Τα πραγματα ποτε δεν ειναι οπως τα θελουμε ..........εμεις πρεπει να προσαρμοστουμε σε αυτα , κι οχι αυτα σε μας .......
Printable View
Μερικές φορές είναι όπως μας βολεύει κι άρα έτσι τα κανονίζουμε αλλά τυχαίνει ν' ανατρέπονται...για παράδειγμα σήμερα έχω κανονίσει να πάω σινεμά κι από εκεί που θα τελείωνα από την ψυχολόγο και θα πήγαινα κατευθείαν με τη φίλη μου της έτυχε κάτι και θα πάμε στην επόμενη προβολή πράγμα που σημαίνει ότι θα περάσω δυο ώρες μόνη μου κάτω στο κέντρο και δεν ξέρω πως θα τις ξοδέψω...σκέφτομαι μήπως βρω κάποιον τρόπο...
Αλλά εκτός αυτού θα ήθελα να υπάρχει μια τάξη στον κόσμο και δεν υπάρχει κι αυτό με φρικάρει μερικές φορές...
Ατυχως , Κυκνε , ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι , γενικως μιλωντας , καλυτερα να προσαρμοστουμε εμεις σε αυτον , να τον προσαρμοσουμε στα μετρα μας , ειναι αδυνατον .........................δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο παραδειγμα με την φιλη σου , ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο ...................
Προσπαθώ, τι να κάνω...πάντως θα μου άρεσε να γινόταν ν' αλλάξει ο κόσμος, τώρα σκέφτομαι τους στίχους από ένα αγαπημένο μου τραγούδι "τον κόσμο εμείς θα φέρουμε στα μέτρα μας πριν να μας φέρει εκείνος στα δικά του"...μακάρι να γινόταν...
Τελικά πάντως για καλή μου τύχη η φίλη μου τελείωσε νωρίτερα από τη δουλειά της οπότε προλάβαμε την προβολή των 8 και δεν χρειάστηκε να περάσω ώρες μόνη μου γεγονός που μου προκαλεί ανασφάλεια έως και φόβο...
Πόσο παπάρας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που 5 χρόνια ισχυριζόταν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ο έρωτας της ζωής του και μετά το χωρισμό την πέφτει στη συνεργάτιδά της?
Άντε τώρα εγώ να την παρηγορήσω...
Κάποτε πίστευα ότι ίσως να γίνεται, τώρα πια δεν ξέρω...έχω χάσει μέρος της δύναμης και της πίστης μου...
Πάντως θέλει πολύ δύναμη και να μην είσαι μόνος σου για ν΄αλλάξεις τον κόσμο, δεν βγήκε τυχαία πιστεύω το "η ισχύς εν τη ενώσει"...
Θα σας βάλω δυο βιντεάκια, ένα το τραγούδι κι ένα που είναι το trailer μιας αγαπημένης μου ταινίας κι ελπίζω να σας εμπνεύσουν...
Ορίστε το τραγούδι:
https://www.youtube.com/watch?v=5pSFGRW6LAk
Ορίστε και η ταινία, αν τυχόν κάποιος έχει απορίες σχετικά ας με ρωτήσει...
https://www.youtube.com/watch?v=RWBsQArUkQY
Είναι επίσης από τις αγαπημένες μου...
Με πονάει το κεφάλι μου από ένα τούβλο που πετάει εδώ μέσα και με κουτούλησε... :p
Σ' ευχαριστώ Θεέ μου που δεν είναι νομοθέτης και θα ζήσω γιατί αν γίνονταν αυτά που λέει εγώ θα έπρεπε να κλείσω από τώρα θέση για τα θυμαράκια...αν κι ομολογώ πως αναστατώθηκα λες και δεν μου φτάνει η αυπνία αλλά οκ, θα τα καταφέρουμε κι απόψε...
Εγω δεν ειμαι καλα πριν απο δεκα μερες υποτροπιασα ηπια τα κερατα μου σε αλκοολ και τωρα ολη μερα ειμαι σε τρελα ιδρωνω και εχω τρεμουλο γιατι θελω να πιω ηρωινη και κοκαινη
αποτοξίνωση!!
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.
εδω και 3 μερες ειμαι σε πολυ πεσμενη διαθεση.δε με ευχαριστει τιποτα, κοιμαμαι περισσοτερο σε σχεση με οσο κοιμομουν, νυσταζω ολη μερα, δεν εχω ορεξη να φαω, δε μπορω να συγκεντρωθω, δε θελω να σηκωνομαι απο το κρεβατι, δεν εχω ορεξη γενικα να κανω τιποτα.χτες αρχισαν οι φωνες παλι..