νααιαιαιιαια!!! γιορτάζουμε! πρώτο δώρο για μένα σήμερα ένας freddo espresso από έναν συνάδελφο, ....ας εκμεταλλευτούμε λίγο τις αδυναμίες του ισχυρού φύλου!!!! χοχοχοχοχοοχοχοχ
Printable View
νααιαιαιιαια!!! γιορτάζουμε! πρώτο δώρο για μένα σήμερα ένας freddo espresso από έναν συνάδελφο, ....ας εκμεταλλευτούμε λίγο τις αδυναμίες του ισχυρού φύλου!!!! χοχοχοχοχοοχοχοχ
Καλημέρα Μαράκι μου!
Βασικά μου το πρότεινε ο διαιτολόγος μου αντί για νερό κατά την διάρκεια της άσκησης ειδικά αν κρατάει πάνω από ώρα. Κρατάς έτσι τα επίπεδα της γλυκόζης σου σταθερά πίνοντας το λιγο λίγο και σου δίνει περισσότερη ενέργεια καθώς δεν σε αφήνει να πάθεις υπογλυκαιμίες. Μετά την άσκηση με το που θα τελειώσεις τρως και ένα φρουτάκι για να στανιάρεις και να κρατήσεις την γλυκόζη σταθερή.
Η ποσότητα που θα πρέπει να καταναλώνω απ΄ότι μου είπε είναι 500ml με 1/2 κ.σ. μέλι ή 1L με 1 κ.σ. μέλι ανάλογα με την ώρα που θα ασκούμαι. Πάντως πίνεται πολύ ευχάριστα!
Ελακο ευχαριστω. Πολυτιμότατη πληροφορια. Συνηθως εγω τρωω το φρουτακι μου μετα το γυμναστηριο. Τσαγακι με μελι πινω σε γενικες γραμμες αλλά δεν εχω δοκιμάσει ποτε μετα την ασκηση και νομιζω θα το κανω γιατι δεν ξερω ρε κοριτσια αν συμβαινει και σε σας το ιδιο αλλα μετα το τζυμ παντα ψωμολυσσαω αλλά οκ λογικό το θεμα ειναι οτι θελω πάντα κατι γλυκό. Παντα μετα το τζυμ ειναι η επικινδυνη ώρα για να φαω καμιά βλακειούλα.
Ζουζουκα κόψε το σεξ λέμε. Αχ δεν υπάρχει administrator σε αυτο το φορουμ να σε διαγραψει που προκαλεις το κοινό αίσθημα?
Aπο σήμερα κορίτσια τέρμα τα ψέματα ?.τα κεφάλια μέσα ?.. δυο μέρες έκανα υπερφαγικο . για την ακρίβεια 1 και άλλη μια έφαγα μια κρέπα σοκολάτα . όμως από σήμερα μέχρι και το Πάσχα θα είμαι τύπος και υπογραμμός στις τριάδες . ότι έγινε έγινε . για πρώτη φορά να σημειώσω ότι δεν αισθάνομαι τύψεις που έφαγα παραπάνω , είδα μόνο τα θετικά . ένοιωσα αηδία στο τέλος . ήταν και αυτό ένα όφελος . έχω όμως μια εύλογη απορία ;;;;;;;; κάνω διατροφή και δεν χάνω ένα κιλό ????..κανω μόνο μια μέρα υπερφαγικο και αμέσως ουπς 2 κιλά η ζυγαριά επάνω !!!! ΑΔΙΚΟ????? Τέλος πάντων , πιστεύω τελικά ότι είναι αντίδραση από το σώμα αυτό . Αντιδρά με το δικό του τρόπο στα υπερφαγικο ????. Ουφ σας είπα το πόνο μου και νοιώθω καλυτερα ????..
Ναι Μαρία μου και σε μένα συμβαίνει, αλλά το τσάι με το μέλι το πίνεις κατά την διάρκεια της άσκησης όχι μετά, αντί για νερό πίνεις αυτό ;)Quote:
Originally posted by mariafc
Τσαγακι με μελι πινω σε γενικες γραμμες αλλά δεν εχω δοκιμάσει ποτε μετα την ασκηση και νομιζω θα το κανω γιατι δεν ξερω ρε κοριτσια αν συμβαινει και σε σας το ιδιο αλλα μετα το τζυμ παντα ψωμολυσσαω
Πάντως με το τσάι και με το φρούτο θα το δοκιμάσω και εγώ για να σας πω πως είμαι μετά.
εεεεεεε, αγγελάκι, where r u?????!!!!!!!!!
Εδω ειμαι κι εγω ρε σεξουαλες!!
Αλμα μην περιμενεις να χανεις κιλα με τη διατροφη γιατι και οταν την κανεις την κανεις αρκετα στερητικη και δε χανεις για διαφορους λογους. βαζεις μαλιστα καθε φορα που τρως λιγο η πολυ παραπανω.. Προσπαθησε να κανεις μια διατροφη η οποια θα σε ικανοποιει, δεν θα πεινας, και θα σου αρεσουν αυτα που τρως. βασισμενη παντα στις τριαδες. και να σε ενδιαφερει να μενεις στα κιλα σου στην σρχη τουλαχιστον, οχι να χασεις.. δεν προκειται να χασεις κατευθειαν. αλλα θα κερδισεις τα κιλα που θα βαλεις αν δεν κανεις σωστη διατροφη και θα ειναι ολα σε λιπος..
Eli,μου ασε τους γονείς μου..Να μου χαμογελάσεις σήμερα τουλάχιστον και να μην ανυσηχείς;
Τέσπα σήμερα είχα
1 γάλα σοκολάτας
1 μικρό φλυτζάνι πατάτες πουρέ
Χρονια πολλά και σε όλες τις γυναίκες εδώ.
Αννούλα μου πάντα θα σου χαμογελάω! :D
Να περνάς από τον καθρέπτη και να χαμογελάς και εσύ στον εαυτό σου ;) είναι καλή ψυχοθεραπεία, δοκίμασε το! Όσο για το να μην ανησυχώ, πως να μην ανησυχώ βρε; Εννοείται πως θα ανησυχώ και θα σου λέω αυτά που είναι να σου πω, αν ακούς και το 1/10 από αυτά που σου λέω εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενη ;)!!!
Χρόνια Πολλά και σε σένα λοιπόν και εύχομαι να γίνεις η γυναίκα που ονειρεύεσαι να γίνεις! Φιλιά και να μου σε προσέχεις!
Σε ακούω καλε,δηλαδή σε διαβαζω:)
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα χαμόγελα
Θέλω μποτέ και γυναικοκαταστάσεις σήμερα άντε να μην μιζεριάζουμε! Εγώ ήδη τον ήπια τον γυναικοκαφέ με φιλενάδα και βάψαμε και τα μαλλάκια μας. Ανταλλάξαμε και κρέμες και τα σχετικά και ανανεωθήκαμε κατιτίς. Πρώην συνάδελφος νυν άνεργη και αυτή έχουμε χρόνο στα χέρια μας! :lol: έχει και τα καλά της η ανεργία :lol:
Eli πόσο καλοπροαίρετη μπορεί να είσαι? Αλήθεια πόσο...................?
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ 1φ. τυρί τόστ
Μεσημέρι
~ φασολάδα
~ ελιές + αγγούρι
~ φέτα
~ 1φ.ψωμί ολικής
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1digestive
~ σπιτικό ποπ κορν
Βράδυ
~ 1 τορτίγια
~ 1 τόνο μικρό
~ μαρούλι + ντομάτα
~ σος από μαγιονέζα κ γιαούρτι
Η Eli ειναι πολύ καλη,break.Δεν τη γνωρίζω προσωπικα αλλα το καταλαβαινω.
Aγαπαμε Ελη!!!:love::love::love::love::love::love::love ::love::love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love:
Ακόμη ενα σχόλιο απόψε για το βάρος μου.Γιατί να μη βλέπω κι εγώ αυτο που μου λένε;
aggelaki που ησουνα;
ελειπα ολο το πρωι σε γιατρους, και μετα διαβαζα.. αυριο δινω μαθημα παλι κοριτσια.. αλλα ειναι πολυ δυσκολο και δεν εχω ιδεα αν θα μπορεσω να γραψω..αναλογα τι θα βαλει.. καλα αμα το περασω θα κανω παρτυ!!
Αννουλα..εσυ βλεπεις το σωμα σου απο κοντα ή ακριβως μπροστα στον καθρεφτη..ετσι,κι εγω χοντρη με βλεπω,ενω δεν ειμαι! αντιθετα ειμαι ακομα αδυνατη..και οντως οταν με κοιταω απο μακρια το βλεπω κι εγω.. απλα βλεπεις το σωμα σου με μεγεθυντικο φακο και αυτο πρεπει να το σταματησεις μικρη μου.. δεν υπαρχει περιπτωση να μην φαινονται τα κοκαλα σου.. κι αυτο εκτος του οτι δεν ειναι ωραιο δεν ειναι και υγιες.. προσπαθησε να τσιμπας κατι λιγο καθε 2 ωριτσες. εστω κατι πολυ λιγο. θα δεις μεγαλη διαφορα στη διαθεση σου.. σου φαινεται τοσο δυσκολο να αρχισεις να τρως λιγακι? ξερεις για τα θρεπτικα συστατικα που παιρνουμε απο τις τροφες? οτι χωρις αυτα δεν μπορεις να λειτουργησεις,ουτε να σκεφτεσαι, ουτε να εισαι ομορφη??
καλη τύχη για το μαθημα σου.
οπως και να κοιταξω,δεν μάρεσει.. Ειναι πιο εύκολο να μην τρως εκτος απ΄τις στιγμες που κατι με πιανει και θελω να φαω εστω κι αν δεν νομιζω οτι πειναω.Και τοτε έιναι χειροτέρα αλλα μετα είναι ξανα τα ιδια.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Aγαπαμε Ελη!!!:love::love::love::love::love::love::love ::love::love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love:
εαν τη γνωρίσεις θα την αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!!
Καλή επιτυχία στο μάθημα!
Ευχαριστω!!! σας καληνυχτω τσουπρες μου! τα λεμε αυριο!
Μια γλυκια καλημέρα σε ολες !!!!!! aggelaki καλη επιτυχια κουκλιτσα μου !!!
Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?
Ελλη και Ζουζούκα γυναικάρες..σας καμαρωσα στο φεισμπουκ..
Για πρωινό αντικατεστησα τη φρυγανιά που ετρωγα ως τωρα με μια φετουλα ψωμί με λίγο μελι..τελικά ειναι πιο χορταστικό
μωρό μου καλή επιτυχία!!! θα περιμένω νέα!!! :thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Ευχαριστω!!! σας καληνυχτω τσουπρες μου! τα λεμε αυριο!
Καλημέρες κορίτσια!!!!
Σήμερα ντύθηκα ωραία, βάφτηκα και ήρθα στο γραφείο....πονάει λίγο η κοιλιά μου....αλλά δε δίνω σημασία, θέλω να περάσει να νιώσω πάλι δυνατή γιατί έχω μουχλιάσει!!!
Ο γιατρός χθες μου είπε όποτε νιώσω εγώ δυνατή να πάω για γυμναστική. Μπορεί να κάνω μία απόπειρα το σκ με λίγο χαλαρό τρεξιματάκι ή ποδήλατο....
το σκ, το σκ....έρχεται και ποιός μας πιάνει!!!!! ;)
Έλλη οι fan σου σε φωνάζουν, ξύπνα!!!
Διάβασα που βρέθηκες με μία φίλη σου χθες και ανταλλάσσατε απόψεις για κρέμες και γέλαγα γιατί χθες έπεσε στα χέρια μου ένα περιοδικό για βιολογικά προιόντα και είδα τόσες κρέμες που μου άνοιξε η όρεξη να τα πάρω όλα! Αλλά είμαι στο ύψος μου ακόμα, κιουρία!
Μαρία μου πως πήγε η ζούμπα??
Αννούλα μου καινούργια μέρα σήμερα, ξεκίνα την με ένα όμορφο πρωινό......μου το υπόσχεσαι? Ήθελα να σου πω για να καταλάβεις αυτό που βλέπουν οι άλλοι σκέψου ότι καμία κοπέλα δεν είναι 39 κιλά, είναι ένα νούμερο που το βλέπουμε στη ζυγαριά μόνο πριν τα 10 μας χρόνια, έτσι δεν είναι? Ξέρεις εσύ κανέναν άνθρωπο που να είναι 39 κιλά?
Καλημερα Magdalena ! κοριτσια εχω και εγω F/B ................. αν θελετε ...............
Στείλε στείλε!!!! :wink1:Quote:
Originally posted by Alma libre
Καλημερα Magdalena ! κοριτσια εχω και εγω F/B ................. αν θελετε ...............
Καλημέρα κοριτσάρες. Αγγελάκι μου καλη σου επιτυχία. ʼλμα στειλε σε ινμποξ το φεις σου ή αλλιως εμένα θα με βρεις μέσω των κοριτσιών.
Εχω μια απιστευτη βαρεμάρα σήμερα. Ειλικρινα τελευταια βαριεμαι και που ζω. Να ναι καλά η ζούμπα που με κάνει να ξεχνιέμαι. Ξεβιδώθηκα πάλι χτες. Εχει αρχισει να ανεβαίνει ο ρυθμός. Χτες καναμε μια φοβερή χορογραφία που μου αρεσε πολύ και ήταν άκρως εξουθενωτική και χαλαρωτική παράλληλα.
ʼννα ποσο πολύ θα θελα να σε βοηθήσω, να σε κάνω να δεις την πραγματικότητα. Εφτασα και εγώ 40 κιλά. Η δική μας διαφορά ειναι ότι εγω το βλεπα πάντα το χάλι μου όμως ήμουν αδύναμη να παλέψω. Σε νιώθω. Θα μπορουσα να σου πω τα κλασσικά εικονογραφημένα δυστυχώς όμως το μυαλό πολλές φορές μας προδίδει. Αννα μου εισαι νέα ακόμα. Εγω κατέστρεψα τη ζωή μου, εχασα το δρόμο μου και τώρα πληρώνω το τίμημα και πίστεψε με ειναι ακριβό. Μόνο αυτο μπορώ να σου πω. Αξιζουμε πολύ περισσότερα. Αννα μου εχασα τα καλύτερα μου χρόνια, τα νιάτα μου και τώρα προσπαθώ να ξαναζήσω και καμιά φορά είναι τοσο δύσκολο.
Παλεψε το κορίτσι μου, μη χάνεις άλλο χρόνο
Αντε να γραψω και καμιά τριάδα
Πρωινό: 2 φρυγανιές με βιταμ και μαρμελάδα, χυμός, γάλα
Δεκατιανό: 2 ακτινίδια, σταφίδες
Μεσημεριανο: Καλαμαράκια με σαλάτα μαρούλι και 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: 1 ποτήρι γαλα, 1 κουλουράκι και 1 καφε
Βραδυ: Γιαούρτι με ανανά, αμυγδαλα και μέλι.
Στειλε και σε εμενα Αλμα μου..να σε κανω friend..
Magdalena μου εστειλα u2 !!!! thanks
Αλμα μου δεν καταφερα να σε βρω στο φεισ..σου εστειλα με u2u το δικό μου e mail και το δικό μου όνομα να με βρεις εσυ..εγω ευχαριστώωωω
κορίτσια μιάς και το συζητούσαμε κάποια στιγμή να σας πω ότι χθες πήγα στο ΑΒ Βασιλόπουλος και είδα πως η canderel όντως έβγαλε γλυκαντικό stevia και απ'όσο είδα στα συστατικά δεν είχε ασπαρτάμη! δεν το αγόρασα γιατί ήταν λίγο ακριβούλι.....
Αχ πηγα και εγω χτες Βασιλοπουλο αλλα δεν το ειδα ............. θα ξαναπαω να το δοκιμασω , αρκει να μην πικριζει........... εχω παρει stevia αλλα πικριζει ....... μονο μια αμερικανικη μαρκα δεν πικριζει αλλα πρεπει να την παραγγειλεις μεσω internet ...........
Καλημέρα επιτέλους!
Παρακοιμήθηκα σήμερα κορίτσια δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου!
Αγγελάκι μας γλυκό περιμένουμε νέα σου, εύχομαι να τα πας καλά στο μάθημα σου και να ξεμπερδεύεις και με αυτό!
Καλέ τι αγάπες είναι αυτές καλεεε;;; Και εγώ σας έχω αγαπήσει κορίτσια μου και απλά δίνω αυτό που λαμβάνω απλόχερα, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ο κόσμος μας έχει ανάγκη από περισσότερη αγάπη και εγώ φροντίζω να έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου μπόλικη για να την μοιράζω γύρω μου! Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπω χαμόγελα χαράς γύρω μου. Έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε μέσα στην μιζέρια των καιρών και την ατομιστική, υλιστική μας κοινωνία. Η αγάπη, η χαρά και τα χαμόγελα ευτυχώς είναι ακόμη τζάμπα οπότε μην τα τσιγκουνεύεστε ποτέ ;). Και το μαγικό είναι ότι όποτε τα μοιράζουμε πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους να γυρίσουν πίσω σε εμάς!
Καλως την ελι μας την υπναρου ............... καλημερα Eli !!!!!!!
Καλημερα και από μενα Ελλη μου!!!!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!
Αχ να εξομολογηθώ και τις χθεσινές μου αμαρτίες... ναι υπέπεσα σε αμάρτημα χθες το βράδυ αγκάλιασα μία ΙΟΝ Αμυγδάλου και δεν έλεγα να την αφήσω! :lol:
Αχ παιδιά δεν ξέρω τι έπαθα ειλικρινά αλλά μάλλον είχε να κάνει με γυναικολογικό γιατί ένιωθα κάπως χθες, όλη την ημέρα είχα φάει πάρα πολύ καλά και στις ώρες μου και μάλιστα το βράδυ έφαγα ένα καλό βραδινό γιατί εδώ και μέρες πεινάω πολύ. Αλλά δεν το απέφυγα. Τεσπά σήμερα όπως λέω πάντα είναι μία καινούρια μέρα και συνεχίζω ακάθεκτη. Έχει και ζούμπα το βράδυ οπότε θα μπω στον ίσιο δρόμο χιχιιχχι.
Τα χθεσινά μου λοιπόν:
Πρωινό 9.30:
1 μανταρίνι, 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 δάχτυλο γραβιέρα, 1 αυγό βραστό
Πρόγευμα 13.00:
1 αχλάδι, 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι 16.00:
1 κυπριακή πίτα με 2 κεφτέδες, γιαούρτι - μουστάρδα, μαρούλι, αγγούρι, μανιτάρι
1/2 ποτήρι καροτοχυμό
Απόγευμα 19.00:
1/2 μήλο, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Βραδινό 21.00:
1 μερίδα χοιρινό με πράσα, λίγο φέτα και 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Και μετά το χάος!!!:lol:
50γρ σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου μαύρη και άλλη τόση τουλάχιστον γάλακτος, 4 μικρά κουλουράκια της μαμάς, 1/2 φλιτζάνι γάλα
Eli moy ελεος , σιγα το αμαρτημα !!!!! τοσο καιρο εισαι η προσωποποιηση της εγκρατειας , τετοια πειθαρχεια ουτε σε μοναστηρι ............ Μια φορα και ειδικα αν εχεις "γυναικειες μερες " δικαιουσαι μια μικρη παρασπονδια . Ελπιζω τουλαχιστον να την απολαυσες και να μην την εφαγες με τυψεις ................ ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ........... Μακρα η καλυτερη σοκολατα για μενα ............
Ας γραψω και εγω τα χθεσινα μου να μου πειτε αν εχω βελτιωθει:
ΠΡΩΙΝΟ:
Γαλα ελαφρυ και 1 φετα ψωμί μελι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:
1 κομματι ψαρι βραστο με 3 κομ. πατατες βραστες και καροτα
1 φετα ψωμί (ζυμωτό σπιτικό με προζυμι)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
1 μηλο και 2 μουστοκουλουρα (φτιαγμενα από εμενα
ΒΡΑΔΥ:
2 Κομ. χορτόπιτα σπιτικη από εμενα και ενα μεζεδακι από την μπριζόλα στα καρβουνα του Χρηστου
Ε καλά σιγά την εγκράτεια δεν έχω πολύ καιρό που έχω στρώσει άλλα κάνω βήματα καλά ;). Όταν τρώω όμως σοκολάτα ξέρω να την διαλέγω χιιχιχιχι, μου αρέσει που στην αρχή είπα να την βγάλω με την μαύρη, είχα πάρει αυτή με το έξτρα κακάο που είναι λίγο πικρή αλλά πολύ ωραία! Αμ δε! ʼμα δεν έτρωγα γάλακτος δεν θα πήγαινα για ύπνο! :lol:
Το κακό μωρέ είναι ότι από χθες που έχω κάνει αυτό μου μπήκε η ιδέα για υπερφαγικό με πατατάκια-γαριδάκια. Μου ήρθε στο μυαλό η ανακούφιση και η απόλαυση που μου έδιναν τέτοια υπερφαγικά με ταινιούλα και γλυκάκι. Δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε στο μυαλό αυτό το πράγμα, ειλικρινά δεν είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτές τις μέρες για να σκεφτώ να καταφύγω εκεί. Βέβαια μετά σκέφτομαι την αηδία που θα νιώσω από την αλμύρα από τα γαριδάκια και κρατιέμαι. Ρε παιδιά ένα φοβερό πράγμα, από τότε που σταμάτησα να τρώω τέτοια πράγματα συστηματικά όταν καμιά φορά υποκύπτω και τα τρώω την επόμενη μέρα νιώθω χάλια και μέχρι και το σώμα μου μυρίζει άσχημα! Περισσότερο η αίσθηση την επόμενης μέρας με κρατάει μακριά πλέον από τέτοιες βλακείες παρά οτιδήποτε άλλο. Με την σοκολάτα και τα γλυκά όμως γενικά δεν υπάρχει αυτή η άσχημη αίσθηση της επόμενης μέρας οπότε είναι πιο δύσκολο να τα αποφύγω!
Magdalena μια χαρα οι τριαδες σου αλλα εγω θα ετρωγα και λιγη σαλατουλα το μεσημερι παραπανω ,,,,,,,,,,,,δεν ξερω βεβαια ποσα καροτακια εφαγες ;;
Αλμα μου γυρω στα 4 μικρα κομματακια, ξερεις όπως τα κόβουμε για βραστό..όταν δουλευω δεν προλαβαίνω να κόψω σαλάτα το μεσημερι γυρίζω πολύ πεινασμένη στο σπίτι (καλή ωρα όπως τωρα) αλλά θα βρω το χρόνο, θα προσπαθησω να την εχω ετοιμη κομμενη από το πρωι
Μερικές φορες κολλαει το μυαλό μου τι να τρωμε σαν απογευματινό σνακ.. ενα φρουτακι η ενα χυμό οκ αλλα με τι
Για ενδιαμεσο Magdalena μπορεις :
ρωινό σνακ - ενδιάμεσο γεύμα
Στο σπίτι
138 θερμίδες: χυμός 2 πορτοκαλιών.
141 θερμίδες: 1 γιαούρτι 200 γραμμ. + 1 ακτινίδιο.
146 θερμίδες: τοστ με 2 φέτες ψωμί και 1 φέτα κίτρινο τυρί.
165 θερμίδες: φρουτοσαλάτα με πορτοκάλι, μήλο και μανταρίνι.
250 θερμίδες: σάντουιτς με στρογγυλό ψωμάκι, φέτα και ντομάτα.
258 θερμίδες: 1 μικρό μελομακάρονο + 1 φλιτζάνι γάλα 0%.
Στη δρόμο ή στη δουλειά, κάτι από το σπίτι
35 θερμίδες: 2 μανταρίνια.
68 θερμίδες: 2 γκοφρέτες ρυζιού.
69 θερμίδες: 1 πορτοκάλι.
79 θερμίδες: 1 μήλο.
90 θερμίδες: 2 κράκερ ολικής αλέσεως.
126 θερμίδες: κέικ απλό, φέτα 40 γραμμ.
190 θερμίδες: 1 χούφτα καρύδια, περίπου 28 γραμμ.
Στο δρόμο ή στη δουλειά, αγορά από φούρνο, κυλικείο ή ταχυφαγείο
130 θερμίδες: μουστοκούλουρο, τεμάχιο 130 γραμμ.
177 θερμίδες: κέικ απλό, τυποποιημένο, τεμάχιο 50 γραμμ.
177 θερμίδες: τοστ με στενόμακρο ψωμί και κίτρινο τυρί.
195 θερμίδες: μηλόπιτα, τεμάχιο 110 γραμμ.
220 θερμίδες: σταφιδόψωμο φραντζολάκι.
224 θερμίδες: κρουασανάκι με σοκολάτα, τεμάχιο 45 γραμμ.
237 θερμίδες: τυρόπιτα τύπου κουρού.
242 θερμίδες: λουκουμάς τύπου ντόνατς, τεμάχιο 60 γραμμ.
286 θερμίδες: τσουρέκι απλό, τεμάχιο 70 γραμμ.
*Διαλέγεις το μικρότερο δυνατό μέγεθος. Αποφεύγεις τρόφιμα που ο προσδιορισμός τους περιέχει ως πρόθεμα τις λέξεις γίγας ή maxi.
Στο δρόμο ή στη δουλειά, αγορά από ψιλικατζίδικο ή περίπτερο
58 θερμίδες: μπισκότο πολυδημητριακών με κακάο, τεμάχιο 12 γραμμ.
75 θερμίδες: 3 μικρά κράκερ ολικής αλέσεως χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη.
75 θερμίδες: τυποποιημένο ρόφημα από μίγμα φρούτων, λαχανικών και συμπυκνωμένων χυμών, φιάλη 100 ml.
76 θερμίδες: γιαούρτι με 0% λιπαρά (200 γραμμ.).
84 θερμίδες: παστέλι μίνι, τεμάχιο 15 γραμμ.
87 θερμίδες: μπάρα με δημητριακά και φρούτα, τεμάχιο 22 γραμμ.
104 θερμίδες: επιδόρπιο γιαουρτιού 1% λιπαρά με γεύση φρούτου, συσκευασία 200 γραμμ.
125 θερμίδες: smoothies με φρούτα, φιάλη 250 ml.
135 θερμίδες: χυμός φρούτων, κουτάκι 250 ml.
165 θερμίδες: γιαούρτι 0% + 2 κράκερ ολικής αλέσεως.