Ε ναι, θα δούμε ανάλογα και τον καιρό πως θα είναι!!! Πάντος λατρεύω τον χειμώνα !!! (βρίκαμε και κάτι που δεν έχουμε κοινό εμείς οι δυο!!!)
Printable View
Ε ναι, θα δούμε ανάλογα και τον καιρό πως θα είναι!!! Πάντος λατρεύω τον χειμώνα !!! (βρίκαμε και κάτι που δεν έχουμε κοινό εμείς οι δυο!!!)
Γεια σας κούκλες?εγώ εχω χαθεί δεν είμαι στα πολύ πάνω μου πάχυνα πάλι με έχει πιάσει μια downια αλλά θα περάσει....
πάντως ακόμη έχω τις ηδονοβλεπτικές μου συνήθειες απλά δεν έχω όρεξη να γράψω....
φιλάκια σε Ναταλού,lidal,yannaki,alalumaki και σε όλες/ους.
:wink2:
herts και γω μία από τα ίδια όσον αφορά την downιά! (ωραία λέξη!).
χαχαχαχα όταν δεν ειμαι στα καλά μου έχω έμπνευση Lidal μου...
Γεια σας!
Σήμερα είμαι στα καλά μου. Κρύο, καιρός για δύο και για απόψε το πρόγραμμα έχει θρίλλερ, το Halloween 2 (η νύχτα με τις μάσκες). Ελπίζω να είναι αρκετά spooky και ατμοσφαιρικό, αλλά ως εκεί. Δεν μου αρέσουν τα αίματα και οι υπερβολές. Σκοπεύω να βάλω κεριά, λιβάνια, να έχω ημίφως και δε συμμαζεύεται.. Μη φάω καμιά πατάτα μονάχα. Μερικές φορές παίρνω κατά λάθος, κάποια τόσο αρρωστημένα, που είναι αδύνατο να τα δω. Αν δεν είναι καλό, θα με αφήσω νηστική, υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από αυτό? Είμαι ικανή να προκαλέσω τρόμο, πιστέψτε με..
Υπάρχει κανένας που αγαπάει αυτό το είδος ή είμαι η μόνη εδώ μέσα? Μερικά που είδα και μου άρεσαν είναι το ορφανοτροφείο, η λάμψη, η ορφανή, η έκτη αίσθηση, η έπαυλη, η απρόσκλητη και πολλά, πολλά άλλα, που θα τα θυμηθώ στην πορεία.
Ενώ είχα βγει, ξανασυνδέθηκα για να σας πω ότι είμαι σίγουρα διαταραγμένη..
Δίπλα μου είναι ο καλύτερός μου φίλος (το παρεάκι μου στις ταινίες).
Είχα πετάξει στη σακούλα των σκουπιδιών ένα κουτί αμυγδαλωτά. Αφού έφαγα ομελέτα και σαλάτα και χόρτασα, θέλησα γλυκό σαν κολασμένη. Να γιατί πέταξα το κουτί, την είχα προβλέψει την κρίση. Του είπα, έλα μωρέ, τι πειράζει αν βγάλω το κουτί από τη σακούλα? Απείραχτο είναι, δε λερώθηκαν τα γλυκά... Ακούστε λογική! Με απείλησε ότι αν το κάνω αυτό, δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ.
http://www.youtube.com/watch?v=xfk5iseN87k
Ιδού η κατάντια μου!!
Επειδή δεν έριξα απορρυπαντικό από πάνω, για να βεβαιωθεί ότι δεν θα κάνω κάτι σιχαμερό, έβγαλε έξω τα σκουπίδια.
Τώρα πάω για θρίλερ, κοριτσάρες μου, αν και νομίζω ότι η καθημερινότητα ξεπερνά κάθε φαντασία!
Φιλάκια κι απόψε στο όνειρό μου γλυκά θα πετάνε πάνω από το κεφάλι μου, θα στροβιλίζονται ηδονικά..
Βρε,βρε,το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο!Και σε σκεφτόμουν τις προάλλες,που σε κεράτωσα(κάποια άλλη εδώ μέσαQuote:
Originally posted by herts
Γεια σας κούκλες?εγώ εχω χαθεί δεν είμαι στα πολύ πάνω μου πάχυνα πάλι με έχει πιάσει μια downια αλλά θα περάσει....
πάντως ακόμη έχω τις ηδονοβλεπτικές μου συνήθειες απλά δεν έχω όρεξη να γράψω....
φιλάκια σε Ναταλού,lidal,yannaki,alalumaki και σε όλες/ους.
:wink2:
αποκάλεσα ξετσίπωτη και λέω έχει πλάκα ακόμα να μας παίρνει μάτι η αυθεντική και θιχτεί,αλλά απλώς ηδονέβλεπες)!
Δεν πιστεύω πως πάχυνες.Έτσι το λες για να σε παίξουμε και πάλι στη συνάντηση.Σου λέει σαν πόσες φορές θα κάνουν τα στραβά μάτια;
Ωστόσο επειδή χρωστάς οπτικοακουστικό υλικό,που τάχα θα μου έστελνες,θα κάνω την παραχώρηση(αν έρθω)να σου μιλήσω.
Μια φορά θυμάμαι,μου έστελνες ωραίες φατσούλες στο κινητό μου,τώρα βροχήηηηη...
Μια φορά θυμάμαι,μας έλεγες εδώ πού και πού μια καλημέρα,τώρα σιωπήηηη,τώρα σιωπήηη...
Τέλος,όλα στην παλίρροια,που τάχα μου ήταν κι η αγαπημένη σου,που δεν της έστειλες φιλάκι!
Ακόμα κι αν την περιέλαβες στο "όλες/όλους" πάλι όλα στην παλίρροια και ντροπή σου!
Μάλιστα!Το ακούσαμε κι αυτό!Το τόπικ αυτό άνοιξε για σένα και θέλεις να σου πούμε κι ευχαριστώQuote:
Originally posted by alalumaki
αυτό το τόπικ έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ούτε να το παρακολουθήσω μπορώ, ούτε να καταλάβω τι λέτε !!!!!! επειδή το αγαπώ όμως πέρασα να πω ένα ΓΕΙΑ !!!!!!
που δεν το παρακολουθείς,δε συμμετέχεις,αλλά πού και πού μας κάνεις τη χάρη να περάσεις για ένα ΓΕΙΑ;
Μου φαίνεται σαν πολύ κοιμήθηκε ο Χίτλερ μέσα μου και νομίζει ο καθένας πως θα περνά όποτε του καπνίσει!
Αννεζίνα και παλίρροια κι εσείς το έχετε ξεφτυλίσει πολύ τελευταία!Για να μη μιλήσω για μπαρμπούνια,Βάσιες,Νεκταρί νια,Σποτάκους,
Ευγενούδια,Πεννοπλάσματα,Χ ανελέλια,Λούμπια,Μαρικάκια ,Μαιρηλούδες,Σαμπίνες,Αλεκ� �υζάκια,(η πριγκίπισσα δικαιολογείται τελευταία)...
Ευτυχώς ήρθε φρέσκο κρέας αλλιώς θα ήμουν εδώ μέσα μοναχή!Και επίσης θέλω αλλαγή τίτλου.Όσο ακόμα κοιμάται
το μουστάκι μέσα μου,όποιος θέλει κάτι να προτείνει,ας το κάνει τώρα,αλλιώς να σωπάσει για πάντα.Αυτά ως προς τα του τόπικ.
Όταν λέω να κλείσω τις δέστρες μου,δεν κυριολεκτώ.Εννοώ να φορέσω τα σκι μου και ν'αρχίσουν τα γλέντια!Quote:
Originally posted by *Katie
Ξεκίνησα στα 110 περίπου αν και εκείνον τον καιρό δεν πολυζυγιζόμουν ....καταλαβαίνεις από τις φωτογραφίες υπολογίζω. Οι δέστρες αν και με λίγο ζόρι κλείνανε και δεν με πίεζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε εσένα να μην κλείνουν πάνω από τα 80....Quote:
Originally posted by NADINE
Όταν λέμε 100 συν,συν πόσα δηλαδή;
Εγώ σταμάτησα 70κάτι και φανταζόμουν πως τουλάχιστον κάπου εκεί(άντε 80λίγο το πολύ)
θα μπορούσα να ξανακλείσω τις δέστρες μου!Όνειρο θερινής νυκτός,Κατερινάκι μου,
Γενικά τα 70-80 τα έχω ως ελάχιστο όριο για ό,τι κάποτε ονειρευόμουν(μητρότητα,σκι )...
Εγώ σου εύχομαι να δεις την κατώτερη δεκάδα πριν να φύγει το 2011 και του χρόνου το ξανασυζητάμε , πάντως δεν μου γλιτώνεις , σκι με εμένα, και τα υπόλοιπα.... με τις άλλες τις τσούπρες εδώ μέσα. :smilegrin::smilegrin:
Πάντως μου ακούγονται πολλά τα κιλά που ξεκίνησες,εκτός αν επειδή μιλάμε για πίστες αρχαρίων κυρίως τούμπαρες
και δεν κατέβαινες πλαγιά.Εκεί η πίεση στα γόνατα είναι πολύ μεγάλη.Το βάρος είναι σημαντικό.Τέλος πάντων...Οψόμεθα...
Ώστε σκι μ'εσένα και τα υπόλοιπα με τις άλλες τσούπρες;Εννοείς ξεσκί;Α παπαπαπαπαπαπα!Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!
Eγώ δε δήλωσα καμία συμμετοχή.Είπα θα προσπαθήσω να έρθω,αλλά αυτό θα το ξέρω τις παραμονές.Quote:
Originally posted by lidal
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή η Αλαλουμένια, το Ναταλάκι μας, εγώ, η Katie, η Γλαύκη, δεν ξέρω αν κάποια μου διέφυγε!
Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν μπορώ να κάνω σχέδια για ταξίδια και μάλιστα να τα προγραμματίσω ενάμισυ μήνα νωρίτερα.
Πάντως,επειδη προβλέπω να γίνεται χαμός(θα είναι λογικά η μεγαλύτερη συνάντηση έβερ)αν έρθω
θα προτιμούσα να βγαίναμε μόνες μας.Χωρίς μωρά,χωρίς συζύγους.Δε νομίζω να είναι τόσο τραγικό ένα βράδυ
να το χαρείτε αδέσμευτες από τους καθημερινούς σας συνοδούς.Νομίζω έτσι θα το απολαύσουμε όλες περισσότερο.
Θυμάμαι και την άλλη φορά στον παιδότοπο που κάποιες είχαν φτιαχτεί για γούστα,αλλά έπρεπε να γυρίσουν τα παιδιά σπίτι.
Πάμε αρχικά κάπου όμορφα κι ήσυχα,να κάνουμε το μαγαζί άνω κάτω και μετά συνεχίζουμε κάπου αλλού για πραγματικά ξεσαλώματα!
Και μια άλλη μέρα πάμε κι ένα Αττικό πάρκο ή Αλού φαν Παρκ ή παιδότοπο ή όπου αλλού θα χαρούν οι μικροί μας φίλοι,
για να μπορώ να παίξω άνετα μαζί τους!Την άλλλη φορά καθόλου δεν τα χάρηκα τα μωρά.Με είχατε συνέχεια μαζί σας,με τους μεγάλους!
Nα φερω κ εγω το Νικολακη στον παιδοτοπο να παιξεις μαζι του?
Kαλώς σε βρίσκουμε και πάλι,γκρίνια!Όχι πως έλειψες ιδιαίτερα,αλλά μάλλον ο χρόνος μακριά μας φαντάζει αιωνιότητα ε;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Επεστρεψα κ εγω κ ουτε μια δεν ειναι εδω να με καλωσορισει!
ʼντε και στα δικά σας,οι ελεύθερες,οι μη ευτυχισμένες παντρεμένες,στα των παιδιών σας κλπ,κλπ.
Μάλλον θα με μπέρδεψες με τη χαρά σου!Δε με λένε Σαμάνθα.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Nα φερω κ εγω το Νικολακη στον παιδοτοπο να παιξεις μαζι του?
Κ εγω θα εξαρτηθει απο την προεδρο αν θα ερθω.Παντως ειναι καλυτερα χωρις παιδια,για συζυγο δε μιλαμε!δε νομιζω οτι θα ηθελε κανεις να ερθει!Κ δε νομιζω να πει κανεις οχι στη γυναικα του για γυναικοπαρεϊστικη εξοδο.Ο δικος μου ειναι συνηθισμενος ετσι κ αλλιως.Μεσα σε ολα λοιπον!Καφε,φαγητο,ξεσαλωμ� � μεχρι πρωιας!θα προσπαθησω να πεισω κ την χαρα μου να ερθει.