Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ρε δεν αξίζει το site. Για μία δύο συμβουλές να ξεφτιλίζομαι και να χάνω την ανωνυμία μου; Είναι πολύ μαλάκας και πολύ ******* αυτός ο καινούριος ρε καριόλη, και σε πληροφορώ ότι αν έβριζα από την αρχή δεν θα είχαμε φτάσει τις 40 ξέρω εγώ σελίδες παλιομουνί που σε έκανε η μάνα σου και μπαίνεις με ψεύτικο λογκιν και εκδίδεις τους άλλους. Που κρύφτηκες τώρα ρε; Παλιοαρχίδι.
Να πω για την Όλγα ότι κατάλαβα τι κουμάσι είναι αφού εκτός από το να με κοροιδέψει άρχισε και να με βρίζει εδώ στο site να βγάλει τα απωθημένα της αυτά που δεν της έκανα και μου είπε πίπες ότι εγώ είπα πράγματα γι\'αυτήν σε άλλους λες και αυτή δεν είπε για μένα ότι είμαι 93 κιλά και άλλα
Για τον κρίνο ότι είναι μαλάκας εντελώς και δεν κοιτάει την καμπούρα του και μόνο τους άλλους ξέρει να κρίνει και πετάει κάτι μαλακίες ώρες ώρες και είναι ηλίθιος
Για την janet μου ζήτησε συγγνώμη την συγχωρώ
Για τη λου να κοιτάει τα μούτρα της και είναι απίστευτα ηλίθια και κακιά
Για την γιώτα είναι ηλίθια το λιγότερο
Για την yellowlemontree δεν έχω καταλάβει μία μου λέει ότι τα κάνω για να προκαλώ γέλιο και μία με υποστηρίζει όταν λέει τα πρώτα θα πρέπει να ντρέπεται
ωραια ολα αυτα δεκτα (τουλαχιστον αυτα που εσυρες σε εμενα), τωρα κανε κ την αυτοκριτικη σου λαιτ.