εμ δεν θέλω κ πολύ μούσκουλα,γράμμωση θέλω.χαααχαχαχαχαχ. πολλά θέλω κεγώ αλλά κ εσύ βρε αδερφέ το γ...σες!!!
Printable View
εμ δεν θέλω κ πολύ μούσκουλα,γράμμωση θέλω.χαααχαχαχαχαχ. πολλά θέλω κεγώ αλλά κ εσύ βρε αδερφέ το γ...σες!!!
σας παραθέτω το μπράτσο μου γιατί να περιμένω μετά τις διακοπές
α κ αυτό είναι η γάμπα μου για να καταλάβατε την αναλογίαQuote:
Originally posted by bouliana
σας παραθέτω το μπράτσο μου γιατί να περιμένω μετά τις διακοπές
ιδια φαση μπουλιανα,
τα μπρατσα μου 2 φορες γαμπα,
κ οχι σφριγηλα!
ΘΕΑ!Quote:
Originally posted by papa_justify
Η Εβελίνα έχει καλό μπράτσο δηλαδή; Δεν θυμάμαι. Εγώ πάλι θέλω μπράτσο Jillian Michaels.
http://deceiver.com/wp-content/uploa...-michaels2.jpg
"Θέλε", θα μου πεις, και θα έχεις και δίκιο!
ετσι θαμαι κ γω πριν μεινω εγγυος :P
απλα μετα σ ε μια μερα θα γινω ξανα οπως ειμαι...
η εγγυμοσυνη θαφταιει φυσικα!
pvpv ntyθηκα να κανω ελλειπτικο
με το ροζ σορτσακι κ φανελακι (ιδια ρουχα με αυτα που ειχα τραβηχτει πριν λιγες μερες φωτο κ σας τις εβαλα)
κ η διαφορα ειναι εμφανης!!!
με τραβηξα φωτο παλι, αν κ ειμαι στα ιδια κιλα, ενδιαμεσα πηγα γυμναστηριο 1-2 βδομαδες!
παιδια απιστευτη διαφορα, το σορτσακι στο πανωμ πουτι δεν κολλαει κ δεν φαινεται η κυτταριτιδα,
το στομαχι αν κ μετα απο ασχημο διατροφικο βραδυ ειναι πιο μεσα,
απιστευτο...
δεν μπορω να σας ανεβασω τωρα τις φωτο, δεν εχει μπαταρια!!! πω κ ηθελα κ γω να κανω τη συγκριση εδω.
προλαβα κ τις ειδα για 3'' μετα εκλεισε!
Να που έχω χαμένα αδέρφια και δεν το ήξερα. Bouliana, το μπρατσάκι μας είναι του ιδίου τύπου, μόνο που εγώ έφτυσα αίμα στα πουσ απς για να μου γίνει έτσι, δηλαδή σουλουπωμένο, σήμερα! Επίσης διαθέτω κι εγώ γαμπίτσα-καλαμάκι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, όπως και πολύ λεπτό καρπό και δάχτυλα στο χέρι, που όταν οι μπρατσουλάρες είναι στα φόρτε τους, όλοι απορούν πώς γίνεται και ο καρπός παραμένει παιδικού μεγέθους.
Όλο το υπόλοιπο εκτός από τα τμήματα αγκώνας-καρπός και γάμπα-αστράγαλος είναι αυτό που φουσκώνει όταν παχαίνω. Μέση δεν υπάρχει κυριολεκτικά, όχι που λέμε από θαυμασμό "δεν υπάρχει". Από μπούτι, κοιλιές, στήθος, ώμο, μπράτσο, διαλιέχτεεεε. Το ίδιο μου συμβαίνει και με μάγουλο-προγούλι, αν δεν σου έφταναν τα υπόλοιπα, αχόρταγη!
άμα ξεπεράσω τα 30αντα και μείνω όπως είμαι τώρα θα μαι ευχαριστημένη με τον εαυτ΄΄ο μου σίστερ.αλλά κα΄τι μου λέει οτι άμα δεν χάσω 2-3-5 τώρα και δεν σφίξω και δεν βελτιώσω την διατροφή μου, στα 30 θαμαι +10.
Σωστό το σκεπτικό σου, αλλά παρ' όλα αυτά, χωρίς να θέλω να σε καθησυχάσω, οφείλω να σου πω ότι εγώ που έχω περάσει τα 30 κατά πολύ, δεν ξεπέρασα ποτέ το υψηλότερο βάρος που είχα πετύχει στα 20τόσα. ʼσε που μετά τα 30 μαθαίνεις να αγαπάς πολλά από εκείνα που σε τρόμαζαν πάνω σου στα 20 και είσαι γενικώς πιο ακομπλεξάριστος ως άνθρωπος.:roll: Υπάρχει ελπίδα, αγαπημένη, υπάρχειειειειει!!!:roll:
31 πλεον κ πιο ακομπλεξαριστη απο ποτε.
