα σε λιγες ωρες απο την ωρα που εστειλα το μαιλ στο τεχνικο τμημα οπως μου ειπε η καλλιοπη.
Κατερινάκι μου, ο ιδιώτης γιατρός που πάω κάθε 2 βδομάδες, ακριβώς για τον λόγω ότι οι μικροί υπέρυχοι δεν είναι απολύτως σίγουροι, πάντα με πάει και με μετράει στο μεγάλο μηχάνημα που έχουν, με τη άδεια βέβαια πάντα του εκεί ιατρού.
Σχετικά με το αίμα, το μόνο που μας ανυσυχεί είναι ότι εγώ έχω αίμα αρνητικό, και ο άντρας μου θετικό, και επειδή δεν ξέρουμε τί αίμα έχει η κορούλλα μου, πρέπει να παίρνω ανά 4 βδομάδες, ένα εμβόλιο για αντισώματα, για να μην δημιουργηθούν αντισώματα στο σώμα μου, γιατί αυτά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε επόμενη εγκυμοσύνη (όχι πως θα υπάρξει δηλαδή, αλλά λέμε τώρα!!!).
Οσο για τα κιλά μου, τρέμω στην ιδέα ότι τώρα θα παίρνω βάρος συνεχώς, αφού το μωρό θα παίρνει 1 κιλό τον μήνα περίπου, και άλλα τα υγρά, ο πλακούντας και η μήτρα που μεγαλώνει που αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ζυγαριά μου κάπου στο 1μιση κιλό τον μήνα αν όχι περισσότερο. Ετσι αποφάσισα πως δεν θα ζυγίζομαι σπίτι, η ζυγαριά μου έχει πακεταριστεί, και θα ζυγίζομαι μόνο μία φορά τον μήνα στην διατροφολόγο. τουλάχιστον δεν θα βλέπω την σχεδόν καθημερινή αλλαγή στον αριθμό και να τρελλένομαι.Quote:
Originally posted by *Katie
Α!! και για τα κιλά που δεν σχολίασα. Καλε Πωλίνα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?? εδω κοντεύεις να γεννήσεις και δεν έχει πάρει γραμμαριο!!!!! Είσαι στα αρχικά κιλά σου και όταν γεννήσεις θα βιώσεις την μεγάλη κακτρακοιλα!!!!! 85 για πλάκα το έχεις 2 εβδομαδες μετά την γεννα . ειμαι σίγουρη!!!
καλα να περασετε αφες καλο καφεδιασμα!!!!!
εμενα μου τι βιδωνει που δεν κοιτανε τα κερατα τους ασχολουνται με εμας.μου ελεγε η μανα μου για ενα γειτονα που της ειχε πει λιγο καιρο πριν κανω την εγχειρηση πως εχεις αφησει το παιδι σου και εχει καταντησει?δεν ντρεπεσαι.επεσε το γνωστο χεσιμο απο τη μανα μου και τωρα οποτε την βλεπει αλλαζει δρομο.ο μονος ανθρωπος που ποτε δεν ενιωσα να ενοχλειται απο τα περιττα μου κιλα(περα απο την οικογενεια μου) και να καταλαβαινει οτι ειχα περιττα κιλα γιατι προσπαθουσα να ανταπεξελθω στα ψυχολογικα μου ηταν ο πρωην.τωρα που με βλεπει αδυνατη καμαρωνει ο χαζος.Quote:
Originally posted by monahoiot
Λιλάκο, προετοιμάσου ψυχολογικά να ασχολούνται πάαααααρα πολύ μαζί σου από εδώ και πέρα! Το βίωσα και το βιώνω ακόμη και να σου πω την αλήθεια, χαίρομαι πολύ από τη μια, μου τη βιδώνει από την άλλη , καταλαβαίνοντας πόση μεγάλη σημασία δίνεται στο βάρος από τον περίγυρο μας...Quote:
Originally posted by lila198621
εχω κεφια γιατι εχω πολλα σχολια για τα χαμενα μου κιλα και χαιρομαι.
