Κοπιαστε αποψε να φαμε!!!! Φτιαχνω υγιηνά γεμιστά!!!!!!!!!!
Printable View
Κοπιαστε αποψε να φαμε!!!! Φτιαχνω υγιηνά γεμιστά!!!!!!!!!!
γιαμι γιαμιιιιι.........σε 20 μερες να τα ξαναφτιαξεις να ερθω να φαωωωωωωωωωωωωωωωω:tumble:
Κόπιασε όποτε θες!!!! Αλλωστε δεν θα είναι δύσκολο να μαγειρέψω!!! Το πολύ πολύ να φτιάξω μια γεμιστή ντομάτα και ένα μικρό κολοκυθάκι και να τα φάμε μαζί!!!!!!
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! !!!!!!!!!!!!!ποσο μου αρεσει αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελπιζω να μην μου πεφτεις μακρια γιατι με τοσα ΤΕΛΕΙΑ φαγητα σου που εχω διαβασει σε θελω κονταααααααααααααααααα....χ ιχιχιιχιχιχιχιιχιχιιχ:spin::s pin::spin::spin:
Ε τότε μετακόμισε στην Κύπρο Μαρία μου!!!! Πάντος διαιτιτικό δεν συμαίνει ούτε άγευστο ούτε άνοστο φαγητό!!! Τουλαχιστον στην δικιά μου κουζίνα!
χαχαχαχα.......πλακα πλακα δεν θελω κ πολυ......για πολλους λογους....τελος παντων!!!!!!!!!!θα χρειαστω τα φωτα σου οσων αφορα συνταγες.......ειμαι λιγο εως πολυ ασχετηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαγει ρευω μεν παχυντικα δε.......:P
Τα ίδια φαγητά, μπορείς να τα κάνεις διαιτικά και πεντανόστημα!!!!!
Αχ λατρεύω να μαγειρέυω!!!!
μια μακαροναδα με σαλτσα κρεμα γαλακτος, τυρια, τσιγαρισμενο μπεικον κτλ μπορει να γινει διαιτιτικη??????:lol:
οπως κ να εχει θα σε χρειαστωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Αμε!!!!!!!!!!!!!! Γίνετε!!!!!
ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:thumbup::thumbup:
φτιαξε με φτιαξε με:wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup:
Καλημέρα!!! βασικά μαρία μου μπορεί να γίνει πολύ ελαφρύτερη, αλλά σίγουρα όχι με 0 θερμίδες :P:P:P:PQuote:
Originally posted by Maria Hope
μια μακαροναδα με σαλτσα κρεμα γαλακτος, τυρια, τσιγαρισμενο μπεικον κτλ μπορει να γινει διαιτιτικη??????:lol:
οπως κ να εχει θα σε χρειαστωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Της φρέσκα κρέμα μπορείς να την αντικαταστήσεις είτε με φρέσκα κρέμα 0-3% αν θες να έχει την γεύση της φρέσκας κρέμας, ή για ακόμη πιο ελαφρύ την αντικαθιστάς με φρέσκο γάλα και λίγο βούτυρο ανάλατο (250 μλ φρέσκα κρέμα = 210 μλ γάλα και 2 κουταλάκια (30 γρ) βούτυρο ανάλατο).
Τυριά θα επιλέξεις 1 και μόνο τυρί, 0-3% και θα χρησιμοποιήσεις λίγο.
Το μπέικον θα το αντικαταστήσεις με γαλοπούλα και πάλι 0-3% και θα την κόψεις λωρίδες, και σε ένα αντικολλητικό τηγάνι θα την βάλεις με 1 κουταλιά γάλα και θα "τσιγαριστεί". Αν θες μπορείς να κάνεις με τον ίδιο τρόπο μπέικον, αλλά θα σου βγει με πιο πολλές θερμίδες από ότι με γαλοπούλα.
Τέλος, η μακαρονάδα είναι μακαρονάδα (φαντάζομαι και σε εσένα θα απαγορεύονται τα σπαγέττι επομένος θα επιλέξεις ένα μακαρόνι που δεν έχει αυγό μέσα πχ κοχυλάκια ή τριβελάκια).
