Τζινα τις σταφιδες και εγω μονο στο σταφιδοψωμο τις τρωω και μονο τις ξανθες.
Printable View
Τζινα τις σταφιδες και εγω μονο στο σταφιδοψωμο τις τρωω και μονο τις ξανθες.
Απαπαπαπα πίκρα στάζουν τα λόγια σου ζηλιαροΝαταλία! Και δεν κατάλαβα τώρα τι κάνεις ακριβώς μας απειλείς και καλά με την παρουσία σου; ʼστα αυτά δεν πιάνουν! Μόνο με την απουσία σου μπορείς να μας απειλήσεις ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Δεν καταλαβαίνω προς τι η διάζευξη!Συμπλεκτικούς συνδέσμους δε διδαχτήκατε στο σχολείο,μαντάμ;Quote:
Originally posted by Eli
Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω :) ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Μη με κολάζετε και τα πάρω και κατέβω Αθήνα κι εγώ μαζί σας,Αφές, μετά τις εκλογές!Από χθες συζητάμε με τον Τήρη
πού να συναντηθούμε.Από Καστοριά μέχρι Ναύπλιο-Μονεμβασιά το πιάσαμε...Κανονίστε με αυτά που παρελαύνουν
να καταλήξουμε Αθήνα,να μη βρει η Φτουτάτη τίποτα στο τέλος του μήνα που θα 'ρθει!Και δεν κατάλαβα γιατί όλες
οι λιχουδιές (βλ και Λιλοκάλαθο γεμάτο αρτοσκευάσματα) ετοιμάζονται γι'αΦτήν!ʼντε γιατί Α!Μάθαμε τώρα!
Να δούμε τι άλλο θα πρέπει να τάξω στην Φτουτάτη για να σε συγκινήσω να πάρεις την κατηφόρα :lol: Μου φαίνεται μέχρι να το πάρεις εσύ απόφαση θα έχω τάξει και γουρουνόπουλο!
Όσο για τον Τήρη αν βρεθείτε από τα μέρη μας μάλλον θα το μετανιώσει γιατί θα του κλέβουμε πολλές ώρες από την συντροφιά σου χιχιχιχιχιχι.
Μπα μην το λες Eli, μπορούμε να επιτρέψουμε και στον Τήρη να έρχεται μαζί μας! :lol: ʼσε που μπορούμε κι εμείς να τους ακολουθούμε εκεί που πάνε! :lol:
Πωλινα ευχομαι να πανε ολα καλα κ να φερεις σε περας την εγκυμοσυνη σου κ να ειστε καλα κ εσυ κ η κορουλα σου!Δεν θα επεκταθω γιατι στα εχουν πει ολα τα κοριτσια αλλα κ γιατι θα ειμαι πιο αυστηρη.Αληθεια ο συζυγος σου κ οι γονεις σου τι λενε?
Εγω τρωω κ τα σταφιδοψωμα κ τις σταφιδες κ τα σοκολασμενα κεικ κ τα Ζουμπανοκεικ κ γενικως οτι τρωγετε!κανονιστε τι θα με τραταρετε!
Μόνο τα καλύτερα Φτουτάτη μου! :starhit:
Δεν νομίζω να το εκτιμήσει και ιδιαίτερα ο Τήρης αν του σβερκωθούμε :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼσε που μπορούμε κι εμείς να τους ακολουθούμε εκεί που πάνε! :lol:
Θα παω επισκεψη στη θεια μου την παρασκευη να τη δουμε γιατι εκανε επεμβαση στον αυχενα της που ειχε κοιλες και αυριο παω πρωι πρωι λαικη και σουπερ μαρκετ γιατι εχω παραγγελια ολοκληρη.
Νύσταξα μανάρια μου.
Θα σας αφήσω για να πάω να ξαπλώσω αφού δω λίγο TV. Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλες! :kiss:
Ονειρα γλυκα ελλακιον.καλη ξεκουραση.
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Λιλάκι ζόρικη επέμβαση έκανε η θεία σου, εύχομαι να έχει καλή ανάρρωση και να γίνει γρήγορα καλά. Μη φορτωθείς σαν το γαϊδουράκι αύριο, καροτσάκι για να κουβαλάς τα ψώνια έχεις;
Ναι εχω καροτσακι και το λενε μαμα.
Ειχε 2 κηλες στον αυχενα τζινα και το ειχε παραμελησει τοσο που τα ποδια και τα χερια της μουδιαζαν.ειναι ζαβη ομως εκανε την επεμβαση την παρασκευη και σημερα μαγειρευε και επλενε πιατα.τρελογκα.
Ωραίο καροτσάκι Λίλα, τελευταίας τεχνολογίας! :lol: Καλό είναι που έχει δυνάμεις η θεία σου να κάνει δουλειές αλλά πρέπει να προσέχει. Πάλι καλά που δεν πήγε μόνη της και για τα ψώνια και είπε σ'εσάς!
Την ημερα πριν κανει εισαγωγη σιδερωνε μεχρι τις 2 το βραδυ.της ειπε ο γιατρος αν δεν προσεχεις τα ξαναλεμε σε κανα χρονο να σε ξαναφτιαξω.
Σημερα απο καποια ωρα και μετα κακοκεφιασα πολυ.ενιωθα σαν να ηθελα να εχω κανει κατι διαφορετικο μεσα στη μερα μου χωρις να ξερω ομως τι.
Καλά της είπε ο γιατρός Λίλα αφού οι κήλες μπορεί να ξαναγίνουν, να ξαναπιέζουν τα νεύρα της και να ξαναμουδιάζει. Τι διαφορετικό να κάνεις Λίλα; Εμένα και τα σταφιδόψωμα μια χαρά μου φαίνονται. Δημιουργία και απόλαυση μαζί και καλή πράξη αφού ταίζεις και τη γειτονιά! :lol:
Δεν ξερω τι διαφορετικο???κατι να με βγαλει απο τη ρουτινα μαλλον.ειναι απο τις στιγμες που μου λειπει η ζωη μου στην αθηνα.εδω δεν εχουν και πολλα ενδιαφεροντα οι γνωστοι μου.ειναι λιγο μοναχικα και βαρετα θα ελεγα.
Εγώ πάλι από εχθές δεν μπορώ να φάω τίποτα. Χθες όλη μέρα ανακατευόμουν μόνο στην ιδέα του φαγητού και το απόγευμα πίεσα τον εαυτό μου και έφαγα με το ζόρι και μετά έκανα εμετό γκαμώτο. Σήμερα έφτιαξα ένα μπιφτέκι στον ατμό και πριν λίγο έφαγα την τελευταία μπουκιά από το μεσημέρι. Έκανα όπως κάνουν στα μωρά, έτρωγα μία μπουκιά για τη γατούλα, μία μπουκιά για το σκυλάκι, μία για το περιστεράκι κ.ο.κ.
Έχεις δίκιο, είναι πιο μοναχικά εκεί αλλά κι εδώ μη νομίζεις ότι είναι πλέον καλά. Βγαίνω βόλτα και χαζεύω τα μαγαζιά που έχουν κλείσει και τους αλλοδαπούς κι έχω και το νου μου όλη την ώρα για το ποιός περπατάει δίπλα μου!
Γιατι σε ενοχλει το στομαχι σου τζινακι?μηπως ειναι απο το αγχος σου?
Δε με ενοχλεί το στομάχι μου αλλά δεν έχω διάθεση να φάω, κι όσο σκέφτομαι το κακό που κάνω στον οργανισμό μου που δεν τρώω τόσο δεν μπορώ να φάω ούτε καν γλυκό! Σήμερα που έτρωγε ο μαγιόξυλος παγωτό ούτε καν συγκινήθηκα! :lol: Θα περάσει όμως που θα πάει, 42 χρόνια φουρνάρισα, θα βρει το δρόμο και θα μου ξανάρθει η όρεξη!
Το κακο στην επαρχεια ειναι οτι και για να κλ@σεις πρεπει να παρεις αδεια.δεν μπορεις να βγεις και να περπατησεις στο χωριο επειδη βαρεθηκες στο σπιτο και θελεις να παρεις αερα.θα σε κοιταζουν κρυφα απο το παραθυρο θα βγουν στο μπαλκονι οτι και καλα απλωνουν θα σχολιασουν θα σταξουν το φαρμακι τους.
Δεν το έχω ζήσει αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι λες και σίγουρα είναι πολύ σπαστικό! Και να μην θέλεις να τους δώσεις σημασία σε αναγκάζουν με τον τρόπο τους και σου σπάνε τα νεύρα.
Το παθαινω και εγω τζινα.οταν τσαντιζομαι ή οταν στεναχωριεμαι δεν κατεβαινει ουτε νερο ομως εχω τι μανα μου που μουρμουραει και τρωω οταν πρεπει.νιαουριζει τυπου θα ξαναπεσεις στο κρεβατι θα παθεις παλι μυικη ατροφια μπιρι μπιρι.
Εδώ που τα λέμε έχει και δίκιο η μπίρι μπίρι μητέρα σου :lol: γιατί έχεις χάσει και πολλά κιλά και ξέρει πόσο σημαντική είναι η διατροφή για την υγεία μας. Μόλις τώρα είδα ότι άλλαξες τον στόχο σου ατιμούλα!
Για να εχω κινητρο.αλλο ειναι να λεει το τικερακι σου οτι θες 8 κιλα ακομα και αλλο 18.τπ βλεπεις πιο ζεστα.εσυ μηδενιζεις σε λιγο.
Καλλιοπη μην νομιζεις οτι ξεχαστηκα.υποσχεθηκες ιστορια αγαπης μολις βρεις ελευθερο pc εεεεε?????
Τζινακιον λεω να σε καληνυχτισω και εγω γιατι αυρι θα ξυπνησω στις 7:30 για να παμε λαικη.ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση.προσπαθησε να ηρεμισεις και αυριο να φας λιγο παραπανω εστω με το ζορι.
Καλό είναι να έχεις κίνητρο αλλά μην σε χάσουμε κιόλας! Αναλόγως το σωματότυπο στον καθένα μας δείχνουν αλλιώς τα κιλά. Μετά ποιός την ακούει τη μητέρα σου! Μην της πεις πόσα θες να χάσεις ακόμα γιατί τότε θα δεις μπίρι μπίρι! Σκεφτόμουνα να ξεκινήσω δίαιτα για να χάσω και τα υπόλοιπα κιλά να τελειώνω αλλά αφού έφαγα τόσο κουλούρι κι αδυνάτισα δεν ξεκινάω τίποτα! Το είπα στη μητέρα μου και μου λέει αν είναι έτσι να σου φτιάχνω πασχαλινά κουλούρια όλο το χρόνο! :lol: Εδώ και 2-3 μήνες έχω χαλαρώσει και δεν τρώω όπως πριν, τόσο προσεκτικά δηλαδή σε θερμίδες κ.τ.λ.
Καληνύχτα Λίλα και καλή δύναμη αύριο με τις δουλειές σου. Να μου φιλήσεις τον παπαράκο!
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα Λιλοκοσμε....
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Σας καληνυχτώ κι εγώ κορίτσια. Φιλάκια.
Καλημέρα Λιλόκοσμεεεεε!
