Mπραβο ρε συυυυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Ειχα πει οτι θα με προλαβεις στη στροφη...
Printable View
Mπραβο ρε συυυυυυυυυυυυυ! Μπραβο! Ειχα πει οτι θα με προλαβεις στη στροφη...
καλα ας κατεβαινουμε παρεα κ ας προηγεισαι!δεν με πειραζει καθολουυυυυυυ!!!!!!!!ανυπομον ω να ζυγιστω στις 15 του μηνα που κλεινω 3 μηνες!
MΠΡʼΒΟ kONSTANS KAI GRANITA ..τρομερές απώλειες και πλέον είστε μια ανάσα...καλή συνέχεια!!!!!
tidekpe μου ευχαριστω.Κι εσυ μια ανασα εισαι.Εχουμε και ιδιο στοχο.:):)
ευχαριστω!!!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
MΠΡʼΒΟ kONSTANS KAI GRANITA ..τρομερές απώλειες και πλέον είστε μια ανάσα...καλή συνέχεια!!!!!
καλημεραααα! ανασα δεν πηρα χτες και σημερα, που να προλαβω να γραψω??
εχθες δεν ειχα χρονο ουτε να ζυγιστω αλλα σημερα εδειξε -200
κατι ειναι κι αυτο!!!
κονστανς, γρανιτα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ παμε απιστευτα καλα, φτου φτου σκορδα!
μπραβο και στα αλλα τα κοριτσια, προχωραμε!!!!!!!!!!!
Γεγονος
Γεια σας ξανα και απο μενα! Μπραβο πραγματικα σε ολες!! Ωραια αρχη για ενα ακομα ωραιοτερο σαββατοκυριακο!
79,4 σημερα και 2η μερα περιοδου, οποτε περιμενω συντομα και αλλα καλυτερα νουμερακια!!
Καλο σαββατοκυριακο σε ολες!!
Συμφωνωωω!Quote:
Originally posted by eleni1201
Μπράβο και σε σένα λουκουμάκι! Μακάρι να χάνουμε πάντα από 200 γραμμάρια την μέρα, καθόλου άσχημα ;)
Μπράβο κοριτσάρες, πάντα τέτοια!
-400 gr
57.1
Καλημέρα!
+300 από χθες.
Συνολικά σε 4 εβδομάδες δίαιτας (πρωτοφανές για μένα) έχασα 6 κιλά. So far so good.
Καλημερα κι απο μενα.Σημερα στα ιδια.penelope, eleni , murci μπραβο για τις απωλειες σας.:)
Μπραβο σε όλες!
Συγχαρητήρια για την απώλεια σε όλες και όλους!!!
σημερα στα 78,8!!!! -1κιλακι!!!!!!!!!!!
παμε καλα!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε ολες τις γυναικαρες του φορουμ
τι κανετε?
Λοιπόν σήμερα -800 αλλα 400 να φτασω εκει που ημουν λογω αναποδων καταστασεων ελπίζω αυριο να εχω φτασει
karamelitsa κρατα γερα!Μια χαρα τα πας.Ειδα οτι ειχες προβλημα με τα δοντια σου.Ελπιζω να ειναι ολα καλα τωρα.:)
ενταξει το παλευω τωρα με τα δοντια αλλα απλα στεναχωριεμαι γιατι με εφερε πισω :(
Γεια σας!! Και σημερα 79,4! Αλλα δεν με πειραζει ... καθολου. Εχω βεβαια εναν γαμο το βραδυ, ελπιζω να μπορεσω να κρατηθω...
