Αγάπη
Αγάπη
Αγάπη μου
ομορφιά μου
έλα να σου μάθω εγώ πατίνια
και μετά το σκι θα σου είναι πιο εύκολο!
Αλλά δεν θα μου κάνεις την δύσκολη
απλά θα υποταχτείς και θα με ακολουθήσεις!
Printable View
Αγάπη
Αγάπη
Αγάπη μου
ομορφιά μου
έλα να σου μάθω εγώ πατίνια
και μετά το σκι θα σου είναι πιο εύκολο!
Αλλά δεν θα μου κάνεις την δύσκολη
απλά θα υποταχτείς και θα με ακολουθήσεις!
Nαταλια μου ποσο καλο σκι ξερεις?Βλεπω σε λιγο να απολαμβανεις ξανα τις χιονισμενες πλαγιες.Το πηγαινεις η ολο βρεγμενη εισαι?Θα σου φερω την κορη μου να πατε παρεα κ εγω θα κατσω κ θα σας θαυμαζω πινοντας ζεστη σοκολατα!Πες μου οτι εχεις κ την αναλογη στολη?Η μικρη πηγε διακοπες στο Ντουμπαϊ κ εφερε στολη του σκι!Μου ελεγε οτι εκει εχουν φτιαξει ενα μερος με θολο τεραστιο κ ειναι χιονοδρομικο κεντρο.Με πλαγιες δεντρα κτλ.Να μην τρεχουν κ συνεχεια στην Ελβετια για σκι οι ανθρωποι!Δεν ειδα να σχολιασεις κ το ποιημα που σου αφιερωσα.Αυριο παω Αθηνα οικογενειακος κ θα γυρισω κυριακη βραδυ.Οποτε αυριο δεν θα τα πουμε.Σε ζηλευω που εισαι στην Πλακα στην ησυχια κ στην ηρεμια,διπλα στην θαλασσα.Θελω εστω μια εβδομαδα ετσι....Να μην σκεφτομαι κ να μην κανω τιποτα.Να μην μιλαω σε ανθρωπο.Αντε μονο μ'εσενα κ τη χαρα μου!Αλλα να εχω ιντερνετ!να μη χαθουμε κ απο τον κοσμο..Τα τραγουδια σου θα μας λειψουν κ ευχομαι να μην θελησει η Αβα να αναπληρωσει το κενο...
Ναταλάκι το Ελατοχώρι είναι κοντά ! όταν πιάσουν τα χιόνια βουρρρρρρ. Καλά εδώ που τα λέμε γύρω στα μέρη εκεί γίνεται χαμός , διαλιέχτε!!! Σίγουρα θα πάω φέτος το χειμώνα για σκι και θα αγοράσω και φουξια φορμίτσα να είμαι σαν την φραουλίτσα ! Ναταλία είσαι μέσα? Πες το ναι και έρχομαι και μέχρι το καιμακ για πάρτυ σου!
Καλησπέρα κορασίδες!
Γύρισα μόλις από το κολυμβητήριο, ολίγον βαριέμαι και λέω να το γυρίσω σε aqua aerobic μήπως και είναι πιο ενδιαφέρον. Αύριο τελικά η έναρξη των παραδοσιακών χορών, ήρθα σε επαφή με τα συντρόφια από τα παλιά και μου είπαν να πηγαίνω Σάββατο που είναι η προχωρημένη ομάδα και όχι Παρασκευή που πάνε οι ψαρούκλες, εε τι να κάνω, υποτάχτηκα! Φοβάμαι ότι μετά από τόσα χρόνια ούτε στα τρία δεν θα θυμάμαι να χορέψω, χαχα:lol:
Ναταλία, και εσύ λοιπόν του παραδοσιακού άξονα! Εμένα αγαπημένες περιοχές Θράκη, Ανατολ. Ρωμυλία, Μακεδονία, Πόντος. Και Κρητικά βέβαια ένεκα καταγωγής και προσλαμβανουσών μουσικών.
