-
barb...καλα ολα με τον φωτη!ναι ειχε ερθει πριν λιγες μερες και τον ειδα..για λιγο βεβαια γιατι δεν εκατσε πολυ...σνιφ σνιφ!
απλα μου την εχει βαρεσει λιγο με τους ανθρωπους και την διπροσωπια τους..δυσκολο να κανεις ουσιαστικες και ειλικρινεις παρεες οσο μεγαλωνεις...και αν γνωριζεις αξιολοους ανθρωπους..ειναι μακρια...γαμωτο...
μαλλον ολες εχουν χαθει γιατι κανουν και αυτες τις διαιτες του κινεζου..
προσπαθω να ξαναμπω και γω στο προγραμμα μου...
ελατε κοριτσια εχει δικιο η barb...μην χανομαστε...
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον barb...σου στελνω φιλακια!!!!!!!!
και ελπθζω να τα πας καλα με την διατροφη...
-
Γεια σας κοριτσια,
εχω μερες να σας γράψω. εγώ το παλευω με δίαιτα ακομα. εχασα κατι παραπανω απο 3 κιλα. έχω βαλει στοχο να παω στα 95 μέχρι 25 Μαιου. Αν δεν τα καταφέρω ξεκινάω τα reductil.... θα δουμε....
φιλια σε όλες
-
Μπαρμπ, έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο και δεν προλαβαίνω με τίποτα..... με τη δίαιτα μου έχουν σπάσει τα νεύρα μία κάνω μία γουρουνιάζω..... πάλι θα έρθει το καλοκαίρι και το 7 δεν θα το έχω δει....
-
αχ κοριτσια, καλα που ειστε κι εσεις αλαλουμακι και ξενια και ανταλασουμε καμια κουβεντα. πηρα αποφαση να αρχισω απο αυριο κατι σοβαρο. αν πιασει, η συνταγη ειναι ηδη καταγεγραμμενη.
Αλαλουμ, απο δουλεια, κι εγω παρα πολυ. μεχρι σεπτεμβριο εγω θα ειμαι φουλ ζορισμενη.
Ξενια, τωρα μολις φλασαρα. Λεγαμε με τον αντρα μου να ερθουμε για διακοπες στον αγιο ανδρεα, εκει κοντα σε εσενα. εχεις παει?λεει τιποτε? φετος εχουμε εισητηρια εργατικης εστιας και ψαχνομαστε απο τωρα. τελη ιουνιου θα ερθουμε. αν ερθουμε τελικα εκει, θα τα πουμε κι απο κοντα!!!!
οσο για την μοναξια σου, δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη μεχρι να βρεις καμια καλη παρεουλα. μην κλεινεσαι ομως. να βγαινεις με οποιες τυχει. που ξερεις? μπορει να αποδειχθει οτι απλα ειναι κλειστοι τυποι και οτι κουβεντα στη κουβεντα ταιριαζετε και να ανοιχτουν
thc, μας αφησες για λιγο αλλα κακια δεν κραταμε. τα 3 κιλακια που εχασες, να μην τα ξαναβαλεις και κοιτα να τα διπλασιασεις συντομα.
-
barb παίρνεις ακόμα τα χάπια?
-
barb...
αν εννοεις τον αγιο αντρεα εδω στο νομο μεσσηνιας...ειναι ενα μερος που ειναι καλο...το πλεονεκτημα ειναι επισης οτι ειναι πολυ κοντα στην καλαματα..που εχει πεντακαθαρη και καταπληκτικη θαλασσα...ουσιαστικα δεν προκειται για παραλια..αλλα ολο τον μεσσηνιακο κολπο..και μπορεις να κανεις μπανιο σε ολη την ακτινα του...
επισης κοντα ειναι η μανη ,καρδαμυλη που ειναι πολυ ομορφα μερη και αξιζουν πραγματικα να τα επισκεφτεις..
το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι τα μερη αυτα που σου περιγραφω..καλαματα κλπ ειναι αρκετα φθηνα,,,θα φας φρεσκο ψαρι και οχι κατεψυγμενο ,θα πιεις το ουζακι σου..και θα ευχαριστηθεις..χωρις ιδιαιτερο κοστος..το μερος προβλεπεται για οικογενειακες διακοπες με ποιοτητα...και οχι πολυ κοσμο...
αυτα βεβαια ειναι και θεμα γουστου...αν σου αρεσουν μερη με υπερβολικο κοσμο..ισως να μην ειναι το καταλληλο μερος για σενα!
οτι θες να με ρωτησεις ειμαι στην διαθεση σου..δεν ξερω βεβαια και τα υπολοιπα μερη που θα μπορουσες να επισκεφθεις...
ρωτα με...αν ερθετε τελικα θα μπορω να σου συστησω και μαγαζια για φαγητο..κλπ..
ξεχασα επισης να σου πω οτι εχεις γρηγορη και ευκολη προσβαση και σε βουνο..αν θες...ταυγετος!!!!!!