Καλο σαββατοκυριακο
στα ιδια κι εγω σημερα
αλλα ειμαι τουμπανο λογω προεμμηνορρυσιακου
οκ δεν πτουμαστε :)
Μολις γυρισα απο τη δουλεια.Εριξα απιστευτο περπατημα σημερα και ηπια παρα πολυ νερο.Επειδη εκανα αρκετη γυμναστικουλα ειπα να ζυγιστω πριν φαω το βραδυνο μου.Αποτελεσμα; Επιασα τον στοχο μου για τις 15 Ιουνιου! 73.8! Ειμαι πολυ χαρουμενη (αυτη τη βδομαδα εφτιαξε και το θεμα της δυσκοιλιοτητας).Δεν αλλαζω ομως τικερακι.Θα δω τι θα γραψει αυριο το πρωι.:)
loukoumaki κανε υπομονη.Εγω απο προχθες που αδιαθετησα οχι μονο ξεκολλησα, αλλα δεν πιστευω στα ματια μου με την κατρακυλα των κιλων!
μολις γυρισα,ειμαι πτωμα!!!!!!!ζυγιστηκα το πρωι κ ημουν +100 αλλά με το χτεσινο φαι κ λιγα ειναι!ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι εφαγα σουβλάκι αργά χτες κ δεν πάχυνα!σημερα προβλέπεται κ πολύ χορός οπότε ελπίζω να χάσω κανα γραμμάριο!!!!!
μπράβο σε οσες έχασαν και σε όσες συνεχίζουν δυναμικά!
constance μου...με εφτασες και σε λιγο θα με ξεπερασεις και γω ακομα κουτιζω και δεν εχω χασει τιποτα...αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση....
granita που θα πας να χορεεεψεις!Τελεια!Οτι πρεπει για καλοκαιρινο Σαββατοβραδο!Καλα να περασεις.
Pennou μου σου ευχομαι να τα παρεις και να σου γυρισει το μυαλο οπως εγω.Γιατι πραγματικα φετος εφτασα στα ορια μου γι'αυτο και το πηρα αποφαση.
Μη στενοχωριέσαι, πεννού...δεν είσαι μόνη..το ίδιο κουτίζω κι εγώ..(αν και δεν ξέρω τη λέξη)
προχτές τους τρέλανα και στα κερβσ..πάνε να με ζυγίσουν +2...και γιατί; και μήπως είναι παρακράτηση;;;;και μήπως περιμένεις περίοδο;;;ομολογώ ότι κάπου εδώ περιμένω οπότε δε τους άφησα να με μετρήσουν...όμως γενικά έχω τον καούνητο πολλούς μήνες τώρα...ίσως λίγο προς τα πάνω, προς τα κάτω, όχι! με 1200 θερμίδες ημερησίως...οπότε, έχεις και παρέα, αν αυτό σε παρηγορεί
Μπράβο στα κοριτσάκια που έχασαν, και εις κατώτερα!!
Κορίτσια μου που δεν κουνιέται η @@$*&$% α , ηρεμήστε είμαι κι εγώ εδώ! ακούνητη από 18/5, κι αν δεν προσέχω!!!
έχεις κάνει όμως δρόμο, ε; εμείς πάλι στην αρχή.....
Βetty πραγματικα απορω με την υπομονη σου.Εχεις διαιτολογο;Τι σου λεει για το κολλημα;
Τώρα όχι, έχω τρελλάνει τρεις όμως! έχω και πολυκυστικές και ίσως να ευθύνεται και αυτό.Quote:
Originally posted by Constance
Βetty πραγματικα απορω με την υπομονη σου.Εχεις διαιτολογο;Τι σου λεει για το κολλημα;
Τίποτα δε μου είπαν τότε, όλοι μείωναν την τροφή σε απελπιστικό βαθμό και πάλι δεν γινόταν τίποτα, ώσπου νευρίαζα και τους παρατούσα.
Περιμένω γιατί το έχω ξαναπάθει αυτό , και ξαφνικά έχασα 1,5 κιλό σε δύο ημέρες.
Περιμένω Constance μου τι να κάνω άλλο. ? Να φανταστείς οτι την χάλασα ελάχιστα τη βραδυά της eurovision, ποτέ άλλοτε
Καλημεροκαλησπερες!
υπομονη σοσες δεν χανουν κ καλο εορτασμο σοσες πηραν την κατηφορα!