Τα ηπειρώτικα μοιρολόγια και γυρίσματα τα βρίσκω πολύ ροκ, και τα Καππαδοκικά μιλάνε μέσα μου όπως το μαχαίρι που καρφώνεται στην καρδιά. Με πονάνε αλλά με τρελαίνουν, τα αγαπώ.
Όπως αγαπώ και την ευκαιρία να ξαναχορέψω απελευθερωμένη από 28 κιλά μέχρι στιγμής...
Μέρες,μέρες,καλημέρες!
Χθες όλη μέρα έσπασαν τα νεύρα μου να προσπαθώ να συνδεθώ...Μη το ματιάσω σήμερα...
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό.Αφού έχει σήμα το κινητό μου γιατι δεν το βρίσκει κι εδώ;Τέλος πάντων...
Τεχνολογία!Τι περιμένεις;Γυναίκες...Μια έτσι μιά γιουβέτσι,ανάλογα τα κέφια και τις μέρες τους κι άντε να βγάλεις εσύ μετά άκρη!
Στα δικά μας τώρα!
Αγάπη,πατίνια;Πρέπει να βάψω και το μαλλί μου πλατίνα,να βάλω και σίλικον βυζ για να σετάρω το καυτό σορτσάκι
με το πάνω μέρος του μαγιού μου,ωσάν βέρα Καλλιφόρνιαν γκερλ;Και δεν είναι επικίνδυνο αυτό;Δεν εννοώ να φάω τούμπα,
αλλά σύλληψη για προσβολή της δημόσιας αιδούς!Αν και τους κόβω να χάνουν το φως τους τα δόλια παλικάρια και να τη γλυτώνω πατινάτη!
Χαρά της χαράς της!Όλα στη χαρά σου για την ελπίδα σου να μη μας βάλει τραγούδια!Αυτό είναι βρε το ευχαριστώ
που το κορίτσι έχει φάει τα ματάκια του να ψάχνει σε παρακμή κι ελληνικό κινηματογράφο ό,τι τυχόν θα κάνει το χειλάκι σου
να σκάσει;Αχ!Η σημερινή νεολαία τίποτα δεν εκτιμά!Το "κουλτουριάρικο" ποίημα σου ασφαλώς και το σχολίασα.
Σιγά μην άφηνα την ευκαιρία!Πήρες και βραβείο κιόλας!Μα πώς τις τρέχεις τις σελίδες και δεν προσέχεις;Ερωτευμένο μου είσαι;
Όσο για τα του σκι,τα έχω δει αυτά Ντουμπαΐστικα,αλλά άλλη χάρη έχει η φύση χωρίς τις ανθρώπινες παρεμβάσεις!
Η καλύτερη στιγμή που κρατώ είναι μια κατάβαση σε απάτητη πλευρά στο Σέλι.Ακόμα θυμάμαι τον βελούδινο ήχο
του πρωτοχαραγμένου χιονιού καθώς και το άλμα σ'ένα δύσκολο σημείο,όπου πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον...
Δεν έκανα πολλά χρόνια σκι(5-6 μόνο)δυστυχώς.Πλάκωσε ο πρώτη σχέση(που μου το έκοψε)και μετά τα κιλά μου.
Αλλά επειδή ξεκίνησα με δύο εβδομάδες σε σαλέ από το πρωί μέχρι το βράδυ σκι,όταν ήρθαμε στις δικές μας πίστες
ανεβαίναμε κατευθείαν επάνω και δεν έχασα χρόνο να ψευτομαθαίνω από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο.
Μετά συμμετείχαμε-τρομάρα μας-και σε αγώνες,κάναμε ταξίδια ανά την Ελλάδα(Καρπενίσι,Αράχοβα,Λ� �ϊλιάς,3-5 πηγάδια,Σέλι προπαντός...)
αλλά ο Βόρας τότε δεν είχε ακόμα διαμορφωθεί σε πίστες,Κατερινάκι μου,πόσο μάλλον το δικό μας Ελατοχώρι.