Tο μάθαμε τώρα...Αχ!Αη ζήλεια να'ταν ψώρα...Και μάλιστα άντρα θέλω,τώρα τον εθέλω!Quote:
Originally posted by monahoiot
Κορίτσια ζήτησα και εγώ αλλαγή nickname! Eλπίζω να το κάνουν σύντομα!
γεια σας!
τι βλεπω το κακο παραδειγμα εδωσα παλι?
αντε ολες θα αλαξουμε νικ τελικα!
αν και εγω τωρα τελευταια μονο για γοργονα δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα.....
η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ζουσα στη θαλασσα και να ειχα τα ψαρια για παρεα
θα μου πεις γοργονα ?
ναι και ασ λενε μερικοι οτι ειναι αχρηστη (τη ξερετε πιστευω τη ρηση γιατι ειναι αχρηστη)
απο το τραβαω οσα τραβαω καλυτερα ψαρι!!!!
πολινακι μη σκας και εμενα μου λεγανε οτι ηταν πολυ μικρη η κορη μου γυρω στα 2 και κιλα την βγαζανε και μαλιστα μου λεγανε οτι θα πρεπει να προσεχω πολυ και οταν την εκανα ηταν 3.200
απλα ξερω ανησυχεις αλλα ετσι και αλλιως η μανα μεχρι το τελος ετσι κανει!
μοναδικη εμενα δεν ειναι πια στην εφηβεια αλλα δε σημενει τιποτα αυτο παντα δυσκολη ειναι η σχεση με τισ κορες εμας πλεον εχει αρχισει να φτιαχνει αλλα μπηκε ο γιος προεφηβεια οποτε ποτε δεν ηρεμουμε! ναταλια μου ξερω πως ειναι δυσκολο χωρις τη μαμα αλλα πρεπει να το παλεψεις νομιζω πως και εκεινη αυτο θα ηθελε!
εγω παντως ετσι πιστευω για την δικη μου και κανω κουραγιο ελπιζω οτι ισως καποια στιγμη με βοηθισε κιολας γιατι ειχα αρχισει να σκεφτομαι πολυ ασχημα για την ιδια μου τη ζωη!
Σύντομος ο καφές αλλά ηλιόλουστος και χαμογελαστός!
Στην επιστροφή πήγα και πήρα φυτικές βαφές από τα βιολογικά και αυτή τη φορά επέλεξα χάλκινο χρώμα :D. Βέβαια με τις φυτικές δεν είναι να περιμένω και δραστική αλλαγή στο χρώμα μου (καστανό σκούρο το φυσικό μου) αλλά θα την κάνω μια προσπάθεια να δούμε τι θα βγει! Είμαι πολύ περίεργη χιχιχιχι. Το σημερινό κούρεμα βγήκε πολύ καλό, ζήτησα από την κομμώτρια να μου τα καθαρίσει και να μου τα φιλάρει όπως πάντα και μου έκανε και ένα τέλειο πιστολάκι και ένιωσα λες και βγήκα από διαφήμιση του Pantene :lol:. Αφού με πήρανε τα γέλια στον καθρέπτη καθώς ανέμιζα τα μαλλιά μου :lol: Το Σκ λοιπόν η αλλαγή στο χρώμα μιας και θέλω να κρατήσω για λίγο την αίσθηση του Pantene στα μαλλιά μου :D.
Στην επιστροφή από τον καφέ το πήρα με τα πόδια και περπατούσα στα δρομάκια της γειτονιάς μου που τώρα έχουν γεμίσει από λουλούδια και καταπράσινα δέντρα και μαζί με την υπέροχη λιακάδα για λίγο ένιωσα απόλυτα ευτυχισμένη. Τελικά τα προβλήματα θα υπάρχουν πάντα απλά είναι στο χέρι μας να τα πλαισιώνουμε με μικρά όμορφα πράγματα για να μην μας παίρνει από κάτω. Σήμερα ενώ δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα στην ζωή μου και τα προβλήματα μας ζουν και βασιλεύουν, ένιωσα τόσο ανάλαφρη που κατάλαβα βαθιά μέσα μου ότι χρειάζομαι περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή μου, μικρά και απλά για να νιώθω ούτως ή άλλως ευτυχισμένη.