απο αυριο αρχιζω κ γω,
ελπιζω οντως αυτη τη φορα, επισημα στο διαιτολογο μου!
σε ολα moy τα προβληματα προστεθηκαν κ αλλα
κ λεω ναρχισv διαιτα να νιωσω σωματκα πιο δυνατη,
μηπως κ ανεβει κ το ψυχολογικο!
τοσες μερες προσπαθουσα δηθεν να κλεισει το στομαχι μου αλλα μαλλον το τσιτωσα οσο δε παει,
βαφλες, σουβλακια, καλεσματα σε τραπεζια κτλ κτλ...
οποτε στην αρχη θα χασω λιγο αποτομα ελπιζω.
αυριο ζυγισμα κ...... :D
Οι πολυκυστικες ειναι ενα θεμα.Κακως σου μειωναν την τροφη.Στα κολληματα ο μονος κανονας για μενα ειναι επιμονη με τον ιδια διατροφη ωσπου να ξεκολλησει.Περιμενε και πιστευω θα επαναληφθει αυτη η γρηγορη απωλεια σε μικρο διαστημα.Τον τελευταιο μηνα κι εμενα ετσι με πηγε λιγο πολυ.Και οντως εχεις παει αψογα τοσο καιρο.Να εχεις δυναμη και σιγουρα θα πεσουν τα κιλα δεν ειναι στο χερι τους.Quote:
Originally posted by BettyG
Τώρα όχι, έχω τρελλάνει τρεις όμως! έχω και πολυκυστικές και ίσως να ευθύνεται και αυτό.
Τίποτα δε μου είπαν τότε, όλοι μείωναν την τροφή σε απελπιστικό βαθμό και πάλι δεν γινόταν τίποτα, ώσπου νευρίαζα και τους παρατούσα.
Περιμένω γιατί το έχω ξαναπάθει αυτό , και ξαφνικά έχασα 1,5 κιλό σε δύο ημέρες.
Περιμένω Constance μου τι να κάνω άλλο. ? Να φανταστείς οτι την χάλασα ελάχιστα τη βραδυά της eurovision, ποτέ άλλοτε
+500
57.6
Kαλημέρα!
-300 :)
καλημερα... + 300 68.5 και προσεξα τοσο εχ8ες.. πηραν πιτσα και εφαγα απο το μικροτερο κομματο το μισο :(
ρημαδα κατακρατηση!!!!ειχα στοχο την τριτη το πρωι 67.9... για αυτο μου εκατσε ασχημα... σημερα 8α παω για μπανιο.... οποτε ελπιζω να κατεβω και να προλαβω.. 8α φαω π[ολλα φρουτακια και μια χωριατικη λεω...
καλημερα κουκλες μου...ξεκιναω δυναμικα απο σημερα για ακομα μια φορα...73.300
pame mazi penoy!
84.7 δυστηχως φαγωμενη, ξεχαστηκα.
με το μπανιο λετε να καιμε τιποτα? ειμαι τοσο κουρασμενη στην θαλασσα που δεν πολυκολυμπαω...Quote:
Originally posted by eleni1201
Κατακράτηση θα 'ναι καλή μου μην πτωείσαι! Κι εγώ πρόσεξα τόσο πολύ χθες και περπάτησα πολύ, αλλά τα ίδια... Δεν θα του περάσει όμως! Πείσμα!!!Quote:
Originally posted by sanelaki
καλημερα... + 300 68.5 και προσεξα τοσο εχ8ες.. πηραν πιτσα και εφαγα απο το μικροτερο κομματο το μισο :(
ο ηλιος λιωνει θερμιδες? :D
pav για μπανιοοοοοοοοοοοοοοοοοο σημεραααααααααααααααααααα
η θάλασσα τσιτωνει και το δερμα ;)
σήμερα -500 χαρηκα πολύ γιατι ειμαι -100 απο τα κιλα που ημουν πριν παρω λογω δοντιού
είναι και να αδιαθετησω απο την Τεταρτη