Πωπω!Τώρα μου θύμισες που είχα κάνει πριν χρόνια πρωτοχρονιά στο Ελατοχώρι και πόσο υπέφερα που δεν κατέβαινα κι εγώ
με πυρσούς τις πλαγιές,αλλά τους χάζευα με τις μαντάμες και τα καλά τους από το χώρο αναψυχής.Κλείνω το κουτάκι των αναμνήσεων
γιατί πραγματικά είναι από τα ελάχιστα που με πονούν τόσο που στερούμαι.Δεν είναι που δε σώνουν τα κιλά μου τόσα χρόνια,
είναι και που τα γόνατα δεν είναι στα καλύτερα τους και το σκι είναι ό,τι χειρότερο γι'αυτά...Δεν ξέρω πώς θα γίνει,αν ποτέ ξαναγίνει.
Κατερινάκι μου γλυκό(αν και ατίθασο)κάνε καμιά κατάβαση και για μένα φέτος,εσύ που μπορείς κι από του χρόνου ίσως τα καταφέρουμε και μαζί!
Και πάμε στα του χορευτικού!Η βετεράνα μας του Σαββάτου!Απόψε δηλαδή καλή ώρα!Περιμένουμε όλες τις ανατριχιαστικές
λεπτομέρειες για την εμπειρία σου.Είμαι σίγουρη πως αμέσως θα βρεις τα βήματα και θα γεμίσεις κλαρίνο και λεβεντιά!
Βγάλε μαγιό,βάλε καλό αθλητικό σουτιέν κι αθλητικά(δε φαντάζομαι να χορεύετε με μαύρο παπούτσι-χάλια τα γόνατα μετά
από τους κραδασμούς) και βουρ ένα δύο τρία,ένα δύο τρία πάμε!Όπα!Γειά ζου!Σουβλάκι!Μουζάκας!Μπου� �ούκι!Ζόρμπα!
Και τώρα σας αφήνω να ξεκινήσει η μέρα της υπηρεσίας μου.Ελπίζω να τα πούμε αργότερα και προπαντός
ν'απολαύσετε το Σάββατο σας!Εδώ έχουμε ηλιοφάνεια,σχεδόν η θάλασσα σε καλεί να βουτήξεις να σε κάνει παγάκι της!Byeeeeeee
Καλημέρα αγάπη μου!Quote:
Originally posted by NADINE
Στα δικά μας τώρα!
Αγάπη,πατίνια;Πρέπει να βάψω και το μαλλί μου πλατίνα,να βάλω και σίλικον βυζ για να σετάρω το καυτό σορτσάκι
με το πάνω μέρος του μαγιού μου,ωσάν βέρα Καλλιφόρνιαν γκερλ;Και δεν είναι επικίνδυνο αυτό;Δεν εννοώ να φάω τούμπα,
αλλά σύλληψη για προσβολή της δημόσιας αιδούς!Αν και τους κόβω να χάνουν το φως τους τα δόλια παλικάρια και να τη γλυτώνω πατινάτη!
Επιτέλους σε βρίσκω μέσα πρωί πρωί!
Μπορείς να μου πεις σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεσαι και γιατί δεν είσαι Θεσσαλονίκη?
Όσο για τα πατίνια, ε όχι, δεν θα το κάνουμε και american bar, θα έρθεις με το καστανό σου μαλλί, την πανέμορφη μούρη σου και το αδυνατισμένο σου κορμί να σου βάλω τα πατινάκια και να ρολάρουμε μαζί στο ΟΑΚΑ που έχει και άπλα χώρου και είναι και πολύ ρομαντικό...
Καλημερούδια!Το καστανό μαλλί το'χω!Αν και τελευταία μου το μπασταρδεύουν κάποιες λευκές τρίχες.
Όχι πολλές.Ίσα ίσα να μου θυμίζουν πως μεγαλώνω και να πάψω να φέρομαι παιδιάστικα.
Πανέμορφη μούρη κι αδυνατισμένο κορμί πού θα βρω για να'ρθω να σε βρω;Πουλούν μαζί με τα πατίνια;
Ή τα νοικιάζουμε με χρονοχρέωση;Και μετά τι;Θα γλυκαθώ καλά καλά και θα τα επιστρέψω;
Όσο για το πού βρίσκομαι...Μ'έχουν απαγάγει οι θεοί του Ολύμπου.Η Αθηνά ζήλεψε τη σοφία μου,
η Δήμητρα τα πολλά παιδιά μου,η Αφροδίτη την ομορφάδα μου,ο ʼρης άρχισε να πλακώνεται με τον Ερμή,
που μου έστελνε κάτι ερωτικά γράμματα,ο Ήφαιστος έκαψε όλα τα όργανα του Απόλλωνα,να μη μου γράφει
άλλα τραγούδια,η Ήρα έκανε την πρώτη σκηνή στον Δία,μαινόμενη πως άντε τα προηγούμενα της κέρατα ήταν
κουκλάρες και κορμάρες και νέες,αλλά μ'εμένα δε δέχεται να με κουτουπώνει ο Δίας καθώς πολύ χειρότερη της
(κάπου εδώ να συνδράμει η ʼβα με το άσμα"Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι!")και μ'έχουν δέσμια εδώ
εις τον αφρό της θάλασσας μέχρι ν'αποκατασταθεί η ειρήνη και πάλι στο Μύτικα.Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες!
(Το μήνυμα αυτό ναι,μεν γράφτηκε πριν τις 10-άγνωσται ωστόσο αι βουλαί των δορυφόρων πότε θα σταλεί!)
Το μήνυμα έφτασε σχεδόν μία ώρα αργότερα...
Και την πανέμορφη μούρη έχεις (και το ξέρεις, οπότε κιχ) και το κορμί σου αδυνάτισε (πως να το κάνουμε τώρα, θα αρνηθείς και τα γεγονότα?). Δοκιμάζεις λοιπόν και μετά θα στα κάνω εγώ δώρο στα γενέθλιά σου, ΟΚ? το θέμα είναι πότε θα έρθεις Αθήνα γιατί κι από αυτά που γράφεις εγώ δεν κατάλαβα καν που βρίσκεσαι...
Είσαι πράγματι στον Όλυμπο κι αν ναι, τι κάνεις παιδάκι μου εκεί?????
Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!!
Καλημέρα στην Πλάκα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, σε όλη την επικράτεια!
Χαρούμενη μέρα σήμερα, όχι γιατί έχω ιδιαίτερο λόγο, έτσι!
Στην Πλάκα δε φαντάζομαι τη ζωή συναρπαστική, αλλά με λίγες παρεμβάσεις μπορεί κανείς να τη βελτιώσει. Έρχομαι αμέσως σε παράδειγμα: Βόλτα δίπλα στο κύμα, ντυμένη στα ζεστά και μετά καυτό τσάι. Βουτιά, ναι, ναι, και μετά γρήγορα στο σπίτι για ζεστασιά (τζάκι ίσως)? Διάβασμα στη βεράντα με θέα τη θάλασσα και δίπλα το αχνιστό καφεδάκι.. Όλα μπορούμε να τα ομορφύνουμε και για να το λέω αυτό εγώ, κάτι παραπάνω ξέρω..
Χθες βράδυ μπήκα στο φόρουμ σαν κομήτης και βγήκα σα σφαίρα. Αθλούμουν, τρομάρα μου, και ξαφνικά με κυριεύει απίστευτη πείνα! Λύσσα, για να ακριβολογώ. Έφυγα τρέχοντας, πήρα κιμά, γύρισα βολίδα σπίτι και πιάστηκα να τον κάνω με μακαρόνια. Την ώρα που γινόταν οι μυρωδιές μου έσπαγαν τη μύτη. Μπήκα εδώ να ξεχαστώ, μετά είδα την ώρα, έλεγξα το φαγητό και το βρήκα έτοιμο και.. τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε.. Σήμερα είπα να καταπιαστώ με νοικοκυριό. Τώρα πώς βρέθηκα να σερφάρω με τον καφέ δίπλα, τι να πω.. Μη με κρίνετε αυστηρά, θα συμμορφωθώ!
