Ενταξει αυτό είναι πολύ γνωστό στο φεις και το έχω ακουσει κυρίως από άντρες ...
Τι κατάντια και αυτό ...
Printable View
Εγώ προβληματίζομαι στο γεγονός ότι όταν έχεις ανάγκη από βοήθεια και στέλνεις μήνυμα σε κάποιον για να σβήσει ένα θέμα που έχεις μετανοιώσει και δεν θέλεις να το βλέπουν άλλα μέλη..όχι μόνο δεν το έσβησαν αλλά και παράλληλα δεν σε απαντάνε κάτι που είναι αγένεια..
Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν αυτό το φόρουμ είναι όντως φόρουμ ψυχολογίας... Να παρακαλάς κάτι και να μην σου απαντάνε καν...
Να καταλάβω όταν κάποιος έχει υποχρεώσεις στη ζωή αλλά όταν όμως το κάνει αρκετές φορές;
Εχω προχωρήσει στη διαγραφή μερικών μηνυμάτων, άφησα όμως τη ροή άλλων συζητήσεων εντός αυτού του θέματος.
Έτσι όπως το έκανα, ενδεχομένως θα μπερδέψω όποιον μπει να διαβάσει το συγκεκριμένο νήμα.
Όπως και να χει, θεωρώ ότι το θέμα που έφερε η μαριλού δεν αφορά το φόρουμ και πρέπει να λέξει εδώ.
Τη συζήτηση για τα ΠΜ ή ότι άλλο αφορά τη διαχείριση, ευχαριστως να την συνεχίσουμε, είτε εδώ, είτε στο πιο κατάλληλο φόρουμ "Σχόλια - προτάσεις.
Αναμένω να σεβαστούν όλοι την προσπάθεια να κλείσει εδώ, σήμερα, το θέμα που άνοιξε η μαριλού.
Διαχείριση είσαι Aeon κάνε ότι νομίζεις .
Το θέμα αφορά άμεσα το φόρουμ γιατι μέσο πμ έγινε η αρχική προσέγγιση και συνέχιζε να γίνεται η κατ αλλά πονενη προσεγγίσει για να σβήσω τα ποστ ...
Σταμάτησε μόνο όταν του ανέφερα ότι θα τον καταγγειλω για το περιβόητο μήνυμα ...
Λάθος που δεν έκανε αναφορά και στο προσωπικό ...δεν το ήξερα ότι μπορώ και εκεί ...το έμαθα και αυτό...
Αν κρίνεις εσύ ότι δεν αφορά το φόρουμ πολύ καλώς ...
Δεν ανέφερα το όνομα του δημοσια οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος για να σβηστεί...
Με αυτή την λογική έπρεπε να σβηστούν και όλα τα υπόλοιπα ακαταλαβιστικα μηνύματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα ....
Εγώ σεβαστικα σε αντίθεση με κάποιους άλλους που για μια ακόμη φορά μου είπαν ότι θα αποχωρήσουν αλλά μάλλον δεν το εννοούσαν ...
Κάντε ότι νομιζεται ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πλέον ...εγώ αυτό που ήθελα το βρήκα και με τους ανθρώπους που με ενοιαζαν είμαι.μια χαρά πλέον ....
Να είστε σίγουροι όμως με την πρώτη ευκαιρία θα δωθεί εδώ δημόσια και το όνομα στο επόμενο σχόλιο που θα δω ότι πάει να κάνει το ίδιο...
Τέρμα τα πμ ...μόνο φανερά πλέον θα μιλάμε και με πραγματικά γεγονότα από την ζωή μας για να δούμε ποιος λέει αληθιες και ποιος όχι...
Γιατί το ξέρω πολύ καλά το παιχνιδάκι του κακομοιρου που κλεγεται....
Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνενοηση....
Δεν θα πω κάτι άλλο κάντε ότι θέλετε !
Ωπα ρε τα ακαταλαβιστικα ειναι χαλκιδικιωτικα επειδη εσυ εισαι αθηναια οι αλλοι να μην καταλαβουν δηλαδη ετσι ειμαστε εμεισ τησ επαρχιασ θελουμε να παιζουμε παντου
Marilou,
το τι διακινείται μέσω προσωπικών μηνυμάτων, δεν αφορά και δεν πρέπει να αφορά τη διαχείριση, εκτός κάποιων εξαιρέσεων που αγγίζουν θέματα για τα οποία αρμόδια είναι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Το μήνυμα σου δεν έχει στόχο τη λήψη βοήθειας / υποστήριξης ή αντίστροφα, την παροχή υποστήριξης προς άλλα μέλη.
