Σοκολατίτσα το κινητό σου που είχαμε μιλήσει ισχύει; Σε έπαιρνα το Πάσχα για να σου ευχηθώ και ήταν κλειστό.
Printable View
Σοκολατίτσα το κινητό σου που είχαμε μιλήσει ισχύει; Σε έπαιρνα το Πάσχα για να σου ευχηθώ και ήταν κλειστό.
Ισχύει αλλά έχω θέμα με το κινητό!
Μου χάλασε η συσκευή έκανα format κ έχασα όλα τα δεδομένα γιατί η χαζή δεν σκέφτηκα να κάνω ένα αντίγραφο των επαφών στη sim! Τον αριθμό σου τον πήρα απο την Έλλη αλλά δεν τον πέρασα, ούτε της Έλλης κ γι΄αυτό δεν σας τηλεφώνησα κορίτσια!
Είχε πλάκα γιατί μου έστελναν μνμ κ δεν ήξερα ποιος ήτανε αλλά ντρεπόμουν κ να ρωτήσω γιατί μια ζωή έχω θέμα με το κινητό πιο πολύ το θέλω για φωτογραίες κ απο τότε που πήρα φωτογραφική μηχανή δεν του δίνω κ πολύ σημασία!
Έλενα εγώ γράφω όλα τα τηλέφωνα και σε χαρτί για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τα χάσω σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό. Πριν 3 μήνες μου χάλασε το κινητό μου και το έχω δώσει για φτιάξιμο, έγραψα λοιπόν από το χαρτί που έχω τα τηλέφωνα στην άλλη συσκευή που χρησιμοποιώ τώρα (γιατί γράφω τα τηλέφωνα στη συσκευή και όχι στη sim) κι έτσι όλα καλά. Ενώ η αδερφή μου που της χάλασε τώρα το κινητό και θέλει format έχει χάσει αρκετά τηλέφωνα και θέλει να μου δώσει το κινητό της μήπως μπορέσω να φορτώσω τις επαφές της στο laptop πριν το δώσει για φτιάξιμο.
Κ εγώ τα γράφω γιατί με τον πρώην όλο κινητά έσπαγα απο τα νεύρα μου :crazy::crazy::crazy: κ έτσι μου έχει γίνει μάθημα, το να τα γράφω σε χαρτί κ όχι το να μην τα σπάω :lol::lol::lol:
Εν το μεταξύ κάτι έχω κάνει κ στο κινητό(το παλιό) κ δεν μου βγάζει τις επαφές!!!!!
ʼσε στα χέρια μου δεν μένει κ κανένα κινητό για πολύ :lol::lol:
Κακό χούι αυτό που έχεις Έλενα και πολυέξοδο. Η λύση είναι ή να βρεις άλλα πράγματα πιο φθηνά να πετάς όταν σε νευριάζει ο όποιος γκόμενος ή να βρεις κάποιον που να μην είναι μακάκας οπότε να μην χρειάζεται να σπας τίποτα από τα νεύρα σου!!
Μετά απο κάποιο σημείο έπαιρνα κινητά των 100? αλλά κ πάλι
Τώρα που δεν έχω λεφτά κλαίω τα χρήματα που είχα δώσει για κινητά!
Μιας κ διανύουμε τη βδομάδα θετικής ενέργειας, μια αφιέρωση για όλες μας!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=bCpOcuLBwoo
Σοκολατίτσα μου ακριβό σπορ είχες :lol:
Εγώ πάλι είμαι τόσο αδέξια με τα κινητά μου που πάντα επιλέγω φτηνές συσκευές για να μην τις κλαίω μετά. Ένα μόνο θα σας πω οι προηγούμενες πέσανε θύμα πτώσης από το μπαλκόνι ή μία, τινάζοντας ένα ριχτάρι, και από το παράθυρο η άλλη, που μου έπεσε κατά λάθος :lol:
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις κατάφερα να ανακτήσω τις επαφές που δεν ήταν στην σιμ. Τώρα έχω ένα κινητό εδώ και 3 χρόνια και ευτυχώς την έχει γλυτώσει! Όχι τίποτα άλλο τώρα πια μένουμε στον 6ο όροφο και όχι στον 2ο όπως μέναμε παλιότερα οπότε αν πέσει δεν θα το βρω καν! :lol:
Πήγα μες την χαρά απόψε να κάνω την ζούμπα μου και τελικά η κοπέλα που κάνει το πρόγραμμα έλειπε για κάποιον λόγο και μας έκανε μία άλλη κυρία η οποία όμως δεν μας έκανε ζούμπα αλλά αερόμπικ και ασκήσεις εδάφους. Εντομεταξύ αυτή είναι λίγο hardcore και τα είδα όλα μπλε πάλι! Είμαι και σε φάση που ακόμη ψάχνω να βρω τις αντοχές μου και τα έφτυσα! :crazy:
Συν της άλλης απογοητεύτηκα γιατί πήγαινα με την ψυχολογία να διασκεδάσω και τελικά δεν το κούνησα γ@μώτι μου!
Γεια σας κοριτσάκια μου καλά!
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη, μιας και είναι Παρασκευή! Δουλεύουμε, αλλά λεφτά δε βγάζουμε.. Για συσκευές κινητών μιλάτε και να πω ότι η δική μου κοστίζει το αστρονομικό ποσό των πέντε ευρώ! Την έχω, όμως, τρία χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Λιγουρεύομαι βέβαια αυτή του αδελφού μου, που μόνο καφέ δε σου φτιάχνει.. Αλλά δεν πειράζει, αυτές είναι λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι πλήρωσα ενοίκια, λογαριασμούς, ένα σωρό αηδίες, πήγα σούπερ μάρκετ, έδωσα ένα σωρό χρήματα και χαίρι δεν είδα. Χρωστάω το τηλέφωνο, που είναι εκατόν είκοσι ευρώ και τώρα δεν έχω. Σκέφτομαι να το αλλάξω και να βάλω άλλο φορέα, πιο οικονομικό. Με έχουν πνίξει τα έξοδα. Όλο με το χέρι στην τσέπη είμαι και δεν κάνω τίποτα για μένα. Θυμάμαι πως πριν από κανα δύο χρόνια έπαιρνα ρούχα, καλλυντικά, ξόδευα χωρίς να το σκεφτώ. Τώρα; Και σα να μην έφτανε αυτό, βλέπω και τους πολιτικάντηδες, που τριγυρίζουν ζητιανεύοντας ψήφους και μου φαίνονται τόσο γελοίοι, τόσο ανθρωπάκια, που απορώ πώς κρατιέμαι και δεν τους φτύνω!
Ava μου αστα, χαλια η κατάστατη! οχί μονο για καλλιντικά και ρούχα δεν υπάρχει σάλιο, ούτε και καινουργιο βαμβακερο κιλοτακι (είδες οικονομικά πραγματα!). Ασε που παντρεύω μια φίλη την αλλη βδομάδα και δεν έχω πάρει ακόμα τα στεφανα..... με τα δικά μου θα την παντρεψω!!! ευτυχώς γλυτώσαμε τις λαμπάδες γιατι της τις έκαναν δώρο μαζί με όλο τον στολισμο.... γιατί θα πάθενα εγκεφαλικο!!! Ασε που επρεπε να παρω και φουστάνι γιατί η μαμά της είχε κλεισει ένα μπλε παρομοιο με αυτό που είχα αγοράσει τις παλιες καλές εποχες.... και τελικά αγορασε λεει την προηγουμενη βδομάδα και 2ο κόκκινο και λεει αυτο θα βάλει .... τα τραβας ή δεν τα τραβας το μαλλια σου????
Σουπα πάλι το μυαλό μου! δεν μπορώ να συγκεντρώσω την σκεψη μου πια! από το ένα θέμα στο άλλο είμαι!!!!
θα σας αποτρελάνω στο τελος!!!
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...egmznchp23.gif
Μην ανησυχείς, Αγγελικούλα μου, όλες πάνω κάτω κοντεύουμε να το χάσουμε το μυαλό μας! Αυτό το λίγο που μας απέμεινε δηλαδή.. Δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω που γίνεσαι κουμπάρα! Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν έχει τύχει. Κάποιες προτάσεις που μου έγιναν, είχαν γίνει σε καιρούς χοντών αγελάδων και φυσικά αποσκοπούσαν εκεί που δεν ήθελα, οπότε αρνήθηκα τις κουμπαριές. Για μένα είναι κάτι ιερό, είναι συγγένεια και δυστυχώς αυτοί που ήθελα δεν με ήθελαν και το αντίθετο. Μα γιατί αυτό μου θυμίζει μία άλλη κατάσταση; :)
avaki μου η πρώτη μου κουμπαρια ήταν με την αγαπημενη αδερφική μου φίλη - που για κακή της τύχη βαπτισα και τον γίο της με σπορέλαιο γι'αυτό το παιδι είναι τερας των τεράτων (τον λατρευω και τον θεωρώ και δικό μου παιδί) και η δεύτερη είναι με μια άλλη φίλη η οποία τον κέρδισε αυτόν τον τίτλο επάξια! είναι πολύ σοβαρες και ιερες αποφάσεις αυτες!
Συμφωνούμε απόλυτα! Κι εγώ έκανα όνειρα για κουμπαριές με "αδελφικές" φίλες και πικράθηκα όταν επέλεξαν άλλους τελικά να τους στεφανώσουν και να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Αντίθετα, αποκαλώ κουμπάρους αυτούς, που δεν είναι δικοί μου. Είναι οι κουμπάροι του αδελφού μου, που τους στεφάνωσε και τους βάφτισε το μωρό. Με έχουν συγκινήσει τόσο αυτά τα παιδιά! Τους είπα τον καημό μου και αυτοί, όχι μόνο με αποκαλούν κουμπάρα, αλλά έμαθαν και στο μωρό να με φωνάζει νονά! Και πραγματικά το αγαπώ σα να το βάφτισα!
Σε ακραίες περιπτώσεις, όταν το μωρό πει κάτι που άπτεται των δικών μου δυνατοτήτων, λένε: Τι περιμένεις, το λάδι! Είχε να μοιάσει το παιδί! Πλάκα πλάκα, το έχουν πιστέψει και οι ίδιοι! Τελικά καταλαβαίνω πως από κει που το περιμένεις, δε βλέπεις προκοπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις τη χαρά και συγκινείσαι..
Κοριτσάκια, καλό βράδυ, όνειρα γλυκά!!!!
Καλέ που πήγαν οι καληνύχτες σήμερα; Καληνύχτα σοκολατίτσα, καλή νύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα.
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!!!!!!
Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω,χαίρομαι που είστε όλες καλά και εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!Καλώς ορίσατε όλες όσες λείπατε ,υπόσχομαι ότι θα γυρίσω κ εγώ σύντομα!!!!!!!!
Να μου είστε όλες καλά κ να σας προσέχετε πολύ !!!!!!!
Μακια πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!
:starhit::starhit::starhit:
καλημερα.ειμαι σκασμενη σημερα.ενα παιδι απο το χωριο που πηγαιναμε μαζι σχολειο ειναι στην εντατικη.χτυπησε με μηχανη για να αποφυγει ενα σκυλο.και ειναι σε πολυ κρισιμη κατασταση.
καλημέρα Λιλάκο, άσχημα νέα για το συμμαθητή σου, εύχομαι να το ξεπεράσει και να μην ταλαιπωρηθεί..
Γειά σου εργατικό Γιωτάκι!
Καλημέρα ομορφόκοσμε!
Λιλάκο εύχομαι ο συμμαθητής σου να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση και να αναρρώσει σύντομα. Είναι τραγικό να παθαίνουν ατυχήματα νέα παιδιά, στο χωριό μου έχουμε χάσει αρκετά νέα παιδιά από ατυχήματα με μηχανές και όχι μόνο.
ΠοπΓιωτάκι μας καλη συνέχεια στις δουλειές σας.
Χθες ήμουν πτωματάκι και έπεσα ξερή για ύπνο. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά να βγω για δουλίτσες έξω όπου να ναι. Θέλω να φτιάξω ψαράκια σήμερα που μας έχουν φέρει οι γονείς οπότε θα μπλέξω με τηγάνια που δεν τα συμπαθώ αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.
Φιλάκια κοκόνες μου!
Καλημέρα κορίτσια. Λίλα εύχομαι ο συμμαθητής σου να συνέλθει γρήγορα και να βγει από την εντατική. ΠοπΓιωτάκι καλή δουλειά. Eli καλή ψαριά! Γιώτα γιατί δεν έχουν αλλάξει το όνομά σου ακόμα;
Mάλλον γιατί κατούρησα στο πηγάδι! κλαψ κλαψ..
Καλημέρα κ απο εμένα!!!!!!!
Πόσο στεναχωριέμαι όταν νέοι άνθρωποι περούν τέτοιες καταστάσεις, ας ευχηθούμε ο συμμαθητής σου Λίλα μου να το ξεπεράσει κ να είναι γι΄αυτόν ένα μάθημα ζωής.
:lol: :lol: Γιώτα μήπως έκανες κάτι λάθος; Έστειλες το αίτημά σου στη σωστή δ/νση; Απορώ γιατί στη Λίλα το άλλαξαν πολύ γρήγορα. Μήπως δεν τους αρέσει το νέο σου όνομα και προτιμούν το παλιό;!
Καλημέρα Έλενα.
[email protected] μακ μου εδω εστειλα μεηλ και μεσα σε λιγες ωρες μου το αλλαξαν.
και εγώ ρε λιλάκο, εκεί έστειλα και μάλιστα δυο φορές, αλλά μάλλον ο υπεύθυνος έχει άδεια!
Τζινάκο ακόμα τις χάντρες φτιάχνεις?
Αλήθεια απο την καλοκαιρινή δουλειά είχες νεότερα?
Σοκολατίτσα ξεκαθάρισα κάποιες χάντρες και τώρα βγάζω σχέδια και φτιάχνω βραχιολάκια. Από την καλοκαιρινή δουλειά δεν είχα νέα αλλά απ'ότι βλέπω μάλλον δεν θα γίνει. Καλύτερα όμως γιατί δεν θα μπορούσα να πάω στο νησί τώρα αφού πρέπει πρώτα να δω τι συμβαίνει με το πόδι μου που χειροτερεύει.
Κοριτσάκι γιατι χειροτερεύει το ποδαράκι? τι θέλει? πονάει?
Όχι δεν πονάει αλλά εδώ και μία εβδομάδα περίπου είναι μόνιμα μουδιασμένα τα δάχτυλα και όταν τα πιάνω τα νοιώθω το μισό απ'ότι νοιώθω τα δάχτυλα του άλλου ποδιού και δυσκολεύομαι περισσότερο στο περπάτημα. Τώρα να σου πω για το τι θέλει, δεν ξέρω, το ρωτάω αλλά δεν μου απαντάει! :lol:
Α ρε Τζινάκι μακάρι να είναι περαστικό!
Mπηκα να πω ενα βιαστικο γεια κ φευγω να παω στο κλειστο που εχει αγωνα ο Νικος.Θελω ομως ολη τη θετικη σας ενεργεια γιατι αν δεν κερδισουν σημερα πεφτουν κατηγορια!Φιλακια πολλα!
Ευχες για καλη αναρρωση στο φιλο της Λιλας.Ειναι κριμα να χανονται ανθρωποι κ μαλιστα απο τη φιλοζωια τους.
Αργοπορημένη καλή επιτυχία στον Νίκο και στην ομάδα του!
Το τραπέζι μας σήμερα ήταν υπέροχο! Μας είχαν φέρει οι γονείς μας από την Ναύπακτο ψαράκια μικρά διάφορα, λιθρινάκια, μπαρμπούνια , σαφριδάκια κτλ και τα έκανα τηγανιτά :D. Ήταν όνειρο! Είχα τόσο καιρό να φάω τέτοια νόστιμα ψαράκια και τα χαρήκαμε πολύ!
Φάγαμε ήπιαμε, και στο τέλος είχε παγωτό καιμάκι το μενού περιχυμένο με την μαρμελάδα φράουλα που έφτιαξα και ήταν απλά όνειροοοοο! Με το ζόρι σταμάτησα στην 1 1/2 μπάλα :punk:
Χαίρομαι τόσο που πλέον επιδίδομαι στην μαγειρική με τόση όρεξη! Πραγματικά το απολαμβάνω πάρα πολύ! Ειδικά όταν μοιράζομαι με τους αγαπημένους μου :)
Ησυχία βλέπω στον ομορφόκοσμο. Τι κάνετε τσούπρες μου; Το ρίξατε στις βόλτες και στις δουλειές;
Καλέ γιουχουυυυυ! Που είστε όλες χαμένες; :puzzled:
Γιουχου και απο εδω κατω ελλακιον.
Καλησπέρα Λιλάκι :D
Βλέπω την Μάγισσα στο μέγκα και γελάω :lol:. Δεν το είχα ξαναδεί χιχιχιχι