Καλησπέρα. Όλη μέρα καθαρίζω τις κούτες με τις χάντρες, είναι σα να καθαρίζω φακές ένα πράμα. Είναι πολύ δουλειά και θα μου πάρει μέρες και δεν έχω και καμία όρεξη να το κάνω! Αλλά πρέπει τα βραχιολάκια μου μέσα! Κάθε τόσο σταματάω, τσιγκλάω λίγο τη Σάνυ να παίξουμε κι όταν μου φεύγει το βάρος που νοιώθω ξανασυνεχίζω.
Ευχαριστώ για την απάντηση Τζίνα μου πριν καν σε ρωτήσω που στο καλό είσαι;;;;
Ότι είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι που είναι η μασκότ της εβδομάδας μας :lol::lol::lol:
υπέροχο μάτια μου...Quote:
Originally posted by Eli
για λίγο ένιωσα απόλυτα ευτυχισμένη. .
Πωπωπω δουλειά που βρήκες Τζίνα μου. Πάρε κουράγιο και σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα τα έχεις όλα τακτοποιημένα και καθαρισμένα και θα μπορείς να δουλέψεις τα βραχιολάκια σου! Γιούπι επιτέλους το πήρες απόφαση. Είμαι ακόμη πιο χαρούμενη τώρα!
Καθάριζε, καθάριζε! Σου έχω έτοιμη πελατεία, που εκτός από βραχιολάκια, θέλει και κρεμαστά!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα. Όλη μέρα καθαρίζω τις κούτες με τις χάντρες, είναι σα να καθαρίζω φακές ένα πράμα.
Κορίτσια, χωρίς πλάκα, για πολλούς και διάφορους λόγους, το να ασχολούμαι με χάντρες και συναφή είναι ότι χειρότερο θα μπορούσα να κάνω αυτήν την στιγμή! Πραγματικά δοκιμάζονται οι αντοχές μου και δυστυχώς έχω και πολλές.
Ξέρει ο Θεός που δίνει τα αποθέματα υπομονής ;).
Σε καλό θα σου βγει Τζίνα μου και ας σιχτιρίζεις αυτή τη στιγμή έννοια σου! Εξάλλου καιρός ήταν να απασχοληθείς και με κάτι μέσα στο σπίτι σου δημιουργικό. Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτος (ποιος μιλάει... τεσπά :crazy: )
Eli είναι πολύ σωστά και λογικά αυτά που λες αλλά για διάφορους λόγους απέχουν από την πραγματικότητά μου.
Γιώτα σ'ευχαριστώ. Πότε θα έχουμε τα βαφτίσια σου;
Ευτυχώς η αδερφή μου πήγε σήμερα το αυτοκίνητο στο θείο μου και της έφτιαξε την πόρτα χωρίς να πληρώσει τίποτα. Είπα στη μητέρα μου ότι δεν την πιστεύουμε ότι έγινε έτσι το ατύχημα αλλά επιμένει ότι έτσι έγινε. Γενικά δε λέει ψέματα και τώρα μου ορκίστηκε κιόλας σε μας ότι λέει την αλήθεια! Πήρα λοιπόν τηλ. την αδερφή μου και της είπα ότι ορκίστηκε σε μας κι ότι αν λέει αλήθεια όλα καλά, διαφορετικά να πάρει τηλ. τους φίλους της να τους αποχαιρετήσει γιατί δεν μας βλέπω καλά! :lol: :lol:
Βρε την μανούλα! Κοίτα να δεις που λέει την αλήθεια τελικά. Αν από αύριο αρχίσετε να παθαίνετε ύποπτα ατυχηματάκια πήγαινε στην μαμά και πές της να πάρει πίσω τον όρκο! :lol::lol::lol:
με γεια το νεο μαλλι ελλακιον!!!!!!!τζινακιον υπομονη υπομονη και παλι υπομονη με τις χαντρες σου.
Πάω να πλύνω τα πιάτα και να σιδερώσω... μπλιάχ! Είδες Τζίνα μου δεν είσαι η μόνη που αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις :P
Τζινάκιον αφιερωμένο :D
Οι θαλασσιές σου οι χάντρες
θελω να κανω μια κατγγελεια δειτε
εδω
http://www.mychannel.gr/2012/04/26/p...3%CE%BC%CE%BF/
δεν εχει ουτε μια απο μας!!!!!
λοιπον ολες μαζι να τους μηνυσουμε για τις ανακριιβειες που γραφουν!!!!!
Λουλουδιασμενες καλησπερες παλι για τις αγαπημενες μου!Ολα καλα ολα ανθηρα βλεπω!
Υπαρχουν κ καποιες υπαρξεις που νυσταζουν,τα περασαμε κ εμεις Ατζελικα μου!Που θα πανε θα μεγαλωσουν κ εκει να δεις χαρες....
Καποιες που τρωγονται με τα ρουχα τους κ με τα κιλα τους,Οταν τα βρεις με τον εαυτο σου ματια μου ολα θα γινουν.
Μακ οτι σουπερνειμ κ να βαλεις εσυ Μακ θα μεινεις!
Οι αφες καφεδιαζονται ενευ πονου αλλα με παθος!Αστραψε κ βροντηξε Ελι μου,ε?Ελα να τα πεις στη μαννα μου που απολογειται κ απο πανω!Εχει θυροειδη,σδεν τρωει...Κ οταν εγω λεω δεν εχω θυροειδη,μαζευει τα βρεγμενα της,ετσι νομιζα...
Βρα πωλινατι τραβας κ εσυ βρε παιδι μου!με το καλο να τελειωσουν ολα!Οι γιατροι το παρακανουν μερικες φορες.
Καλως μας ξαναρθες Ελενα!βολτες ειδα !Μπραβο κοριτσακι!
Τα υπολοιπα μετα....
Tι εγινε καλε?Εκανα τις δουλειες μου βιαστικα κ σκεφτομουν ποιος ξερει ποσα θα εχω να διαβασω τωρα,πριν εκανα μια ωρα ακριβως!Μπαινω κ τι να δω?οπως τα ειχα αφησει!Κ τα φλυτζανια απο τον καφε εκει!Τι κανετε αποψε κ δεν εχει κινηση το μαγαζι?
Καλησπέρα Γλάυκη μου :)
και εγώ στις δουλειές το έριξα και πριν λίγο μπήκα και έμεινα με την χαρά :lol:
και εγω εδω !
εγω δεν εκανα δουλιες με ετρεχε πανω κατω ο πατερας μου παλι..........
αλλα τωρα μια και βλεπει μπαλα ο αντρας μου ειπα να μπω να σας πω ενα γεια
Γλαύκη μου εγώ πολεμάω με τις χάντρες. Με την όλη φάση μόνο ο γάτος μου χαίρεται επειδή απέκτησε πολλά και χρωματιστά παιχνίδια γιατί όταν μου πέφτουν στο πάτωμα τις κυνηγάει! Θα έρθουν και τα άλλα κορίτσια, κάπου εδώ γύρω θα είναι!
Γλαυκη μου εχω παρατηρησει οτι βαζεις φωτο με το μοβ που μου αρεσει... τυχαιο ? δεν νομιζω! υπεροχα τα λελουδα σου.
οντως καλε τι εγινε σημερα?? μπηκα και εγω για μια καληνυχτα διοτι ειμαι πολυ κουρασμενη. Παω για ομορφουπνο και θα τα πουμε ξανα αυριο κοκονες μου.
μακια πολλα στα μαγουλακιααα
Κατερινάκι τελικά πήρες παυσίπονο σήμερα;