10' ελειπτικο
10' ποδηλατο
ραχιαιους
βαρη
λιγα πραγματα σημερα...
Printable View
10' ελειπτικο
10' ποδηλατο
ραχιαιους
βαρη
λιγα πραγματα σημερα...
10' ποδηλατο
25' διαδρομο (ειναι καπως λιγοτερο βαρετος με ανεβασμενο Incline....)
45' βαρη
Για κάποιο λόγο ξύπνησα χαράματα σήμερα οπότε αποφάσισα να πάω στο γήπεδο.
Προθέρμανση
Tρέξιμο καμιά δεκαριά γύρους
Κοιλιακούς
Ραχιαίους
και...
αποφάσισα οτι είμαι πολύ άντρας και θα κάνω και push ups, έκανα λοιπόν 2-3 με το ζόρι και αυτή τη στιγμή είμαι πιασμένος σε χερια,ώμους, πλάτη, στήθος. ʼξιος, μπορείς και γραφικότερα πράγματα να κάνεις....
XAXAXAXA Φιλιππεεεε ελα δεν εισαι γραφικος:)
Μου θυμισες εμενα την προηγουμενη εβδομαδα,που πηγα Σαββατο για ομαδικο και μεχρι χθες,κατεβαινα τις σκαλες του σπιτιου στο πλαι,σαν τον κάβουρα..Ακομη πιασμενη ειμαι,με εβαλαν κατω οι 55χρονες στους κοιλιακους..
Σημερα ξεκινησα γυμναστικη στο σπιτι.Μιση ωρα αερομπικ απο dvd,40 λεπτα διαδρομος,κοιλιακοι στο στρωματακι μου και 3κιλα βαρακια για τα χερια.Ελπιζω κατι να κανω με αυτο το προγραμμα.:tumble:
μπραβο κονσντανς τελεια.
ειχα κι εγω ενα γαματο dvd για εκγυμναση στα δυσκολα σημεια αλλα τοχω παρατησει εδω και πολυυυυυυ καιρο.
τεσπα
σημερα
25' διαδρομο
35' βαρη
click ευχαριστω! υπαρχει πολυ πραμα κ στο ιντερνετ.Και επισης ποσα και ποσα dvd απο περιοδικα τυπου shape,forma κλπ.
Eφοσον για διαφορους λογους δεν μπορω να παω gym αποφασισα να το κανω σπιτι μου και θα προσπαθησω για καθε μερα απο λιγο.Ασε που εχω το διαδρομο και καθεται και δε λεει.Σημερα εκανα ενα πολυ χαλαρο προγραμμα αεροβικης που δε με κουρασε καθολου.Ο διαδρομος παντα ηταν ευκολος για μενα.Λιγο στους κοιλιακους και στα βαρη κωλωσα αλλα ισως επειδη τα αφησα και στο τελος τι να πω.Ελπιζω να ξεκολλησει η ζυγαρια με αυτον τον τροπο.
παρα πολυ καλα εκανες. θα ξεκολλησει στανταρ. καιμε τρελα οταν κανουμε γυμναστικη.
βαζε και μεταλ στη διαπασον! εκει να δεις πορωση :)
εγω ειχα απο το prevention (νομιζω)
το 10' solution
10' μπρατσα
κοιλια
γλουτοι ψωμακια
μηροι
power stretch
πολυ ωραιο ειναι.
τοτε που το εκανα παιζει να ημουν καμμια 85+ κιλα
ειμαι πολυ γουρουνα που το παρατησα τωρα που το σκεφτομαι! :S
Πως με πιανεις!;):smilegrin:Quote:
Originally posted by click
παρα πολυ καλα εκανες. θα ξεκολλησει στανταρ. καιμε τρελα οταν κανουμε γυμναστικη.
βαζε και μεταλ στη διαπασον! εκει να δεις πορωση :)
εγω ειχα απο το prevention (νομιζω)
το 10' solution
10' μπρατσα
κοιλια
γλουτοι ψωμακια
μηροι
power stretch
πολυ ωραιο ειναι.
τοτε που το εκανα παιζει να ημουν καμμια 85+ κιλα
ειμαι πολυ γουρουνα που το παρατησα τωρα που το σκεφτομαι! :S
κοστανς μπράβο και καλή αρχή κούκλα μου. Να δεις που θα δεις τρομερή διαφορά. Και μισή ώρα να κάνεις 2-3 φορές τη βδομάδα σίγουρα θα βοηθήσει.
