Ευχαριστώ fuxia :starhit:
Printable View
Ευχαριστώ fuxia :starhit:
fuxia Μήπως μπορείς να μας πεις κατηγορίες τροφίμων την μέρα της πρωτεΐνης και τη μέρα των υδατανθράκων ? και επίσης από ποσότητες της ζυγίζουμε , έχει κάτι που να απαγορεύεται κάποιος συνδυασμός ,αν έχεις την καλοσύνη γράψε μερικά πράγματα, ευχαριστώ .
Καλημέρα! Είναι στην πρώτη σελ:
Υδατάνθρακες
ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΧΟΡΤΑ
ΦΡΟΥΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)
ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ
ΕΛΙΕΣ
ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ
ΣΑΛΤΣΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΚΟΡΔΑ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΤΣΑΙ,ΚΑΦΕΣ ,ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΚΟΥΑΚΕΡ,ΒΡΩΜΗ,ΣΙΚΑΛΗ,ΚΡΙΘΑ ΡΙ,ΣΙΤΑΡΙ Κ.Λ.Π)
ΟΣΠΡΙΑ (ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ)
ΡΥΖΙ
ΨΩΜΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΜΕΛΙ
πρωτείνες
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΤΥΡΙΑ
ΑΥΓΑ
ΚΡΕΑΣ
ΨΑΡΙΑ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΚΙΜΑΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΚΥΝΗΓΙΑ
Αν ψάξεις λίγο τις σελίδες θα δεις πολλά μενού από τα υπόλοιπα μέλη που τη δοκίμασαν...Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδιασμοί, ή επιλογές, απλά σίγουρα είναι καλύτερα να φας πχ στους υδατάνθρακες φρούτα και προιόντα ολικής αντί 1 κιλό λευκό ψωμί με μέλι.
Ευχαριστώ για την απάντηση , αυτό που δεν είδα κάπου είναι: η ποσότητες είναι στη δική μας βούληση , η ζυγίζουμε μετράμε τη ποσότητα από αυτά που δικαιούμαστε να φάμε, έψαξα και σε διάφορα σαιτ στο ιντερνέτ μετά από αναζήτηση και με βγάζει πιο πολύ σε φόρουμ αθλητών μποντι μπιλντιγκ όπου κι εκεί δε αναφέρεται το θέμα της ποσότητας .
Αν κάποιος το γνωρίζει αυτό ας απαντήσει .
ό,τι ισχύει σε όλες ισχύει κι εδώ, ότι δίαιτα και να κάνεις, όσο καλή και να είναι, η επιτυχία της εξαρτάται από δυο πράγματα: να τρώμε λιγότερο από τις θερμίδες συντήρησης, και φυσικά να την κρατήσουμε σε βάθος χρόνου:)
Ο λόγος που ψάχνω αυτή τη δίαιτα αν συμπεριφέρεται σαν την ατκινς ,είναι ακριβώς ότι δε θέλω να μετρώ πρόσληψη θερμίδων . στην ατκινς δε μετράς ποσότητες και θερμίδες ,αν γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα αν και αυτή η διατροφή κάνει το ίδιο (δηλ δε ζυγίζουμε ποσότητες δε μετράμε θερμίδες ) ας το γράψει .
μετράς αλλά όχι υπερβολικά αυστηρά. Δοκίμασα κ εγώ άτκινς κ δεν ισχύει αυτό που λες για το απεριόριστο...Απλά οι πρωτείνες και τα λίπη χορταίνουν πιο πολύ και σου δίνει την εντύπωση ότι σκας στο φαι, ενώ την ίδια στιγμή χωρίς να το καταλαβαίνεις τρως πιο λίγο λόγω περιορισμένης όρεξης! εξού και η απώλεια:)
fuxia Έχω κάνει ατκινς 3 φορές έχω διαβάσει το βιβλίο του,Και το έχω τώρα και μπροστά μου 600 σελίδες είναι . η κατανάλωση των επιτρεπόμενων προτείνων είναι Απεριόριστη , μη παραπληροφορείς αν δε ξέρεις κάτι, μη το λες . νομίζω ότι και για αυτή που συζητάμε τώρα δε γνωρίζεις ,έκανες ένα copy paste από την πρώτη σελίδα και το ποστάρισες , δε γνωρίζεις για την ποσότητα που ρωτώ., κι όμως απάντησες . αν δε γνωρίζεις κάτι μην απαντάς , άσε κάποιον που γνωρίζει να απαντήσει , γιατί αν πεις κάτι που δεν ισχύει θα μεταφερθεί στραβά και θα υπάρξει παραπληροφόρηση .
Στο θέμα μας ξανά , γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν μετράμε ποσότητες στη συγκεκριμένη διατροφή ? .αν το γνωρίζει ας απαντήσει . είμαι συγκεκριμένος δε ρώτησα αν είναι υγιής διατροφή ,αν προκαλεί ασθένειες, αν βγάζεις μπιμπίκια , ρώτησα αν κάποιος χριστιανός χριστιανή γνωρίζει αυτό που έχω απορεία . αν γνωρίζετε κάτι στα σίγουρα απαντήστε αλλιώς αγνοήστε το .
Ευχαριστώ και συγγνώμη για το ύφος μου
ότι πεις. ΔΕν γνωρίζω. Φάε ΟΣΟ θες, αφου αυτή σου ταιριάζει όπως λες, γιατί ψάχνεσαι? Διάβασα ένα σωρό φορουμ της ατκινς και τα 3/4 των ατόμων στην αρχή λένε ότι δεν χάνουν κ το μόνο που ακούνε είναι να προσέχουν τις ποσότητες. παο πάσο
Δώσε μου σε παρακαλώ τα λινκ να μπω σε αυτά τα φόρουμ που διάβασες ,να διαβάσω ότι μετρανε ποσότητες και ότι είναι σίγουροι ότι κάνουν ατκινς και δε χάνουν και κιλά .
είσαι η πρώτη που συνάντησα μέχρι τώρα που επιμένεις να λες κάτι τέτοιο .
μιλάμε για την κλασική δίαιτα ατκινς μη μπερδεύεσαι δε μιλάμε για κάτι άλλο.
Σου είπα και πάλι έχω μπροστά μου το βιβλίο 600 σελίδες και το έχω διαβάσει , την έχω κάνει 3 φορές έχοντας χάσει 45κιλα την πρώτη φορά σε 8 μήνες ,τρώγοντας απερίγραπτα τεράστιες ποσότητες , και από 20κιλα στης άλλες προσπάθειες σε λιγότερο από 2 μηνο(ξεφούσκωμα μετά από πολλά κιλά) την έχουν κάνει συγκινείς και φίλοι άνθρωποι που μιλάμε καθημερινά. Δε γνωρίζεις τίποτε για την ατκινς μην επιμένεις .
Το θέμα μας σε αυτό το τοπικ είναι η κυκλική λήψη υδατανθράκων , κάποιοι ζητήσαμε πληροφορίες αν κάποιος γνωρίζει να μας δώσει, και το τοπικ κατέληξε να γεμίσει με οτιδήποτε άλλο έκτος από το θέμα που έχει. !!
exeis u2u
κανεις δεν εχει υποχρεωση να απανταει σε κανεναν.
και που σου απανταει χαρη σου κανει.
αμα θες μονολογο τραβα ανοιξε μπλογκ
boldoza τρως οσο θελεις αλλα οχι να ξεφυγεις...τρως λογικα...οχι 3 πιατα μακαρονια αλλα 1 πχ
το καλο ειναι οτι δεν μετρας, πχ ενα φλιτζανι μαρουλι με μισο φλιτζανι μακαρονια με 30γρ τριμμενο τυρι...(Μπλιαχ)
Παντως δοκιμασε να στην ημερα του υδατανθρακα οι να τρως μαυρα ζυμαρικα και ψωμι και να δινεις σημασια στα λαχανικα...επισης προσοχη στις πατατες, εχουω υψηλο γλυκαιμικο δεικτη...
Δε ζήτησα από κανένα με το στανιό να γράψει τίποτε. Εσύ τράβα και άνοιξε μπλογκ γιατί το υφακι σου ταιριάζει με αυτό . και που σου απάντησα χάρη σου έκανα. Και ας το λήξουμε εδώ ,είναι καλυτέρα για όλους μας . ;)Quote:
Originally posted by click
κανεις δεν εχει υποχρεωση να απανταει σε κανεναν.
και που σου απανταει χαρη σου κανει.
αμα θες μονολογο τραβα ανοιξε μπλογκ
{fuxia} Το πήρα το μήνυμα σου, και μελετώ το θέμα που μου έστειλες ,θα σου απαντήσω σε πμ όταν βγάλω άκρη σε 1-2 μέρες. σε ευχαριστώ.
{LaLuna}Σε ευχαριστώ για την απάντηση.