ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΥΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Printable View
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΥΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Και απο μένα Πριγκιπικές καλημέρες με χαμόλελα! Φιλάκια!
Καλημέρα,Λινταλένια μου(κι ας μη με καταδέχεσαι!)
Καλημέρα,γλυκιά μου Αννεζίνα με τα κεφαλαία σου!
Καλημέρα,πριγκίπισσα της καρδιάς μου!
Κάτι Σαμπίνες,Σέρλοκ,Βάσιες,πλε� �στηριάζουσες,πρώην αγαπημένες,
θαμμένες εκεί στα γραφεία τους και στη χαρτούρα,και λοιπές ακριβοθώρητες,
καλημέρα,λέμεεεεε....Και για την περίπτωση που δε σας ενημέρωσαν,έχουμε κέφια σήμερα λέμε!
http://fereniki1.pblogs.gr/files/100630-haswell22.jpg
Έλα κεφάτο μου!
Έλα στο τσατ, είμαι εκεί και σε περιμένω!
καλημερα κι απο εμενα που κρατιεμαι και δεν μπαινω στο τσατ διοτι εχω πολυ δουλεια και κυριως εχω πολλες σκεψεις που δεν πρεπει να τις αφηνω με τη δικαιολογια οτι δεν προλαβαινω. τελος παντων ειμαι λιγο ψυχοπλακωμενη τις τελευταιες μερες. λιγο με την κορη μου λιγο με κατι ασχετα αλλα θεματακια. αφηστε τα.
αυτο παντως που δεν κρατιεμαι να αναφερω αν και η παρασκευη ειναι μακρυα ειναι οτι απο εχθες ζυγιζομαι και δεν το πιστευω. διοτι η ζυγαρια με δειχνει 84,4 εχθες και 84,3 σημερα. την παρασκευη ημουν 85,9. δηλαβη εχω χασει εναμισο κιλο σε 4-5 ημερες? αρα οταν περιμενουμε και μετα εχουμε περιοδο εχουμε κατακρατησεις? οτι και να ειναι, η ζυγαρια μου με αγαπαει, εγω την αγαπαω και τα βρηκαμε κοντολογις οποτε ναι, ναι με μισο κιλακι ακομη θα ειμαι μειον 20. γιες, μειον εικοσι απο τον περσινο μαιο. αντε ας ανοιξω μια σοδα να το γιορτασω. ελπιζω να μη γυρισω απο το τριημερο με 2-3 κιλα επανω. τελικα καλαμπακα θα παμε αλλά διστυχως ο καιρος δεν με αγαπαει. βροχες προβλεπονται αλλα τελος παντων. απο το ολοτελα....
παρασκευη θα λειπω ως γνωστον, αυριο μαλλον δεν θα μπω καθολου διοτι θα εχω καποια στο κεφαλι μου ολη μερα, μαλιστα θα την εχω και σημερα βραδυ και αυριο βραδυ για φαγητο εξω και απο τωρα λιγουρευομαι τα μανιταρια σχαρας και τα ψητα λαχανικα με μπαλσαμικο που τα καταβροχθισω. οχι δεν σας λεω τι αλλο θα φαω. ειναι και πρωι ακομη και επειδη προβλεπεται και το τριημερο καπακι, το μονο που μου ευχομαι ειναι να καταφερω να κρατηθω εντος λογικων πλαισιων και να μην ειμαι την επομενη παρασκευη πανω απο τα 85.
oh yes-my 84,3 kilos kai myself are wishing you and me good luck till next Monday. (ταχα ειμαι και ψυχοπλακωμενη....που και να μην ημουν....)
τα καταφερα αλλαξα και το τικερακι μου και δεν σκοπευω να το αυξησω την επομενη παρασκευη -ελπιζω να το θυμαμαι αυτο καθε φορα που θα καθομαι στο τραπεζι ολες τις επομενες μερες
Μπράβο BARB3 !
Είσαι πολύ δυνατή!
Και έκανες κάποιο πρόγραμμα ή από μόνη σου περιόρισες την ποσότητα?
