------------------------------------------------------------------------
Printable View
------------------------------------------------------------------------
Γιατι το μικροφωνο του τηλεφωνου εχει περισσοτερες τρυπες απο το ακουστικο ?????
------------------------------------------------------------------------------
το ακουστικό το λέει και η λέξη δλδ υπάρχει για να ακούει δλδ ακούει τόσο καλά που δε χρειάζεται πολλές τρύπες για να περάσει η φωνή..
αντιθέτως το μικρόφωνο είναι μικρό και επειδή δυσκολεύεται η φωνή να περάσει γι'αυτό του ανοίξανε κι άλλες τρύπες,για να περνάει πιο εύκολα η φωνή..
λάθος όμως..μόλις το έλεγξα και δεν ισχύει αυτό που λες..
δλδ στο δικό μας παλιό τηλ.έχει 7 τρύπες το ακουστικό και μία τρύπα το μικρόφωνο,το αντίθετο δλδ..αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω
Τα ψαρια εχουν οπισθεν ? και αν ναι , πως το κανουν ?
Εχω δει ψαρια , ως ψαροντουφεκας να οπισθοχωρουν στην φωλια τους .
Γιατι μιλαμε περι ανεμων και υδατων , και οχι περι ηλιου και εδαφους ?
για να ειναι καπιος καλα το πιο απλο πραγμα που θα μπορουσε να σκεφτει ειναι οτι πρεπει να εχει καλη γνωμη για τον εαυτο του ανεξαρτητα απο το φυλο του το αν ειναι στρειτ γκει ψηλος κοντος ασχημος η ομορφος.
απο τη στιγμη που θα συμφωνησει με τους επικριτες του ανοιγει ολες τις πορτες για να μπουν μεσα του ολα τα ψυχολογικα θεματα του.
Περνούν τα χρόνια... ΓΜΤ!!!!!
η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας γιατί δε μας βοηθά αυτό να ζήσουμε όμορφα και συμφιλιωμένα με τον εαυτό μας..
άλλο όμως να ζούμε ειρηνικά και ήσυχα με τον εαυτό μας και άλλο να ζούμε αληθινά με τον εαυτό μας..
αν θες να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου πρέπει να ακούς και τη γνώμη του άλλου για σένα,γιατί μέσα απ'τους άλλους μαθαίνεις τον εαυτό σου..
αν μέναμε αποκλεισμένοι από τον κόσμο,όπως έκανα εγώ αρκετό καιρό δεν μαθαίνεις τον εαυτό σου..μέσα απ'την αλληλεπίδραση μαθαίνεις..ερέθισμα και αντίδραση..
τα ψάρια είναι περίεργο που έχουν όπισθεν..δεν έχω δει ψάρι να κολυμπάει προς τα πίσω αλλά ούτε και πουλί να φτερουγάει προς τα πίσω..τα ψάρια και τα πουλιά δεν είναι θηλαστικά όπως εμείς οι άνθρωποι..εμείς είμαστε προικισμένοι με περισσότερες δυνατότητες από τα ωοτόκα ζώα δεν ξέρω και πώς τα λένε..κι αυτό επειδή είμαστε πιο μεγάλα ζώα άρα χωράει περισσότερο μυαλό μέσα μας άρα είμαστε υποχρεωμένοι να μπορούμε και να προχωράμε προς τα πίσω..
ayto κοιτα
https://www.youtube.com/watch?v=2ooqNPfSBSA
Ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να παλεύει να εξαφανίσει τα σύνδρομά του, αλλά να συντονιστεί με αυτά, γιατί είναι αυτά που κατευθύνουν την επαφή του με τον κόσμο.
Ζίγκμουντ Φρόυντ
Αλλη απορια , ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ????????
ego tha sas po ti skeftomai ki as einai ta teleytaia mou ayta pou tha po gt ego pragmatika de ksero ti mou ksimeronei arxizo