και δεν ειναι τρια αλλα 2,7....αντε μην προσθετεις ;););););)
Printable View
Δεν θέλω 90, θέλω 89κάτι, άρα είναι 3+κάτι !!!Quote:
Originally posted by Maria Hope
παιχνιδακι ειναι για σενα.......τρια κιλα ακομα και εκατον τρια κιλα....δεν θα σταθουν εμποδιο στην επιτευξη του ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟΧΟΥ....... keep going....you know that you can do it!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup:
Το ξέρω ότι μπορώ να το κάνω, και θα το κάνω, το πότε είναι που δεν ξέρω!!!
ολα στην ωρα τους.....δωσε λιγο χρονο στο κορμι σου να μαθει τα νεα δεδομενα, να τα αφομοιώσει και να αρχιζει να λειτουργει πανω σε αυτα....εχει σοκαριστει πολυ!!!!! 35 κιλα απο τον μαρτιο ειναι πολλααααααααααα κιλαααααα και το σωμα εχει υποστει ταιραστιο σοκ!!!!!!!!!!!!
32,3 μην τα αυξάνεις!!!!! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by Maria Hope
ολα στην ωρα τους.....δωσε λιγο χρονο στο κορμι σου να μαθει τα νεα δεδομενα, να τα αφομοιώσει και να αρχιζει να λειτουργει πανω σε αυτα....εχει σοκαριστει πολυ!!!!! 35 κιλα απο τον μαρτιο ειναι πολλααααααααααα κιλαααααα και το σωμα εχει υποστει ταιραστιο σοκ!!!!!!!!!!!!
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::smilegrin::smilegri n::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smi legrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin ::smilegrin::smilegrin:
Καλέ.... έχεις χάσει 33 κιλά και θα κολλήσεις στα 3?????
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!
Ζήτημα λίγων ημερών είναι :blush:
πεστααααααααααα λενααααααααααααααααααααα:t umble::tumble::tumble::tumble:
Ζήτημα λίγων ημερών είναι και το ότι θα κατεύω Αθήνα, και δεν θα έχω πιάσει τον στόχο μου μέχρι τότε, αλλά να σας πω την αλήθια κορίτσια? Σκασίλλα μου, εγώ θα φάω και τον γύρο μου, και το σουβλάκι μου, και για 3 μέρες θα απολαύσω τις διακοπούλες μου, και μετά όταν επιστρέψω με το καλό συνεχίζω!Quote:
Originally posted by Lena
Καλέ.... έχεις χάσει 33 κιλά και θα κολλήσεις στα 3?????
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!
Ζήτημα λίγων ημερών είναι :blush:
Polinaki μού καλό, κοίτα πόσο απλά είναι τα πράγματα.
θα κατέβεις στην Αθήνα σε 3 εβδομάδες = 21 ημέρες, σωστά? (αφήνω τις 2 απ' έξω)
Θέλεις να χάσεις 3 κιλά μέσα σε αυτές τις 21 ημέρες σωστά?
Δηλαδή 21/3=142 γραμμάρια την μέρα, σωστά???
Είναι δύσκολο? Ε? Ε? Ε? Ε?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!
(ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ MARIA???)
τα λες τελειααααααααααααααααα!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο λενα μου.....πες της ταααααααααααααααααααααααα αααα:wink1::wink1::wink1::wink1:
Είναι πολύ δύσκολο γιατί πια δεν χάνω πάνω απο 2 κιλά τον μήνα!!! Το σώμα μου θεωρεί ότι πια δεν τρέφετε, ότι είναι κάτι σαν "ανορεξικό" αφού τα πιο πολλά χρόνια ήταν 100+ και εκεί έχε μάθει πως είναι το "φυσιολογικό" του και αρνείτε να δεκτεί την πραγματικότητα!
εμένα θα με συγχωρέσετε αλλά όσο καλή παρέα και αν είστε θέλω να ξεκουμπιστώ το συντομότερα δυνατόν από αυτή την ομάδα,βαρέθηκαααααααααααα� � να βλέπω το 80+
οσονούπω αγγελουδακι....υπομονη!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια βδομαδουλα υποθεση για να φυγει το κακο 80+!!!!!!χιχιιχιχιχιχιχιχι