κι επίσης το μπιφτέκι που φτιάχνετε από μισό κιμά μοσχαρίσιο και μισό χοιρινό πόσους πόντους το υπολογίζω και πόσα γραμμάρια?
Printable View
κι επίσης το μπιφτέκι που φτιάχνετε από μισό κιμά μοσχαρίσιο και μισό χοιρινό πόσους πόντους το υπολογίζω και πόσα γραμμάρια?
Καλημερα κι απο μενα σε ολους.
Ημερα ζυγισματος σημερα, αλλα δεν κατεβηκε καθολου, αν και τηρησα το προγραμμα σωστα.
Βεβαια ημουν αδιαθετη και πιστευω οτι γι αυτο δεν ειχα καποια απωλεια.......σνιφ.....σνιφ!!!!!!!
Δεν πειραζει, προχωραμε κανονικα.
90 γραμμαρια 3 ποντοιQuote:
Originally posted by ninaki
Δεν ξερω πως το εννοει αλλα αν ειναι με πολυ λαδι βαλε κατι παραπανω να εισαι καλυμμενηQuote:
Originally posted by ninaki
να ρωτήσω, οι πατάτες φούρνου που λέει 6 πόντους εννοεί σκέτες ψητές ή με λάδι και τέτοια όπως τι φτιάχνουν στα εστιατόρια??
Ξεκίνα πό εδώ να έχεις ένα μπούσουλαQuote:
Originally posted by maroulita
Καλησπερα σε ολους !!Επειδη ειναι μεγαλο το thread μπορει καποιος να εμηνερωσει για το συστημα με τους ποντους?Δλδ ειναι κατι σαν διαιτα?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
και καλώς ήρθες
ρε παιδια το κουκερ ποσους ποντους εχει?
κουταλια σουπας
6 κουταλιες της σουπας (μισο μπολακι δηλαδη) 3 ποντοι
υπεροχα!!!!μηπος μπορει καποιος να μου πει ποσυς ποντους εχουν τα μακαρονια(νεροβαστα)
και τα καρυδια(πχ τα 2)
επισης, ποσα κιλα το μηνα χανεις?
εγω παιρνω 20 ποντους ημερισιως
1.71 υψος και 75 κιλα
χιλια ευχαριστω
4 καρυδια 2 ποντοι
Τα μακαρονια εγω τα μετραω 4 κουταλιες 2 ποντοι αλλα αλλοι τα μετρανε απεριοριστα με 4 ποντους νομιζω..
Η απωλεια ειναι σχετικη για καθε ατομο :)
υπεροχα,εχω ξεκινησει ηδη,λεω να παρω και τα xs και βλεπουμε.
γεια σας!!! ελπιζω να ειστε ολοι καλα!
σημερα επισημη μερα ζυγισματος για μενα και η φιλη ζυγαρια μου κανει κονξες!!! αντι να χανω πηρα και 400 γρ!! ελπιζω να μην ειναι κατι "μονιμο" μιας και ειχα και την επισκεψη της κυριας ακατανομαστης και νιωθω πρησμενη! προσπαθω να ατιθασευσω τις λιγουρες μου για γλυκο και να περιορισω την προσληψη τροφης το βραδυ...
παλευω με νυχια και με δοντια να κρατηθω στον ισιο δρομο αλλα νιωθω οτι βαδιζω σε τεντωμενο σκοινι...
προσπαθω να βαλω εναν χρονικο στοχο στο μυαλο μου για να κρατηθω και να μην πεσω στην παγιδα της υπερφαγιας αλλα ετσι αγχωνομαι περισσοτερο. νομιζω οτι οι δυναμεις μου και η θεληση μου εξασθενουν αλλα δεν θα το αφησω ετσι. δεν ειναι στο χερι του! τελοσπαντων, μην σας πρηζω και σας.....
αλλαξα τον τελικο στοχο στο τικερακι μου παλι για να εχω μια σαφη εικονα για το που βαδιζω αν και θεωρω οτι η επιτευξη μικρων στοχων ειναι σαφεστατα πιο εφικτη.... σιγα σιγα θα φτασω και εκει!
