Και γιατι δεσποινις μου να τα παρατησετε???????Quote:
Originally posted by eleni1201
Εύ ειδικά ξέρεις... Όλο τα παρατάω... Απλά μένει να παραιτηθώ τελείως και έτσι η άνοδος θα ναι εξαφαλισμένη...
Printable View
Και γιατι δεσποινις μου να τα παρατησετε???????Quote:
Εύ ειδικά ξέρεις... Όλο τα παρατάω... Απλά μένει να παραιτηθώ τελείως και έτσι η άνοδος θα ναι εξαφαλισμένη...
ελενακι μας, δε θελω ηττοπαθειες... θα τα καταφερεις (αν κ για μενα εισαι κουκλα ετσι, αλλα οκ, αφου ειανι τοσο σημαντικο για σενα :) )
αλεξανδριτα κ εγω πολλε φορες τρελαινομαο στη δουλεια... υπαρχουν πολλα που μου τη δινουν...αλλα την εχω αναγκη, δε γινεται αν παραιτηθω..
απλα, αν υπαρχουν ανθρωποι που νιωθεις οτι σε καταλαβαινουν κ περνας καλα μαζι τους φροντισε να τους βλεπεις πιο συχνα... για να προσπαθεις να βρισεκςι λιγο τις ισορροπιες...
για μενα κ αυτο ειναι δυσκολο, γιατι γι αυτη τη δουλεια ειχα αλλαξει πολη, δουλευα πολυ, δεν εχω κανει κ πολλες νεες γνωριμιες..
αλλωστε απο μια ηλικια κ μετα οι περισσοτεροι εχουν οικογενεια, οποτε τα πραγματα γινονται ακομη πιο δυσκολα...
αρα, εγω συνηθως βαριεμαι κ μετα τη δουλεια lo
αααα Ελενη,δεν πιστευω να τα εννοεις αυτα!!!!!Εννοειται οτι θα τα καταφερεις,εξαρταται αποκλειστικα απο σενα.ουτε ενα λογο δε μπορω να σκεφτω γιατι να μην τα καταφερεις.Προφανως στο παρελθον δεν ησουν ετοιμη,ειχες αλλες προτεραιοτητες και δε σε ενοιαζε.
σκευτομαι οτι, αρχισα να γινομε ΞΑΝΑ υποχονδρια, δε θελω ξανα να το αφησω να περασει ετσι....
οχι, να μην το αφησεις!!!
εκανες τοσα βηματα μπροστα, μην το αφησεις να σε γυρισε πισω!!
πιστεψε με το πολεμω με νυχια και με δοντια περσι μαλιστα πεταξα στη θαλασσα ολα τα χαπια (πριν το χειρουργειο) και απο τοτε ολα καλα...
ομως αρχισαν παλι οι ψυχοσωματικοι πονοι, δεν ειναι πια μονο στο μυαλο
δεν παιζει να μην ειναι ψυχοσωματικοι οι πονοι?
χωρις χαπια δε μπορεις να το πολεμησεις?
γυμναζεσαι?
δοκιμασες γιογκα?
ψυχολογο ισως?
:)
οχι δεν παιζει γιατι εχω γυρισει ΑΙΡΟ και ΚΑΙΡΟ απο γιατρους και εξετασεις
δεν εχω αφησει κανεναν παραπονεμενο :lol:
τα εχω κοψει τα χαπια εδω και 1 χρονο .. δεν γυμναζομαι οχι.. δουλεθω στο σπιτι ομως
σε ψυχιατρο πηγαινα και με βοηθουσε πολυ~ (χωρις φαρμακα)
μαλλον θα πρεπει να ξαναπαω ...............
αφου σε βοηθουσε, ξαναματαξεκινα τον ψυχιατρο ;)
εγω θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις κ καποιας μορφης ασκηση.... θα σε βοηθησει σιγουρα :)
Σκέφτομαι οτι έχω να κάνω ενα σωρό δουλειές, όλα είναι στον αέρα κ όλα "τρέχουν", αλλά ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ τώρα, είναι να βυθιστώ στον καναπέ μου, να ανοίξω ένα μπουκάλι κρασί και να πιω δυο μεγάαααλα ποτήρια!Γιατί αυτές οι κ@λουποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται διαρκώς?????Θέλω να ξαναγίνω 5 χρονών....:starhit:
ποιο ειναι το χειροτερο σεναριο σε περιπτωση που δε σταθεροποιηθεις κατω απο 60?Quote:
Επίσης σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να σταθεροποιηθώ κάτω από τα 60 και παραυτα δεν λέω να το αποδεχτώ...:dork:
σκευτομαι οτι πρεπει να παω επιτελους στον γαμ***μπιπ το γυναικολογο να τελιωνω και με το θεμα της εγκυμοσυνης :puzzled:
μιτσοκολακιμου θα πας,ηρεμησε αγαπουλαμου και ολα θα γινουν οπως θες και με το μωρακι σου!!!
αδαμαντουλα ουλα ουλα μου να σε καλα πολυ με φτιαχνεις! μακια! :kiss::D:tumble:
Προταση:Σταθεροποιησου για λιγο στα 60 με συντηρηση ωστε να μην ανεβεις,παρε μια ανασα κ αραξε λιγο.Και μετα συνεχιζεις.
Μιτσοκολο μια χαρα θα τα πας μην ανησυχεις.