Ναταλία μου εγώ στα 100+ έμαθα σκι, δεν είμαι τόσο καλή όσο εσύ αλλά τουλάχιστον στέκομαι και κάνω την τσάρκα μου. Ναι και τα γόνατα πονούσαν και η μέση αλλά δεν με ένοιαζε έκανα όσο μπορούσα και μετά ένοιωθα σαν να έχω κατακτήσει το εβερεστ!!! Έβλεπα και τα ψώνια με το μακιγιαζ το κομμωτήριο τις φορμες τις μοδάτες και το γυαλί chanel και εγω με τις φόρμες τις αδιάβορχες του άντρα μου ( δεν μου χωρούσε και τπτ άλλο,αλλά στα π@@@@α μου) , χωρίς κομμωτηριο και τα συναφή , μοναχή μου αφού δεν είχα παρέα , αλλά το γλεντούσα αφανταστα γιατί έκανα κάτι που γουστάρω και με απελευθέρωνε. Θα στο συωηστούσα να το τολμήσεις φέτος το χειμώνα έστω και λίγο, θα γλυκαθείς και θα δεις μετά!!! Η πρόταση ισχύει!
Κι έλεγα κι εγώ πού χάθηκε η ʼβα Παρασκευοβραδιάτικα...Quote:
Originally posted by Ava
Χθες βράδυ μπήκα στο φόρουμ σαν κομήτης και βγήκα σα σφαίρα. Αθλούμουν, τρομάρα μου, και ξαφνικά με κυριεύει απίστευτη πείνα! Λύσσα, για να ακριβολογώ.
Βραδυνή άθληση λοιπόν,που μετά γύρισε σε "λυσσασμένη" πείνα!
Φαντάσου πόσες θερμίδες έκαψες δηλαδή!Ουουου!ʼμπντουλ!
Καλοπερνάμε βλέπω...Ελπίζω μόνο ο συναθλητής σου να μπήκε
μεν σαν κομήτης ωστόσο να μη βγήκε κι εκείνος σα σφαίρα!
Όταν λέμε 100 συν,συν πόσα δηλαδή;Quote:
Originally posted by *Katie
Ναταλία μου εγώ στα 100+ έμαθα σκι
Εγώ σταμάτησα 70κάτι και φανταζόμουν πως τουλάχιστον κάπου εκεί(άντε 80λίγο το πολύ)
θα μπορούσα να ξανακλείσω τις δέστρες μου!Όνειρο θερινής νυκτός,Κατερινάκι μου,
να σκεφτώ πως φέτος το χειμώνα θα κατεβώ πλαγιά σκι(να δω βέβαια και τι θα θυμάμαι 24 χρόνια μετά!)
Γενικά τα 70-80 τα έχω ως ελάχιστο όριο για ό,τι κάποτε ονειρευόμουν(μητρότητα,σκι )...
Τέλος πάντων...Ας αλλάξουμε δεκάδα τουλάχιστον μέσα στην εποχή αυτή και βλέπουμε για την επόμενη...
Εσύ πάντως,μην τυχόν και δεν πας φέτος!Πραγματικά δεν έχω νιώσει ελεύθερη και ζωντανή πουθενά και ποτέ αλλού!
Τι θα πει "πράγματι";Υποννοείς πως δεν πιστεύεις το χαμό που προκάλεσα στο δωδεκάθεοQuote:
Originally posted by lidal
το θέμα είναι πότε θα έρθεις Αθήνα γιατί κι από αυτά που γράφεις εγώ δεν κατάλαβα καν που βρίσκεσαι...
Είσαι πράγματι στον Όλυμπο κι αν ναι, τι κάνεις παιδάκι μου εκεί?????
και με κρατάνε δέσμια στη θάλασσα από κάτω τους;Δεν είμαι εγώ γυναίκα να μου γράψουν τραγούδια,
ερωτικά γράμματα,να πιαστούν στα χέρια παλικάρια για χάρη μου;(εδώ παρακαλώ την ʼβα να βάλει
τη γυναίκα φίνα,ντερβεντέρισα πώς λέγεται)...Το θέμα είναι πότε θα πάω σπίτι μου,Θεσσαλονίκη,αγάπη.