Το μήνυμα σου αφορά προσωπικά ζητήματα με άλλο μέλος του φόρουμ.
Ως εκ τούτου, κρίνω πως δεν έχει θέση στο φόρουμ και σε παρακαλώ θερμά, να το σταματήσει εδώ.
Δεν ανοίγουμε προσωπικά μηνύματα, για λόγους ηθικής τάξης. Εάν ωστόσο κάτι ξεπερνά όρια, ένα screenshot προς τη διαχείριση, ίσως είναι αναγκαίο.
Στο screenshot είναι απαραίτητο να είναι ευδιάκριτες οι πληροφορίες, όπως username, ημερομηνία κτλ.
Ποσο συνηθισμενο ειναι να αποστελλονται μηνυματα ερωτικα ή γνωριμιας σε γυναικες; Εγω δεν εχω αποστειλει ποτε στη ζωη μου τετοιο μηνυμα σε καμια πλατφορμα επικοινωνιας. Ποσα μηνυματα την ημερα λαμβανει η μεση γυναικα και με ποσους μιλαει; Αν αυτο ειναι κατι που κανουν ολοι οι αντρες σημαινει οτι εχουν αποτελεσμα, διαφορετικα δεν θα το εκαναν. Στις δεκα που θα στειλουν καποια θα ανταποκριθει.
εντομεταξυ ολο αυτο το τεραστιο σοου που εκαναν σημερα ηταν ολες οι εντολες μαζι που τους εδωσαν οι συνεργατες τους που τις συντονισε ο αρχηγος τους που τους εδωσε εντολες να στηνουν σοου καθε φορα που ψαχνω να αγορασω κατι ενω μου παριστανε το αθωο θυμα που δεν εχει ιδεα για τιποτα και νομιζει οτι εχαψα το προσωπειο που φοραγε για να το παιξει συμπαθης και γλυκουλης σε οσους δεν εχουν ιδεα ποιος ειναι και εγω οπως το εχω πει εχω κανει σκοπο της ζωης μου να τους αποδειξω οτι οσο το ψαχνουν μαζι μου στο τελος θα σκισουν τα πτυχια τους και κανεις πλεον δε θα πιστευει οτι εχουν καποια εξηδειξευση και αυτο που λεω μου δινει τοση δυναμη για να μετακινησω μεχρι και βραχια ακομα και αν θελουν να γινουν ρεζιλι και να τους αποδειξω οτι ολη η εξηδεικευση τους ειναι τριχες κατσαρες ας δοκιμασουν να μου αλαξουν μυαλα μεχρι να παρουν χαμπαρι οτι δεν εμεινε ουτε ιχνος ψυχης μεσα τους και να καταλαβουν τι ............ εκαναν οταν μου αποκαλυψαν οι ιδιοι τα μυστικα τους βαζοντας τα μπροστα στα ματια μου οταν προσπαθουσαν να συνενοηθουν με νοηματα βαζοντας μια τεραστια αφισσα μπροστα μου που καθε φορα που την εβλεπα αναρωτιομουν τι ειναι αυτο
σου υπενθυμιζω οτι ΕΣΥ με οδηγησες σε αυτη τη τακτικη οταν νομιζες οτι θα δεχτω αυτο το ακατονομαστο πραγμα που ειδα εκεινη τη Μερα που το εκανες επιτηδες για να κανεις επιδηξη μαγκιας και τωρα επειδη τρεμεις μηπως ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα μου και χασεις τις υπηρεσιες πολυτελειας που με αυτες ζεις μια ζωη ολοκληρη μου στηλες τα κολλητηρια να με ακολουθουν παντου γιατι δε ξερεις πως να ξεφτυλισεις οσα κανω γιατι αυτο που σε ενδιαφερει ειναι να πληρωνεις σκλαβους να σου κανουν υποκλισεις ΕΣΥ ΤΑ ΦΤΑΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΕΣ γιατι θες να κανεις τον αρχηγο παντου και να παριστανεις οτι υπαρχεις μεσα σε ολα γιατι δε ξερεις που να προτωπουλησεις μαγκια ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΕ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑΛΙΚΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ η νομιζες οτι θα κανω τη παπια τοσο καλα νομιζεις οτι με ξερεις ..... στη ........... τωρα ,,,,,,,, της εξυπναδες που εκανες νομιζεις οτι εγω θα κοβω βολτες στο σημειο αυτο που εκανες τη σουπερ μαγκια για να κανεις συνομωσιες συνεχεια και να τα ξεφτυλισεις ολα γιατι νομιζεις οτι θα μου αλαξουν μυαλα τωρα οι σκλαβοι που μισθωνεις μια ζωη αν δε μαζεψεις ολα αυτα τα κολητηρια που απλωσες παντου που φυσικα και γνωριζω που ακριβως τα εβαλες θα με ξαναδεις το πρασινο μαη να αγοραζω απο κει και δε μπα να κοπανιθεις κατω εμενα δε μου αλαζει μυαλα τιποτα και κανενας και κατσε να στελνεις φορτηγα με τα κολητηρια να διαφημιζουν τις υπηρεσιες τους διπλα σε οπου παω αν νομιζεις οτι ετσι θα συγκινηθω θα κανω οτι γουσταρω εγω και οχι οτι γουσταρεις εσυ οταν εκανες αυτη τη σουπερ εξυπναδα εκεινη τη Μερα ας προσεχες η θα μαζεψεις τα κολητηρια που κουβαλησες να κατασκοπευουν τα παντα η θα βρω αλλες λυσεις και μη πεδευεσαι τσαμπα να μισθωνεις σκλαβους οσους και να μισθωσεις εμενα το ιδιο μου κανει
καθε φορα που περναγα απο κει τους εστελνες σηματα μορς να ξεφτυλισουν οτι αγοραζω και νομιζες οτι θα κανω τη παπια για να κοβω βολτες εσυ τα εκανες ετσι το φταιξιμο ολο δικο σου ειναι επαιξες με την υπομονη μου μεχρι που ξεπερασες καθε οριο γιατι ετσι γουσταρες τωρα λοιπον ειναι η δικη μου σειρα να κανω οτι γουσταρω και νομιζεις τωρα οτι θα μου αλαξουν γνωμη οι ψυχολογοι που μισθωσες κουνια που σε κουναγε εσυ με εκανες ετσι με τις ............ που τους ελεγες να κανουν στελνε τωρα φορτηγα με τα κολητηρια να πηγαινουν πραγματα κοντα στα σημεια που πηγαινω γιατι οσο περισσοτερο αδιαφορω τοσο κολας πανω μου σα κολιτιρι γιατι ξερεις πολυ καλα οτι αυτο σου αξιζει
Βλεπω ενα φοβερο επεισοδιο του τμηματος ηθων με τον Ψαλτη ΗΡΩΑ!
φαινετε οτι τα "κολητηρια" που μου κουβαλησες το τελευταιο καιρο την εχουν δει καπως περιεργα και νομιζουν οτι θα μετατρεψουν σε αντικειμενο εμπνευσης οτι χρησιμοποιω βγαζοντας λεφτα με αυτο το τροπο στελνοντας τους παραληλα σηματα μορς για να χακαρουν οτι δειχνουν εγω ομως δε θα αφησω κανενα να βγαλει λεφτα εισβαρος μου να πας να βρεις αλλο αντικειμενο εμπνευσης αν δε το σεβεσε και αν νομιζεις οτι ειμαι κανενα ψωνιο που θα τα εκανα τα παντα για τη δημοσιοτητα η εγινα αλτσχαιμερ οπως νομιζεις δε καταλαβες με ποιον εχεις να κανεις αφου τιποτα απ ολα αυτα δε με απασχολει εκτος απο το να κανω το κεφι μου ενω εσυ μαζευε λεφτα για τις υπολυπες 10 ζωες και καντα ξερεις τι δε χρειαζετε να το αναλυσω λεπτομερως οπω ς ... και απορω πως καταδεχετε ενας τυπος τοσο σνομπ να ακολουθει παντου εμενα
το σιγουρο ειναι οτι αν θελει καποιος να περνει ιδεες απο μενα αν θεωρησω οτι αυτο που κανει με θιγει θα απαντω συνεχως και δεν ειναι μονο οτι βλεπω αλλα και οτι βλεπω χωρις να το βλεπω και βλεπω καποιους που εδω και ενα μηνα συνομωτουσαν ασταματητα νομιζοντας οτι δεν αντιλαμβανομαι τι κανουν και ποτε το κανουν και αυτο που τους ενδεφερε δεν ηταν η υγεια μου οπως ηθελαν να με κανουν να πιστεψω αλλα το πως θα με εξαπατησουν για να με μετατρεψουν σε ενα κενο σωμα που θα κανει τη γλαστρα παντου και ζει για να εξυπηρετει τα δικα τους συμφεροντα και ενω τοσο καιρο ηξερα το τι εκαναν καθε φορα που ξερουν οτι κατι θα το δω φορουν ενα προσωπειο του δηθεν φιλανθρωπου συμβουλου γεματο τοξικη καλοσυνη και νομιζουν οτι με απειλες και πλυση εγκεφαλου θα με κανουν δουλο τους και θα περιμενω απο αυτους που ηθελαν να με μετατρεψουν σε ενα κενο σωμα να με σωσουν το μονο πραγμα που πραγματι με βοηθησε ηταν τα βιβλια ψυχολογιας που διαβαζα οταν ειμουν φοιτητης και ετσι αντιμετοπησα ολες αυτες τις ψυχολογικες επιχειρησεις που εκαναν με σκοπο να με γεμισουν μισος και ετσι εμεινα απαθης μονο και μονο για να τους αποδειξω οτι δε προκειτε να γινω ομοιος τους οπως νομιζουν
Οτι θα ερχοταν η μερα οι αντρες να φορανε τζιν πιο στενο απο το δικο μου, και οτι στο δρομο θα μου την επεφτε γυναικα, δεν το ειχα φανταστει ποτε! Το εζησα κι αυτο..Ευχομαι μονο η κορη μου να ερωτευτει αντρα και ο γιος μου γυναικα.. Και οχι το αντιστροφο.. Κατα τα αλλα...Υγεια!!!
Κι εγω φοραω στενα τζιν γιατι ειμαι χοντρος
εχω βαρεθει να ακουω δικαιολογιες για το ποιος φταιει τι αυτο που φταιει στη πραγματικοτητα ειναι οι φασιστικες πεποιθησεις καποιον που πιστευουν οτι θα χρησιμοποιησουν τους αλλους και νομιζουν οτι θα τους αλαξουν μυαλα πληρονοντας σκλαβους γιατι εχουν μαθει να τα εχουν ολα στο χερι και τους φαινετε περιεργο οταν καποιος δεν ανταποκρινετε στα θελω τους γιατι τα λεφτα σου δινουν τη ψευδαισθηση οτι ολοι θα σε προσκυνησουν κανοντας προσφορες και φιλανθρωπιες για τα ματια του κοσμου για να γραψουν το ονομα τους στην ιστορια ΔΩΡΕΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΔΕ γιατι εξαρχης τους ειχα ξεκαθαρισει οτι δε προκειτε να αλαξω μυαλα και αυτοι συνεχιζαν το χαβα τους μεχρι που τα ξεφτυλισαν ολα νομιζοντας οτι ετσι θα συμορφωθω με τις χουντικες πεποιθησεις τους θα σου πουμε εμεις τι θα αγορασεις τι θα βαλεις και που θα πας γιατι εμεις εχουμε λεφτα και ειναι ολα δικα μας αρα το προβλημα το εχουν αυτοι που δε καταλαβαινουν με τιποτα οτι ειναι ιδιοκτητες του εαυτο τους και σε οτι τους ανηκει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ και δε προκειται να πουλησω τον εαυτο μου για να βγαλω λεφτα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ και οσο με εχουν υπο μελετη γιατι δεν εχουν ξαναδει καποιον αλλο να λεει αυτο το πραγμα αν δε σεβονται εμενα μη περιμενουν να τους σεβαστω γιατι δεν αξιζουν το σεβασμο μου