τα ρεντουκτιλ να ειναι καλα. κατα καιρους εχω προσπαθησει πιο σοβαρα και μαλιστα μερικα κιλα τα εχω χασει και δυο και τρεις φορες σε αυτο τον εναμισο χρονο. μπορει αν ημουν και 74 αν δεν ειχα τις πολυφαγικες μου εβδομαδες αλλα ετσι ειμαι εγω-το πηρα αποφαση. γενικα εχω προσπαθησει να μαγειρευω χωριστα η τελος παντων να τρωω διαφορετικα-μη λιπαρα φαγητα. ετοιμαζω ενα "καζανι" με κατι ελαφρυ για να εχω να τρωω 2-3 μερες και να μη πεσω με τα μουτρα σε οτι αλλο βρω μεχρι να ετοιμασω κατι φρεσκο. ετσι για παραδειγμα ψηνω 2 κοτοπουλα, κοβω ενα μεγαλο ταπερ λαχανο για σαλατα, μαρειρευω 1 κιλο κατεψυγμενα φασολακια χωρις λαδι κλπ. καπως ετσι.
καλα, δεν εισαι στο τσατ?
BARB μου δεν ξερω εγω γιατι αρχισα να χοροπηδαω με την δικη σου απωλεια, ειναι που σας νιωθω τοσο κοντα μου στο θεμα αυτο, τωρα ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ, βλεπω και ταβερνουλες, οι οποιες ειναι ευκολο να σε παρασειρουν, Κρατησου γερα λεμε, τα μανιταρια ειναι τελεια και χωρις θερμιδες, γιαυτο πλακωσου σε αυτα..........
δεν ειναι τελειο να βλεπεις ξαφνικα μια τετοια απωλεια?
εμενα αυτη την εβδομαδα δεν με αγαπαει ακομα η ζυγαρια, δεν λεει να ξεκουνηθει απο το 79,5, λες και μου λεει το 79 δεν ηθελες να δεις ε κατσε λιγο παραπανω να το απολαυσεις,
κατα τα αλλα αρχισα θεραπειες σε μια αισθητικο (ΗΥPOXI και θαλασσοθεραπειες) 700 ευρω οι 24 επισκεψεις, κυριως για την κοιλια που εχω το προβλημα. αυτο το HYPOXI ειναι μια θεραπεια για τοπικο παχος που φορας μια στολη σαν αστροναυτης και κανεις διαδρομο, θα σας ενημερωνω για τα αποτελεσματα.
και ολα αυτα μετα συζηγικης συνεναισεως φυσικα, οχι για να μη λενε μερικες μερικες,
ναταλια σ'ακουσαμε καλε μη φωναζεις, λιγο αργησαμε να πουμε καλημερα και αμεσως την φωτογραφια με την χειροπεδα.....
φιλια σε ολες
Μπαρμπούνι μπράβο για την απώλεια, και εγώ τα ίδια με σένα κάνω κατά καιρούς, αυτόν τον καιρό με έχει σώσει η κρεατόσουπα, νομίζω ότι έχω χάσει αλλά δεν τολμώ να ανέβω στη ζυγαριά για να μην απογοητευτώ, θα ανέβω την Παρασκευή....
Είπα να μπω και εγώ μετά από μέρες και διαβάζω για μαύρα σεμινάρια με μαύρα κοράκια, κάποια κοριτσάκια θέλουν σκούντιγμα..... είναι καιρός για τέτοια σεμινάρια???
Ναταλάκι θα σου ζήσει το ανιψάκι σου, να?ναι γερό, δυνατό και ευτυχισμένο!
ω Ναταλάκι να σαι πάλι εδω στα κέφια σου.. προχωρα ... σε θελει όλη η χώρα ένα πράγμα..
Μπράβο barb συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!!!!!!!! και σε κατωτερο νούμερο εύχομαι!!
Βάσια καλησπέρα!! καλή επιτυχία στο αστροναυτικό πρόγραμμα.. είθε να σου κάνει και αστροναυτικό .... κορμί...
αλαλουμακι..κλμ... λίντα...μαρικάκι... αννεζίνα..σας φιλώ όλες μια μια ξεχωριστα..και γλυκά
ελπίζω να μη ξέχασα καμιά σας... φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλαμπάκα λοιπόν!Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία εξόρμηση ήταν στην Καλαμάτα!Quote:
Originally posted by BARB3
... τελικα καλαμπακα θα παμε αλλά διστυχως ο καιρος δεν με αγαπαει. βροχες προβλεπονται αλλα τελος παντων. απο το ολοτελα....
Φαντάζομαι οι επόμενες επιλαχούσες είναι τα Καλάβρυτα και η Καζαμπλάνκα!
Ίσως ένα "μένουμε Ελλάδα"σας άνοιγε το δρόμο και σε μη ομόηχους προορισμούς...
Εδώ υποκλινόμαστε στη μεγαλειότητα σου και τα 84,3 kilos της!Quote:
oh yes-my 84,3 kilos kai myself are wishing you and me good luck till next Monday. (ταχα ειμαι και ψυχοπλακωμενη....που και να μην ημουν....)
Κι αν γελάνε κι όσοι δε σε γνωρίζουν,πού να'ξεραν πόσο δε σου φαίνεται δια ζώσης όλο αυτό το ταπεραμέντο!
Όταν μιλάνε για σιγανά ποταμάκια...Δε γνώρισαν τον αρχισιγανοπόταμο αφεντιά σου!Καλά να περάσεις!Φιλιά!
ʼντε πάλι!Μα δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τόσο εντύπωση αυτή η θεματική!Quote:
Originally posted by alalumaki
Είπα να μπω και εγώ μετά από μέρες και διαβάζω για μαύρα σεμινάρια με μαύρα κοράκια, κάποια κοριτσάκια θέλουν σκούντιγμα..... είναι καιρός για τέτοια σεμινάρια???
Όλους μας αφορά αναμφισβήτητα ο θάνατος τόσο για μας τους ίδιους όσο και για τους δικούς μας.
Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να το ξορκίζουμε σαν κακό φτου φτου,μακριά από μας ένα πράγμα!
Το να ενημερωθούμε για κάποια συναφή ζητήματα,να εξοικειωθούμε κάπως μαζί του,να μιλήσουμε για διαχείρηση πένθους,
ανακουφιστική φροντίδα όσων ταλαιπωρούνται από ανίατη ασθένεια κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα δεν καταλαβαίνω γιατί τρομάζει.
ʼσε που ο θάνατος εμπεριέχει σημαντική απώλεια,την οποία καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε συχνά στη ζωή μας...
Εμένα με αφορά ο,τιδήποτε αγγίζει τα όρια της ψυχολογίας και τον άνθρωπο!Εδώ παρακολουθώ κάτι σαν σεμινάριο γονέων η άτεκνη,
στο θάνατο που τον φέρω ήδη μέσα μου θα σκιαχτώ και θ'απουσιάσω;Όλα για τους ανθρώπους είναι!Όσο πιο ενημερωμένοι,
ψαγμένοι και δεκτικοί σε οπτικές είμαστε,έχω την αίσθηση πως είναι μόνο προς όφελος μας!Προσωπική μου άποψη.Τίποτα παραπάνω.
Κι αφού τα είπα και ξεθύμανα η γυναίκα,παίρνω δυό ανάσες και σας γλυκοκαληνυχτώ όλες!
Ακόμα κι εσένα πρώην αγαπημένη μου,που δε δίνεις την παραμικρή σημασία για τη σχέση μας,που ψυχοραγεί!
http://a-href-----style--di.pblogs.g.../226232-88.gif
Καλημέρα, καλημέρα, μάνε και εγώ πρώτη επιτέλους μιά μέρα για να πω ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!
εδω αρχισιγανοποταμος. τελικα η επισκεπτρια μου θα ερθει στις 10 στο γραφειο οποτε προλαβαινω να σας πω και σημερα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
εχθες οπως φανταζεστε, καλοεφαγα. αλλα ηταν και επικοδομητικο το δειπνο. η κοπελα επαθε πλακα-ειχε να με δει ενα χρονο-και επειδη αυτη πηρε κιλα (ειπε οτι πιστευει οτι ειναι περιπου 90 τωρα) μου προτεινε να επικοινωνουμε καθε αρχη του μηνα, να λεμε ποσα κιλα ειμαστε. θα ερχισει και αυτη διαιτα και γυμναστικη. καποτε λεει ειχε παει στα weight watchers και αποφασισε να ξαναβγαλει τα βιβλιαρακια της και να ξαναρχισει. θα μου γραφει και μερικες καλες συνταγες με λιγους ποντους ειπε. τωρα βεβαια ποσο καλες μπορει να ειναι οι συνταγες απο αγγλια, δεν ξερω, αλλα αν παρω κατι καλο, θα σας πω να το δοκιμασουμε. μου ειπε για το pedometer. ξερετε- αυτο που μετραει βηματα- και μου προτεινε να αγορασω ενα. της ειχαν πει οτι εκτος της γυμναστικης, πρεπει να κανει περιπου 10000 βηματα την ημερα. υπολογισαμε οτι στα 40 λεπτα διαδρομο πρεπει να κανω περιπου 25000 βηματα (3 βηματα το μετρο). γενικα της εβαλα την ιδεα και μου ειπε οτι νομιζει οτι της πατησα το κουμπι για να ξεκινησει. της ειπα για το φορουμ μας και μου ειπε οτι θα ψαξει κι αυτη να βρει κατι παρομοιο και μου ζητησε να την παρακινω. τελεια περασα-3 ωρες, 1,5 μπυρα, καλο φαι, καλη συζητηση.
