Quote:
Originally posted by NADINE
...........Μεγάλωσα με το να θεωρώ
ελάττωμα τον εγωισμό,εμπόδιο στην προσωπική μου θέωση...Πόσα ΜΗ με καφαλαία,πόσα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ,
πόσα ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,πόσα χρόνια στερημένα!Με τη μεταμέλεια του χθες και την αγωνία του αύριο,
χάνουμε το παρόν μας,το μόνο που πραγματικά μας ανήκει,που μας διατίθεται!
Προσπαθώ να κάνω τις υπερβάσεις μου στα 38 μου.Συμπεριφέρομαι σαν έφηβη,
που πρωτοανακαλύπτει τον κόσμο ή καλύτερα που τον θωρεί από άλλο πρίσμα του.
Μου αρέσει αυτή η οπτική!Με ζορίζει,με δοκιμάζει,αλλά με πάει παραπέρα,πιο κοντά στο χαμόγελο της ψυχής μου...
Είμαι ευγνώμων στη ζωή που υπάρχω ακόμα,που γεννήθηκα στην οικογένεια μου,που αξιώθηκα φίλους καρδιάς,
που συναντήθηκε ο δρόμος μου με τον δικό σας και προχωράμε χέρι χέρι,που ευλογούμαι να γνωρίζω
κάποιον πολύ κοντά σε όσα ονειρευόμουνα...
Αν σκάει κανείς από γέμισμα αγκαλιάς,τότε κινδυνεύω...Σας ευχαριστώ πολύ που υπάρχετε στη ζωή μου,
μου είστε πολύτιμες και λαχταρώ να είστε καλά με τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας,
να βρίσκετε τη δύναμη που χρειάζεστε για όσα καλείστε καθημερινά ν'αντιμετωπίσετε,αλλά πέρα από τη ρουτίνα
και τα πρέπει της να βρίσκετε τη χαρά σε κάθε στιγμή,που η ζωή μας χαμογελάει.Μη σκορπάμε
τα πολύτιμα αυτά χρόνια σε ανούσια αδειάσματα,τιμωρώντας μας σε στέρηση λόγω μη τελειότητας...
......... εγώ νιώθω πως ξυπνώ από ύπνο ωραίας κοιμωμένης
και χρειάζομαι τόσο ν'αναπληρώσω το χαμένο χρόνο όσο να αρχίσουν και πάλι να κινούνται κι οι γύρω μου!
Οντως υπάρχουν μαγικά που σε κάνουν να κοιμάσαι για χρόνια..περιμένοντας ένα και μόνο φιλί..που θα ξυπνήσει καθε κύτταρο του κορμιού σου..κάθε σκέψη σου... κάθε ονειρό σου..