ελα μωρε.... μην μου κλαις κ με στεναχωρεις..
Printable View
ελα μωρε.... μην μου κλαις κ με στεναχωρεις..
Καλα λοιπον.. :) Δεσμευομαι να κανουμε νεο μυτινγκ!
καλημερα και καληεβδομαδα σε οοοολεεεεεςςςς! εισαστε καλα??? και πανω που μπηκα να σας γραψω λεπτομερειες για την συναντηση μου με την πεννουλα και το ναντινακι διαβασα το ποστ της γλυκουλας, αρα θα μου επιτρεψετε να κανω μια παραπομπη - μικρη μεν σημαντικη για εμενα δε.
γλυκουλα μου γλυκια αφου πρωτα στεναχωρεθηκα με αυτα που διαβασα μετα χαρηκα γιατι τα κοριτσια με καλυψανε με ολα αυτα που γραψανε, θα ηθελα να προσθεσω κατι .... βασικα κοριτσακι μου εχω να σου πω πολλα αλλα επειδη ο χρονος ειναι περιορισμενος ,σε 10 λεπτα πρεπει να φυγω, θα αρχησω σημερα και θα αποτελειωσω αυριο. κανενας δεν ειναι εδω να σε κρινει η εχει την απαιτηση να εισαι παντα χαρουμενη και γλυκαι και τραλα ρι τραλα ρο, ολες μας εχουμε τα πανω και τα κατω μας. εμεις θελουμε να γνωρισουμε την γλυκουλα οπως ειναι. να πουμε τα σωψηχα μας , να κατεβουμε , να ανεβουμε σαν λουνα παρκ ενα πραγμα. μια για ολες και ολες για μια. και φτανω στην προσωπικη εξομολογηση.... οταν ανεβαινα πανω θεσ/νικη να γνωρισω τα κοριτσια ειχα ενα αγχος....ωραια ειναι εδω απροσωπα απο κοντα πως θα ειναι??? Οταν γνωρισα την υπεροχη δυναμικη - εδω ειμαι παντα για ολες -γκουρου μας πεννυ και αυτο το υπεροχο ευαισθητο και χαμογελαστο (και ρομαντικο) πλασμα το ναντινακι (αν και διαφωνησαμε σε αρκετα πραγματα, σορρυ κοριτσαρα μου εαν ημουν "να κανεις αυτο και εκεινο , μην με παρεξηγεις το εχω λιγο αυτο :P αλλα μπορεις να με παρεξηγησεις που συμφωνω με την πεννουλα 100 % σε οτι σε συμβουλεθει (χα, χα) , κοριτσια μου η προσωπικη επαφη δεν αναπληρωνετε με τιποτα για αυτο και λοιπον εαν εσεις μεθαυριο περιμενετε φωτογραφιες ....χα, χα δεν εχει, τι νομισατε οτι ετσι....δια αντιπροσωπου θα την βγαλετε καθαρη??? τα κοριτσια μας περιμενουν θεσ/νικη ή τουλαχιστον να κανουμε συναντηση καπου στο μεσον (γκουχ, γκουχ, μερος δεν λεμε ακομα ;) ) τα κοριτσια (πεννυ , ναντιν) ειναι τοσο υπεροχα που οτι και να νομιζετε για αυτες απο αυτα που γραφουν οταν τις γνωρισετε απο κοντα θα καταλαβετε ποσο υπεροχες, γλυκιες , ζεστες ειναι, και λεω οταν και οχι "ισως" . περιμενω με αγωνια και να σας συναντησω κι εσας τις υπολοιπες και εντος αθηνων , 7.30 - 8 για εμενα ειναι μια χαρα!!!
σας αφηνω λιγο αποτομα γιατι πρεπει φυγω τεχοντας.... φιλια πολλα πολλα πολλα πολλα!!!
Καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσακια..... καλα ειστε μικρουλες μου?εγω πριν λιγο τελειωσα το μαθημα κ γυρισα σπιτι να χαλαρωσω με τον θεο Λακη!!!!σημερα η μερα ηταν ησυχη εως βαρετη... ποτε θα βρω δουλεια γμτ να μην το νιωθω αυτο?απο οτι ειδα σε τοπικ πιο κατω εχει ξεσπασει ενας μικρος πανικος... θα παρακαλουσα λοιπον τα κυστοκοριτσα του φορουμ να ερθουν να πουν την αποψη τους οχι τπτ αλλο αλλα να δειξουμε οτι ναι ειμαστε παχουλοκομψες αλλα γουσταρουμε... κ για να μην παρεξηγηθω... οτι το παχος δεν εχει αλλιωσει σε τπτ τον χαρακτηρα μας....σας φιλω γλυκες μου παω να παρω τηλ τον καλο μου.. κ να δω το λακη!!!
καλημερούδια σε όλες τις πανέμορφες κοπέλες και καλή εβδομάδα......... είναι γεγονός ότι ζώ ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες μέρες....πήξιμο, πνίξιμο και το απόλυτο χάος.......... σας σκέφτομαι όμως και μου λείπετε........το νέο της ημέρας είναι οτι με εξαιρετικά αργό ρυθμό και με αρκετό κόπο χάσαμε το πρώτο (ολόκληρο) κιλάκι...... θα μου πείτε ότι ένα κιλό δεν είναι τίποτα βέβαια, αλλά για μένα είναι θέμα υψίστης σημασίας......για να δούμε τη συνέχεια........θα είμαι κορμάρα μέχρι το καλοκαίρι??? (ευτυχώς ο χειμώνας διαρκεί αρκέτα.....) έλλη συγχαρητήρια για την πρώτη απώλεια σου..... για μένα 3 κιλά μείον με τη δική σου ευκολία είναι ακατόρθωτο.....αλλά προσπαθώ να το ελέγχω και να μην τρελλαίνομαι..... για τα δικά σου 20 κιλά γλυκούλα, δε θα το σχολιασώ καν!!! απορώ πως ένας άνθρωπος μπορεί και καταφέρνει κάτι τέτοιο.....μπράβο σου κοριτσάρα μου....συνέχισε να μας εμπνέεις έτσι....
για τη συνάντηση του σαββάτου συνοψίζω και αν κάνω κάτι λάθος διορθώστε με......ραντεβού ν. ιωνία, 7:30 η ώρα και που ακριβώς?? έξω από τον ηλεκτρικό ας πούμε???
σας φιλώ γλυκά και περιμένω να ακούσω νέα σας και φυσικά...... να σας δω!!!!!
Καλημερα κουκλες.. Ειμαι απο το γραφειο, αρα θα μαι αναγκαστικα λακωνική!
Συγχαρητηρια για τα κεφια και τις απωλειες! Χθες ηθελα να σας γραψω αλλά επεσα ντουβαρι στο κρεββατι, κ ουτε που καταλαβα πως κοιμηθηκα! (με τα παπουτσια παρακαλώ!)
Ναι, σε γενικές γραμμές λέμε Ν. Ιωνία κατά τις 7.30-8.00, κατά προτίμηση έξω απο το σταθμό, μπας και η τετα μας μαθει τα κολπα της περιοχής της. Εγώ μονο τα Φλόκα ξέρω λίγο πιο κάτω απο τις γραμμές του τρενου.
Εγώ θα ξεκινησω απο Πειραια ή Φάληρο. Όσοι πιστοί...
