Εγώ, μπορεί να σας φανεί σαν ψέμα, αλλά μαγειρεύω από τα 8 μου. Η γιαγιά μου ήμουν η μόνη με την οποία μαγείρευε μαζί. Μαρέσει πολύ και το παραδοσιακό, αλλά και ο αυτοσχεδιασμός, και η αλλαγή του παραδοσιακού στα δικά μου μετρα κτλ.
Και ηλικρινα, 20 χρόνια τώρα που μαγειρεύω, δεν απέτειχε ούτε μια φορά το φαγητό μου, και να πω αχ δεν το πέτειχα, ή οτιδήποτε. Πολλές φορές λέω, βρε μια φορά να μην το πετύχω. μια φορά να πω αχ δεν μου βγήκε καλό, μια φορά να ακούσω ξέρεις δεν το πέτυχες, ήθελε κιάλλο ψήμα/το βαρύψησες/ είναι άγευστο κτλ. Ποτέ δεν το άκουσα αυτό!!!!!!
Ούτε ποτέ κανεις παραπονέθηκε.
Α ρε μάνα μου στέρησες το μέλλον μου.....
Να σκεφτείς, πριν 2-3 χρόνια, είχαμε πάει οικογενιακός, 10 άτομα, σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στην Κύπρο. Φάγαμε, είπιαμε, και σε κάπια φάση ήρθε ο σερβιτόρος και λέει είστε εντάξη, σας άρεσαν? Και λέει η αδελφή μου ωραία ήταν αλλά η αδελφή μου τα φτιάχνει πολύ καλύτερα. Εφυγε ο σερβιτόρος και ήρθε ο υπεύθυνος του καταστήματος. Μας λέει έχετε κάπιο παράπονο? ο σερβιτόρος μου είπε αυτό και αυτό, να σας φέρω να παραγγείλετε και γλυκό, και όλα όλος ο λογαριασμός πληρωμένος από το κατάστημα!