και τωρα αρχιζω και σκεφτομαι τι θα κανω στη καλακατι. εμεις μενουμε ελλαδα σιγουρα κυρια μου που σχολιαζεις διοτι ο συζυγος δεν ξερει αγγλικα και εχει ενα προβληματακι να φυγει εκτος (να μην το πω κομπλεξακι). υπαρχουν ακομη μερικα καλα και στη ελλαδα οπως προενεφερες. εκτος απο τα καλαβρυτα, εχουμε και τα καλα νερα και μετα παμε σε αναγραμματισμους οπως τα ΚΑμενα βουρΛΑ κλπ. οποιος θελει, προτεινει.
ευγενια βλεπω μας παρακολουθεις τακτικα ε? κολλησες απο την συζυγο που μαρκαρεις στενα? η μηπως μας διαβαζετε οταν ειστε μαζι? μηπως αντι για το τσιγαρο μετα απο ενα καλο..ξερεις τι...μπαινετε στο φορουμ?
αστροναυτη μου καλη αρχη. καλα, αυτος ο συζυγος απο τη χαρα του που εγινες ετσι, ναι σε ολα λεει. μηπως ειναι η καταλληλη εποχη να ζητας και τιποτε αλλο? κανενα κοτερο? καμια καλη πλαστικη? καμια ασχημη εσωτερικη?
α, και εκεινα τα ψητα μανιταρια...τα ψηνει και μετα τα πλακωνει στο βουτυρο....
αλαλουμακι μου συνεχισε με την σουπιτσα σου και καλο ζυγισμα.
μαρικακι εξαφανισμενο, τι πλειστηριαζεις βρε? τιποτε καλο για εμενα?
λινταλενια μου, τελικα τσαταριστηκατε η χαθηκατε στο ισιωμα?
πριγκιπισσα, σε χασαμε και δεν μαθαινουμε και νεα σου. αντε να δουμε ποτε θα μπεις να μας ενημερωσεις
σαμπινα, χανελιτσα, ακομη μπαινετε ε?
και αυριο ξερετε τι μερα ειναι.....καλα ζυγισματα και καλη εγκρατεια το σαββατοκυριακο. τα λεμε δευτερα
Αχχχχχχχχχχχχχχχχ
Είμαι ευτυχισμένη!
ʼκουσα σήμερα το πρωί για πρώτη φορά την γλυκιά της την φωνούλα, την κοριτσίστικη, την Θεσσαλονική, την νωχελική (γιατί ήταν ακόμα στο κρεβάτι της μάλλον η αγάπη μου)....
Όλα θα μου πάνε καλά σήμερα.
Αλλά τώρα έχω αρχίσει και τρώγομαι! Τίποτα δεν είναι πια αρκετό... πρέπει να την συναντήσω.... αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
βαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ειδες ερωτικη φωνη που εχει? τωρα την πατησες λινταλενια, παει και τελειωσε. την δαγκωσες τη λαμαρινα
Καλημερα κοριτσια μου!!!
Προσπαθησα να τα διαβασω ολα σε 10 λεπτα... εχω ποοοοολυυυυ τρεξιμο... τα χα φτυσει....
Ναντινακι μου παλι κατι δεν μου αρεσει... ελπιζω να εισαι καλα, οσο για τα σεμηναρια, σε θαυμαζω εισαι δυνατη και κοιτας την ζωη καταματα! Να σου ζησει και το ανηψουδι... ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη, μου λειπεις.
Μπαρμπακι το κανες το θαυμα σου!!! 84!!! θηριο εισαι!!!