Πως θα θελα να χα και εγώ ενα διάδρομο στο σπίτι. Να βλέπω τις ταινίες μου να ακούω τη μουσικούλα μου γιατί στο γυμναστήριο όταν κάνω διάδρομο νομίζω ότι κολλάει το ρολόι παρόλο που κάθε διάδρομος έχει και την τηλεορασούλα του.
εεεεεεε??:shocked2:Quote:
Originally posted by mariafc
παρόλο που κάθε διάδρομος έχει και την τηλεορασούλα του.
Για τη μιση ωρα δεν ειμαι σιγουρη Μαρακι μου γιατι λογω δουλειας 6 μερες τη βδομαδα περπαταω μιση με μια ωρα και γρηγορα κιολας γιατι συνηθως βιαζομαι.Δηλαδη τη μιση ωρα τη μερα την εκανα ηδη ετσι κι αλλιως.Διαδρομος και ελειπτικο μαρεσουν παρα πολυ.Βαζω το λαπτοπ να παιζει σειρες και μπορω να κατσω εκει μεχρι να τελειωσουν τα επεισοδια.:PQuote:
Originally posted by mariafc
κοστανς μπράβο και καλή αρχή κούκλα μου. Να δεις που θα δεις τρομερή διαφορά. Και μισή ώρα να κάνεις 2-3 φορές τη βδομάδα σίγουρα θα βοηθήσει.
Πως θα θελα να χα και εγώ ενα διάδρομο στο σπίτι. Να βλέπω τις ταινίες μου να ακούω τη μουσικούλα μου γιατί στο γυμναστήριο όταν κάνω διάδρομο νομίζω ότι κολλάει το ρολόι παρόλο που κάθε διάδρομος έχει και την τηλεορασούλα του.
με πληγώνεις τώρα. Εγώ το μεσημέρι που πάω τη βγάζω με τους τηλεκουτσομπόληδες. Θέλω και εγώ διάδρομο. Να βλέπω Booth και Dexter να ρχομαι και να ταυτίζομαι και με τα πτώματα η αθλήτρια.
Ετσι!Booth και Dexter και μετα το χαος.:bigsmile:
πρέπει να εισηγηθώ να μας βάλουν και dvd player. Τότε θα πέφτουν κορμιά. Τώρα με τον Παπανώτα τι να κάνω και εγώ η καημένη?
:lol:
κουκλα μπραβο για τη γυμναστικη!
εγω εχω να παω απο το περασμενο Σαββατο.εν τω μεταξυ σαν να εχω απογοητευτει λιγο,δεν εχω δει και πολυ αποτελεσμα με το γυμναστηριο και εχω πεσει λιγο μ'αυτο το θεμα..
Xθες πήγα για περπάτημα μια ώρα αργά το βράδυ, μου άρεσε μπορώ να πω, σκέφτηκα μερικά πράματα.
Λέω να επαναλάβω σήμερα μετά το μπάσκετ.
45' ΑΝΗΦΟΡΑ στον διαδρομο χθες.
20' διαδρομο
20' ποδηλατο
20' ελειπτικο
2 ώρες χθες μεταμεσονύχτιο περπάτημα, πήγα στο Φλοίσβο και γύρισα. Ότι να'ναι.
20' ελειπτικο
2η περιοδος τον ιδιο μηνα, δεν παμε καλα, παει το τζυμ παλι!
35' περπατημα
Καλο ειναι και το περπατημα απο το ολοτελα.Κι εγω μονο περπατημα σημερα στο διαδρομο 40 λεπτακια γιατι εκτος του οτι πιαστηκα προχθες περιμενω και περιοδο και ειμαι καπως.Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους.:)
προς το παρον 10' ελλειπτικο, θελω να προσπαθησω να κανω αλλα 20' συνολικα μεχρι το τελος της ημερας μου
ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ. ΕΚΑΝΑ 5 ΚΜ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 350 ΘΕΡΜΙΔΕΣ..
30' περπατημα στο βουνό:)
click ηθελα να σου πω ενα μπραβο παρεπιπτοντως για την προσπαθεια σου.Και να σου πω επισης οτι με τπτ δε φαινεσαι τοσα κιλα,φαινεσαι πολυ λιγοτερα.Πρεπει να εισαι βαρυκοκαλη τι να πω.Και παλι μπραβο!:thumbup::thumbup::smirk:Quote:
35' περπατημα
10' ελλειπτικο, θα προσπαθησω να παω περιπατο σημερα, η κι αλλο ελλειπτικο αργοτερα.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.
ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ. ΕΚΑΝΑ 5 ΚΜ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 350 ΘΕΡΜΙΔΕΣ..
