Quote:
σε φαντάζομαι να το βγάζεις βόλτα με λουράκι στην παραλία
Πω πω τι ιδεα μου εδωσες τωρα και να ρωταν τα κοριτσοπουλα τι ειναι αυτο....ενα καγκουρικι φυσικα:P
Printable View
Quote:
σε φαντάζομαι να το βγάζεις βόλτα με λουράκι στην παραλία
Πω πω τι ιδεα μου εδωσες τωρα και να ρωταν τα κοριτσοπουλα τι ειναι αυτο....ενα καγκουρικι φυσικα:P
Και να λές στα κοριτσόπουλα αυτό που βλέπεται δεν είναι τίποτα που να δείτε το άλλο που έχω στο δωμάτιό μου
ενα ταξιδι μακρια σε αγνωστα μερη
Μπηκε η Άνοιξη!!!!! ....μακάρι να μπει και στις καρδιες όλων...:) :) :)
Did I ever tell you to brush your teeth, go to bed, do your homework?
No. I respected your privacy and I taught you self reliance.
Indie's father.
Σκεφτομαι οτι το 2010 και φετος ολοι οι γνωστοι μου κι εγω εχουμε αρρωστησει 25 φορες. Χαμος ολος ο κοσμος αρρωστος και απο ο,τι λενε οι γιατροι ερχονται και χειροτερα. Αψου!!! Που ειναι το ρακομελοοοοο
http://www.aretousa.gr/fotos/rakomelo%20glass%20big.jpg
Ρακόμελοοο;;; ίου ίου ίουυυ.. Όχι απλά το σκέφτηκα, σχεδόν μου ήρθε η γεύση :)
carrie, περαστικά!
Μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να έχεις καλή ρακή και να μην την αφήσεις να πάρει βράση.
Προσωπικά το προτιμώ με δυο-τρία γαρυφαλλάκια, χμ.. ίσως και με μικρό ξυλαράκι κανέλας, ναι.. γιατί όχι!
Eυχαριστω τρελοδιάμαντο!! Ρακομελα πινω ολη μερα σημερα χικ! Στο ενα χερι ειμαι με το χαρτομαντηλο και στο αλλο με την κουπα (γιατι ενα σφηνοποτηρο τι να μου κανει?) χικ με το ρακομελο! Ατιμη ιωση! Χικ!
τι ειναι το ρακομελο?
Ζεστη ρακη με μελι! Ενιοτε και με γαρυφαλακια! Χικ!
μπλιαααααααααχ!!!!
Δωράκι σε είδα και πριν, δεν σου είπα καλωσήρθες και πάλι. :) Αν και εγώ σκέφτομαι να φύγω, λόγω της έκθεσης. Θα μου πεις τώρα το σκέφτηκες... Ε τώρα γίνανε κάτι πράγματα και δεν είναι και εύκολο...
θελει μετρο και το φορουμ γουαιτ!υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανουμε :) καλως σε βρηκα ευχομαι να εισαι καλα!
Ε άμα είσαι άρρωστος δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνεις καταστρέφεται η ζωή σου οπότε...
αμα σκεφτεσαι ετσι γουαιτ μου...δεν ειναι ετσι τα πραγματα οχι.