Kαλημερα cyster και μη,το σαββατοκυριακο ηταν ενα απο τα χειροτερα μου,πιεσμενη απο ελλειψη χρονου,στην δουλεια προβληματα,τελευταια εχει αρρωστηση μια θεια μου και πρεπει να πηγαινω συνεχεια να την φροντιζω(δεν το κανω αγγαρεια,απεναντιαs απλα το αναφερω),και δεν με εφταναν ολα τα αλλα,ειχα και την εξηs περιπετεια.Σαs εχω πει οτι εχω κατοικιδια 2 κουνελακια??εχω λοιπον τον ΝΙΚΟΛΑ και την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ,πριν 1 μηνα και 12 μερεs εγιναν γονειs,αυτο ειμαι σιγουρη πωs δεν σαs το ειπα!Ετσι απο τα 2 κατοικιδια εγινε μια ολοκληρομενη οικογενεια με 5 κουνελακια,2 οι γονειs και 3 τα μωρα,τα οποια εχουν μεγαλωσει,χοροπηδανε,παιζο υν με μενα με την μαμα τουs,τον μπαμπα τον εχουμε απομακρυνει σε αλλο κλουβι διοτι,δεν παιζει αλλα θελει μονο ...............χχχ,ολα καλα και ολα ομορφα,σαββατο βραδυ ριχνω μια ματια στα μικρουλια,και το ενα ειναι ξαπλωμενο,σαν εξατλημενο,το περνω στα χερια μου,και αρχισω και τηs μιλλαω τηs μικρουλαs,τηs ελεγα -τι ειναι μωρε νυσταζει και εισαι ετσι???που να σκεφτω οτι δεν ηταν καλα,κυριακη πρωι το κουνελακι μου το μωρο,ειχε γινει ενα χαλακι,ενα με το πατωμα του κλουβιου,πανικοβληθηκα οταν ειδα οτι βαρια νασαινει και πλεον ειχε παραλυσει ολο.Εβαλα τα κλαμματα και προσπαθουσα να το συνεφερω,τηs εδωσα λιγο νερακι με το δαχτυλο μου, μουσκεψα τα χειλακια αλλα.....τιποτα,ευτυχωs ηταν η κολλητη μου μαζι και μου εδωσε λιγο θαρροs,το πηρα να το παω σε μια κλινικη ζωων,εβλεπα μεσα στο αυτοκινητο να χειροτερευει.Αφου φτασαμε στην κλινικη,μαs εδωσαν προτεραιοτητα ηταν αλλα 2 ζωακια,του ξυρισανε το αυτακι να βρουνε φλεβα,του βαλανε ορο,και ειμασταν πανω στην αναμονη,περασαν 30 λεπτα,ομωs μεσα μου κατι μου ελεγε οτι ειχε ηδη φυγει,κατεβηκα να το δω,και αντικρυσα το απλανεs βλεμμα,χωρι το μουσουδακι του να κουνιετε.Δεν μπορω να σαs περιγραψω ποσο μου εχει στοιχησει,για αλλουs μπορει να πουν ελα μωρε τωρα για το κουνελι κανει ετσι???αλλοι το λενε για τον σκυλο τουs,αλλοι για την γατα τουs,αλλοι για το ψαρι τουs.Eγω δενομαι με τα ζωα πολυ.Ειναι τα μονα που περιμενουν να ζησουν μονο ΑΠΟ ΣΕΝΑ,να τουs βαλειs το νερακι τουs,το φαγητο τουs,να τουs στρωσειs ενα χαλακι να μην κρυωνουν.Απο την στιγμη που τα εχειs σπιτι σου,ειναι μελη τηs οικογενειαs σου!Οταν γυρισα σπιτι ηταν σαν να γυρνουσα απο κηδεια,μεχρι και τωρα που σαs γραφω,ειμαι δακρυσμενη.Η δε μαμα του μωρου που εφυγε,ψαχνει απο χτεs το μικρο τηs,πηγα να τηs βαλω φαγητο και το εσκασε απο του κουβι τηs και εψαχνε το μικρο τηs,αφου την επιασα αγκαλια,την παρηγορουσα,και δεν πιστευα στα ματια μου.οι βλεφαριδεs τηs,ηταν μουσκεμμενεs.Oλα τα ζωα καταλαβαινουν ειμαι σιγουρη,και ειναι πολυ καλυτερα απο ανθρωπουs ``ζωα``!Tι να πω?και μη χειροτερα!!Μου πανε ολα τοοοσο στραβα,δεν ξερω ποσο υπομονη ακομα μπορω να εχω.Φοβαμαι να γελασω το πιστευετε?μηπωs και μου συμβει κατι κακο?τεσπα αs μην πεφτω παλι ψυχολογικα,ηταν αναποφευκτο το γεγονοs για το μικρακι pου εφυγε,τουλαχιστον αs αλλαξω οτι μπορει να αλλαξει,οτι δεν μπορει αναγκαστικα πρεπει να το αποδεκτο!!!φιλια πολλα σε ολεs και τετακι+υπολοιπεs για ακομα μια φορα ευχαριστω για τα οσα γραφετε και προσπαθητε να με εμψυχωσετε!
Γλυκούλα......... εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ με την απώλειά σου..............
Έχω χάσει σκυλάκι μετά από 11 χρόνια, είναι σαν να χάνεις άνθρωπο...
γλυκουλα μου σε θαυμαζω ολοενα κ περισσοτερο.. δακρυσα γμτ.. κ πρεπει να παω σε συνεντευξη σε λιγο.......
Γλυκούλα μου, μακαρι να μην μπορουσα να κατααβω την αγάπη σου.
Δυστυχώς μπορώ, και απο μικρή έχω έρθει σε ανάλογη θέση.. Τρεχάλα στους κτηνιατρους 15Αυγουστο να σώσω την σκυλίτσα μου.. Η μητερα μου ελεγε πως δε θα ξαναβαλει ζώο στο σπίτι, και όντως, περασαν 2 χρονια και παραπάνω, μεχρι που το ξαναπήραμε απόφαση. Τώρα έχω ενα τρελοσκυλο 6 μηνών που μας κανει ανω κατω!!
Δε θα ξεχαστείς ευκολα, και ειναι ενα ρισκο που παιρνεις καθε φορα που αποφασιζεις να βαλεις ενα ζωακι στη ζωη σου.. Όμως η αγαπη που παίρνεις απο αυτές τις ψυχούλες αξίζει τον πονο της απώλειάς τους.. Εχεις τα υπολοιπα.. Κοιτα να τα φροντιζεις όσο μπορεις και να τους δώσεις και την αγάπη που δεν προλαβες να χαρίσεις στην ψυχούλα που εφυγε τοσο γρηγορα..
ΣΚουπίζουμε ματια, και σαν άλλη Σκαρετ Ο' Χαρα λέμε "αύριο ξημερώνει μια αλλη μερα".. Ε, γλυκια μου? :)
ειμαστε εδω, θελουμε τα νεα σου. Η χαρά ειναι διπλη όταν μοιράζεται, και η λύπη μιση.
Glukoula συγκινηθηκα πολυ με την απωλεια τουμωρου σας.
Σε καταλαβαινω απολυτα.Εχω απεραντη αγαπη για τα ζωακια που σιγουρα εχουν αισθηματα ειλικρινα...και πολλες φορες δεν τα συγκρινω με τα.... ανθρωπινα ζωα!Εχω εναν κουκλο σκυλαρο στο σπιτι και πολλα-πολλα γατακια που τα νοιαζομαι.
Ναστε καλα να χαρειτε αυτα που σας εμειναν.
