...να πέσω από τον Ισθμό που τον εχω και δίπλα (αλλα θα σκοτωθω λετε ή με τη γκαντεμια που με δέρνει θα τη γλιτωσω με καμια παραπληγια?)
Printable View
...να πέσω από τον Ισθμό που τον εχω και δίπλα (αλλα θα σκοτωθω λετε ή με τη γκαντεμια που με δέρνει θα τη γλιτωσω με καμια παραπληγια?)
ria γιατι παιδι μου τι σε απασχολει?
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών...
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μ@λάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
:lol: :lol:
χα χαχαχα χαχα χα απαιχτο!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών...
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μ@λάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
:lol: :lol:
χαχαχαχαχαχ θα πεταω κανενα που και που να μας φτιαχνω λιγο
σκέφτομαι οτι σε 2 ωρες πρεπει να φυγω για να παω να γραψω και δεν εχω διαβασει ακομη ΤΙΠΟΤΑ....
τελικά θέλω ξύλο.. δε μπορω να με καταλάβω. είμαι χαζή? τι σκατα έχω στο κεφαλι μου και δε διαβαζω? απορρω...τι με επιασε ξαφνικά. κοιτάω το τοιχο και δε κανω τίποτα.. μια εχω νευρα, μια γελαω, μια θελω να κοψω οτι φιλιες εχω γιατί δε θελω να εχω παρε-δωσε, μια με πιανουν τα δικα μου τα "εσώ.." πάει το χανω κ εγω σιγα σιγα.
Τουλάχιστον παλια με καταλάβαινα, ήξερα οτι ήμουν χαλια και οκ!
τωρα νιωθω διχασμένη μαζοχα... ναι μεν θελω φιλες πχ, αλλά τις διωχνω γιατι δε τις αντεχω απ'την άλλη..
ναι μεν θελω να ειμαι ψυχικα καλά αλλά πάλι αρχίζω και νιώθω όπως παλια.. κ μ'αρεσει κιόλας...
ένα έχω να πω.. "α..καλά!" κ οτι γίνει!
Σκέφτομαι πιά συνταγή να γράψω στο ποστ της Ναταλύς έτσι για το καλό της επαναφοράς του θέματος?
ισως απλα να μην κανεις παρεα με τα καταλληλα ατομαQuote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι οτι σε 2 ωρες πρεπει να φυγω για να παω να γραψω και δεν εχω διαβασει ακομη ΤΙΠΟΤΑ....
τελικά θέλω ξύλο.. δε μπορω να με καταλάβω. είμαι χαζή? τι σκατα έχω στο κεφαλι μου και δε διαβαζω? απορρω...τι με επιασε ξαφνικά. κοιτάω το τοιχο και δε κανω τίποτα.. μια εχω νευρα, μια γελαω, μια θελω να κοψω οτι φιλιες εχω γιατί δε θελω να εχω παρε-δωσε, μια με πιανουν τα δικα μου τα "εσώ.." πάει το χανω κ εγω σιγα σιγα.
Τουλάχιστον παλια με καταλάβαινα, ήξερα οτι ήμουν χαλια και οκ!
τωρα νιωθω διχασμένη μαζοχα... ναι μεν θελω φιλες πχ, αλλά τις διωχνω γιατι δε τις αντεχω απ'την άλλη..
ναι μεν θελω να ειμαι ψυχικα καλά αλλά πάλι αρχίζω και νιώθω όπως παλια.. κ μ'αρεσει κιόλας...
ένα έχω να πω.. "α..καλά!" κ οτι γίνει!
ή
ισως να μη θελεις να δεχτεις τα αρνητικα αυτων των ατομων-γιατι ολοι εχουμε...
σκεφτομαι οτι βαριεμαι κ αυτο μου ριχνει την ψυχολογια............
μια απο τα ιδια.δεν αντεχω αλλο ομως,ειμαι οριακα.Quote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι οτι βαριεμαι κ αυτο μου ριχνει την ψυχολογια............
ναι πρεπει να το πολεμησουμε :)
πως??Quote:
ναι πρεπει να το πολεμησουμε :)
δεν ξερω...
γιατι δεν πας καμια βολτα?
σε καμια φιλη σου?
να μιλησετε?
ε?
:)
γιατι ειμαι στη δουλεια!κι εδω ειναι που βαριεμαι και δεν αντεχω αλλο,ειμαι ενα βημα πριν την παραιτηση....Quote:
δεν ξερω...
γιατι δεν πας καμια βολτα?
σε καμια φιλη σου?
να μιλησετε?
ε?
:)
εσυ?
γιατι δεν προκειται??????Quote:
Originally posted by eleni1201
Επίσης σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να σταθεροποιηθώ κάτω από τα 60 και παραυτα δεν λέω να το αποδεχτώ...:dork: