Θα γίνουν όλοι έμποροι ναρκωτικών κι ολεσ πουτανεσ καλά ******α σασ εύχομαι
Printable View
Θα γίνουν όλοι έμποροι ναρκωτικών κι ολεσ πουτανεσ καλά ******α σασ εύχομαι
Θα σασ πω την αλήθεια είμαι ο πιο ήσυχος δεν θέλω τίποτα μόνο καφέ τσιγάρο με τα βάζουν στον καφέ με εντολή Μητσοτάκη όλα αυτά που σασ είπα ένας γιατρός σκοτώνει 500 στα 40 χρόνια δουλειάς ένας μπάτσος 60 με 70 κι ένας πρωθυπουργός χιλιάδες με μια απόφαση δυστυχώς θα πεθάνετε όλοι μόλις σταματήσει να κυβερνάει ο Μητσοτάκης να ξέρετε
Η κοινωνία σέβεται τους δολοφόνους γι αυτό ο Μητσοτάκης το έκανε σόου
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είναι εμπορασ οπωσ όλοι οι γυναίκες πουτανεσ θα σφαχτειτε μεταξύ σασ κι οι γιατροί κ οι μπάτσοι θα κοιτάνε καλή συνέχεια κύριοι
Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια αριστερά δεξιά θα κάνετε κ μια δεξιά αριστερή κ τέλος
Ετσι ήταν κ το ΠΑΣΟΚ κάτι άλλο δεν έχει για Ελλάδα καληνύχτα σασ κύριοι
Επειδή ο Μητσοτάκης είναι ότι είναι δεν θέλει να ζήσει κανένας αν πεθάνω πεθαίνουν όλοι αν πεθάνει το 41 τα εκατό γι αυτό σασ πολωσαν γτ θα πεθάνουμε όλοι
Τέλειο ζυγισμενο ισσοροπημενο τέλειο μητσοτακη τελείωσα τραβήξτε γρήγορα δεν κάνω πλάκα
Η ο Μητσοτάκης η οι Ρώσοι το έκαναν να συμβεί έρχεται ένας τραβάει τη σωματική κατάσταση να ξέρετε
Δεν είναι πλάκα
Βλεπω πυροτεχηματα και σκεφτομαι μανιταρια μεγαλα σε ολο τον πλανητη.
Ο καθενας μονος του ας κανει οτι μποιρει για να ερθει το τελος
Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική να έχουμε.
Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλό μήνα και καλή χρονιά με υγεία και ό,τι άλλο γουστάρετε.
Οπωσ σας είπα κράτος ΤΟΥΣ είναι ότι θέλουν κάνουν οι γυναίκες είναι θεοπαλαβεσ
Πέθανε κάνεις έτσι γτ αν δεν πέθανε θα πεθάνετε όλοι αν πέθανε το καταλαβαίνω να πεθάνω μόνο εγώ
Επειδή είναι από ζήλια δε θέλω να γίνομαι δυσαρεστοσ αλλά μάλλον θα μασ αφήσετε νωρίς
Εμένα δε με ζηλεύει κάνεις να ξέρετε δεν κάνω πλάκα
Σασ είπα έχει ξαναγίνει εγώ δε συνηθίζω να λέω ψέμματα χωρίς λόγο
Θα τρώτε ότι θέλετε
Είμαι ο μόνος που τελείωσα το σχολείο ολόκληρο
Μακάρι να σασ φωτίσει ο Θεός να βρείτε άκρη σε αυτά που σασ προβληματιζουν
Η πρώτη ευχή που κάνεις Έλις, μακάρι να γίνουμε όλοι καλά.
Έχω περάσει τραγικές καταστάσεις ή έτσι το πήρα εγώ πρέπει να είμαι ορφανός με 3 κόρες στα 25 κ δίνω λεφτά στη γυναίκα μου η είμαι μόνος εδώ κ 20 χρόνια τι από τα δύο δεν ξέρω πάντως είναι τραγικά κ τα δύο ο Μητσοτάκης μου κυρηξε πόλεμο νομίζω κ δεν μπορώ να καταλάβω πάντως δεν είναι ότι βλέπω κι είμαι μόνος εδώ κ 20 χρόνια κ ψάχνω τι μπορεί να έγινε
Να πέθανε καμία πρώην να έχω κόρη που έχει παιδιά να ζει η γυναίκα μου κ να είμαι χωρισμένος δεν ξέρω πολλά σκέφτομαι
Ή η ασθένεια είναι να είσαι μόνος βοηθά λίγο
Πάντως για ΤΙΣ γυναίκες είμαι αόρατος αλλιώς δε θα έβγαζα το σχολείο
Πείτε μου την αλήθεια ή ασθένεια είναι η ο Μητσοτάκης
Αφου ξερεις πως ειναι η ασθενεια.
Ναι οι νορμάλ λένε ότι είμαι άρρωστος κι οι άρρωστοι ότι είμαι καλά επίσης αυτά που βλέπεις να παίρνω μου τα βάζουν στον καφέ το πρωί σε μια καφετέρια που πάω κατ εντολή η των μπάτσων η του Μητσοτάκη η των γιατρών κ είναι δουλειά τι από όλα ισχύει εσύ που ξέρεις
Εγώ είμαι καλά σίγουρα αυτά που μου βάζουν στον καφέ τι είναι δουλειά η μαλακισμενη μαλάκια των μπάτσων
Εγώ είμαι καλά γτ δούλεψα τουλάχιστον 20 χρόνια μπορεί κ 38 που μου είπαν
Βοηθάτε χωριανοί δε βγάζω άκρη βοηθήστε με
Εκανα βαρια χρηση παραισθησιογονων πιτσιρικας, σιγα σιγα μαθαινεις να διακρινεις τον παραλογισμο στις παραισθησεις και σου γινεται βαρετο. Αμα γουσταρεις τοσο πολυ να σου μιλαει ο Μητσοτακης ειναι δικο σου θεμα, αλλα παντα μπορεις να του πεις πως δεν υπαρχει και να εξαφανιστει.
Είμαι μόνος 20 χρόνια κ δεν ξέρω γιατί
Που είσαι αξλ ολυμπιονίκης είμαι σε χρόνους στον στίβο
Μάλιστα δηλαδή είμαι μόνος από αυτά που περνώ αυτό λες αξλ
Το μπλιμπλικι τι δείχνει ότι παίρνω κι ότι τρέχω τι άλλο δείχνει
46 ειμαι. Δεν ξερω αν εισαι μονος, ο εγκεφαλος σου δεν διακρινει τα εσωτερικα και τα εξωτερικα αντικειμενα, ομως αν σκεφτεις ποια ειναι λογικα και ποια οχι θα το καταλαβεις ποια ειναι φαντασματα και ποια τα βλεπουν τα ματια σου.
Τέλος πάντων να ξέρετε ότι δεν τα παίρνω με τη θέληση μου αλλά είναι δουλειά για το κρατοσ αυτό θα πούμε κ τέλος κ μια συμβουλή για τους γυναικαδεσ του φόρουμ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΤΕ