α φτιαξουν ολα καλη μου, απλα πες τα του γιατρου σου. Αυτοι ξερουν. Δε μπορει θα πετυχει!
Printable View
α φτιαξουν ολα καλη μου, απλα πες τα του γιατρου σου. Αυτοι ξερουν. Δε μπορει θα πετυχει!
Και βέβαια θα πετύχει! Ελπίζω πραγματικά. Αφού λέει ότι δειγματοληπτικά στους 1000 ασθενείς του απέτυχαν μόνον οι 7, δεν το πιστεύω πως θα είμαι η όγδοη. Αυτή τη φορά θα πετύχω, ο κόσμος να χαλάσει!
βιωσε το λοιπον, φερσου σα να εχει πετυχει κ να μη πεινας τοσο. τιποτε δε κανει θαυματα απο μονο του, μονο το μυαλο μας
Καλημέρα.Σήμερα κλείνω τον πρώτο μου μήνα που έκανα την επέμβαση και έχασα άλλα 2 κιλά.Δε τα χαίρομαι καθόλου αυτά τα κιλά λόγο του προβλήματος που μου δημιούργησαν οι πέτρες.Σύνολο 11 κιλά στο μήνα.
Τα 88,8 είναι γεγονός! Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι! Αν βγάλει κανείς τα δεκαδικά, 11 κιλά χαμένα επίσης, Ειρήνη.
Απόλαυσε τα κιλά σου! Σκέψου να είχες τα προβλήματα + 11 κιλά...
Ωραία Ava:) Απλά είναι τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία μια βδομάδα τώρα που δε μπορώ να σκέφτομαι θετικά.
Ρώτησες το γιατρό σου? Τι σου λέει για όλα αυτά? Μπορεί να είναι απαραίτητο στάδιο, που θα περάσεις αναγκαστικά. Πότε λέει πως θα αισθανθείς καλύτερα? Και κυρίως γιατί συμβαίνουν αυτά? Είναι μετεγχειρητικά?
Βασικά πήγα σε 3 γιατρούς.Επειδή χάνω κιλά δημιουργούνται πέτρες,αρχικά δε μπορούσα να πίνω πολύ νερό ο οργανισμός δε μπορούσε να τις αποβάλλει.Οπότε την πατήσαμε...Από προχτές το βράδυ όμως δε τρώω σχεδόν καθόλου,αφού όταν βλέπω φαγητό ή μου μιλάνε γι΄ αυτό ανακατεύομαι και πολλές φορές πάω για εμετό άσχετα που δεν έχω κάτι να βγάλω.Σήμερα αδιαθέτησα και από πάνω....Φφφφφφ δε ξέρω τι να πω προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δε παλεύεται...Για να γελάσουμε και λίγο σήμερα λόγω του ότι δε μπορούσα να κοιμηθώ συνεχόμενα ξύπνησα στις 4 και έβαφα τα νύχια μου....
Καλό αυτό με τα νύχια, ανεβαστικό! Το νεράκι βοηθάει, προσπάθησε να πίνεις όσο μπορείς. Τώρα το σώμα σου παλεύει να ανταποκριθεί στις αλλαγές που υφίσταται, γι΄αυτό και αντιδρά. Προσωπικά με φαντάζομαι να είχα γίνει τσιμπούρι στο γιατρό που με χειρούργησε, θα πήγαινα εκεί και δεν θα έφευγα αν δεν έπαιρνα ικανοποιητικές εξηγήσεις.
Η μάνα μου γελούσε το πρωί...Προσπαθώ να πίνω αλλά και αυτό μου προκαλεί αναγούλα.Ο γιατρός μου είναι Πειραία αλλά τον πήρε τηλέφωνο η μάνα μου 3-4 φόρες αυτές τις μέρες.Ελπίζω να τελειώσουν όλα σύντομα :)
Κι εγώ το εύχομαι ολόψυχα και σύντομα! Σωστή η μαμά! Όσο για το νερό, αν και δεν είμαι γιατρός, επιμένω! Γουλιά - γουλιά. Και όλα θα πάνε καλύτερα!
Σημερινο ζυγισμα : 62,9!!
Απο τα 64,5 που ξεκινησα μεσα σε λιγες μερες ξεφουσκωσα παρα πολυ!! Θελω να συνεχισω ετσι!!
Καλη δυναμη παιδια!
Το είδα πάλι το 57,7 οπότε ας το κατοχυρώσω? πριν πάω στη ταβέρνα απόψε ?χιχιχι
χαχαχαχχα καλη διασκεδαση μικρη!!! πηγαινε εσυ αντι για μενα...δε θελω να παω πουθενα, μονο ναδυνατισω, μεχει πιασει μανια εν οψη νυφικου...θα σταματησω να ζυγιζομαι 100 φορες τη μερα ομως γιατι ολο ανεβοκατεβαινει η ενδειξη οπως ειναι φυσικο αλλα ανεβοκατεβαινει κ η διαθεση μου!κ
θα κανω τη διαιτα του διαιτολογου κατα γραμμα για 2 εβδομαδες, τοτε θα δω 2-3 κιλα κατω...Ως τοτε bye bye ζυγαρια. Αντε ισως ζυγιστω πριν φυγω για Αθηνα... :D
Το κακο ειναι οτι στην Αθηνα δε θα γυμναζομαι...
Λοιπον επισημο ζυγισμα σημερα 88,2 στο διαιτολογο. Θα ζυγιστω μια κ μεθαυριο πρωι γιατι σημερα ειμαι ακομα αδιαθετη.
Έχουμε ιερό σκοπό σήμερα στη ταβέρνα.
Θα κάνουμε προξενιό!
Αχ μακάρι να πάει καλά!!!
Καλή η ιδέα σου με τη δίαιτα του διαιτολόγου.
Μη ζυγιστείς και ζυγίσου στο τέλος να δεις το αποτέλεσμα και να είναι σούπερ έκπληξη!!!
Στη Αθήνα έχεις να ρίξεις τέτοιο τρέξιμο που τύφλα να χει ο διάδρομος.
Μην ανησυχείς!
Λοιπον -1 κιλο. Αντε ας ελπισουμε για τα καλυτερα, παντως τη διατροφη τι συνεχιζω κανονικα!
ετσι μου λενε ολοι αλλα εγω νομιζω οτι απο ταξι σε ταξι θαμαι λογω της μητερας μου που δεν περπαταει ιδιαιτερα... σκεφτομαι αν ειναι να μεινω αρκετα να βρω ενα γυμναστηριο εκει κοντα ή να κανω πανω κατω ενα μεγαλο παρκο που εχει...χωρις σκυλο!!! χαχαχαχQuote:
Originally posted by irenevaladia
Έχουμε ιερό σκοπό σήμερα στη ταβέρνα.
Θα κάνουμε προξενιό!
Αχ μακάρι να πάει καλά!!!
Καλή η ιδέα σου με τη δίαιτα του διαιτολόγου.
Μη ζυγιστείς και ζυγίσου στο τέλος να δεις το αποτέλεσμα και να είναι σούπερ έκπληξη!!!
Στη Αθήνα έχεις να ρίξεις τέτοιο τρέξιμο που τύφλα να χει ο διάδρομος.
Μην ανησυχείς!
Θα παω να παρω κ το ελλειπτικο μολις ανεβει ο ενρικε :D θα μου το κανει δωροοοοοοοοο
αχ τα προξενια εμας δε μας καθονται...μονη μια χαρα τα καταφερνα...αλλα με το γιαννη χαλαει η συνταγη! εσεις σε ποιους?! καλη επιτυχια!