Στοχος λοιπον ειναι η αργη απωλεια μεχρι και τον ιουλιο που παντρευεται ενα φιλικο ζευγαρι και το δωριο που θα κανω στον εαυτο μου θα ειναι ενα υπεροχο μαυρο μακρυ σατεν φορεμα σε μικρο νουμερο (ε, οχι πολυ μικρο αλλα σαφως μικροτερο απο το νουμερο που φοραω τωρα..)
σας φιλω γλυκα λοιπον και μας ευχομαι καλο κουραγιο!
θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι,ακολουθω διατροφημε την καταγραφη ποντων των weight wachers και μου φαινεται οτι οι θερμιδες που καταναλωνω ειναι περισσοτερες απ οτι υπολογιζουν οι ποντοι των weight wachers για παραδειγμα
ενα τοστ(2 φετες ψωμι-1 φετα μιλνερ-1 φετα ζαμπον)=5 ποντοι(2+1+2)
οι 5 ποντοι μεταφραζονται στο περιπου 161-200 θερμιδες.
συμβουλευομενη ομως ενα θερμιδομετρητη ειδα οτι το τοστ εχει 360 θερμιδες-αντε γιατι ειναι απαχο το τυρι 300.
αρα 100 θερμιδες επιπλεον
επισης η σοκολατα ροφιμα=2 ποντοι=41-80 θερμιδες
θερμιδομετρητης=197 θερμιδες
Μπορειτε να μου εξηγησετε τι συμβαινει?
Μηπως παιδευομαι τσαμπα?
Υποτιθεται οτι πρεπει να καταναλωνω 18 ποντους
asteraki, καλημέρα!
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να στενοχωριέσαι.
Τα κιλά θα φύγουν, αυτό είναι βέβαιο αν ακολουθείς πιστά το πρόγραμμα και εσύ το ακολουθείς.
Τέτοια φαινόμενα στασιμότητας συμβαίνουν και το ξέρεις. Πολλές φορές είναι κατακρατήσεις, από διάφορες αιτίες, μας το έλεγαν και στα WW.
Το θέμα είναι να μη στεκόμαστε σε αυτά, αλλά να προχωράμε.
Και κυρίως χωρίς άγχος, γιατί και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην όλη προσπάθεια!
LaLuna, καλημέρα και σ' εσένα!
Ναι μεν οι πόντοι υπολογίζονται με βάση τις θερμίδες μιας τροφής και την περιεκτικότητά της σε λίπος, αλλά μην κολλάς με τις θερμίδες.
Εφάρμοζε ό,τι λέει το πρόγραμμα και μην ανησυχείς, μην προσπαθείς δηλαδή να βρεις την αντιστοιχία θερμίδων με πόντους.
Εδώ μπορείς να φας μια τεράστια γαβάθα μακαρόνιο ολικής σκέτα (νερόβραστα) και να τα υπολογίσεις 3 πόντους, ενώ οι θερμίδες τους είναι πολλές.
Το ίδιο και για τις πατάτες, που νερόβραστες τις μετράμε 2 πόντους.
Μια και το ανέφερα, προσωπικά το εφαρμόζω αυτό με τα απεριόριστα ζυμαρικά, μια φορά την εβδομάδα και όλα πηγαίνουν καλά. Είναι πολύ καλή επιλογή, διότι σε χορταίνει με πολύ λίγους πόντους.
Στα δικά μου τώρα: ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η ζυγαριά έδειξε 90,4 κιλά. Απώλεια 0,7 κιλά δηλαδή. Πολύ καλά!
Είμαι ικανοποιημένος.
20 Ιανουαρίου 92,9
27 Ιανουαρίου 91,1
3 Φεβρουαρίου 90,4
Έχασα δηλαδή σε δύο εβδομάδες 2,5 κιλά.
Και πάλι καλημέρα σε όλες και όλους!!!
να μην απογοητευομαι δηλαδη?