φιλια
-
καλησπερα ειμαι καινουργια στη παρεα και φυσικα το προβλημα μου ειναι τα παραπανισια κιλα.Ειμαι παντρεμενη και εχω ενα αγορακι 3 ετων.διαιτες και τροπους αδυνατισματος εχω δοκιμασει πολλες και πλεον εχω φτασει στο σημειο να μην με πιανει τιποτα. ειπα να ξεκινησω κι εγω με reductil μηπως βοηθηθω.απο θεμα υγειας εχω ελαχιστα αυξημενη χολιστερινη(220) και θυροειδη εδω και χρονια.ειχα δοκιμασει και acomplia για μια εβδομαδα πριν τα αποσηρουν αλλα τιποτα ελπιζω να τα καταφερω τωρα.
-
καλως ηρθες αθηνα!και εμεις εδω στον αγωνα...
καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!!!!!
ελπιζω να ενημερωσες το γιατρο σου για τα reductill...δεν ξερω αν επιτρεπεται να τα παιρνεις λογω του προβληματος με τον θυρεοειδη σου..
-
Καλημερα κοριτσακια
καταρχην μια που το βασικο θεμα μας εδω ειναι τα reductil να πω το αλαλουμακι οτι εχθες συνατγογραφησα ενα κουτι για 2 μηνες. δεν τα επαιρνα συνεχεια. ποτε επαιρνα, ποτε δεν επαιρνα, σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη. απο εχθες ξεκινησα συστηματικα, μαζι με μια συστηματικη διαιτα απο την Pink butterfly που την ξεκιναω σημερα. Πηρα παλι κατι κιλακια λογο πασχα και ανεβηκα παλι. σημερα ημουν 92,5. το φραγμα των 90 κυνηγαω αλλα δεν ξερω αν θα το ριξω ποτέ....
να ενημερωσω κιολας οτι ο γιατρος του ικα μου ειπε οτι πλεον δεν συνταγογραφηται εκτος αν υπαρχει παχυσαρκια και καποιος αλλος σοβαρος λογος. Μου τα εγραψε στο ονομα του αντρα μου που εχει και παχυσαρκια και ζαχαρο και χοληστερινη (και δεν ξερω και τι αλλο και δεν προσεχει κιολας.....)
Αθηνουλα, καλωσηρθες στην παρεα μας. εχω φιλη που εχει υποθυρεοειδη και παχυσαρκια και ο ενδοκρινολογος της συνταγογραφει τα χαπια. εσυ, ποσα κιλα εισαι? Διοτι παχυσαρκια με παχυσαρκια εχει διαφορά. Προσεξε επισης οτι αν κανεις σοβαρη προσπαθεια και δεν χανεις κιλα τοτε μαλλον εχεις χαμηλο μεταβολισμο και υποθυρεοειδη. να πας στον ενδοκρινολογο σου να το συζητησεις οτι προσπαθεις να χασεις και δεν χανεις. πιθανον να χρειαζεσαι και αλλα ενδοκρινολογικα χαπια. αχ, γιατρος εγινα παλι.....
Δεν ειμαι γιατρος, μην παιρνετε τοις μετρητοις τι γραφω. την αποψη μου μονο γραφω.
Ξενια μου, αυτον τον αγιο αντρεα εννοω. ακουγεται πολυ καλο μερος. Να υσηχασω θελω, να ηρεμησω και να ξεφυγω απο το καθημερινο μαγειρεμα, πλυσιμο, σκουπισμα κλπ. μια χαρα ειναι. αν καταφερω να βρω δωματιο, ερχομαι με χιλια. το προβλημα ειναι οτι 1. ακομη δεν εχω επιβεβαιωσει την εβδομαδα που θα εχει αδεια ο αντρας μου (δουλευουμε στην ιδια εταιρεια. Αυτουνου η αδεια κανονιζεται μεταξυ συναδελφων υποχρεωτικα διοτι η παραγωγη δεν σταματα και εγω παιρνω την ιδια εβδομαδα με αυτον αδεια) και 2. ψαχνω για τετρακλινο/διχωρο δωματιο γιατι τα παιδια ειναι μικρα για να τα βαλω σε αλλο δικλινο και ετσι δεν βρισκω σχεδον τιποτε. Παμε παντα σε οτι τελικα βρουμε να μας βολευει με ημερομηνια και αριθμο κρεβατιων.
Εσεις που διαβαζετε, αν ξερετε κανενα καλο τετοιο ξενοδοχειο με εισητηρια κοινωνικου τουρισμου, σφυριξτε....
Παντως εκει στον αγιο αντρεα υπαρχει κατι τετοιο.μολις ξερω ημερομηνια, θα παρω αμεσως.
Φιλακια και απο τη nadine σε ολες. σημερα μαλλον θα μας επισκεφτει (το φορουμ εννοω)
Φιλακια κι απο εμενα
-
καλημερα πηγα στη διατολογο μου -1....γιουπιγιαγια!!!!!!!!!! αλλα εχω πολυ δρομο ακομα.......