σημερα 89! καλα τι κατακρατηση ειναι αυτη...θα κοψω τα νερα κ τις σουπες :D
αστειευομαι ε :D
badgirl
και εγώ εκεί κατέληξα. Θα κρατήσω τα σουβλάκια και τα κοκορέτσια και θα κόψω το νερό και τους χυμούς. Αυτά με παχαίνουν τελικά :)
Στο νυφικό θα είσαι κούκλα
Φιλιά και καλό βράδυ
στην αναζητηση νυφικου ομως δε θα ειμαι... παντως καλυτερα απο 15 κιλα πανω...τελοσπαντων καλυτερα που εκοψα το τσιγαρο μη παει κ σκασει κανενα μωρο προωρα παρα να ημουν τωρα 75 κιλα...
δυστηχως θα τρωω ολο κνορ σουπες ολη τη βδομαδα που ειναι τιγκα στο αλατι γαμωτη τους...αλλα τρελαινομαι!!! κ ειναι κ ευκολο γευμα για ταξιδι...
AX εχω τοση ανυπομονησια..ζυγιζομαι αθριο το πρωι...αχ κρατηθηκα να μην ζυγιστω καθολου..μονο την τριτη λυγισα. την δευτερα ημουν 81.5 και την τριτη 80.8 ομως εγω θα μετρησω μια εβδομαδα απο το 81.5.απλα χαρηκα και ηθελα να το βαλω στο τικερακι μου...χχιχιχιιχ!!!πριν 2 βδομαδες ημουν 83. αυριο ποσο νμα ειμαι ...ανυπομονω.!! :)
καλη επιτυχια σανελακι, διαβασα στο τοπικ "κειμενα που αξιζει να μοιραστουμε" το αρθρο που βρηκα απο διαιτολογο, για να μη λες οτι ειμαι περιεργη που λεω πως δε κανει να τρως λιγο...εν ολιγοις μπραβο για την απωλεια σου αλλα ειναι με λαθος τροπο κ μη ξεχασεις αυτα που λεγαμε εχθες κ δεν τρως νορμαλ... φοβαμαι μη παει κ εχεις χασει κι αλλο κ δε τρως τιποτα μετα...
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=2#pid55945
ΚΑΛΞΜΕΡΑ σε ολα τα κοριτσουπουλα!!
badgirl μην μου ανησυχεις..παντα ετρωγα σχετικα μικρες ποσοτητες απλα προσθετα και σαχλαμαρες για αυτο παχυνα.. για αυτο κιολας μου φαινονται καλα αυτα που τρωω. παντως μην ανησυχεις δεν εχω σκοπο να μην τρωω γιατι ξερω οτι ετσι θα τα τιναξω ολα στον αερα...κανονικα τις σαλατες μου και το μεσημεριανο και ελαφρυ βραδινο. και τα φρουτακια μου ενδιαμεσα..δεν 8α κανω καμια σαχλαμαρα αυτη τη φορα..το υποσχομαι!!και τα αποκαλυπτηρια..εχασα 2.2 απο την προηγουμενη δευτερα! τι ωραια που μπηκε η εβδομαδα..αλλαξα και τη δεκαδα μια και καλη....αντε να δω ακι την καιμνουρια απο εδω και περα!!
Καλημερα κοριτσαρες μου :)
Καλη εβδομαδα να εχουμε :)
Εκατοοοοοο... Εκατοοοοοοο.... κατοσταρα εκατο!!!!
Αντε την επιασα την κατοσταρα κι εμεινε ενα βηματακι ακομη προς τα κατω να δω το διψηφιο!!
Εριξα και μια ματια στον πινακα του Δεικτη Μαζας Σωματος.Κατεβηκα στην κατηγορια "δριμεια παχυσαρκια" απο την "επικινδυνη παχυσαρκια".Ειχα ΔΜΣ 47,8 και σημερα εδειξε 34,6....αντε κατι ειναι κι αυτο απ το τιποτα.
Θελω δουλεια ακομη αλλα συνεχιζω γεραααααα....
