Γιωτα μου οχι απο Αθηνα απο Καλαματα ειμαι,γι'αυτο δεν ξερω σιγουρα αν θα ανεβω κ ποτε Αθηνα.Αν κατεβει ομως η Ναταλια θα προσπαθησω να τα καταφερω,γιατι αλλιως θα πρεπει να παω Θεσσαλονικη.Οχι οτι θα μου επεφτε ασχημα αλλα θα ηθελα πολλες μερες που δεν τις εχω λογω δουλειας.Ο συλλογος που πηγαιναν τα παιδια ονομαζεται κεντρο λαογραφικων μελετων κ εχει στη μεση του κυκλου τον θεο Πανα νομιζω.Δεν ξερω αν υπαρχει σχεση,οπως το λυκειο των ελληνιδων που εχει παραρτηματα,η ειναι απλα η ιδια ονομασια.
Για τις 28-30 που ελεγα οτι θα ανεβω κ λεγαμε να συναντηθουμα κ με την Κατερινα το βλεπω λιγο χλωμο.Μου ειπε προχτες η κορη μου οτι μαλλον θα κατεβει αυτη.Παντως βλεπουμε τις ιδιες ταινιες.Λες αμα ανεβω να παμε κ κατα βιλατζ μερια?
Οσο για το τοπικ μην χανεις χρονο να διαβαζεις κ να προσπαθεις να καταλαβεις.Ειναι αναλογως τη διαθεση μας κ τις προθεσεις της προεδρου.
Πως λεει το Αβουλινι μου,οτι του βολει του λωλοστεφανη ενα πραμα....Αληθεια χαρα μου?εμεις ιδιες ταινιες δεν βλεπουμε,ιδια τραγουδια δεν ακουμε.πως κολλησαμε?Μηπως εχουμε ιδια γουστα στους αντρες?Λεω μηπως γιατι αλλο κοινο δε βλεπω.....?
Λοιπον ημουν στο τοπικ της Πωλινας κ κοιταξε ο αντρας μου,του εδειξα τις τρεις φωτογραφιες που εχει στη σειρα κ αφου ειπε οτι οτι μια χαρα ηταν κ πριν μου ειπε οτι αν παω για επεμβαση να παω κ σε δικηγορο για διαζυγιο!Ακου εκει να πας να κοψεις το σωμα σου!Ηταν η πρωτη φορα που το συζητησαμε ανοιχτα,κατι του ειχε πει ο γιος μου οταν πηγαμε στο Ριο.Νομιζει οτι θα κανω κοιλιοπλαστικη.Δεν ξερει αυτες τις τεχνικες κ θα τις μαθει μετα....μου ειπε να μεινω μια χαρα χοντρουλα κ να ξαναπροσπαθησω οσο μπορω.
Φιλια κοριτσια...πολλα πολλα σε ολες....κ στις ασωτες που επεστρεψαν μετα απο καιρο κ περιμενουν η προεδρος να σφαξει το μοσχο το σιτευτο.....