νασαι καλα κονστανς μου ευχαριστω :)Quote:
Originally posted by Constance
click ηθελα να σου πω ενα μπραβο παρεπιπτοντως για την προσπαθεια σου.Και να σου πω επισης οτι με τπτ δε φαινεσαι τοσα κιλα,φαινεσαι πολυ λιγοτερα.Πρεπει να εισαι βαρυκοκαλη τι να πω.Και παλι μπραβο!:thumbup::thumbup::smirk:Quote:
35' περπατημα
και συ φαινεσαι παρα πολυ αδυνατη, το ξερεις ελπιζω εεεεε?
σας εχω παρει απο φοβο :P
με τα κοκαλα τι παιζει ακριβως δεν ξερω.
νομιζω η βαρυκοκαλη εχει 2 κιλα διαφορα περιπου. οχι κατι φοβερο δηλαδη.
αμα ειπα μαλ.. διορθωστε
το πρωι 40' περπατημα στο βουνο :roll:
Σε σχεση με αυτο που ημουνα παλια οχι αδυνατη, θεα μου φαινομαι.Απλα ελπιζω να το διατηρησω και να μη βρεθω παλι πισω στα παλια.Quote:
νασαι καλα κονστανς μου ευχαριστω :)
και συ φαινεσαι παρα πολυ αδυνατη, το ξερεις ελπιζω εεεεε?
σας εχω παρει απο φοβο :P
με τα κοκαλα τι παιζει ακριβως δεν ξερω.
νομιζω η βαρυκοκαλη εχει 2 κιλα διαφορα περιπου. οχι κατι φοβερο δηλαδη.
αμα ειπα μαλ.. διορθωστε
Βαρυκοκαλος εγω ξερω οτι ειναι καποιος που βαζει τα δαχτυλα του γυρω απο τον καρπο και δεν καλυπτει το ενα το αλλο κατι τετοιο αλλα δεν ξερω πολλα.
συν 20' ελλειπτικο και 2 ωρες περπαταδα στη πολη.Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
προς το παρον 10' ελλειπτικο, θελω να προσπαθησω να κανω αλλα 20' συνολικα μεχρι το τελος της ημερας μου
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
καλησπέρες....:smilegrin:
δυστυχώς πρέπει να σταματήσω το τάε μπο...λόγω χρημάτων(ανύπαρκτων) πρώτα και κύρια...και απόστασης (κάνω 2 ώρες να πάω και νά ρθω) δευτερευόντως...
σκέφτομαι λοιπόν να κάνω κα΄τι που έκανα και πιο μικρή..να πηγαίνω να τρέχω στο γήπεδο...αλλά το πρόβλημα είναι ότι πιο μικρή έτρεχα όπως να ναι με ότι ταχύτητα να ναι..ενώ τώρα πρέπει να προσπαθήσω να το συγκεκριμενοποιήσω για να μπορώ στην πορεία να το αύξησω κλπ...
σκέφτομαι να αρχίσω με βάση το μαγικό μισάωρο της αερόβιας...ή 40 λεπτο...για την καύση λίπους...αλλά θα πηγαίνω σίγουρα πολύ αργά γιατί δεν είμαι συνηθησμένη....πως όμως να υπολογίζω τα χλμ..όταν πήγαινα γυμναστήριο ήταν όλα τόσο "εύκολα" έβαζα το μηχάνιμα στα 6 με 6.5 χλμ/ώρα και ξεμπέρδευα....τώρα??:puzzled::puzzle d::puzzled::puzzled:
Αντε παω κι εγω για κανα 40λεπτο διαδρομο να σκοτωσω την ωρα μου.Κι επειδη δεν εχω κανα νεο επεισοδιο απο σιριαλ να δω θα βαλω να εμπεδωσω λιγο Dexter.:P
αχ...μακάρι να είχα κάνα όργανο γυμναστικής..ελλειπτικό θα ήθελα είναι η αλήθεια....πωωω..4 κύκλοι gossip girl...και τα κιλά να φεύγουν....παράδεισος...:starhit: :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:
Επιτέλους, λίγο τρέξιμο μετά από πολλές μέρες που φυτεύτηκα στο pc λόγω δουλειάς :crazy:
Συνολικά 70' διάδρομο, τα 45' τρέξιμο, τα υπόλοιπα power walk, και leg raises με λάστιχο. Μου είχε λείψει το συναίσθημα ευφορίας μετά την αερόβια :bouncing:
Αυριο πρεπει να παρω τον κ*λο μου και να παω γυμναστηριο!!!