Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Καλημερα κοριτσια:sniffle:
Θα θελα πολυ να σας χαμογελασω αλλα δε μου βγαινει..Καταρχην ζουζουκα σουπερ, εχεις ξεπερασει το προβλημα! Εγω χθες την εκανα τη μαλακια μου.. Ας σας διηγηθω τη μερα απο την αρχη..
08 30 νερο + σπιρουλινα
09 00 1 ροδι+3 ακτινιδια+4 κρακερς+ κεφιρ(400 μλ) +μελι + κανελα
μιση ωρα τραξιμο
12 15 1 ροδι+ λιγο κεφιρ + 1 παξιμαδακι κριθινο
14 30 βατο αχνιστο + 3 παξιμαδακια κριθινα + σπανακι-ροκα-μαιντανο
μετα πηγα σχολη, βαρεθηκα τρελα..ειχα παρει μαζι μου και 1 μπανανα κι ενα παξιμαδακι αν ημουν σχολη μεχρι τις 6 αλλα τελικα δεν αντεξα και γυρισα σπιτι..
18 00 1κιλο γιαουρτι! + νιφαδες σικαλης +ακτινιδια +μελι +κανελα. Στην αρχη δεν ειχα σκοπο να το φαω ολο φυσικα αλλα δεν αντιστατθηκα.. και απλα συνεχισα να τρωω. απο ενα σημειο και μετα σκεφτομουν οτι σε λιγο θα ανοιγε και η λεσχη , και οτι θα ετρωγα και εκει. Ηξερα οτι κανω μαλακια αλλα δε μπορουσα να σταματησω, σκεφτομουν οτι εφαγα πολυ, και οτι ηθελα να ικανοποιηθω με καποιον τροπο.. αυτο βασικα κυριως..να ικανοποιηθω μεσω του φαγητου.. ποσο ψευτικη ικανοποιηση ομως..Μετα κατεβασα διαφορα. 1λιτρο γαλα με 1 κουτι cheerios , 5 κρουασαν μεγαλα βουτυρου, μακαρονια και περκα στο φουρνο με σαλτσα. Αν ειχα κι αλλα θα τρωγα κ αλλα. Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω το πως νιωθω.. Αφου τα εβγαλα μετα απο καμια ωρα κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 2 μισι επειδη πεινουσα..Αδυνατο να περιμενω μεχρι το πρωι. Και εκανα μια μεγαλη σαλατα με σπανακι ροκα και εφαγα λιγο απο τον βατο που ειχε περισσεψει με ψωμι. Ξανακοιμηθηκα κατα τις 4 + και 8 μισι ορθια παλι, παλι με πεινα! Να φυγω, να παω λιγο στους δικους μου+ ψυχιατρο που εχω να παω καιρο, τι να κανω?? Να τα βλεπετε αυτα για να μην κανετε υπερφαγικα, δεν οδηγουν πουθενα! μονο χειροτερα μπορουν να σε κανουν να νιωσεις..:sniffle:
Χαζούλιιιι!!! Σιγά!!!! Δες το αλλιώς, ότι τώρα μετά απ'αυτό είσαι πιο ήρεμη να ξαναρχίσεις...εγώ έτσι θα το 'βλεπα, σαν ένα χαστουκάκι για να καταλάβω ότι δεν οδηγεί πουθενά! Μια επιβεβαίωση και μία ευκαιρεία να ηρεμήσεις την τάση σου προς την υπερφαγία....