-φοραω κολλητα τουχα κ τζιν κολητα ελαστικα κ δειχνουν μια χαρα, ενω παλια ελεγα "ουτε νεκρη ετσι" (τοτε φορουσα βρακες φαρδυα να μη φαινομαι λεει παχυα!)
-προσφατα σε γαμο φορεσα διαφανεια με ντεκολτε κι ας ειχα παρεα τα "μπρατσακια" μου
(κ να θελω να τα ξεφορτωθω δε γινεται, ουτε ο χασαπης δε τα παιρνει :D)
-το νυφικο μου επισης με διαφανεια στο μπρατσο (δεν ειχα αλλη επιλογη, τους εβαλα να βαλουν δαντελα ωστε να κρυβει τιποτα)
-μου φαρδυνε το μαγιο που πηρα πριν δυο μηνες κ φοραω ενα με κορδονια
(δενει παντου με κορδονια κ εγω πιστευα οτι ΠΟΤΕ δεν θα εβαζα τετοιο μαγιο - παρτο στον ποπο κ ξωβυζο!)
κ το πιο βασικο,
εχω σταματησει τη μανια αχ ειμαι αξυριστη δυο μερες πως θα παω στην θαλασσα,
οταν εχω χρονο για θαλασσα παω παντιοτροπως.
α κ στο γυμναστηριο καταλαβα οτι με κοιτανε επειδη κανω σωστα τις ασκησεις κ με επιμελεια,
επειδη εχω χασει δεκαδες κιλα,
κ οχι επειδη πετανε παχακια στην κοιλια κ τη μεση οταν κανω κοιλιακους!
καποιοι μου την πεφτουν κιολα, αρα μηπως ολα ειναι στο μυαλο μας?
ξεκολληστε οσο προλαβαινετε τα μυαλα σας
(ελενη ακους?)
δεν ειναι αναγκη να πατε 30 για να ζησετε πιο χαλαρα, ανετα κ ομορφα την προσωπικη σας ζωη (ολη η υπολοιπη θα ειναι αστα να παν!)
Είναι γεγονός. Πού να πας και μετά τα 35. Καταρρέουν πολλοί "μύθοι" που έχουμε πλάσει για τον εαυτό μας σε αυτές τις ηλικίες και αυτό το λέω μόνο θετικά. Νομίζω ότι από κάποιο σημείο και μετά, παύει να μας απασχολεί τόσο το πώς μας βλέπουν οι άλλοι, τουλάχιστον εκείνοι που δεν μας αφορούν ιδιαίτερα και αυτό είναι λύτρωση, άσε που το ότι απελευθερώνεσαι από κάτι τέτοιο σου προσδίδει σχεδόν ακτινοβολία.
ρε συ κανεις πλακα? akoma καλυτερα στα 35? τελεια!
τωρα που χαλαρωσα με κοιτανε ολοι κ ας ειμαι 80+ κ παντρεμενη!
ποιος παει γκομενα για μπανιο που δεν τρωει μετα,
δεν βγαζει το παντελονι γιατι δεν εκανε αποτριχωση την ιδια μερα κ δεν γελαει επειδη εφαγε σουβλακι κ βρωμαει τζατζικι?
xaxaxaxaxxa
ολα αυτα (τα αντιθετα)
εκανα χθες εξου κ τα εμπνευστηκα :P
ελενημου απο ενα σημειο κ μετα δεν προλαβαινεις...
κ δεν ειναι θεμα του ποσο πολυασχολος εισαι,
αλλα θεμα προτεραιοτητων...
πολλα βραδυα ακομα δεν κοιμαμαι ευκολα κ νομιζα οτι φταιει η εννοια μου για το τι λενε οι αλλοι,
τελικα ηταν οι 4 εσπρεσσο φρεντο που υπολογισα οτι επινα απο 1 που επινα παλια! :D
εν ολιγοις γραμμενους τους εχω παιδια, ή ετσι προσπαθω να λεω! αφηστε που ολοι μου λενε "τι καλο που σου εκανε ο γαμος λαμπεις!"
Έρχεται με τα χρόνια. Δεν έρχονται μόνο άσχημα πράγματα με τα χρόνια, άλλος ένας μύθος της σύγχρονης κοινωνίας που παλεύει να μας πατήσει κάτω.
+10000000000000000000000
σε όλους αλλά και σε εμένα..ναι ναι και σε εμένα!!
γιατί είμαι 26 και έχω απαλλαγή απο όοοολα αυτά
έχω πάρει 6κιλά και ζω όπως ακριβώς αν θα τα είχα χάσει
στεναχωριέμαι, απελπίζομια , θυμώνω με εμένα όταν όμως πέφτω στο κρεββάτι μου ..
όταν είμαι ξύπνια ζώ!!
είναι καλό να θες να γίνεις καλύτερος να έχεις όνειρα και στόχους !!
αλλά το σήμερα είναι πιο γλυκό απο το αύριο!!