Ευχομαι ολες να εισαστε καλα και να περνατε ομορφα, εγω αυτη την στιγμη αρχιζω δημοπρασια για ενα Δημοτικο σχολειο σε ενα δ.δ του Δημου μας...τι τραβαω η γυναικα....
Πολλα φιλακια σε ολες και ειδικα στο μπουμπουκακι μας (ναντινακι )!!!!
Τώρα όσον αφορά τα μαύρα σεμινάρια, αν είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ΟΚ, γιατί ξέρω ότι είσαι άνθρωπος που λατρεύει τη ψυχολογία, αλλά αν δεν είσαι κάπως σε ψυχοπλακώνει όλο αυτό, νομίζω ! Τώρα σε τι κατάσταση είσαι μόνο εσύ ξέρεις. Και μια που ανέφερες το θάνατο, είναι κάτι με το οποίο ήμουν απόλυτα εξοικειωμένη χωρίς όμως να κάνω κάποια προσπάθεια, από τότε όμως που απέκτησα παιδιά τρέμω στην ιδέα ότι αν πάθω κάτι τι θα γίνουν τα παιδιά μου. Αφού όταν ταξιδεύω με τον άντρα μου του λέω να πηγαίνουμε με ξεχωριστές πτήσεις μη χαθούμε και οι δύο και τι θα απογίνουν τα μικρά, το ίδιο κάνουν και οι βασιλείς γιατί όχι και εμείς δηλαδή !!!!!!
ασε δεν παιζει αυτο, γιατι απο μονος του μου ειπε, κανεις αυτο και τερμα, μη μου πεις τιποτα μετα για β@ζια και κ@λους γιατι δεν εχει.Quote:
αστροναυτη μου καλη αρχη. καλα, αυτος ο συζυγος απο τη χαρα του που εγινες ετσι, ναι σε ολα λεει. μηπως ειναι η καταλληλη εποχη να ζητας και τιποτε αλλο? κανενα κοτερο? καμια καλη πλαστικη? καμια ασχημη εσωτερικη?
α, και εκεινα τα ψητα μανιταρια...τα ψηνει και μετα τα πλακωνει στο βουτυρο.
καλημερα σας ειπα, δεν σας ειπα..............
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.................................. ....
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα πρώην αγαπημένη, αν ναι να ξέρεις ότι θα κλάψω, θα χτυπηθώ, να πονέσω αλλά δεν θα σε ξεχάσω........ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΖΗΛΙΑΡΑ.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ !!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Κι αφού τα είπα και ξεθύμανα η γυναίκα,παίρνω δυό ανάσες και σας γλυκοκαληνυχτώ όλες!
Ακόμα κι εσένα πρώην αγαπημένη μου,που δε δίνεις την παραμικρή σημασία για τη σχέση μας,που ψυχοραγεί!
http://a-href-----style--di.pblogs.g.../226232-88.gif
προβλεπω μαλλιοτραβηγματα στην αθηνα...ισως και φονικα....σφαζονται για χαρη της....
αστροναυτη, αστον να παρει καμια ανασα και την ανοιξη βλεπουμε....να εισαι και στο 6 τοτε...παλι οχι δεν θα πει....
Αχ Μπαρμπουνάκι μου ...
Ναι τσαταριστήκαμε χτες αλλά σήμερα το πρωί έγινε το πιο ωραίο...
alalumaki μου σε παρακαλώ, επειδή μου είσαι πολύ αγαπητή.....Αν έρθει Αθήνα ξεχάστε την. Και οι Θεσσαλονικιές ξεχάστην την δηλαδή. Δεν την αφήνω να φύγει μετά με τίποτα. ʼντε να πάει μόνο άλλη μία να φέρει και τα ρούχα της. That's it.
Kαλημέρα,καλή υπέροχη ημέρα σε όλες τις πρωινές από τα μέρη μας και λοιπές φυσικά!
Τι συμμετοχή είναι αυτή πουρνό πουρνό;Και η πρώτη μάλιστα καλημέρα από την πρώην αγαπημένη μου;
Χαίρομαι που σας ακούω κεφάτες κι ανεβασμένες!Μπορεί βέβαια δουλειά εκεί που σας πληρώνουν να μην κάνετε,
αλλά τάχα δικές μας είναι οι επιχειρήσεις;Σιγά!Μόνο τα πάνω πάνω,αυτά που βλέπει η πεθερά
κι αυτό για να μη μας κόψουν το internet!
