Εγω διαφωνω στην καταργηση των ΠΜ. Δεν με εχει ποτε "ψαρεψει" ψυχολογος και
αν καποιος προσπαθησει να με προσεγγισει σεξουαλικα θα το καταλαβω, οπως το καταλαβαινω σε αλλα φορουμ, facebook και σε ολα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης.
Γιατι και αυτο ειναι ενα μεσο κοινωνικης δικτυωσης, ας μοιαζει με "χωριο" μπροστα σε αλλα γιγαντοθηρια. Προσφατα εκανα μια φιλικη γνωριμια και κραταμε επαφη και μου λεει τα σχεδια του για το μελλον και εγω για τα δικα μου. Δεν χρειαζεται να ξερει ολο το φορουμ για αυτα. Εαν ενα ατομο προσπαθει να επικοινωνησει περισσοτερο με ενα αλλο
χωρις την υπαρξη ΠΜ, δεν θα μπορει να γραψει ουτε το email του γιατι θα πρεπει να το γραψει σε δημοσια συζητηση. Αυτο το σαιτ απευθυνεται σε βοηθεια κυριως σε μερικους ανθρωπους,
αυτοβοηθεια κλπ. Αυτα δεν γινονται εαν τους κοψουν την επικοινωνια. Παλια υπηρχε και επισημο τσατ του e-psychology που κοπηκε γιατι δημιουργουσε αντιπαραθεσεις, σε αυτο θα συμφωνησω ισως ηταν too much να ασχολουνται οι αλλοι με γεγονοτα που εγιναν στο επισημο τσατ. Τεσπα εμενα επειδη μου αρεσει η επικοινωνια, εχω συμμετεχει και στη δημιουργια ενος ανεπισημου τσατ
https://discord.gg/kezmMtw που ολοι ειναι καλοδεχουμενοι. Εαν υπαρχουν αντιπαραθεσεις ή δεν θελεις επικοινωνια, απλα κλεινεις το μεσο.
Το e-psychology απευθυνεται σε μελη πανω απο 16 ετων. Μπορει καλλιστα ο καθενας να "προσπερασει" αυτη την απαγορευση, αλλα αυτο γινεται καθολικα σε ολο το ιντερνετ και δεν νομιζω οτι επειδη αφορα ατομα με ψυχολογικα θεματα το φορουμ να πρεπει να χρηζουν "φιμωση", αλλα περαιτερω επικοινωνια. Φυσικα δεν υπαρχει χρυσος κανονας.