Αυτό.........................
Printable View
Αυτό.........................
Γιατί δεν βλέπω να πετυχαίνω τον στόχο μου,σύμφωνα με εσάς.....
Και αν αποφασίσω να αυτοκτονήσω,υπάρχει ένα άτομο που θα ήθελα να είναι ευτυχισμένο σε αυτήν την ζωή,παρά την απόφαση μου.....
Καταθέστε τις γνώμες σας παρακαλώ.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ειχες πει οτι θα εδινες και ενα νεφρο.. ενταξει αν το πας ετσι , δινοντας οργανα αβερτα καποια στιγμη θα εχεις θανατικο!!
Why, οταν ενας ανθρωπος φτανει στο σημειο να πιστευει οτι ο θανατος ειναι καλυτερη λυση απο την ζωη οφειλει στον εαυτο του να απευθυνθει σε εναν ειδικο Ψυχικης Υγειας.
- Το να λες οτι θα εκδικηθεις μελη που σου ειπαν με " ποια να πας " ειναι αν μη τι αλλο δεικτης του ποσο ευαλωτος νιωθεις.
- Το να λες πως θα πουλησεις οτιδηποτε αρκει να αποδειξεις σε καποιους οτι μπορεις να κανεις κατι με μια ΜΗ ΜΕΤΡΙΑ κοπελα ειναι εξισου δεικτης απελπισιας.
Ή δεν εχεις αισθηση του τι λες ή πραγματι νιωθεις μονος και βουλιαγμενος στις σκεψεις κατακτησης / επιθυμιας- εμμονης.
Προκειται για ενα φορουμ ( εικονικη συναντηση ανθρωπων με κοινες ανησυχιες ή και μη κοινες ) δεν ειμαστε ο αμεσος περιγυρος σου για να γνωριζουμε ολιστικα τι ανθρωπος εισαι.
Υπαρχουμε αρκετα μελη που ταλαιπωρουμαστε με διαγνωση για καποιες διαταραχες και εδω βρισκουμε κατανοηση, υποστηριξη και αλλα πολλα. Υπαρχουν μελη που βιωνουν πενθος, άλλα που δεν μπορουν οικονομικα να πανε σε γιατρο.
Παρολο που το εχεις τραβηξει πολυυυ το θεμα βλεπεις οτι και αλλα μελη και αντρες σου προτεινουν τι τυπο να προσεγγισεις.
Εισαι 20 ? 21 ? Η βιολογικη ηλικια δεν δικαιολογει ορισμενες συμπεριφορες, ουτε η νοσος.
Γεμιζεις τον εαυτο σου θυμο και γραφεις σαν να ναι εδω μεσα το Fight Club.
Πηγαινε σε εναν συμβουλο ψυχικης υγειας και συζητησε αυτον σου το στοχο, ισως καλυφθεις περισσοτερο απο οτι εδω.
εγω παλι συμφωνα με τα δικα μου μετρα και σταθμα την αυτοκτονια την θεωρω κακομαθημενια
αν και εχω φτασει πολλεσ φορεσ στα προθυρα και ξερω οτι προκειται για ατυχη στιγμη
αλλα αμα θεσ να πεθανεισ σιγουρα για μενα μαγκια ειναι να κανεισ μια γερη μαλακια
και να σε σκοτωσουν το να πεθανεισ ειναι τοσο ευκολο που δε φανταζεσαι
οποτε εγω λεω να μην το κανεισ γιατι προκειται για δυσκολεσ στιγμεσ σιγουρο ειναι αυτο