Σήμερα ξύπνησα χαμογελαστή-όσο χαμογελαστή κοιμήθηκα-από αγαπημένη φωνή για καλημέρα στις 7 και κάτι
και ενώ χουζούρευα κι αρνιόμουν ν'αποχωριστώ τα σκεπάσματα,ακούω το κινητό μου να λέει "Λινταλένια"...
Πώς να μην κυλήσει λαμπρά η μέρα αυτή μετά;Τι άλλο τάχα θέλουμε από γλύκα κι αγάπη,
δυό λόγια τρυφερά και μια ευχή να μας συντροφεύει;
Λινταλένια μου,αυτό είναι για σένα με αφορμή το πρώτο μας τηλεφώνημα
--->http://www.youtube.com/watch?v=jXGOH_FkdYQ&feature=related
Θα σας πω ένα μυστικό,αλλά μεταξύ μας,οκ;Νομίζω πως ερωτεύομαι-αν δεν έχει ήδη συμβεί-
έναν υπέροχο άνθρωπο,που γνώρισα πρόσφατα.Πρώτα εσείς και τώρα δειλά δειλά κι η ύπαρξη εκείνου στη ζωή μου,
με αναγκάζουν να δεχτώ πως δεν είμαι τόσο σκάρτη τελικά,πως κάτι καλό θα έχω κάνει για να δέχομαι
τόση αγάπη και τρυφερότητα.(πέρα της των από χρόνια δικών μου ανθρώπων)Όσες με γνωρίζουν λίγο παραπάνω
καταλαβαίνουν πόσο δύσκολη μου είναι αυτή η διαπίστωση,αλλά τολμώ να την προφέρω...
Την Κυριακή(δεύτερη μέρα της διημερίδας)λίγο πριν πάω το πρωί,είχαμε διακόψει την επαφή μας
(από φόβο κι οι δυό)και μου ήταν πραγματικά οδυνηρό να παρακολουθήσω το θέμα
(έκλαιγα συνέχεια,όπως και την επόμενη μέρα).Εκεί,αμέσως ήρθε η αμφισβήτηση.
Είδες που δεν είσαι τόσο καλή τελικά και δεν αξίζεις αυτό το όμορφο που σου συνέβη;
Αμέσως όμως!Μη χάσω ευκαιρία!Τελικά έκανα την υπέρβαση μου δύο μέρες μετά κι επικοινωνήσαμε,
μιλήσαμε ανοιχτά για τους φόβους μας και το πάμε χαλαρά(γι'αυτό και η αλλαγή διάθεσης τελευταία).
Θέλω να πω με όλα αυτά(πέρα του ότι μοιράζομαι τα σημαντικά μου με σας τις σημαντικές μου)
πως δεν είναι γόνιμο να είναι η αυτοεκτίμηση και η διάθεση μας αντίδραση στη δράση των άλλων,
ετερόφωτη,κινούμενη στη λεπτή γραμμή μιας ισορροπίας ελεγχόμενης από τρίτους(όσο κι αν είναι ανθρώπινο)
Από όπου κι αν αυτή προέρχεται,από την παιδική ηλικία μέχρι τη σημερινή,από τις επιλογές μιας ζωής
ή την εικόνα μας,από ανθρώπους που μας γονάτισαν ή μας ανάστησαν,ο εαυτός μας είναι το σταθερό σημείο μας.
Μου έλεγε χθες κι η Ευγενία στο τηλέφωνο να βάζω τον εαυτό μου πάνω από όλα!Μεγάλωσα με το να θεωρώ
ελάττωμα τον εγωισμό,εμπόδιο στην προσωπική μου θέωση...Πόσα ΜΗ με καφαλαία,πόσα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ,
πόσα ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,πόσα χρόνια στερημένα!Με τη μεταμέλεια του χθες και την αγωνία του αύριο,
χάνουμε το παρόν μας,το μόνο που πραγματικά μας ανήκει,που μας διατίθεται!
Προσπαθώ να κάνω τις υπερβάσεις μου στα 38 μου.Συμπεριφέρομαι σαν έφηβη,
που πρωτοανακαλύπτει τον κόσμο ή καλύτερα που τον θωρεί από άλλο πρίσμα του.
