Σαν την αδελφή μου κ ο παπαράκος σου, ενώ ζυγίζει 59 κιλά, πως τα καταφέρνει κ με στριμώχνει σε μια γωνία, αφού όταν τα παίρνω της λέω δεν έχει πέρα απο εδώ :lol::lol::lol:
Printable View
Σαν την αδελφή μου κ ο παπαράκος σου, ενώ ζυγίζει 59 κιλά, πως τα καταφέρνει κ με στριμώχνει σε μια γωνία, αφού όταν τα παίρνω της λέω δεν έχει πέρα απο εδώ :lol::lol::lol:
Κοριτσια καληνυχτα!Θα τα πουμε αυριο !Δεν κανονισα να παω πουθενα γιατι ηθελα να κανω τιςσ δουλειες μου με ηρεμια.Φιλακι στο μαγουλακι....
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που και να θέλει κανείς να στενοχωρηθεί με σας εδώ δεν τα καταφέρνει! Σας ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για την συμπαράστασή σας και που μου κρατήσατε καλή παρέα σήμερα που το είχα ανάγκη. Καλή μας νύχτα και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Κοριτσάρα μη μασάς όλα καλά θα πάνε!!!!
ʼντε καλό βράδυ!
Join the club dear!Quote:
Originally posted by break
Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!
Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω :) ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Γκουντμόρνιγκ εβεριμπόντι!
Και καλό μας μήνα!!! Πρωτομαγιά σήμερα :D
Ποιος θα πάει να πιάσει το Μάη;
Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Εγώ πάντως δεν θα πιάσω το Μάη, ούτε το μαγιόξυλο, μάλλον το κουρτινόξυλο θα πιάσω και θ'αρχίσω να κυνηγάω το γάτο μου που με ξύπνησε πρωί πρωί γιατί πεινούσε! :lol: :lol:
Καλημέρα ΤαπΤζίνα μου!
Μήπως μέσα στο σκοτάδι δεν έβλεπες καλά και του έβαλες λίγο φαί; :lol:
Χθες αφιερώσατε κοκόνες, έπινα τον καφέ μου σήμερα και γελούσα μόνη μου :lol:
Κορίτσια μην ανησυχείτε, θα σας πάω εγώ σε μία καλή αισθητικό να σας κάνει καθαρισμό! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Join the club dear!Quote:
Originally posted by break
Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!
Αν και η αδερφή σου δεν έχει κάτι να κάνει Τζίνα πάρτην και ελάτε στο πάρκο Τρίτση, εμείς εκεί θα είμαστε και θα πιάσουμε τον Μάη. Όσο για το μαγιόξυλο επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς είναι μπορεί να το πιάσω και να μην το καταλάβω :lol:
:lol: :lol: :lol: Καλημέρα Eli και καλό μήνα. Το μαγιόξυλο που εννοώ εγώ όταν το πιάσεις αποκλείεται να μην το καταλάβεις! :lol: :lol:
CyberΤζίνα έγραψες πάλι! Ως κρυφή ξανθιά δεν το γνώριζα το τρικ και πήγαινα και εγώ Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
Το υποψιάστηκα ότι αυτό εννοούσες αλλά λέω άσε να μην γίνω πονηρή :lol:, αλλά με εσάς εδώ μέσα.... δεν ήξερα... δεν ρώταγα;;; :bigsmile:
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα το πω στην αδερφή μου αλλά χλωμό το βλέπω γιατί δεν μπορεί την πολυκοσμία και σήμερα θα γίνεται στο πάρκο της τάνας! Εύχομαι να περάσετε όμορφα και να μαζέψετε πολύ ήλιο!
Φανταζόμουν έναν κορμό δέντρου αλλά εσείς προφανώς μιλούσατε για άλλον "κορμό" :lol::lol::lol::lol::lol:
Είναι πολυταξιδεμένο τελικά το τόπικ μας, σας έχουν φάει οι δρόμοι πέρα δώθε! :lol: :lol: ʼλλος για το F5 μας, για περάστε, για περάστε!! :lol:
Παρακαλώ και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας :). Και εννοείται όποιος πιστός ας προσέλθει :). Έχω πάρει μαζί μου ένα μεγάλο κιλίμι και θα το στρώσουμε κάτω και θα κάνουμε πικ νικ γιατί και εμείς φανταστήκαμε ότι θα γίνεται χαμός! Έχουμε εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα και με φαγάκια και θα πάμε να κολατσίσουμε κάτω από τα δέντρα να ξαμολήσουμε και την Μαριλένα λίγο στην φύση.
Πάω να ετοιμαστώ γιατί σε λίγο αναχωρούμε για τας εξοχάς :lol:
Εύχομαι σε όλες σας καλή Πρωτομαγιά και να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!
Υ.Γ. Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα πάω Πρωτομαγιά στην εξοχή! Έπρεπε να μείνω άνεργη για να το ζήσω και αυτό!
Καλά να περάσετε και δώσε φιλιά στην Κατερίνα.
Kαλημερα αγαπημενε Λιλικοσμε!Χρονια πολλα κ καλο μηνα,ανθηρο κ ευωδιαστο σε ολα του οπως πρεπει να ειναι ο Μαης!
Πιασατε το κους κους νωρισ νωρις βλεπω!εδω μια απο τα ιδια!Μαζεψα το ενα πλυντηριο,απλωσα το αλλο,εβαλα ενα παπλωμα να πλενεται,ποτισα τα λουλουδια κ επεται συνεχεια!Πολλα φιλακια σε χαμογελαστα μουτρακια ελπιζω!
Καλές δουλίτσες Γλαύκη μου! :kiss:
Βάλε και μουσικούλα!
Ελι μου θα περασετε πολυ ομορφα κ θα χαρει κ η Μαριλου!Εχετε πολυ ωραια σχεση οι δυο αδελφες κ κατ 'επεκταση κ οι μπατζανακηδες.Να την προσεχετε,ειστε πολυ τυχερες!
Καλημέρα Γλαύκη, καλές πρωτομαγιάτικες δουλίτσες!
Quote:
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που και να θέλει κανείς να στενοχωρηθεί με σας εδώ δεν τα καταφέρνει! Σας ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για την συμπαράστασή σας και που μου κρατήσατε καλή παρέα σήμερα που το είχα ανάγκη. Καλή μας νύχτα και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Ενταξει ρε Τζινα ειμαστε νουμερα αλλα μη μας το λες κ καταμουτρα!Εχε χαρη που σε αγαπαμε!:starhit::starhit::starhit:
ΑΛηθεια αυτο το F5 που το πουλανε?
:lol: :lol: Γλαύκη αν κοιτάξεις στο πληκτρολόγιό σου, πάνω από εκεί που είναι τα γράμματα, θα δεις ότι υπάρχει μία σειρά από πλήκτρα που ξεκινάει από το F1 έως το F12, εσύ θα πατάς το F5 κάθε φορά για να ανανεώνεις τη σελίδα.
Καλημερα κ απο μενα καλο μηνα κ καλη πρωτομαγια κουκλαρες μουυυυυυυυ....καλα να περασετε οσες πατε καπου.Εγω ειμαι σπιτι σε λιγο θα σβησω το φουρνο απο ενα πεντανοστιμο παστιτσιο που ψηνω..ελατε να φαμε..ο αντρουλης μου δουλευει οποτε εγω σπιτι με τα παιδακια μου..ισως αργοτερα παμε για εναν καφε..φιλακια πολλα σε ολες σας..Τζινα μου εισαι καλυτερα σημερα κοριτσακι μου? θα σε παρω αυριο απο τη δουλεια σιγουρα.Θα ξαναμπω πιο μετα..
καλημερα κοριτσαρες!!! δεν σας πιστευω με τα όργια σας χθες το βράδυ!!!!! πάντως έκανα κοιλιακους από τα γέλια πρωινιατικα!
Καλή πρωτο μαγια και να περάσετε όλες σας τέλεια
εγώ ως κλασσικος looser είμαι γραφείο! ευτυχώς έχω δουλεια και θα περασει η ώρα!
σας φιλώ προς το παρον!
Αγγελική καλή εργατική πρωτομαγιά! Μαράκι παστίτσιο ακούω κι αναστατώνομαι! Δε μας λυπάσαι κι εμάς τις αμαγείρευτες;!
καλημερα κοριτσαρες !
καλο μηνα σε ολες μας
βλεπω εχθες οργιασατε παλι ε?
αγγελικουλα και σημερα δουλεια?
η πρωτη μαη δεν ειναι αργια ειναι απεργεια δε το ξερεις?
οσες πατε καπου καλα να περασετε εγω και η Γλαυκη οπως παντα δουλιτσες!!!!
τζινα ελπιζω να εισαι καλυτερα εστω ψυχολογικα!
φιλια σε ολες!
καλημερα αγαπημενες μου καλο μηνα να εχουμε!!!!!φουρνιζω τα σταφιδοψωμακια μου και τα λεμε το μεσημερακι.
Καλά είμαι γοργόνα μου, καλές δουλίτσες. Λιλάκιον καλή επιτυχία στα σταφιδόψωμα.
Δεν καταλαβαίνω προς τι η διάζευξη!Συμπλεκτικούς συνδέσμους δε διδαχτήκατε στο σχολείο,μαντάμ;Quote:
Originally posted by Eli
Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω :) ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Μη με κολάζετε και τα πάρω και κατέβω Αθήνα κι εγώ μαζί σας,Αφές, μετά τις εκλογές!Από χθες συζητάμε με τον Τήρη
πού να συναντηθούμε.Από Καστοριά μέχρι Ναύπλιο-Μονεμβασιά το πιάσαμε...Κανονίστε με αυτά που παρελαύνουν
να καταλήξουμε Αθήνα,να μη βρει η Φτουτάτη τίποτα στο τέλος του μήνα που θα 'ρθει!Και δεν κατάλαβα γιατί όλες
οι λιχουδιές (βλ και Λιλοκάλαθο γεμάτο αρτοσκευάσματα) ετοιμάζονται γι'αΦτήν!ʼντε γιατί Α!Μάθαμε τώρα!
Ναταλία μακάρι να αποφασίσεις να έρθεις τελικά στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα για να δεις και μένα που παρελαύνω! :lol: :lol: Έλα εσύ με το καλο και θα σου ετοιμάσουμε πολλές παρελάσεις! :lol:
Μαχαίρι στην καρδιά αυτό το Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας για να τονίσετε τη μεγάλη απόσταση,κρυφοξανθιά!Quote:
Originally posted by Eli
CyberΤζίνα έγραψες πάλι! Ως κρυφή ξανθιά δεν το γνώριζα το τρικ και πήγαινα και εγώ Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας :lol:Quote:
Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
Χάθηκαν οι άλλες πόλεις της Ελλάδας;Αλεξανδρούπολη-Χανιά για παράδειγμα,που είναι και πιο μακρυά...ΣαδΕλίστρια!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
Καλά,καλέ!Εγώ λέω τον πόνο μου κι εσύ σκας στα γέλια;ʼντε μη σε περιλάβω κι εσένα με το μαγιόξυλο,
που μέχρι να υπονοήσει η κρυφοξανθιά τι περίπου είναι,η αθώα,άσπιλος ύπαρξη μου θεωρούσε πως είναι αυτό:
Δεν έσκασα στα γέλια για την απόσταση αλλά για την κρυφοξανθιά ΣαδEλίστρια! :lol: :lol:
Καλημέρα, καλό μήνα κ καλή πρωτομαγιά!!!!!!!