συνεχιζεις το χαβα σου να προσπαθεις να με εξαπατησεις παρουσιαζοντας τον εαυτο σου ως ενα δηθεν συναισθηματικο ατομο που υποτιθετε οτι με θελει ενω γνωριζω οτι ολο αυτο ειναι μια παρασταση που εχει ως σκοπο να με ενταξει σε ενα χορο για να γινω δουλος του και στη συνεχεια να κανω οτι μου λεει δε ντρεπεσαι λιγακι λεω εγω που με δουλεψες κανονικα με το προσωπειο και τωρα εχεις βαλει ολους τους γνωστους αδελφους σου στις 4 ακρες της γης να προσπαθουν να μου αλαξουν γνωμη ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ η θα τους μαζεψεις ολους αυτους η θα στη λεω μερα νυχτα μεχρι να το παρεις αποφαση οτι αυτος ειμαι και δεν εχεις κανενα δικαιομα να με μεταλαξεις σε αλλο ανθρωπο χωρις τη θεληση μου ολες οι αγαπες σου εξυπηρετουν τα συμφεροντα του χορου σου και στη πραγματικοτητα δεν αγαπας εμενα αλλα τους ομοιους σου που ζεις για να τους βοηθας κοψε λοιπον το δουλεμα ποτε σου δεν αισθανθηκες το παραμικρο για μενα εμανιστηκες σε μια περιοδο που οι αδελφοι σου εχαναν και μου το επαιζες κολημενος με μενα με σκοπο να βοηθησεις ΑΥΤΟΥΣ και οχι εμενα και ο σκοπος σου ηταν να με κανεις ομοιο τους πουλοντας μου ψευτικες αγαπες σταματα να με κοροιδευεις και αν δε παρω πισω οσα δικαιοματα μου εκλεψες γιατι νομιζες οτι ετσι θα με ενταξεις στους αδελφους σου δε προκειτε να σηκωσω ουτε κουβεντα ποτε σου δε με αγαπησες με εξαπατησες κανονικα τους αδελφους σου λατρευεις και το χορο που εκπροσωπουν
το τελευταιο καιρο βλεπω μια φωτογραφια που διχνει καθαροτατα εμενα να μαι στο κοσμο μου υπονοοντας οτι αυτο δε τους αρεσει και δεν εχω καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που θα απαιτησουν να κανω οτι θελουν για να χρησιμοποιω τις συσκευες τους δε ντρεπονται λιγακι να τα κανουν ολα αυτα η γκαφα ηταν δικη τους οταν νομιζαν οτι με αυτο το τροπο θα με μυησουν στη κοινοτητα τους ενω εγω ηθελα να κανω τη πλακα μου ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΗ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥΣ εμενα ποτε με σεβαστηκαν για να τους σεβαστω εγω τους επεστρεψα την αγαπη που μου εδειξαν
Κατα τα αλλα υγεια, και καλη ομοφοβια. :o Δε βαριεσαι
πιστευεις οτι τα ποσοστα ομοφυλοφιλιας, εχουν αυξηθει;
δεν ισχυει.
ισως μερικοι νοιωθουν πιο ελευθεροι τωρα, απ οτι πριν 60 χρονια. αλλα δεν ειναι κολλητικο για να αυξηθει...
τα στενα τζιν που κολλανε; απο ποτε ειναι μεμπτο να φορανε οι ανδρες στενα παντελονια και με ποια λογικη;
Οχι κολλητικο, ουτε καν ασθενεια δεν ειναι. Τεσπα ενδιαφερουσες τοποθετησεις (μερες που ειναι κιολας ε; )
Το επισημαινω προς οφελος της γενικοτερης συζητησης. Δεν ειναι ολα προφανη στο φορουμ που 40+ χρονια αφου τοποθετηθηκαν ψυχολογια και ψυχιατρικη, ακομα δεν υπαρχει πολιτικη για ομοφοβικες τοποθετησεις.