Μου αρέσει αυτή η οπτική!Με ζορίζει,με δοκιμάζει,αλλά με πάει παραπέρα,πιο κοντά στο χαμόγελο της ψυχής μου...
Είμαι ευγνώμων στη ζωή που υπάρχω ακόμα,που γεννήθηκα στην οικογένεια μου,που αξιώθηκα φίλους καρδιάς,
που συναντήθηκε ο δρόμος μου με τον δικό σας και προχωράμε χέρι χέρι,που ευλογούμαι να γνωρίζω
κάποιον πολύ κοντά σε όσα ονειρευόμουνα...
Αν σκάει κανείς από γέμισμα αγκαλιάς,τότε κινδυνεύω...Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε στη ζωή μου,
μου είστε πολύτιμες και λαχταρώ να είστε καλά με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας,
να βρίσκετε τη δύναμη που χρειάζεστε για όσα καλείστε καθημερινά ν'αντιμετωπίσετε,αλλά πέρα από τη ρουτίνα
και τα πρέπει της να βρίσκετε τη χαρά σε κάθε στιγμή,που η ζωή μας χαμογελάει.Μη σκορπάμε
τα πολύτιμα αυτά χρόνια σε ανούσια αδειάσματα,τιμωρώντας μας σε στέρηση λόγω μη τελειότητας...
Σας προσκαλώ και σήμερα να έρθουμε πιο κοντά με τις ανάγκες μας,με τους σημαντικούς μας ανθρώπους
και να διεκδικήσουμε στις τόσες ώρες της ημέρας τον χρόνο εκείνο που η ψυχή μας δικαιούται να κουρνιάσει,
ό,τι κι αν της το προσφέρει αυτό...Συγχωρέστε μου την πρωινή αμπελοφιλοσοφία,αλλά οι ερωτευμένοι
είναι γνωστοί για την αποβλάκωση τους κι εγώ νιώθω πως ξυπνώ από ύπνο ωραίας κοιμωμένης
και χρειάζομαι τόσο ν'αναπληρώσω το χαμένο χρόνο όσο να αρχίσουν και πάλι να κινούνται κι οι γύρω μου!
Σας αγαπώ πολύ!Είστε πολύ ξεχωριστές!Ελπίζω να σας το αναγνωρίζετε!
Τα φιλιά μου για μια μοναδική Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009!
http://2.bp.blogspot.com/_HaoM9FkWHa...AA/s400/sb.jpg
Ax Nadinoναταλάκι μου...
Έτσι θέλω να σε ακούω, να σε διαβάζω και να σε σκέφτομαι! ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ! Αυτή είναι για μένα η αληθινή ευτυχία, το να είσαι ερωτευμένος, τίποτα άλλο, όσο λίγο ή πολύ κι αν διαρκεί....
Για να επιστρέψω και στην αληθινή και ταυρίσια μου υπόσταση, σου επιτρέπω μ' αυτόν που σε κάνει να ανθίσεις έτσι, να προχωρήσεις. Να τον ερωτευτείς και να του δοθείς. Με όλο σου το είναι. Η δική μας σχέση είναι άλλο. Και όλα αυτά στα επιτρέπω μέχρι το Πάσχα που θα ανέβω. Αλώνισε λοιπόν σουρτουκόγατα και κοίταξε να το ευχαριστηθείς πολύ γιατί μετά... ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ.
:) Λινταλολατρεία μου!Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου και για την άδεια και για την έγνοια!
Θα με συναντήσεις πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζεις πάντως...Και άλλωστε,ήρθες ήδη!
Τέτοια θέλω να ακούω!
Λες να σε δω και πιο σύντομα? Κατά τα.... Χριστούγεννα?
Μαγικά θα είναι!
Όντως είμαι εκεί..
Σήμερα είμαι Θεσσαλονίκη.
Μη σου πω και κατά σε λίγες μέρες...Θα μιλήσουμε πάντως μόλις το οργανώσω...
Μου αρέσει που σε έχω σήμερα εδώ.Αύριο θα έρθω εγώ μαζί σου Αθήνα.Δεν είσαι μόνη!
http://3.bp.blogspot.com/_MQTevmdCpv...er-friends.jpg
Αύριο σε θέλω οπωσδήποτε Αθήνα.......
