Τι επαθες marymary μου??? σου ελει4α???? :bigsmile::bigsmile:
Printable View
Τι επαθες marymary μου??? σου ελει4α???? :bigsmile::bigsmile:
hellooooooooo σόρρυ που έχω χαθεί αλλά πέρα από την επέμβαση ετοιμάζω και ανακαίνιση του σπιτιού κ όλο τρέχω...και τα νεύρα τσατάλια...απ'ότι βλέπω μια χαρά είστε όλες και χαίρομαι....εγώ που λέτε συνεχίζω την θεραπεία μου και κανόνισα να κάνω εισαγωγή 28 ιουνίου πρώτα ο θεός....αντέ να τελειώνουμε και μ'αυτό γιατί ταλαιπωρήθηκα!!!!!και άντε κανονίστε κανά καφέ.....
-wow- ναι, να μου το στηλεις! εχω χασει 40 κιλακια ακριβως απο περισι το καλοκαιρι. τωρα ειμαι 78 αλλα πρεπει να βρω το πωλινακι να μου αλλαξει το τικερακι :).
Μπράβο Alina, πολλά συγχαρητήρια για την απώλειά σου!! Μου φαίνεται ότι με τόσα κιλά που έχασες πρέπει να αρχίσεις να ξανασυστήνεσαι στη γειτονιά σου γιατί θα είσαι αγνώριστη!
Γεια σας κορίτσια, απ΄ότι βλέπω , όλα πάνε καλά !!!!
Βγήκατε πάλι για καφέ ?
Πέρασαν 2 μήνες από την επέμβαση (σαν χθες μου φαίνεται) και είμαι σχετικά κολλημένη στα κιλά μου.
Χάνω μεν αλλά με αργούς ρυθμούς, περίπου 18 κιλά συνολικά και δεν τρώω καθόλου γλυκά και παγωτά. Δεν μπορώ να καταλάβω . Τις τελευταίες 20 ημέρες είχα απώλεια μόνο 3 κιλά.
Καλημέρα. Marymary μην ανησυχείς γιατί δεν κάνεις κάτι λάθος εσύ, είναι ανάλογα τον οργανισμό και τίποτα να μην τρως πάλι το ίδιο θα χάνεις. Θα υπάρξουν και στιγμές που θα ξεκολλήσει ο οργανισμός σου και θα χάσεις κάποια κιλά μαζεμένα. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι καλό να χάνουμε απότομα πολλά κιλά γιατί αρχίζουν άλλα προβλήματα μετά. Μην αγχώνεσαι γιατί 18 κιλά σε 2 μήνες είναι πολύ καλή απώλεια, κάνε λίγη υπομονή γιατί είναι μόνο θέμα χρόνου να χάσεις και τα υπόλοιπα κιλά σου.
Ναι Τζίνα μου, απλά λέω ότι εάν χάνω με αυτούς τους ρυθμούς τώρα που θα έπρεπε να "τρέχω" τί θα γίνει αργότερα που έτσι κι αλλιώς θα χάνω πιο αργά. Όπως και να έχει κατηφορίζω ... !
Ευχαριστώ πολύ Τζίνα μου,ναι δεν εχω παράπονο,όλα πάνε καλά,ούτε στα ονειρά μου δεν φανταζόμουν τέτοια απώλεια σε μόλις 1 μήνα ,ας μην είμαστε πλεονέκτες!!!!
Εσύ πάλι το έπιασες το 66αρι βλέπω...Πόσο τέλεια!!!Πολλά πολλά μπράβο!!!!!!!:D
Ναι ρε κορίτσια κανονίστε για κανένα καφέ,την κυριακή ανηφορίζω εις στα Γιάννενα που σπουδάζω και δεν θα έχω τη δυνατότητα να σας γνωρίσω,τώρα θα κατέβω μετα την εξεταστική!!!!
helloooooooooooooo γιατί χανόμαστε????
Αυτο λεω και εγω ρε ada_gia_pada μμμμοοοουυυυυυυ!!!!!!!!! Τι κανεις???????
Ναταλακί μουυυυυυυ........καλά είμαι....περιμένω τον επόμενο μήνα να κάνω την επέμβαση Θεού θέλοντος ...πότε θα ξανάρθεις εσύ???
Αχ αντε ηρθε επιτελους και η σειρα σου!!! Ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος??? Εγω ερχομαι Ελλαδα τον Ιουλιο παλι και κατεβαινω 1α Αθηνα αρα να συναντηθουμε ΟΠΩσδΗΠΟΤΕΕΕΕΕ!!! λοιπον μην ανησυχεις καθολου!!! στα καλυτερα χερια θα εισαι και ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μακαρι οταν την κανεις να ειμαι και εγω Αθηνα να ερθω να σε δω και στο νοσοκομειο!!! Μονο μην παρεις και εσυ μια βαλιτσα πραγματα οπως ειχα κανει εγω και τελικα τα κουβαλουσα τσαμπα αφου ουτε το λαπτοπ χρεισιμοποιησα ουτε τιποτα!! αχαχαχαχα
Εμένα μου φαίνεται πως έχει περάσει 1 χρόνος!!!!πφφφφφφφφφ..... περιμένω πως και πως και εύχομαι να μην στραβώσει κάτι πάλι ναι αυτή τη φορά ελπίζω να τα πο'υμε σύντομα.....εσύ πως τα πάς??ακόμα να ζιγιστείς??????
Καλα ειμαι ΕΥΤΥΧΩς!!!! Ακομα να ζυγιστω αλλα αυριο θα το κανω!! Ευχομαι ο μηνας που μενει να σου φανει σαν μια στιγμη!! Ποσο του μηνος εχετε πει??
Κορίτσια τι κάνετε??Γιατί δεν γράφετε καλέ πιά???Τι έχετε πάθει??
Να σας ρωτήσω γυμναστική από ποιό μήνα ξεκινάμε και τι είδους????