Δεν την παλευω αλλο...δεν ξερω τι μου γινεται...μπερδευω πλακα με σοβαρα..
Η άποψη μου εν κατακλείδι των πιο πάνω είναι ότι:
έχεις πάρει πάρα πολλές απόψεις/συμβουλές για το θέμα σου. Από την άλλη βλέπω ότι αυτό που κάνεις είναι συνεχώς να κάθεσαι να σκέφτεσαι, να προβληματίζεσαι, να αγχώνεσαι, να φοβάσαι μη πάει κάτι στραβά ή τι πρέπει να κάνω και πολλά άλλα. Πρώτα χαλάρωσε, βρες τρόπο να ηρεμήσεις,γιατί η σκέψη από μόνη δεν ωφελά, ουτε οι πολλές γνώμες που ακουσες εδω ωφελούν αν δεν κινηθείς εσύ, αν δεν κανεις εσύ κάτι στην πράξη. Θα γράφεις, θα σου ξαναγράφουν, θα σκέφτεσαι και πάλι και θα αγχώνεσαι και το αποτέλεσμα αμα εγκλωβιστεις σ΄ αυτά θα ναι ένας φαύλος κύκλος και στο τέλος κανενα αποτελεσμα εκει εξω που είσαι.
Όλα ξεκινούν από την υπερβολική ένταση στη σκέψη σου για αυτην που ποθεις. Υπο κανονικες συνθηκες στη ζωη σου νοιωθω ότι εισαι ένα ηρεμο άτομο χωρις ιδιαίτερο άγχος ή αγωνια.
Η συμβουλή μου, άμα θες να κανεις κάτι με την κοπελα κάνε το τώρα, πήγαινε τώρα γιατί από την εμπειρία μου, άμα δε κινηθείς σύντομα τη χανεις την κοπέλα. Και νοιωθω ότι τη θέλεις αφάνταστα. Τις συμβουλές τις έχεις. Τότε τι σου λείπει; Η πράξη !!! Τώρα, σήμερα. Θα περιμένω από σενα να επανέλθεις για να μας πεις έκανα αυτό ή το άλλο με την κοπέλα.
Άσε επιτελους τον υπολογιστη και κινησου!!
Τώρα όσον αφορά άλλα θέματα στο σάητ, ναι είναι άποψη μου ότι υπάρχουν άτομα που πραγματικά έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας και χρειάζονται λίγο από το χρόνο του καθενός από εμάς που μπορει να συμβουλέψει και να βοηθήσει. ΄Που βιώνουν μόνιμες καταστάσεις και πιο δυσκολες από τη δική σου όσο σημαντικό κι αν είναι για σενα το δικο σου θεμα. Ας ψάξουμε να τους βρουμε να τους βοηθησουμε, μην απασχολουμαστε με ένα θεμα.
Εσένα στην ουσία σε βασανίζει με ένταση ενας έντονος ερωτικός πόθος που βιώνεις αυτή τη περίοδο. Σου χω ξαναγράψει ότι μέσα από τα όσα έγραψες και διάβασα έχεις τα ψυχικά αποθέματα απλά τώρα είσαι σε ένταση.
Πολλα με βασανιζουν δεν ειναι τοσο απλο...
Πιστευω εννοειται δεν θα ασχολουμαστε με ενα θεμα συνεχως....δλδ εσεις γιατι εγω μη νομιζεις οτι μπορω να προσφερω και πολλα...υπαρχουν φασεις που χανω την μπαλα τελειως...αλλες παλι ειμαι δυνατοτερος και προσπαθω να κανω κατι...
Ενταση που δεν περιγραφεται με λογια...μονο η γυμναστικη ή να σπαω πραγματα με ηρεμει
Είναι αστείο να σου λέει κάποιος κάνε κάτι. Αφού δεν το μπορείς (για την ώρα).
Όμως οι στιγμές και οι εμπειρίες συσσωρεύονται και είναι στον έξω κόσμο.