ξερω κι εγω....το καλοκαιρι θελω να ειμαι αδυνατη
ειναι υποσχεση στον εαυτον μου
αλλα δεν θελω να μπω σε διαιτα κ μετα να τα ξαναπαρω
p_k συγχαρητήρια, προχωράς γερά βλέπω,
τέλεια!
asteraki, αυτά ειδικά σ'εμας τις γυναίκες είναι γνωστά φαινόμενα,
δε σημαίνει οτι θα το βάλουμε κάτω, ξέρεις εσύ...
LaLuna, θα έλεγα να μην ασχολείσαι καθόλου με θερμίδες και τέτοια, η λογική των
πόντων είναι διαφορετική.
Ένα απλό παράδειγμα
το αυγό βρασμένο έχει 85 θερμίδες, σε πόντους όμως έχει 2,5 το μέτριο και 3 το μεγάλο.
Σου λέει κάτι αυτό? Το ίδιο και το παράδειγμα του p_k
Μην ασχολείσαι καθόλου και ακολούθησε το πρόγραμμά σου.
χαιρεται!!! τι κανετε???
να ξεκινησω απο τον αγαπημενο μου φιλο Παντελη και να του πω συγχαρητηρια για την απωλεια!!! ειδες, σου τα ειπα αλλα ησουν δυσπιστος!!! ;)
Λιλλυ, συμφωνω οτι αυτα συμβαινουν αλλα καμια φορα με πιανει πανικος! ειμαι καλυτερα ομως και νιωθω "ξεφουσκωτη"....
συνεχιζω κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα, πιστη στους ποντους μου και ελπιζω οτι η Τριτη θα ερθει να επιβεβαιωσει την αισιοδοξια μου!
σημερα ξεκινησα τη μερα μου με μια μπαρα δημητριακων κερασι 2π και πηρα στη δουλεια μια μεριδα μετρια γιγαντες την οποια υπολογιζω στους 7π και οχι στους 9 διοτι δεν ειναι καν μεριδα εστιατοριου και δεν εχει και πολυ λαδι.
για το βραδυ μαλλον καμια μπριζολα με βλεπω να τρωω..!!!!!
σας φιλω γλυκα, να περνατε καλα!!!
Γεια σου Χρύσα!
Ναι, είχες δίκιο τελικά!
Θα το δεις ότι κι εσύ αυτήν την εβδομάδα θα έχεις απώλεια.
Πάμε να δούμε τι φάγαμε μέχρι στιγμής
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
με 1 κ.γλ. μαργαρίνη light
και 30 γρ. κρέμα So Real
1 φλ. γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 πιάτο μακαρόνια κοφτά σκέτα
Σάλτσα σπιτική χωρίς λάδι
60 γρ. τυρί φέτα light
Σαλάτα λάχανο με 2 κ.γλ. λάδι
20 γρ. σοκολάτα
19,5 π. ως τώρα
Υπόλοιπο για σήμερα 9,5 π.
γεια σααααααααααας!!!!!!!!!!
μα πού χαθηκατε ολοι σας????
η διατροφη καλα κρατει και ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο! κρυφοκοιταξα στην ζυγαρια σημερα και ειδα το 7 αρακι παλι μπροστα και χαρηκα..! θα δουμε ομως την Τριτη και επισημως!!!
Σημερα για πρωι εφαγα μια μπαρα δημητριακων κερασι και πριν λιγο καταβροχθισα ενα μπωλ με αχλαδι μηλο μανταρινι και μπανανα. συνολικα λοιπον 4π. για μεσημερακι ενα τοστ 3π και το βραδυ ειδωμεν τι καλο θα εχει η κατσαρολα της μαμας!!! περιμενω νεα απο ολους!!!
παντελη, πως παει?? κρατα ποντους γιατι την αλλη βδομαδα ανεβαινω και θα βγουμε για φαγητο!! αμαλια μου εισαι καλα???????????? που εχεις χαθει? ελπιζω να διαβαζεις και να ξερεις ποσο μας εχεις λειψει! ουτε η νεφελη δεν ποσταρει????? καμια δεν βλεπω να περναει απο εδω!!! φιλακια πολλα πολλα σε ολους!!!! ;)
Καλημερουδια σας!
