Originally Posted by
_Vassilis
Οι άλλοι 2 είμαι επίσης εγώ. Για τον εαυτό μου μόνο μίλαγα. Δεν μπορώ να εκφραστώ για λογαριασμό άλλων. Για το Βασίλη λέω. Είμαι «συσκευασία 3 σε 1». Είμαι «μπόλικο» αγόρι.. Πρέπει να κάνω δίαιτα για να γίνω ένας κανονικός χοντρός. Τώρα είμαι πληθυντικός.
Τον κουμπάρο μου (λόγω ζητήματος υγείας του) έχω να τον δω από την προ Covid εποχή, απλά μιλάμε στο τηλέφωνο. Κι αυτό κάπου κάπου, γιατί δε θέλω να τον ενοχλώ. Ξέρει όμως και ξέρω ότι ανά πάσα ώρα χρειαστεί κάτι σηκώνουμε το τηλέφωνο και το κανονίζουμε στο επι τόπου σα να μην έχει συμβεί τίποτα, σα να βρισκόμασταν καθημερινά όλον αυτόν τον καιρό, κι ας έχω να τον δω τόσα χρόνια..
Οι υπόλοιποι (λιγοστοί..) μου φίλοι έχουν κάνει πίσω την τελευταία διετία (υπάρχει ειδικός λόγος) και ακόμα περισσότερο τους τελευταίους 7 μήνες (δεύτερος συγκεκριμένος λόγος). Τώρα πάω να το ξαναχτισω από το μηδέν. Υπάρχουν απλά κάποιοι γνωστοί (και εν δυνάμει φίλοι..) Υπάρχει απλά «κόσμος για έναν καφέ». Κι αυτό μόνο τον πολύ τελευταίο καιρό, τους τελευταίους 3-4 μήνες ας πούμε.. Πιο πριν έβγαινα και καθόμουν ολομόναχος και χάζευα (καθόλου creepy.. :p ) τους άλλους και τις συζητήσεις που κάναν πίνοντας τον καφέ τους. Δήθεν αδιάφορα κοιτάζοντας αλλού. Υπήρχαν περιπτώσεις που παραλίγο να διακόψω την κουβέντα και να αρχίσω να συμμετέχω.. Έτσι στην ψύχρα.. Το φαντάζεσαι?? Μουαχάχ.. Θα με πήγαιναν μέσα παραλίγο.. :D
Ναι, έχεις άνεση πίσω από το πληκτρολόγιο. Είσαι άνετη και φαίνεται. «Είσαι και φαίνεσαι».. :p
Εσύ κανονικά πρέπει να «σκάσεις μύτη» στην καφετέρια με τεράστιο gaming keyboard, την οθόνη τη σωστή, την αυθεντική, την τρισδιάστατη, όχι τη λεπτοκαμωμένη την απόγονο την flat screen, και να επικοινωνείς με τον κόσμο μέσω αυτών, σαν τον Stephen Hawking.. Το IQ του το έχεις ήδη άλλωστε, οπότε γιατί όχι? Ύστερα, ακόμη κι αυτός, πέρα από το «genius» σκέλος, είχε και τον αναποδιάρικο τον χαρακτήρα του, μη νομίζεις, «αγύριστο κεφάλι» λένε ότι ήταν.. Κανείς δε χάνεται τελικά σε αυτή τη ζωή.. ;-)
Τι φάση αυτό με το «σεξιστικό/ομοφοβικό» που λες όλη την ώρα.. Μόνο πάνω σε ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ (εκπροσώπους και των δυο φύλων..) έχεις πέσει? Κανένας λίγο πιο κανονικός δε βρέθηκε? Τι να πω, πήγαινε παίξε κάνα τζόκερ, σου χρωστάει… Κι εγώ σου λέω ότι δε συμπαθώ ιδιαίτερα την ιδέα της ομοφυλοφιλίας αλλά τη μόνη ταμπέλα που βάζω σε άνθρωπο που γνωρίζω είναι το όνομα με το οποίο μου συστήνεται. Αν παρακάτω δεν τα βρούμε στη συζήτηση θα είναι άλλοι οι λόγοι, irrelevant από τη σεξουαλικη του προτίμηση. Θα ήθελα όμως το όνομα με το οποίο μου συστήνεται να συμφωνεί με το κανονικό του φύλο. Τις «κραγμενες» δεν τις μπορώ. Δεν μπορώ να έρθει ο Τάκης και να μου πει «Εμμανουέλα, χάρηκα..» Τρώει άκυρο όχι λόγο του τι κάνει στο κρεβάτι του, αλλά λόγω συμπεριφοράς, λόγω προσπάθειας να επιβάλλει την «Εμμανουέλα» στους γύρω του. Αυτό που λέω είναι δίκαιο και σωστό, δεν με καθιστά ομοφοβικό. Τον άλλο τον καθιστά φασίστα η συμπεριφορά του στη διαφορετική (από τη δική του) άποψη που προσπαθεί να την επιβάλλει. Ίσως δεν είναι ακριβώς σαφές αυτό που λέω τώρα πως το εννοώ. Με τους σεξιστες κλπ τι να πω, εκεί υπάρχει όντως πρόβλημα. Διαφωνούμε και δεν μου κάνουν. Ούτε για απλή παρέα. Καλύτερα μόνος. Μια ωραία ατάκα που είχε πει κάποτε ένας ξάδερφος είναι ότι «δεν υπάρχουν «αντρικές» ή «γυναικείες» δουλειές (στο σπίτι..), υπάρχουν απλά «δουλειές». Αυτό.» Άντε ας πω συμπληρωματικά πως ίσως να προτιμώ (χωρίς να είναι απόλυτο) η γυναίκα να διαλέξει τι χρώμα θα είναι οι κουρτίνες ενώ ο άντρας να επισκευάσει το καζανάκι. Άμα θέλει να λέγεται ΑΝΤΡΑΣ.. :p Γιατί, ως γνωστόν, «ούτε στο «κρεβάτι», ούτε στο «παρκάρισμα», ο σωστός ο άντρας φαίνεται στο «καζανάκι». :p
(..και για τους μάγκες γνώστες από υδραυλικά, ξέρουν πολύ καλα πως «εμμανουέλα» υπάρχει και μέσα στο ίδιο το καζανάκι..) Άμα ξες από υδραυλικά τότε είσαι μάγκας σε όλα τα «υδραυλικά»..