Φιλακια σε ολες και καλη δυναμη στις προσπαθειες μας...Ολα ειναι στο χερι μας!!!
Ενωμενες θα νικησουμε!!!! :P :P :P :) :) :)
mprabo destinity!
σημερα 88,4 αλλα σε αλλη ζυγαρια...αυριο πρωι ζυγισμα στη δικια μου να δω ποσο ακριβως ειμαι κ τελος ζυγισματα για μια εβδομαδα! φιλουμπες
σοφακι φοβερο αυτο με το δεικτη μαζας σωματος ετσι? χθες εβλεπα την πτωση του δικου μου κ επαθα πλακα... θελω να βρω τικερ να βαλω τον δεικτη μαζας, δειχνει πιο επιβλητικος χαχαχαχα
ολεεεεεεεεεεε το σοφακι κατοσταρησε, εσυ αλλαξες δεκαδα...μου φτιαξατε τη μερα! ναι μπορουμε!!! αντε κοριτσια δυναμικα!Quote:
Originally posted by SANEL
ΚΑΛΞΜΕΡΑ σε ολα τα κοριτσουπουλα!!
badgirl μην μου ανησυχεις..παντα ετρωγα σχετικα μικρες ποσοτητες απλα προσθετα και σαχλαμαρες για αυτο παχυνα.. για αυτο κιολας μου φαινονται καλα αυτα που τρωω. παντως μην ανησυχεις δεν εχω σκοπο να μην τρωω γιατι ξερω οτι ετσι θα τα τιναξω ολα στον αερα...κανονικα τις σαλατες μου και το μεσημεριανο και ελαφρυ βραδινο. και τα φρουτακια μου ενδιαμεσα..δεν 8α κανω καμια σαχλαμαρα αυτη τη φορα..το υποσχομαι!!και τα αποκαλυπτηρια..εχασα 2.2 απο την προηγουμενη δευτερα! τι ωραια που μπηκε η εβδομαδα..αλλαξα και τη δεκαδα μια και καλη....αντε να δω ακι την καιμνουρια απο εδω και περα!!
Καλημέρα στις κούκλες!
Σοφία είσαι παράδειγμα προς μίμηση!
Εκατό, εκατό,
έχασες τριάνταοκτώ!
(ατυχής προσπάθεια ρίμας, αλλά κάτι έπρεπε να κάνω για να σου δείξω τη χαρά μου).
Ώρα να αλλάξεις τικεράκι, έφτασες εδώ στο στόχο σου! Και στα δικά μας!
Μπραβο Σοφια για το εκατο!!! Αντε να κατεβαινουν τα νουμερα!!!
Μπραβο και στη Sanel για το διψηφιο!!
Κοριτσια και 100 γρμ. να χανουμε κερδος ειναι απο το να συνεχιζουμε να παιρνουμε. Γερα και δυνατα ολες!!!
Keep going babies!!
88,0
χαιρετωωω... σημερα μου τη βαρεσε και ζυγιστηκα το πρωι (αφου ειχα φαει πρωινο , μαλακια ε...) και με δειξε 1 κιλο κατω ... μετα απο εναμιση μηνα ... απ τη μια επιτελους αλλαζω νουμερα (ε βαριεμαι να βλεπω ολο τα ιδια και τα ιδια , πως λεμε "αλλαζω παραστασεις"; :P) απ την αλλη ... εεεεεεεελεος πια , ενα κιλο μονο ?! πεμπτη πρωι εκλεισα ραντεβου με τη διαιτολογο και το τικερακι θα το ξαναλλαξω αναλογα με το τι θα δω στη ζυγαρια εκει (γιατι το 125.5 συμφωνα με την εκει ζυγαρια ειναι) , αλλα το εβαλα τωρα για να το βλεπω να χαιρομαι λιγο ...
μπραβο στελλουδακι! με το καλο ο μεγαλος κατηφορος...θα δεις ολα καλα θα πανε... παλι 88, 0 ειδα σημερα αλλα δε πτοουμαι...
με τοσα νερα που πινω ολη μερα δε μπορει να μη κανω κατακρατηση...τωρα που θα λειπω ταξιδι κ δε θα γυμναζομαι λογικα θα πεσει...εχω ομως στρωσει το εδαφος κ εχω κανει μια εβδομαδα πολυ εντατικη γυμναστικη παροτι αδιαθετη,,,θαχω να καιω ελπιζω χαχαχαχα παντως εχω μεινει η μιση κι ας εχει κολλησει παλι η παλιοζυγαρια...ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ θα πεσεις θες δε θες σσου λεω!
μπράβο κορίτσια!
μια χαρά!
συνεχίστε έτσι!
μα τι σούπερ ομάδα είμαστε!!!
Η εθνικη στο ευρωπαικο!!! το πηραμε το ευρωπαικοοοοοοοοοοοοοοοοο "βαλτε νοβα να τον φερετε πισω" ο,τι κ αν βαλουμε εγω πισω απτο γαμηλιο ταξιδι δε γυρνω!!!
γεια σας!τωρα που πηρα φορα αρχισα και τη λαχανοσουπα για μια βδομαδουλα να με παει λιγο στη κατηφορα.Αλλα ειναι απαισια!ομως τη τρωω και σκεφτομαι το καλοκαιρι με το μπικινι!!!βρωμαει ολο το σπιτι με το λαχανο.ομως ειναι αποδοτικη και νιωθεις ευαιξια!αυτα! Παντως χαρηκα που χανετε κιλα!ετσι μπραβο να λεμε καλα νεα!σε μια εβδομαδα που θα τελειωσω τη σουπα θα ζυγιστω!
Μπάρμπυ, καλή επιτυχία με τη σούπα! Πληροφοριακά όμως σου λέω πως δεν είναι ό,τι καλύτερο διατροφικά. Υποψιάζομαι πως το ξέρεις ήδη. Την έχω κάνει δύο φορές και δεν πρόκειται ξανά, εκτός και αν χειρουργηθώ καρδιολογικά και μου την επιβάλουν. (Τη δίνουν στο καρδιολογικό χειρουργικό τμήμα του Memorial Hospital). Από την τελευταία φορά που την έκανα δεν ξαναέφαγα σέλινο, που το λάτρευα. Γιατί δε δοκιμάζεις κάποια άλλη δίαιτα από τις τόσες που έχουν να προτείνουν τα κορίτσια μας? Πάντως αν επιμένεις γι' αυτή την εβδομάδα, σου προτείνω να την αλέθεις στο μπλέντερ. Είναι κάπως πιο υποφερτή και κατεβαίνει πιο εύκολα.
Ava, συμφωνούμε, ότι χάσεις με αυτή τη σουπα, τα πέρνεις πίσω μόλις αρχίσεις να τρώς
κανονικά.
Barby, καλύτερα προσπάθησε κάτι άλλο
Συμφωνώ!
Αφήστε που η γεύση αυτής της σούπας έιναι απαίσια!
Μόνο απαίσια, βρωμάει όλο το σπίτι και σιχένεσαι το λάχανο
άσε τα διάφορα κοιλιακά προβλήματα :P
και να είχε αποτέλεσμα πάει στο καλό, !
Κορίτσια επανήλθα και εγώ!
Μετά από τις κρεπάλες των Χριστουγέννων το αποτέλεσμα ήταν + 1,3
Ξεκίνησα ξανά διατροφή και γυμναστική από την προηγούμενη δευτέρα και η ζυγαριά την Δευτέρα, προχτές έδειξε -1,2
Που σημαίνει ότι είμαι πάλι εκεί που σταμάτησα (στα τέλη Νοέμβριου)με στόχο τα δώδεκα κιλά μέχρι το καλοκαίρι...(και σύνολο τα εικοσι δύο από την αρχή...)
Καλή συνέχεια σε όλες!!!