Quote:
Originally posted by Ava
Γεια σας!
Σήμερα είμαι στα καλά μου. Κρύο, καιρός για δύο και για απόψε το πρόγραμμα έχει θρίλλερ, το Halloween 2 (η νύχτα με τις μάσκες). Ελπίζω να είναι αρκετά spooky και ατμοσφαιρικό, αλλά ως εκεί. Δεν μου αρέσουν τα αίματα και οι υπερβολές. Σκοπεύω να βάλω κεριά, λιβάνια, να έχω ημίφως και δε συμμαζεύεται.. Μη φάω καμιά πατάτα μονάχα. Μερικές φορές παίρνω κατά λάθος, κάποια τόσο αρρωστημένα, που είναι αδύνατο να τα δω. Αν δεν είναι καλό, θα με αφήσω νηστική, υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από αυτό? Είμαι ικανή να προκαλέσω τρόμο, πιστέψτε με..
Υπάρχει κανένας που αγαπάει αυτό το είδος ή είμαι η μόνη εδώ μέσα? Μερικά που είδα και μου άρεσαν είναι το ορφανοτροφείο, η λάμψη, η ορφανή, η έκτη αίσθηση, η έπαυλη, η απρόσκλητη και πολλά, πολλά άλλα, που θα τα θυμηθώ στην πορεία.
ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!! !! Λατρεύω τέτιου είδους ταινίες, αλλά δυστυχώς κανείς άλλος στην οικογένεια δεν τις θέλει, και έτσι δύσκολα μπορώ να δω....... Είναι οι στιγμές που αναπολώ τον πρώην αρραβωνιαστικό μου, υπήρχαν μέρες που νυκτοξυμερωνόμασταν βλέποντας θρίλερ και ταινίες τρόμου!!!!!!!!!!!!!!!!