-
και εις και πολύ και πάρα πολύ ανωτερα!!!!
μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!
αφού ξεκίνησες είναι βλακεία να το σταματήσεις αντε σε λίγο καιρό θα γράφεις το σύνολο και δεν θα το πιστεύεις!!!
-
ευχαριστα τα νεα Porki. ειδες, αμα προσπαθεις, τα καταφερνεις...
Γεια σου σασα. εσυ πως τα πηγαινεις?
-
καλησπερα κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα.Η ενδοκρινολογος που εχω δεν τα εκτιμα ιδιαιτερα γιατι δρουν εγκεφαλικα και δεν δεχεται κατι τετοιο.Ενας φιλος διαιτολογος μου τα συστησε που ειδε και αποειδε μαζι μου ο ανθρωπος. Τον αλλο μηνα τα ξεκιναω γιατι μουτα εγραψε η μητερα μου στην κρητη και περιμενω να μου τα φερει.αν δεν δω αποτελεσμα και με αυτα καταστραφηκα θα μεινω μια ζωη παχυσαρκη εχω δοκιμασει τα παντα σας λεω.Πριν απο 4 χρονια περιπου εκενε μονη μου διαιτα και εχασα 25-30 κιλα για να μπορεσω να κανω παιδι αλλα βεβαια τωρα τα εχω ξαναπαρει.Τωρα ειμαι 105-110 εξαρταται απο τα πρηξιματα που εχω ανα περιοδους.Πρεπει να με βοηθησουν γιατι δεν θελω με τιποτα να σκεφτομαι το θεμα χειρουργιου.Εχει κανει η αδερφη μου και βλεπω τι περναει οποτε δεν θελω καν να το σκεφτομαι.
-
Κοριτσάκια καλημέρα...υπαρχει καποιο προβλημα υγείας....περαστικό αλλα πρεπει να το ψαξω... για αυτό εχω χαθεί. Θα επανέλθω μολις λίγο ηρεμήσω και σταματήσω να τρέχω. Δε σας ξεχνώ αλλα είναι μια δύσκολη περίοδο για μένα (πολλή δουλειά, προσεχώς χειρουργείο....). Ισως το Σαβ/κύριακο βρω χρονο να σας γραψω αναλυτικα τα δικά μου. Σας φιλώ προς το παρόν.......την αγάπη μου σε όλες σας
-
klm, περαστικα κοπελα μου. ελπιζω να μην ειναι τιποτε σοβαρο. να μας λες πως τα πηγαινεις, νε προσεχεις και εμεις εδω ειμαστε οποτε θελεις. και σε συζητησαμε με την nadine την τριτη. χαθηκε η πριγκιπισσα μας, μου ειπε. τι να εγινε? για να δεις οτι σε σκεφτομαστε....
Αθηνα, απο οτι καταλαβα το εχεις το θεμα (εννοω εχεις τα κιλακαι σου-οχι αυτο το "θελω να χασω 3 κιλα να γινω 50 και δεν μπορω..."). Παντως δεν ξερω γιατι επρεπε να χασεις κιλα. εγω στα 100 εμεινα εγκυος στο δευτερο, 105 εφτασα (προσεχα βεβαια γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη απο 70 εγινα 100 και δεν τα εχασα ποτε) και μετα τη γεννα ημουν περιπου 100.
Λοιπον, δοκιμαζεις με τα χαπια και κανεις πολυ υπομονη και επιμονη. Μηπως, λεω, μηπως να κοιταξεις και κανενα ενδοκρινολογο που να πιστευει στα εγκεφαλικα χαπια?
Κατα τη γνωμη ενδοκρινολογοι πρεπει να τα συνταγογραφουν σε περιπτωσεις σαν την δικια σου. Και ειναι πρωτη φορα που ακουω οτι δεν τα συνταγογραφει επειδη δεν τα πιστευει....Μαλλον δεν ξερει τι θα πει να θελεις να χασεις, να προσπαθεις και να μη μπορεις. δεν θυμαμαι, τα xenical τα δοκιμασες? τι διατροφη κανεις και πως ειχες χασει εκεινα τα κιλα πριν την γεννα? (πηγε χαμενη τοσο προσπαθεια.....μονο εμεις οι ευσωμες σε καταλαβαινουμε...φανταζομα� � τι τραβηξες.....)
Απο γυμναστικη πως τα πας? δουλευεις? εχεις ελευθερο χρονο?
Κοριτσακια, εσεις οι υπολοιπες που μονο διαβαζετε ή μας γραφετε....Σημερα ημερα παρασκευη, ημερα ζυγισματος... Λοιπον ζυγιστηκα και ειμαι 91,6. ειμαι πολυ ευχαριστημενη. πριν το πασχα μπορει να ειχα κατεβει λιγο στιγμιαια αλλα τουλαχιστον δεν πηρα 6 κιλα οπως τα χριστουγεννα....
Την καλη μερα μου σε ολες