Απο τα ζωακια μπορει κανεις να καταλαβει την αξια και την αναγκη της αγαπης που εχουμε ολοι !!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσια!Χαιρομαι τοσο πολυ απο αυτα που διαβασα,χαιρομαι που υπαρχουν φιλοζωοι ανθρωποι ακομα,ξερω οτι εσειs που εχετε βιωσει την απωλεια ενοs αγαπημενου σαs ζωου με καταλαβενετε απολυτα!Elli μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.LIDA 11 χρονια το σκυλακι σου πιστευω οτι το ενιωθεs κομματι σου,ειδεs αν αγαπαs τα ζωα πωs μπορειs να καταλαβειs τον αλλον.Εsceden ξερειs ποσε φορεs εχω πει οχι δεν θα ξαναπαρω αλλο ζωακι,υποφερω οταν φευγει απο τη ζωη καποιο,κι ομωs το ξανακανω συνεχεια,ακομα και τωρα εχω πει σε καποιουs γνωστουs μου που ξερω οτι αγαπουν τα ζωα να τουs δωσω!Margaret μπραβο και σε σενα που αγαπαs τα ζωακια τοσο πολυ,και εχειs πολυ δικιο σε οσα λεs!κοριτσακια μου πρεπει να κλεισω καπου εδω,με φωναζει το καθηκον!φιλια πολλλα σε ολεs!!
μπήκα να κάνω κι εγώ την εμφάνιση μου για σήμερα....καλησπέρα σε όλες τις γυναικάρες του φόρουμ....τρέξιμο, δουλειά και τούμπαλιν......... πρόλαβα και διάβασα τα νέα σας κορίτσια μου....γλυκούλα μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου....ειλικρινά! γιαυτό ακριβώς αρνούμαι κατηγορηματικά να έχω κατοικοίδιο....... είμαι κι εγώ υπερευαίσθητη σε κάτι τέτοια και δεν θα το άντεχα (λές και έχω λίγα να με ρίχνουν....... τέλος πάντων!) σας φιλώ γλυκά και επιφυλάσσομαι για μεγαλύτερο πόστ σύντομα.....μου λείπετε......
πενυ πενυ εισαι εδω?
που εισαι παιδακι μου εσυ γιατι εξαφανισθηκες?
και οι αλλες δεν σας βλεπω και πολυ στα πανω σας,
αυτο το μαγισσακι φταιει που μιλησε περι λακωνικοτητας..........
ή περιμενετε να τα πειτε ολα το Σαββστο, και εμεις τι θα κανουμε? θελω αναλυτικη αναφορα ολες μια μια
Και ύστερα σου λένε η "διακριτική πίεση" δεν αποδίδει!! Παρούσα Βάσια μου, παρούσα και κατα-ιδρωμένη-κουρασμένη-ταλαιπωρημένη! Επιτέλους η σχολική χρονιά άρχισε και επισήμως για μένα και όλα είναι πια σε αυτόματο πιλότο! Το τι τράβηξα βέβαια για να γίνει αυτό.. ΟΥΤΕ στον εχθρό μου! Τώρα βέβαια έχουμε ζόρικα ωράρια μεν.. αλλά τουλάχιστον θα ξεκουράσω το μυαλό μου από το να πρέπει να εντοπίζω και να κλείνω εκκρεμότητες με την ταχύτητα του φωτός.Quote:
Originally posted by basia
πενυ πενυ εισαι εδω?
που εισαι παιδακι μου εσυ γιατι εξαφανισθηκες?
και οι αλλες δεν σας βλεπω και πολυ στα πανω σας,
αυτο το μαγισσακι φταιει που μιλησε περι λακωνικοτητας..........
ή περιμενετε να τα πειτε ολα το Σαββστο, και εμεις τι θα κανουμε? θελω αναλυτικη αναφορα ολες μια μια
Όσο για τα υπόλοιπα κυστοκόριτσα.. ηχηρές απουσίες διαπιστώνω και γω με τη σειρά μου, ελπίζω να είναι λόγω υποχρεώσεων και μόνο :) Γιααααα να εμφανιζόμαστε κυρίες μου!!
Τώρα ότι εξαφανίστηκαν μόλις άκουσαν ότι τους στείλαμε ζουλήγματα και δαγκώματα.. να είναι τυχαίο;; Είδωμεν.. :D