βλεπω κανεις δεν τιμησε την σελιδα για 4 ολοκληρες μερες! ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περνατε καλα!
λοιπον σημερα επισημη μερα ζυγισματος για μενα και ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι η δεκαδα αλλαξε και 1.600 εφυγε απο πανω μου! ειμαι πλεον 79 ολοστρογγυλα! κατεβαινω και εναν ποντο στην ημερησια καταναλωση και ετσι απο σημερα πρεπει να τρωω 20π. ολα πανε καλα επομενως και συνεχιζουμε! ο πρωτος "μικρος" στοχος ειναι τα 72 και ειναι αρκετα κοντα! :)
σημερα εφερα στη δουλεια να φαω 4 κουταλιες της σουπας ρυζι νεροβραστο 4π με μια κουταλια σαλτσα ντοματας 3π και 1 φετα παριζα σε κομματακια 2π (?) και λίγο τυρί φετα τριμμενο 2π. σύνολο λοιπον για μεσημερι 11π. μενουν προς καταναλωση μεχρι το βραδυ 9π. σας φιλω γλυκα ολους!
ΑΣΤΕΡΑΚΙ, συγχαρητήρια για την απώλεια και κυρίως για την αλλαγή δεκάδας...7!!!!!!ʼντε και στο 5!!!!!! Δεν κάνω αυτή τη διατροφή αλλά σκέφτομαι να την ξεκινήσω, θα την ψάξω λίγο και θα ενημερώσω....καλή κάθοδο!!!!!!
να σαι καλα tidekpe!!! ειναι λιγο νωρις για το 5 αλλα ειλικρινα νιωθω τοσο μεγαλη χαρα που ξεκολλησα και κατεβαινω ολοταχως!!! ξεκινησε την, ειναι απο τις καλυτερες διατροφες που υπαρχουν διοτι σου επιτρεπει να τρως οτι θες σε λογικα πλαισια παντα και επιπλεον σου δινει και κινητρο να γυμναζεσαι γιατι σου χαριζει ποντους!!! βλεπω οτι δεν χρειαζεται να χασεις και πολλα κιλα οποτε μαλλον θα την βολευτεις περισσοτερο απο τον καθενα. παει αργα και σταθερα να ξερεις...!!!!!!! οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε!!!! φιλια πολλα!!!!
Συγχαρητήρια Χρύσα!!!
-1,600! Τ Ε Λ Ε Ι Α !
Σου τα' λεγα εγώ! :)
Πολύ θετική και για την ψυχολογία η αλλαγή δεκάδας!
Έτσι μπράβο!
Αύριο το πρωί ζυγίζομαι κι εγώ και θα ενημερώσω.
Καληνύχτα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
καλημερες πολλες σε ολους!!!!!!!!
τι κανετε?????
Παντελή σε ευχαριστώ πολυ για την εμψυχωση! ειναι οντως μια τονωτικη ενεση η αλλαγη δεκαδας!!! αντε, να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα σημερα! ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε αλλαγη δεκαδας και για σενα σημερα!!!!
λοιπον, χθες εφτιαξα μια ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ σοκολατοπιτα στην οποια δεν μπορεσα να αντισταθω.... :)
εφαγα λοιπον ενα κομματι αρκετα μεγαλο και ετσι για να αντισταθμισω την διαφορα αυτη την εβδομαδα θα μειωσω την ημερησια καταναλωση ποντων σε 18! υπολογιζω δηλαδη να πηρα καμια 10αρια ποντους παραπανω απο τον λαχταριστο αυτο πειρασμο.... ευτυχως δεν ειμαι φαν των σαρακοστιανων εδεσματων και ετσι την δευτερα δεν θα μπω στην διαδικασια να καταναλωσω κατι που θα μου δωσει επιπλεον ποντους!(ετσι λεω τουλαχιστον..)
ΑΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι κοκονα μου τοσους μηνες???????
εισαι καλα? μπες τουλαχιστον να πεις ενα γεια!!! εχω ανησυχησει τοσον καιρο που εχω να ακουσω νεα σου! σας φιλω ολους γλυκα και περιμενω νεα!!!!!! φιλακιααααααααααα ;)
Καλημέρα!!!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η απώλεια συνεχίζεται:
- 0,3 κιλά
Από τα 90,4 κατέβηκα στα 90,1.
Συνεχίζουμε κανονικά. Πάμε τώρα για την αλλαγή δεκάδας!
Καλή συνέχεια! :)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! και εις κατωτερα σου ευχομαι!!!!!
την αλλη εβδομαδα μου φαινεται πως θα εχεις μεγαλυτερη απωλεια!!!!!
ολα καλα πανε λοιπον και ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο! λιγα κιλα εμειναν π-κ και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι ετοιμος! (μαλλον πιο πριν σε βλεπω εσενα αλλα οκ!)
μα που εχουν παει ολοι???? μας αφησαν μονους μας παλι...!!!!!!!!!!
φιλακια πολλα!!!
Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας! :) σας παρακολουθώ αλλά οι μόνες ώρες σχεδόν που έχω ελεύθερο χρόνο είναι αυτές που κοιμάμαι :) κρατιέμαι κι εγώ αρκετά καλά στο πρόγραμμα αν και λόγω έντασης, εργασίας και πολλών ωρών εκτός σπιτιού αύξησα την ποσότητα υδατανθράκων ως εύκολη λύση κριτσίνια, φρυγανιές, παξιμαδάκια, κρακεράκια παρελαύνουν καθημερινά στο τραπέζι :) αισθάνομαι ότι έχω ξεφουσκώσει αλλά θεωρώ ότι δεν μου χρειάζεται το άγχος της ζυγαριάς ειδικά τώρα κι έτσι μου δίνω ακόμα λίγο χρόνο !
να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!
Πάααααμεεεε τώωωωωρααααα που γυρίιιιιιιιζειιιιιι!!!
γεια σε ολες τις κουκλιτσες..αποφασισα να ξεκινησω και εγω. ricky spider εβαλες τελικα το αρχειο πουθενα που τα εχει ολα μεσα??γιατι εγω δεν το βρηκα πουθενα..κανε εναν κοπο αν μπορεις.
Aπο βδομαδα που τελειωνει η εξεταστικη θα το ανεβασω!!
ευχαριστω..
Καλημερούδια σε όλους! ελπίζω να είστε όλοι καλά!! ερημιά βλέπω εδώ και μέρες στο τόπικ και ανησυχώ! δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτό μιας και με όλα τα τρεχάματα με την δουλειά έχω ελάχιστο χρόνο... Με την διατροφή θα έλεγα ότι επικρατεί μια κατάσταση στασιμότητας μιας και δεν δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο αλλά από την άλλη νιώθω ότι έχω χάσει πόντους οι οποίοι έχουν αρχίσει να φαίνονται και έτσι παίρνω κουράγιο για να συνεχίσω. Ακόμη βαδίζω προς τον πρώτο μου μικρό στόχο που είναι τα 87-8,7= 78,300 και ελπίζω πως σύντομα θα επιτευχθεί. Ο επόμενος μικρότερος είναι τα 78,300-7,8= 70,5. άντε να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε! Πρέπει να βάλω σε τάξη τα πράγματα γιατί αρκετά τα άφησα στην καλή τους τύχη. Περνούν οι μήνες και τα χρόνια και δυστυχώς πάνω που πήρα μπρος νομίζω πως η τύχη που γύρισε την πλάτη... Και δεν μιλάω μόνο για το θέμα της διατροφής... Εκεί θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα αν υπάρχει θέληση και πειθαρχία. Παρατήρησα ότι η διάθεσή μου αλλάζει πολύ εύκολα και αυτό επηρεάζει πολύ και τις διατροφικές μου συνήθειες... Αγώνας διαρκείας η ζωή σε όλους τους τομείς....
Τελοσπαντων, αυτά για να ανακουφιστώ λιγάκι...
Στα της διατροφής πιο συγκεκριμένα, χθές κατάφερα να μην φάω 2 σουβλάκια "διαιτητικά" μιας και θα ξεπερνούσα τους πόντους μου. Πήρα το ένα σήμερα μαζί με 4 κολοκυθοκεφτέδες ψητούς που έφτιαξα χθές (τα υλικά από το περιβολάκι του παππου και της γιαγιάς!!) για να τα φάω στη δουλειά. Το βράδυ κάτι πιο ελαφρύ υποθέτω θα φάω. Καμιά σαλάτα με τόστ ή κάτι τέτοιο.. Λοιπόν παιδάκια, σας φιλώ γλυκά σας εύχομαι μια όμορφη και δημιουργική μέρα με λιγότερα άγχη και περισσότερο χαμόγελο που τόσο πολύ το χρειαζόμαστε για να παλεύουμε τις δύσκολες καταστάσεις!
Α! να μη ξεχάσω να ζητήσω συγγνώμη από την κουμπάρα (ξέρει εκείνη και ελπίζω να μπεί σήμερα και να το διαβάσει) που έχω χαθεί τόσες μέρες αλλά νομίζω πως δεν θα ήμουν και τόσο καλή παρέα...! τουλάχιστον προσωρινά..!! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να τα πούμε από κοντα σύντομα και ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Φιλιά πολλά σε όλους λοιπόν, να περνάτε καλά και σας εύχομαι πολλές καλές επιτυχίες!!!!
γεια σου αστερακι!!!! ειμαι καινουρια σε αυτη τη διαιτα αλλα με εχει βολεψει αρκετα..καλως σας βρηκα λοιπον εδω!!
γεια σου!!! καλως μας ήρθες λοιπόν και σου εύχομαι καλές απώλειες! θα σε βολέψει αρκετά η συγκεκριμένη διατροφή μιας και δεν σε περιορίζει τόσο στην πρόσληψη συκεκριμένων ομάδων τροφών και θα δεις ότι λειτουργεί άψογα για όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Χρειάζεται υπομονή και θέληση. Φυσικά το βέλτιστο είναι να βάλεις στην διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά και να περιορίσεις τα γλυκά οπότε και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα! Πάει λίγο αργά αλλά κυρίως σταθερά!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπόν και καλό κουράγιο! ότι χρειαστείς μη διαστάσεις να ρωτήσεις! εδώ θα είμαστε (ελπίζω!! :D )
Φιλιά πολλά, Χρύσα
ευχαριστω πολυ! μεχρι τωρα εχω προβλημα στη προσληψη των ποντων. δλδ δεν καταφερνω να φτασω τους ποντους μου..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
Εδω ειναι το λινκ να το κατεβασετε..
Ειναι σε power point
http://www.megaupload.com/?d=BTRRBXQZ
Τα καταφερες, αλλα για να το ανοιξεις πρεπει να εχεις office 2007 η να κανεις ληψη το πακετο συμβατοτητας για το 2007 απο την microsoft( αυτο αν εχεις office 2003).
Αν εχεις καποια αλλη ιδεα (για οσους δεν εχουν το office) ευχαριστως να το κανω :)
Οχι, ειναι μια χαρουλα, πολυ καλο. Με αυτη τη δυνατοτητα που δινει η microsoft( το πακετο συμβατοτητας ) ειναι πολυ ευκολο.
Να εισαι καλα, πολυ καλη δουλεια.
ευχαριστω πολυ τρικυ σπαιντερ!!!εισαι θεα!!! 8α παω να το τυπωσω να το εχω σαν βιβλιο..
Καλημέρα!
Νέο ξεκίνημα σήμερα, οι λεπτομέρειες το απόγευμα!
αντε.. με το καλο καλη κατηφορα!!!
Καλή κατηφόρα και σε σένα, sanelaki! :)