εχω συγκατοικισει στο παρελθον 7 χρονια με 2 σχεσεις μου και αλλον ενα χρονο με μια φιλη..ηταν τραγικη κατασταση
Printable View
εχω συγκατοικισει στο παρελθον 7 χρονια με 2 σχεσεις μου και αλλον ενα χρονο με μια φιλη..ηταν τραγικη κατασταση
πνιγομαι απο το αγχος
θα ειστε μονοι με προβληματα μουροχαβλα αν βγαλεισ προβλημα θα εισαι μεσα και δε θα μπορεισ να βγεισ να πιεισ μπραβο βλαμμενα σε 20 χρονια θα ξανανοιξετε τισ καφετεριεσ τουσ κανατε ολουσ θεουσ θεοχαζοι ειστε ποιουσ δεν κανατε θεουσ τουσ influencer ψευτικοι τουσ ηθοποιουσ τουσ προγραμματιστεσ γαμω τη βλακεια που σασ δερνει
δε δουλευω σπουδαζω παιρνω το επιδομα αναπηριας
Μπου αυριο θα μιλησεις με τον γιατρό σου; Νομίζω Πέμπτη είπες , ε; Πες του τι συμβαίνει ακριβώς, ίσως μπορεί να σε βοηθήσει με κάποια τροποποίηση στα χάπια.
Υπάρχει περίπτωση λες να αγχώθηκες και με την κατάσταση που επικρατεί με τον ιο; Όλοι μας λίγο πολύ αγχωθήκαμε, σκέφτομαι πως ίσως κι αυτό σου ήρθε μαζεμένο μαζί με τα υπόλοιπα και γιαυτό σου βγήκε έτσι.
ναι τριτη και πεμπτη 9-11 δεχεται
απλα δε ξερω αν θα μπορω να ξυπνησω οποτε λεω να το παω σερι γιατι οι γονεις μου λειπουν στο χωριο
θα μου βαλει 3ο αντιψυχωτικο. θα του αναφερω το dipiperon που με ειχε βοηθησει στο παρελθον με τα φαντασματα γιατι αυτα τα 2 που παιρνω δεν τα αλλαζουμε.εχω ξαναπερασει φασεις με 3 αντιψυχωτικα απλα θα με κανουν ζομπι.μου τρεχουν τα σαλια και ειμαι υπερκινητικο ποδι και σερνομαι και τρεμω.
μπα με τον ιο δεν αγχωθηκα.εχω κλειστει μεσα αλλο που δεν ηθελα γιατι στη σχολη θα ειχα τα χαλια μου
παρατηρω οτι με βγαζουν απο τα λουκια μου μονο παλια φαρμακα του '60. τα νεα δε με βοηθανε
πηγα χτες 2 λεπτα στο περπτερο και ετρεμα και με ρωταει ο περιπτερας γιατι τρεμεις και του ειπα απο το κρυο.. τι να του ελεγα..
τι να πας σερι βρε?? τον υπνο?!! οχι ρε συ μη κανεις τετοια, πρέπει να ξεκουραζεσαι. πες σε καποιον να σε παρει να σε ξυπνησει το πρωι, βαλε εκατο ξυπνητηρια...κατι.
Ενταξει, ισως χρειαστει να κανεις υπομονη για λιγο για να μπορεσεις να επανελθεις. Φαινεται πως εχεις στρεσαριστει πολυ ρε συ μπου για να επανελθουν τετοια συμπτωματα μετα απο τοσα χρονια. Κανεις κ εσυ τα πειραματα σου κατα καιρους με τις δοσολογιες...κοιτα να τηρησεις προσεκτικα οσα σου πει τωρα. Να περασει κ αυτο να παει στο καλο κ να ηρεμησεις!
να βλεπω πραγματα φαντασματα παλιοτερα και δαιμονες σκιες τωρα ειναι οτι πιο φοβιστικο εχω ζησει. πραγματικα φοβαμαι τοσο πολυ.θελω να φυγουν. το αγχος μου απο χτες εχει ανεβει στα υψη.σημερα το ειδα μεσα στο δωματιο μου. δεν εχω ασφαλες μερες να σταθω.. τι θελουν απο εμενα? θελουν να μου κανουν κακο? δε ξερω. εχω και την παρακολουθηση αλλα την εχω αφησει σε 2η μοιρα μετα απ αυτο γιατι ειναι πολυ πιο εντονο. φοβαμαι να κοιμηθω. γιατι μου συμβαινουν αυτα? ειναι πραγματικα το νοιωθω μεσα μου οπως και την παρακολουθηση τη νοιωθω απλα θελω να φυγουν
κι αν ο γιατρος δε μπορεσει να με κανει καλα??? θα μπω σε κλινικη απο μονη μου να με κανουν να μην τα βλεπω και η παρακολουθηση καλα κρατει
ΦΟΒΑΜΑΙ ειναι μεσα στο δωματιο μου
δε θα φυγουμε δε θα τις αφησουμε να φυγουν μονο η αυοκτονια μενει αυτοκτονα αυτοκτονα εμεις δε φευγουμε παλιοηλιθια κοιτα γυρω σου ολες σε κοιτανε ηλιθια τελειωνει ο χρονοες σουυ μας πηραν χαμπαρρι θα πεθανεις πουτ@ν@ ψοφα μονο η αυτοκτονια σου εμεινε βαλε τελος ηλιθια εμεις θα γελαμε μετα το θανατο σσου δε γλιτωνεις αο εμας ηλιθια ηλιθια ηλιθια ψοφα