Θα σμίξεις όλα τα υλικά σου, θα βάλεις λίγο σπαστό μάυρο πιπέρι από πάνω και βουαλά, να η μακαρονάδα σου.
Επίσεις μην ξεχνάμε ότι πια η ποσότητα σου δεν θα είναι 1 πιάτο κανονικό αλλά ένα πιατάκι του γλυκού! με αυτό τον τρόπο θα απολάυσεις μια πολύ νοστιμη μακαρονάδα, όσο το δυνατόν πιο προσυτή στις επιτρεπτες θερμίδες.
Και εννοείτε πως ΔΕΝ ειναι φαγητό για καθημερινά αλλά για μερικές περιστάσεις οκ?
Λοιπόν, τώρα που "εφτιαξα" και την Μαρία, να σας πω ένα μεγάλο καλημέρα.....
Να σας πω επίσεις πως δεν είμαι καλά..... Μέσα μου νιώθω πολύ ενέργια, αλλά το σώμα μου αρνήτε πισματικά να το δεκτεί αυτό.....
Δεν έχω όρεξη για σεξ, (ναι καλά διαβάσατε, πως μου συνέβηκε αυτό δεν ξέρω!!!!) και θέλω όλη μέρα να κοιμάμε.... Φυσικά το αποφεύγω, αλλά όλη μέρα νιώθω μια αφόριτη κούραση, νύστα και βαρεμάρα......
Το μόνο που με ευχαριστεί είναι το μαγείρεμα.... είναι το μόνο για το οποίο έχω όρεξη.......
Δεν μου αρέσω έτσι......
καλημερα πωλινακι ! σε διαβαζω "στα κρυφα", βλεπω εχεις τα πανω σου και τα κατω σου, οπως και όλοι μας εξαλλου
παντως εχεις χασει πολλα κιλα για διαστημα 1 μηνος βρε συ! ειδα και τη φωτο σου οπου πραγματι φαινεται η διαφορα :) μπραβο σου κοριτσακι!!!
φανταζομαι οτι νιωθεις υπνηλια κλπ κλπ λογω της μειωμενης προσληψης θερμιδων, λογικα ετσι δεν ειναι? που θα παει, θα συνηθισεις σιγα σιγα, δεν νιωθεις ηδη καλυτερα απο την αρχη ?
εγω εχω τρεχαματα, μετακομιζουμε σε 1 βδομαδα και εχουμε μαστορους, κανουμε μια ψιλοανακαινιση και γινεται της κακομοιρας, εχουμε αρχισει και να πακεταρουμε και το σπιτι ειναι καραβι να κινησει...... χαχαχα της τρελλης γινεται
φιλακια, καλη συνεχεια :)
Ντορετούλα μου καλημέρα!!!!! Τί μου κάνεις? Γιατί μετακομίζετε? Με την δουλιά σου τί έγινε τελικά?
Αχ σε ευχαριστώ!!!!!
Δεν ξέρω γιατί νιώθω την υπνηλία, αλλά πιστεύω πως είναι "παρενέργεια" του σοκ που έπαθε το σώμα μου. Και προσπαθεί να κρατήσει όση πιο πολλή ενέργεια μπορεί.
Με το καλό η μετακομιση και μην χάνεσε βρε!!!!! Φιλακια πολλα πολλά
με τη δουλεια τιποτα δεν εγινε, στελνω κανα βιογρ που και που αλλα δεν ψαχνω εντατικα, μολις τακτοποιηθουμε θα αρχισω να ψαχνω πολυ εντατικα, ετσι στη χαση και στη φεξη δε γινεται τιποτα. ψαχνεις κι εσυ ειδα για δουλεια αλλη, ε? αντε μακαρι
α δε μου λες, λευκωσια μενεις? μπορει να ερθουμε κυπρο τελος μαιου...
εδω διπλα μετακομιζουμε μωρε σε λιγο πιο μεγαλο σπιτι