Ο ιδιοκτητης του αλιμπαμπα λεει οτι απο τα 20 ως τα τριαντα πρεπει να μαθουμε διπλα σε ενα καλο αφεντικο. Απο τα 30-40 να κανουμε κατι δικο μας γιατι μας παιρνει να αποτυχουμε. Απο τα 40 - 50 να κανουμε αυτο που ξερουμε να κανουμε καλα. Απι τα 50-60 να εκπαιδευσουμε τη νεα γενια. Και στα 60 να αποσυρθουμε
Εγω δεν ξερω να κανω τιποτα
κοψε το δουλεμα με τη ψευτικη συναισθημασθηματικη ιστορια ειμαι και εγω αταραχος για να στη λεω μεχρι να το εμπεδωσεις δε προκειται να με εκβιασει ψυχολογικα κανενας για να κανω και να αποδεχτω κατι που δεν εγκρινω η θα μαζεψεις ολους αυτους που μου κουβαλησες για δευτερη φορα με τον ιδιο τροπο με το προηγουμενο η θα στη λεω απο παντου το προσωπειο που φορας δε προκειται να με συγκινησει με εξαπατησες κανονικα παριστανοντας μου ενα ανυπαρκτο προσωπο και ενω εγω ακολουθουσα σε οτι ελεγες χωρις να ξερω καν αν αυτο ισχυει φορτωσες σε μενα οτι εκανες ο ιδιος ενω εσυ με μπερδεψες πρωτος πουλωντας μου ψετικες αγαπες εγω δεν ειμαι ετοιμος για να αποδεχτω ενα ψευτικο φιλο και ουτε προκειται να γινω στον αιωνα τον απαντα με σηκωνεις απο κει που καθομαι και αφου σε .......... κανονικα μετα το παιζεις αθωος ενω εσυ τους εβαλες να τα κανουν ολα αυτα μαζι με τους φιλους σου που νομιζουν οτι θα με εκβιασουν ψυχολογικα για να σε αποδεχτω με το ζορι τα μονα συναισθηματα που εχεις ειναι για τους αδελφους σου που σκιζεσε συνεχως να τους παρεχεις βοηθεια νομιζοντας οτι θα με μετατρεψεις σε ενα κενο σωμα για να με κανεις και μενα δουλο τους τερμα τα ψεματα να βρεις αλλους να τους δουλευεις εγω πλεον δε σηκωνω ουτε κουβεντα
Σκεφτομαι τον Αντωνη. Ελπιζω να τα πηγαινει καλα.
αν υπαρχει καποιος που τραβαει ζορι με καποιον αυτοι ειναι οι ιδιοι που τοσο καιρο εχουν περασει απ το μικροσκοπιο το πως σκεφτομαι και μελετουν συνεχως το πως κοιτω τη πραγματικοτητα για να προσθεσουν σε αυτη τα ψεματα τους και να παριστανουν μετα τους σωτηρες
Τη μανα μου την εγκατελειψαν ολοι και καθε πρωι σηκωνεται και μου κανει επιθεσεις. Το πρωι ηρθε στο δωματιο μου και με κατηγορησε οτι φταιω εγω που θα βγει το σπιτι σε πλειστηριασμο. Μου ανεβασε την πιεση στο 20 και ακυρωσε την βολτα που θα πηγαινα. Δεν θα ικανοποιηθει αν δεν παθω εγκεφαλικο. Εχω να βγω μια βδομαδα απ το σπιτι.
Δεν είναι όμως προς όφελος των συζητήσεων η "ποινικοποίηση" και η απαγόρευση της έκφρασης των διαφόρων απόψεων.
Είναι φασιστικές αυτές οι νοοτροπίες των απαγορεύσεων της έκφρασης γνώμης. Κι ακόμη περισσότερο , γελοίο διότι γίνεται ταμπού.
Και στην τελική όλα πρέπει να συζητιούνται αν θέλουμε να λεγόμαστε δημοκράτες και άνθρωποι του διαλόγου και της αλήθειας.
