Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μόλις τώρα συνηδητοποίησα πως πριν ακριβώς 1 χρόνο γράφτηκα σε αυτό εδώ το φόρουμ.
Τότε ήμουνα μόνη, χωρίς ανθρώπους να με στυρίζουν, γεμάτη ερωτηματικά για το τί πάω να κάνω, πιο θα είναι το μέλλον, αν θα είναι ακόμα μια αποτυχία για μένα η sleeve, και ξεκίνησα να κάνω τις απωρίες μου στο τόπικ της sleeve.
Θυμάμαι πως ήμουνα πολύ ανχωμένη τότε, για το ότι θα έκανα δεύτερο βαριατρικό, για το ότι θα το έκανα με τομή (με βάση τα λεγόμενα του τότε γιατρού), για 1002 διαφορετικά πράγματα..... Νόμιζα πως ήμουνα η μοναδική αποτυχία δακτυλίου, πως ήμουνα χαζή, πως εγώ έφτεγα που δεν δούλεψε σε μένα...
Τότε ήταν που συνάντησα εδώ μέσα την Ναντιν η οποία με είχε καθυσυχάσει πως δεν είμαι μόνη, πως σαν και μένα πολλοί έχουν υποφέρει, και πως σαν άλλους που τα έχουν καταφέρει, έτσι θα τα καταφέρω και εγώ.
Τότε ήταν άρχισα να διαβάζω διάφορα θέματα του τόπικ, και είδα πως δεν ήμουνα μόνη. Δεν ήμουνα η μόνη "χοντρή" στον κόσμο, αλλά ούτε και η μόνη με προβλήματα.
Ο χρόνος κύλισε, άτομα έφυγαν από το φόρουμ, κάπια άλλα ήρθαν....
Τώρα, ακριβώς 1 χρόνο μετά την εγγραφή μου, είμαι ακόμα εδώ, κατά 32 κιλά ελαφρύτερη, και κατά πολύ "πλουσιότερη" γιατί εδώ μέσα βρήκα πραγματικούς φίλους. Φίλους που δεν είχα ποτέ κοντά μου, φίλους που παρόλη την απόσταση που μας χωρίζει, ήταν πάντα δίπλα μου για οτιδήποτε και να χρειάστηκα......
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για αυτό τον υπέροχο 1 χρόνο που μου προσφέρατε τόσα όσα ποτέ κανείς δεν μου πρόσφερε σε όλη μου την ζωή. Σας αγαπάω όλους πάρα πολύ :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove:
υπέροχα συγκινητικό!!!!!! :yes::yes::yes::yes::smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin: