Quote:
Originally posted by NADINE
Τι θα πει "πράγματι";Υποννοείς πως δεν πιστεύεις το χαμό που προκάλεσα στο δωδεκάθεο
και με κρατάνε δέσμια στη θάλασσα από κάτω τους;Δεν είμαι εγώ γυναίκα να μου γράψουν τραγούδια,
ερωτικά γράμματα,να πιαστούν στα χέρια παλικάρια για χάρη μου;(εδώ παρακαλώ την ʼβα να βάλει
τη γυναίκα φίνα,ντερβεντέρισα πώς λέγεται)...Το θέμα είναι πότε θα πάω σπίτι μου,Θεσσαλονίκη,αγάπη.
Για Αθήνα προς το παρόν δεν το συζητάμε καν!Είδες πόσα πολλά έχεις χάσει από τη ζωή μου τόσους μήνες;
Υποσχέθηκα ωστόσο στο Πωλινάκι,αν τα πράγματα εκείνη την περίοδο είναι ευνοϊκά να κατέβω τέλη Νοέμβρη,
που έρχεται για λίγο Αθήνα.Μου έλειψε η Αθήνα και πολλοί από σας...Αν και θα μου λείπει και κάποιος άλλος αν κατέβω...
Τέλος πάντων...Ας είμαστε καλά μέχρι τότε,να δούμε πώς είναι και τα θεματάκια μας και το οργανώνουμε με το καλό!Φιλάκιαααα
Εμένα μην μου τα λες αυτά, εγώ το πιστεύω ότι χαμό μπορείς να προκαλέσεις όχι μόνο στο δωδεκάθεο αλλά και στους κοινούς θνητούς! Είσαι όντως γυναίκα φίνα και ντερμπεντέρισσα, για το υπόλοιπο ελπίζω όχι γιατί θα χουμε πάλι σφαγές (αν τους άντρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισες!!).