Για Αθήνα προς το παρόν δεν το συζητάμε καν!Είδες πόσα πολλά έχεις χάσει από τη ζωή μου τόσους μήνες;
Υποσχέθηκα ωστόσο στο Πωλινάκι,αν τα πράγματα εκείνη την περίοδο είναι ευνοϊκά να κατέβω τέλη Νοέμβρη,
που έρχεται για λίγο Αθήνα.Μου έλειψε η Αθήνα και πολλοί από σας...Αν και θα μου λείπει και κάποιος άλλος αν κατέβω...
Τέλος πάντων...Ας είμαστε καλά μέχρι τότε,να δούμε πώς είναι και τα θεματάκια μας και το οργανώνουμε με το καλό!Φιλάκιαααα
Εκεί που κάνω δουλειές, σας παρακολουθώ, γλυκειές μου!
Μόλις μάζεψα τρία φαράσια φύλλα από τα μπαλκόνια, πάγωσαν τα ποδαράκια μου από τα νερά, έκανα έναν καφέ καιμακλίδιο και βλέπω ότι με ζητάτε.. Στις προσταγές σας!
http://www.youtube.com/watch?v=WhVuv...eature=related
Ενοχλώ κανέναν με το τραγουδάκι μου?
http://www.youtube.com/watch?v=OQmK7iY7i2Q
Δε νομίζω..
Πού τέτοια τύχη, να έχω κόσμο να μπαινοβγαίνει στο κάρμα μου, στην ψυχοσύνθεσή μου, το είναι μου.. Δυστυχώς είμαι αγκαλιά με τα σφουγγαρόπανα, τα απορρυπαντικά και τα φαράσια!
http://www.youtube.com/watch?v=MOYva5IwsF0
Λοιπόν,
γύρισα από την πρώτη μου επαφή με το χορό μετά από 10 χρόνια, άντεξα τη μια από τις δυο ώρες, δλδ. μπόρεσα και έβγαλα Μακεδονία και Θράκη αλλά τη δεύτερη ώρα που είχε και τα καλύτερα δλδ. Κρήτη , τα είχα παίξει από τον ιδρώτα και κάθησα να ξαποστάσω.. Ήταν αντιφατικά τα συναισθήματα, από τη μια σκεφτόμουνα τι κάνω εγώ εδώ με τη νεολαία που βράζει το αίμα τους και έχουν την επικοινωνία μιας ομάδας που γνωρίζεται καιρό και από την άλλη το φχαριστιόμουνα που η μνήμη των ποδιών μου λειτούργησε και είδα ότι θυμόμουν, και ακολουθούσα γνώριμα μονοπάτια, και οι μουσικές χάιδευαν τα αυτιά μου, και ο ρυθμός με παρέσυρε, και, και , και....
Επίσης θέλω να σας πω ότι αύριο είναι μια σημαντική μέρα, μια από τις καλές μου φίλες βαφτίζει το παιδάκι της και θα εμφανιστώ με....φόρεμα! Κοντά στα 85 κιλά τώρα, νιώθω αρκετά έτοιμη να το φορέσω ένα φορεματάκι που έχω, να με δω αλλιώς, σαν γυναίκα με τα ούλα της, νισάφι πια τόσα χρόνια με τα παντελόνια! Θυμάμαι ότι ακόμη και παλιά που ήμουν λεπτή , όλο unisex φορούσα , μέχρι και τα πουλόβερ μου σε καταστήματα με αντρικά τα αγόραζα! Έλεος, έχασα τόσα χρόνια με ρούχα που δεν υποστήριζαν όποια θηλυκότητά είχα ούτε στο ελάχιστο..Τώρα σιγά σιγά θα πάρω το αίμα μου πίσω και θα τσακίσω τα φουστανάκια και τις φούστες!
Αν μπορέσω να βγάλω και καμία φωτογραφία, θα την ποστάρω στο ¨πριν και μετά" μια και φτάνω σε λίγο στα -30...
Φιλιά κούκλες!