:-)
Ναταλάκι μου, τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά πρωί, πρωί.... Χάθηκα τόσο πολύ που νοιώθω λες και ξαναερωτεύτηκα εγώ... Ελπίζω να σου δοθεί απλόχερα ο έρωτας και η αγάπη που αξίζεις και ποθείς.... Θυμάσαι που σου έλεγα ότι όταν τελειώνει κάτι καλό πάντα αρχίζει κάτι καλύτερο ?
Οσο τώρα για μένα που με λες πρώην αγαπημένη, να σου πω γλυκιά μου ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο και τις βλέπεις νοσταλγικά πάντα, η νέες αγάπες βέβαια είναι αλλιώς γεμάτη ορμή και προσμονή.....
Δεν πειράζει που δεν μ' αγαπάς πια μου φτάνει που αγαπάς κάποιον άλλον, και είσαι ερωτευμένη, αλλά έτσι και συναντήσω τη Λινταλένια θα την ξεμαλλιάσω στο λέω............. Μη τολμήσεις να έρθεις Αθήνα και να μη με πάρεις τηλέφωνο ακόμα και σαν πρώην γιατί θα έρθω Θεσσαλονίκη και θα σου βάλω μπουρλότο.........
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ, ΛΙΝΤΑΛΕΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ??
Και ένα ποιηματάκι γιατί μου μετέφερες τη γλύκα του νέου έρωτα......
Σ' αγαπώ!
Είναι τόσο απλό,
είναι απλά δυο λέξεις
είναι κάτι που θέλω να σου πω,
μα δεν ξέρω αν θ' αντέξεις.
Ούτε ένα βιβλίο σκέψεων
δεν ξέρω αν θα φθάσει
για να εκφράσει τόσα πολλά
όσο αυτή η φράση.
Είναι απλό, τόσο απλό
μα τόσα αισθήματα από πίσω
τίποτε άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ,
για να μπορέσω να σε πείσω.
Ότι αυτά που αισθάνομαι
μου έχουν γεμίσει την καρδιά
Ότι μαζί σου χάνομαι
Σε κάθε σου ματιά.
Μα τώρα έφτασε η στιγμή,
η στιγμή για να στο πω.
Καρδούλα μου, αστέρι μου, φατσούλα
Σ ' ΑΓΑΠΩ.
Και ένα μέρος από το αγαπημένο μου τραγούδι...........
Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων
Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο...
Στίχοι: Μάρω Βαμβουνάκη
Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας
Δεν ξεστόμισα ποτέ πως έπαψα να σ'αγαπώ κι ούτε και πρόκειται άλλωστε
γιατί θα είναι σα ν' ακυρώνω τα συναισθήματα μου για σένα και ό,τι είχαμε...
Εσύ εγκατέλειψες τη συζυγική στέγη και έστειλες την αγάπη μας στον παράδεισο της...
Μακάρι να μην το είχες κάνει!Μακάρι να σε ένοιαζε έστω και τώρα αρκετά,ώστε να παλέψεις για μας...
Εννοείται πως μόλις αποφασίσω να κατέβω θα το γνωρίζεις εγκαίρως,γιατί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!
Όσο για όσα μου έλεγες από καιρό,για τις πόρτες που κλείνουν και τα παράθυρα που ανοίγουν,
θα ομολογήσω πως κι εσύ και όσοι άλλοι μου το φωνάζατε(και το μπαρμπούνι μου αρκετά)
είχατε απόλυτο δίκιο.Δεν ήμουν αλήθεια έτοιμη όμως τότε ούτε δεκτική.Πάντα έλεγα
στα δύο χρόνια και να που στα δύο όντως χρόνια έκλεισε ο ένας κύκλος κι ανοίγει ο άλλος.
Το δούλεψα πάρα πάρα πάρα πολύ μέσα μου,βίωσα ένα ένα στον κάθε τους πόντο όλα τα στάδια
και πλέον έχω μια ξεκάθαρη θέση μέσα μου για τον Δημήτρη,στην καρδιά και την προσευχή μου,
αλλά το παρόν μου,το μέλλον μου,τη χαρά μου,τον αναστεναγμό μου,τα φυλάω για μένα πια.
Νιώθω πραγματικά ευλογημένη,παρά τον τρόμο μου,για όσα παραμυθένια μου συμβαίνουν!
Και με συγκινείτε πάρα πολύ-όχι πως με εκπλήσσετε γιατί ξέρω τι κορίτσια έχω-που το μοιράζεστε μαζί μου!