Κοιμήθηκα κατά τις 12 χθες και σήμερα το πρωί σηκώθηκα και σκέφτηκα ότι δεν είχα ετοιμάσει κολατσιό για τον άντρα μου και ένιωσα γαϊδούρα. Σηκώθηκα λοιπόν στις 7.30 και πήγα στην κουζίνα και εκεί έμεινα, αφού άνοιξε μετά το μάτι και δεν έκλεινε! Έφτιαξα και το δικό μου πρωινό και ένα καφέ και να μαι πρωινή πρωινή εδώ.
Λίλα μου σήμερα έχεις δουλίτσες και ψώνια διάβασα. Περαστικά στην θεία σου και εύχομαι να γίνει σύντομα καλά και να μην της ξαναβγούν οι κοίλες. Προς το παρόν να την μαλώσετε για να κάτσει στα αυγά της και να μην το παίζει ήρωας!
Σηκώθηκα με λίγο χαζοδιάθεση σήμερα, ελπίζω στην πορεία της ημέρας να την ανεβάσω γιατί προς το παρόν είναι κάπως. Όχι τίποτα άλλο έχω δυσανεξία στην κακή διάθεση.
Καλημέρα Λιλόκοσμε!!
Μακ μου μεγεια το καινουργιο όνομα καλέ! Μου αρεσει χιλιες φορες καλυτερα.
Γλαύκη μου το μπαλκόνι σου και η θεα είναι σαν από καρτ ποσταλ! Μακαρι να μπορέσουμε να πιουμε ενα καφε εκει κάποια μέρα!!!
Λίλα μου καλή βολτα στην λαική να έχεις , ( θελω και εγω αλλα χρόνο που να βρω)
Τζίνα μου μάλλον ψυχολογικό είναι καρδια μου που δεν μπορείς να φας. Προσπάθησε να τρως πραγματα που σου αρεσουν πολυ και σου πεφτουν ελαφρια στο στομαχι. Θα το ξεπερασεις , ήδη μπορει απο σημερα να νιωθεις καλύτερα. Είναι φυσιολογικό μετά την στενοχωρια που περασες να εχει δεθει κομπος το σλιβοστομαχο και να μην πολυγουσταρει παρεα! Επισης ενας καλος υπνος μπορει να βοηθησει.
Ναταλια ουου πες αλεύρι!!! Σου ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για πατρη σου!!! μακαρι να ειχα και youtube για να σου βαλω και το αντιστοιχο τραγουδακι
Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας.
Θα απαντήσω στο μύνημα της κάθε μίας χώρια, για να είμαι σίγουρη ότι δεν ξέχασα κάτι...
Κατερινάκι μου η αιμοραγία οφείλετε στο ότι ο πλακούντας είναι χαμηλά, κάτω από την σακούλα του μωρού και ένα κομματάκι του είναι πολύ κοντά στον τράχυλο, αυτό το κομματάκι δεν κολλάει ποτέ πίσω, απλά μεγαλώνει και όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ γίνετε το αίμα. Επίσεις το ότι είναι κάτω από την σακούλα του μωρού, αυτό σημαίνει πως όλο το βάρος του μωρού, συν τα υγρά κτλ τον πιέζουν με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευάλοτος.... Είναι κάτι το αναμενόμενο, απλά δεν μπορεί κανένας γιατρός σε τέτιες περιπτώσεις να καθορίσει πότε θα γίνει το μεγάλο μπαμ. σε 2 κοπέλλες που γνώρισα όταν ήμουνα έγκυος τον Αντρέα μου, με το ίδιο πρόβλημα, στην μία έγινε στην 29 βδομάδα, στην άλλη έγινε στην 36.Quote:
Originally posted by *Katie
Πωλίνα μου τι μαντάτα είναι αυτά.....Σε τι οφείλετε η αιμοραγία ? επαθες μεγαλύτερη αποκόλυση πλακούντα? τι είπαν οι γιατροί για την ανάπτυξη του παιδιού τελικά?
Αχ Πωλινάκι μου βαρής πράγματι ο ρόλος που έχεις τουτη την ώρα. Ο Αντρέας δεν είναι τόσο μικρός όσο τον νομίζεις.... καταλαβαίνει ήδη οτι κάτι δεν πάει καλά, γιαυτο και η φροντίδα που σου δίνει. Μιλησε του όμως και για το Θεο πήγαινε στο νοσοκομείο να σε φροντίσουν και εσένα και την κορούλα σου. Η κόρη σου σε έχει πιο πολύ ανάγκη τώρα που παλεύει και προσπαθεί να κρατηθεί όσο γίνεται και να μεγαλώσει τοσο όσο χρειάζεται πριν βγει στον κόσμο να σας ανταμώσει. \
Όμως Πωλίνα το σημαντικότερο απο όλα είναι να φροντίσουν εσενα , γιατί αν πάθεις κάτι ( κουφια η ωρα ) .... ουτε να το σκέφτομαι .... Αυτο που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να πας να σε φροντίσουν για το καλό όλων σας. Αν δεν είσαι εσυ καλά κανεις σας δεν θα είναι καλα , ουτε ο Αντρεας.
Σε εκλιπαρω σφίξε τα δόντια και κάνε οτι λένε οι γιατροι. Λυπάμαι πολύ που δεν ειμαστε κοντά,περισσότερο από κάθε αλλη φορα....
Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κορίτσι μου , να είσαι καλά και δυνατή. Εξάλου έχεις αποδείξει πολλές φορες στο παρελθον οτι εισαι αγωνιστρια και θα τα καταφέρεις και εσυ και η κορη σου που είμαι σίγουρη οτι θα σου μοιάζει και μέσα της και έξω της.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά αγαπημένη μου , να είσαι υγιείς , δυνατή και όλα να πάνε καλά. Να έρθει η στιγμή που θα κρατήσεις την υγιέστατη κορούλα σου αγκαλια και οι κακιες μνήμες να σβήσουν μονομιας .
Στον Αντρέα προσπάθησα να μιλήσω χτες αλλά έκλεγε και έλεγε πως δεν θέλει να φύγω από σπίτι και να πάω γιατρό από τώρα...
Έχεις δίκαιο σε όλα, αλλά νιώθω πως δεν είμαι έτοιμη ακόμη να μπω μέσα... Θα καταρεύσω αν μπω από τώρα και τότε θα είναι χειρότερα για την κορούλλα μου αλλά και μένα.
Οσο για το να μου μοιάζει η μικρούλλα, μακάρι να μου μοιάσει, γιατί τότε θα είναι ένα σκέττο κουκλί σαν και τον μικρό μου!!!
ξερουμε τελικά αν η Πωλίνα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο?
και τα μεγάλα πνεύματα συναντιουνται Πωλινακι μου!!!
Γιώτα μου, το ρίσκο το παίρνω γιατί, αν γίνει κάτι τώρα, στις εβδομάδες είμαι, δεν σώζετε τίποτα, κι ας ακούγομαι απότομη και αυστηρή. Είναι η αλήθεια. Επομένως, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, με το να μπω από τώρα, ξέρω πως μόνο κακό σε μένα θα κάνω. been there, done that και ξέρω το πως ήμουνα ψιχολογικά. Δεν θέλω να το περάσω ξανά... Ετσι λοιπόν θα κάνω ότι μου πουν οι γιατροί, αλλά από το σπίτι, τουλάχιστον όσο μπορώ να το ελένξω από εδώ. Είμαι ξεροκέφαλη, το ξέρω, αλλά δυστυχώς thats me...Quote:
Originally posted by Mak
πωλινάκι, ξέρω ότι δεν έχω γίνει ακόμη μάνα και τα βλέπω τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα από όσες είναι μανούλες, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω στην παρούσα φάση, που είναι κρίσιμη, γιατί το ρισκάρεις.. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδάκι που εισπράττει από σενα και τον άντρα σου αλλά και από την υπόλοιπη οικογένεια σου απεριόριστη αγάπη και τρυφερότητα, και σίγουρα φροντίδα. Επιβάλλεται να βάλεις την υγεία τη δική σου και της μπεμπούλας πάνω από τον Ανδρέα αυτή τη στιγμή και ας του λείψεις και λίγο. Είναι ένα δυνατό παιδάκι και θα το αντέξει, μην τον υποτιμάς, ο γιος σου έχει πάρει τη μαχητικότητα σου, και θα τα βγάλει πέρα, άλλωστε δεν θα πας στην εξορία , στο νοσοκομείο όπου θα μπορεί να σε επισκέπτεται! Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει να είσαι ο στηλοβάτης της οικογένειας σου και να περνάνε όλα από τα χέρια σου, αλλά τώρα θα πρέπει να αφεθείς στην φροντίδα των άλλων γιατί δεν γίνεται αλλιώς και παίζονται πολλά. Μη παίρνεις ρίσκα! Όλοι θα είναι καλά, και κυριως εσύ και η κορούλα σου αφού χρειάζεστε μέριμνα και ειδική φροντίδα, κάνε ό,τι σου είπαν οι γιατροί, σε θερμοπαρακαλώ...
Πωλίνα μου δύσκολα λοιπον τα πράγματα , οι γιατροι σου έχουν πει τους κινδύνους που αντιμετωπίζεις αν δεν κάνεις την εισαγωγή?΄Μακαρι να σου δώσει ο Θεος το κουραγιο να την πάρει την απόφαση γρήγορα. Είσαι στην δουλεια τωρα ή απο το σπιτι μας γράφεις?
Ναταλάκι μου γλυκό, αν συμβεί κάτι τώρα, έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για την Αμαλία. δεν θέλω να πέσω σε κατάθληψη, και δυστυχώς το γυναικολογικό νοσοκομείο αυτή την στιγμή μόνο αυτό μπορεί να μου προσφέρει. Χωρίς ίντερνετ, χωρίς τηλεόραση, χωρίς τίποτα..... Και με απέσιο φαγητό!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πολύ λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν εδώ,ωστόσο μιλάμε για μια ζωή,Πωλίνα μου!Ούτε μπορώ να φανταστώ
πώς θα νιώσεις αν η επιλογή σου να μείνεις σπίτι στο χειρότερο σενάριο,κοστίσει την Αμαλία μας!Τι δε θα έδινες τότε να γυρίσεις
το χρόνο πίσω!Ασφαλώς και είναι δύσκολο τόσο για τον Αντρέα σου να μην έχει τη μαμά του διαρκώς κοντά του για τόσες εβδομάδες
όσο και για σένα φυσικά να είσαι εγκλωβισμένη σ'ένα νοσοκομείο,αλλά θα περάσει ο χρόνος,όσο ατέλειωτος κι αν τώρα φαντάζει
κι αυτό που θα μείνει θα είναι η χαρά για το νέο μέλος της οικογένειας σας!Όσο κι αν λες πως θα προσέχεις όλο και κάτι θα κάνεις
στο σπίτι,που ενδεχομένως επιβαρύνει την κατάσταση.Κι αν χτύπα ξύλο κάτι σοβαρό συμβεί μπορεί ο χρόνος μετάβασης στο νοσοκομείο
να είναι κρίσιμος.Αν ήταν για τον Αντρέα σου,για τη δική του ζωή,να μείνεις 10 εβδομάδες μέσα,δε θα το έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη
και μάλιστα ακόμα πιο πολλές;Το ίδιο είναι και για την κόρη σου,μόνο που ακόμα δεν τη γνώρισες για να βιώσεις το δέσιμο αγάπης μαζί της
στον ίδιο βαθμό.Εκεί θα είσαι κι εσύ πιο ήσυχη πως λαμβάνεις την καλύτερη δυνατή φροντίδα,κατ'επέκταση θα είσαι πιο ήρεμη κι ασφαλής,
κάτι που το μωρό μέσα σου θα το εισπράττει.Εξάλλου κι ο Αντρέας θα σ'επισκέπτεται καθημερινά.Αν ήδη λέει πως αγαπά την αδερφή του
θα καταλάβει(έστω σ'έναν βαθμό).Εξάλλου όλη η οικογένεια σου είναι γύρω του.Δεν είναι πως τον αφήνεις μόνο του με τον μπαμπά του.
Αυτές οι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του παιδιού.Δε θα θέλαμε να ρισκάρουμε να μην πάει κάτι καλά,που θα το πληρώνει
ισόβια,έτσι δεν είναι;Εγώ λοιπόν λέω να το ξανασκεφτείς,να κάνεις ένα κουράγιο και να κάνεις την εισαγωγή,που οι γιατροί σου συνιστούν.
ʼφησε σ'εκείνους με τις πολύτιμες γνώσεις τους την ευθύνη της σοβαρής και δυσκολης αυτής απόφασης.Εμπιστεύσου τους κι ακολούθησε
τη σύσταση τους.Εγώ στη θέση σου πάντως δε θα τολμούσα να κάνω αλλιώς...Θα πακέταρα τώρα κιόλας βιβλία,λάπτοπ και θα πήγαινα!
Από την μέρα που αυξήθηκε το αίμα, το μόνο που κάνω στο σπίτι είναι να πηγαίνω από το κρεβάτι στον καναπέ, και από τον καναπέ τουαλέτα και πάλι πίσω. Ούτε φαγητό έφτιαξα, ούτε τίποτα... Από την Δευτέρα έρχετε μία φίλη μου Ρουμάνα που έχω, και Δευτέρα μου καθάρισε το σπίτι, χτες που άλλαξε τα ρούχα από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά, μου έπλεινε, σήμερα ήρθε και μου σιδερώνει. Ευτυχώς που την έχω και αυτή εδώ.
Για τον Αντρέα μου εννοείτε πως θα πήγαινα νοσοκομείο για όσο καιρό χρειαστεί, άλλωστε το έχω ήδη κάνει πολλές φορές, και μάλιστα να κοιμάμε σε μία πλαστική καρέκλα, αλλά δεν νοιώθω το ίδιο και τώρα. Εκεί θα πρόσφερα κάτι, θα έκανα το μωρό μου καλά, ενώ τώρα θα λαμβάνω εγώ από τους άλλους και αυτό..... δεν.....
Πάντος σχετικά με το πακετάρισμα, έχω ήδη πακετάρει μπιτζάμες, εσώρουχα, σαμπουάν, προσωπικά είδη κτλ, για κάθε ενδεχόμενο. Οταν τελειώσει και η κοπέλλα το σιδέρωμα θα έχω έτοιμα και τα πράγματα της μπέμπας, μόλις χρειαστούν να τα φέρει η μαμά μου.
Βασικά θα κάνω την εισαγώγή σε κάποια φάση, αλλά όχι τώρα. Θέλω να διευθετίσω κάπια πράγματα πρώτα, όπως ήταν η αλλαγή των ρούχων, όπως είναι να πληθούν και να ετοιμαστούν τα πράγματα την μικρής, όπως είναι όλα τα πράγματα του Ανδρέα μου να είναι έτοιμα να μπορεί να τα βρει κάπιος εύκολα, από τα ρούχα και τα παπούτσια του, μέχρι το αγαπημένο του φαγητό.
Μετά από αυτό, και αφού είμαι σίγουρη πως όλα είναι οκ στο σπίτι, τώτε θα μπορέσω να μπω μέσα χωρίς να σκέφτομαι διάφορα τα οποία με ρίχνουν απίστευτα... Τότε θα μπορέσω και εγώ να δεκτώ φροντίδα από άλλους χωρίς να σκέφτομαι πως δεν προσφέρω τίποτα...