Κορίτσι.. Μην ανησυχείς.. Άσε τα «θα έπρεπε» κλπ. Θα τους βρεις. Όταν κάτι είναι δικό μας ήδη μας ακολουθεί από κοντά όπως η σκιά μας. Το μόνο που αλλάζει είναι η θέση του ηλίου ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Αν έχουμε κάτι από το οποίο τρέχουμε να γλιτώσουμε (πχ γκαντεμιά) αυτό τρέχει και μας ακολουθεί κατά πόδας σαν τη σκιά μας που μας κυνηγαει όταν ο ήλιος χτυπάει από μπροστά. Αν είναι κάτι άλλο το οποίο με λαχτάρα κυνηγάμε συνεχώς (φίλοι/παρεες) τότε κι αυτό ενδεχομένως να μας δραπετεύει και να μην το φτάνουμε ποτέ, όπως τη σκιά που κυνηγάμε όταν ο ήλιος χτυπάει από πίσω κι όλο μας ξεφευγει. Αν σταματήσουμε να τρέχουμε και απλά με ηρεμία απολαύσουμε την ήρεμη βόλτα, το περπάτημα, τότε κάποια στιγμή θα έρθει η σωστή η ώρα, το μεσημέρι, ο ήλιος θα φέγγει από πάνω μας ψηλα και η σκιά θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο. Τότε είναι που θα συμβούν τα ωραία πράγματα. Μέχρι να συμβεί αυτό εσυ απλά συνέχισε την ήρεμη βόλτα, χωρίς «γραφτά» και «τέλος», χωρίς απογοητεύσεις οριστικές και αμετάκλητες αλλά με ένα «γιατί όχι?», «που ξέρεις?».. :) Δώσε την ευκαιρία στη ζωή να σε εκπλήξει ευχάριστα παρακάτω, μην είσαι προκατειλημμένη μαζί της βασιζόμενη στο τι συνέβη ως τώρα. :) Συνέχισε την προσπάθεια μέχρι να έρθει η επιτυχία. :) Κάποτε ένας (καλό παιδί, αλλά απογοητευμένο και μόνο από σχεση..) είχε πει σε έναν διάλογο με έναν άλλο όντας αποκαρδιωμένος: «έχω φάει 100 χυλόπιτες από κοπέλες, έχω προσπαθήσει πολύ και δεν έγινε τίποτα ποτέ, μάλλον δεν είναι «γραφτό μου», τέλος». Και του απάντησε ο άλλος «και τι έπαθες δηλαδή που έφαγες 100 χυλόπιτες, βαρυστομάχιασες? Έκανες 100 ευγενικές προτάσεις και έλαβες 100 ευγενικές αρνητικές απαντήσεις, μην απογοητεύεσαι συνέχισε να προσπαθείς» Τώρα είναι παντρεμένος με οικογένεια και παιδια.. :)
Συνέχισε να μου λες εσυ τα «γραφτά» σου κλπ εγώ ξέρω απλά το τι σε περιμένει. Αλλά δε σου κάνει καλό να το ακούς συνεχώς. Πρέπει απλά να ρθει η ώρα να το ζήσεις και τότε θα επέλθει η ανακούφιση. Και ενδέχεται και να μας θυμηθείς κιόλας τότε, ότι «κάποιος κάπου κάποτε μου τα είχε πει αυτά…» :)
Τι λες μικρέ μου προληπτικέ και δεισιδαίμων φίλε, εμάς ήταν καθόλου «γραφτό» μας να γνωριστούμε έστω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας? :) Εγώ έχω «5» ενδείξεις ότι μπορεί και να ήταν, παρότι όπως σου λέω δεν πιστεύω σε αυτά.. :p Η μαθηματική μου λογική και σκέψη διαμαρτύρεται και αντιδρά, δεν πιστεύει σε «γραφτά» και τέτοια , θέλει επιστημονική μεθοδολογια και τεκμηρίωση. Ούτε σε ζώδια πιστεύω. Ένας έλεγε _Είμαι «παρθένος» με «καρκίνο», κι ο άλλος του απάντησε: _Εγώ «το ‘χω κάνει» και είμαι υγιής :p