Αυτό που βλέπω σαν αισιόδοξο είναι ότι η φλόγα έχει ανάψει.
Αν χρησιμοποιείς το φόρουμ για να ξεσπάς, να λέμε μερικά πράγματα κτλ καλώς. Αρκεί να μη χάνεις το βηματισμό σου εκεί έξω.
Ναι εννοειται! Μα μου αναβει φωτιες που δεν μπορω να σβησω... γιατι με την κοπελα δεν μιλησαμε χθες καθολου..και δεν το κρυβω..απο εγωισμο εγω τωρα δεν μιλαω...ασχετα αν νιωθω σαν ορολογιακη βομβα....
Ε μια τον χανω μια τον βρισκω...φλογα εχει αναψει...τωρα που θα καταληξει δεν ξερω
Κατι αλλο ηθελα να ρωτησω...η ακραια ζηλια που εδειξα υπαρχει περιπτωση να σημαινει οτι τη γουσταρω τοσο πολυ? η απλα ειναι ανασφαλεια δικια μου και θα συνεβαινε με οποιαδηποτε?
Αν τη γουσταρες τοσο πολυ νομιζω δε θα ρωτουσες :-S
κοιτα
αν δεν γουσταρε σιγα μην νοιαζοταν
χωρις αυτο να σημαινει πως δεν υπαρχει και ανασφαλεια
σιγα δηλαδη μην τον ενοιαζε για μια οποιαδηποτε ρε ροκ
τοσες κοπελες κυκλοφορουν
νοιαστηκε για αυτη που γουσταρει κι που αρχιζει να γινεται φαση και που υπαρχει κι ανασφαλεια
αυτη ειναι η γνμωμη μου
ολα μαζι
αν επροκειτο για τη γιαγια μου την κοντιλω η την φιλη μου την χοντριλω σιγα μην νοιαζοταν
Δεν ειπα πουθενα οτι δεν το νοιαζει, σιγουρα τη θελει και το εχω αναφερει και σε αλλο ποστ. Ειπα οτι πιστευω πως δεν τη γουσταρει τοσο ωστε απο εκει να προκυπτει μια τετοιου ειδους ζηλια και το βασιζω σε ολες τις σελιδες που εχουν γραφτει ως τωρα και μπορω να γραψω τονους πραγματα για αυτο το θεμα αλλα δε νομιζω πως χρειαζεται.
Ναι ακομα κι αν ηταν η φιλη σου η χοντρυλω οπως λες μπορει να τον ενοιαζε αν τον τραβουσε ο χαρακτηρας της. Το μονο στοιχειο το οποιο εχει αναφερθει για τον χαρακτηρα της ειναι το οτι μαλλον ειναι ντροπαλη και απειρη, κατι που σχετιζεται με την απειρια του jim απ'οτι εχει πει ως τωρα κι οχι με το οτι τετοια ατομα τον ελκυουν. Νομιζω ακομα βρισκεται σε φαση που δεν ξερει τι θελει σε αυτο τον τομεα.
και οτι τον ελκυει εξωτερικα'
ως ομορφη καστανη και λυγεροκορμη!!!
και αυτα τα ειπε!
λολ χαχα ναι και αυτα. Αλλα ποσο πιθανο θα ηταν να βρεθει ομορφη κοπελα που να μην τον ελκυει εξωτερικα? Οχι μονο τον jim αλλα και αρκετους αντρες. Η ζηλια ειναι συναισθημα και απο συναισθηματα προκαλειται, ειτε συναισθηματα σχετικα με τον εαυτο μας ειτε με το προσωπο που εχουμε απεναντι μας
α γεια σου!
Mαλλον ειναι συνδυασμος και των δυο. Βασικα ενιωσα να χανεται αυτο που ειχαμε μεταξυ εξαιτιας του αλλου του γλιτσα! Δεν ειναι οτι μαρεσει εξωτερικα, ουτε οτι το οτι ειναι ντροπαλη εμενα με βολευει...ωραιες υπαρχουν πολλες αλλα με λιγες ερχεσαι κοντα...