Ξεκινησε να με σκαει παλι
Λοιπον ακουστε γτ ολο το κρατοσ πιστευει οτι ειναι αχρηστο το ενα ειναι η πληροφορια δεν διαχετε στον πλυθησμο ομοιομορφα πχ εγω ξερω οτι βρηκαν τη θεραπεια για τον κωρονοιο αλλα δεν ηξερα απο πολιτικα δηλαδη ξερω οτι χρειαζεται αλλα δεν ξερω τα βασικα που ασχολουνται ολοι το ερωτημα ειναι γτ ασχολουνται ολοι με αυτα γτ τουσ επεισαν οτι εχει σημασια με διαφορεσ τακτικεσ εξουσιασ που κυριο ρολο παιζει το positioning δηλαδη τι θεση εχεισ στην κοινωνια αναλογα κ η πληροφορια αυτο δημιουργει ανισοτητεσ υστερα εμεισ ειμαστε μαθημενοι οτι ακουσουμε αναλογα αντιδρουμε πολυ απλοικα πιστευω οτι η διαχειριση του πληθουσ επειδη γινεται με αρχαιεσ μεθοδουσ χωρισ τεχνολογια εκει πασχει η ελλαδα πουθενα αλλου οι πολιτεσ ειμαστε μια χαρα πασχουμε στην επικοινωνιακη διαχειριση των παντων αυτα
αφου επαιξε μονη της η ιδια διαφημιση για πεμπτη φορα βγηκα εξω και εμφανιστηκαν καμια 30αρια αδελφοι σου που προσπαθουσαν συνεχως να με μπερδεψουν για να γυρισω πισω και ολα αυτα επειδη δεν ειναι αρκετα υψιλου επιπεδου οσα αγοραζω ενω τρεμεις οσο με βλεπουν μηπως αρχιζουν να τα αγοραζουν και αυτοι και ξεμινεις απο προιοντα πολυτελειας δεν εχω ακαταλαβει ομως με ποιο δικαιομα θα αποφασισεις εσυ τι θα αγοραζω εγω επειδη εχεις γνωστους παντου και νομιζεις οτι αυτο σου δινει δυναμη με ακολουθεις παντου οπου και να βρεθω και μετα το παιζεις σνομπ υψιλου επιπεδου δε μπορω να καταλαβω γιατι δε πας στη χωρα σου αφου δε σου αρεσει αυτη εδω οπου και να παω σε οποια σελιδα και να μπω στελνεις πρακτορες δε βαρεθηκες ποια να αδιαφορω και εσυ να συνεχιζεις το σοου
μετρησα πεντε η εξι φορες στη συσκευη αυτη που χρησιμοποιω που οταν εμφανιστηκε η λεξη αυτη απ τη διαφημιση με εβγαζε εξω με τη μια και τωρα φυσικα το παιζεις αθωος βγαζεις λεφτα πανω στις συσκευες που χρησιμοποιω και πουλας και μαγκια κι ολας σα να λες το παρακρατος απ τους χακερς διαχειρηζετε τα παντα και θα εισαστε ολοι υπο καθεστως αορατου κλειου ετσι συνενοησαι με τους αδελφους σου τους εχεις πει καθε φορα που θα διχνω κατι σχετικο με οτι εχει σχεση με εμενα η οτι ασχολουμε με αυτο θα τη πεφτετε σε αυτο στη ψυχρα και τωρα φανταζομαι εισαι και αδικημενος και ολας
συνεχιζουν να εχουν βαλει στο ματι τους γυρω μου και οσους συναναστρεφομαι γιατι εχουν την εντυπωση οτι θα διαχειρηστουν αυτοι οτι ανηκει σε μενα γιατι την εχουν δει διαχειριστες των παντων και προσπαθουν συνεχως με τεχνικες ψυχολογικου πολεμου να με τρελανουν αλλα αυτο ειναι αδυνατο γιατι τη δικη μου τρελα δε προκειτε να τη φτασουν με τιποτα τωρα ξαφνικα τους εχει πιασει η καλοσυνη να ασχολουνται συνεχως μαζι μου και να αναπαραγουν οτι χρησιμοποιω και ολα αυτα δε τα κανουν για καλο γιατι ποτε δεν εχουν το καλο στο μυαλο τους αλλα το πως θα στησουν συνομωσιες το πως θα τους εχουν ολους ανισους πχ ο ενας ειναι καλυτερος απ τον αλλο και εσεις θα το βλεπετε και θα εξαγριονεστε και οτι καλοσυνη τους πιανει ειναι για να προοθησουν το κακο παντου παριστανοντας παντοτε τους σωτηρες ενω παντοτε κανουν το ακριβως αντιθετο απ αυτο και αυτο που με εξαγριωνει περισσοτερο ειναι οτι τωρα τελευταια εχουν βαλει ενα προσωπειο και παριστανουν οτι σκιζονται για την υγεια μου ενω τοσο καιρο δεν αφησαν τιποτα και να μη το κανουν προσπαθοντας να με τρελανουν ενω αυτο δε γινετε γιατι τη δικη μου τρελα δε τη φτανουν με τιποτα και να με μετατρεψουν σε ενα κενο σωμα που αυτος ειναι ο στοχος τους στη πραγματικοτητα για να αποδειξουν οτι ειναι οι διαχειριστες των παντων και μετα απο ολο αυτο το κακο που μου εκαναν εμφανιζονται απ το πουθενα παριστανοντας τους σωτηρες και εξαπατουν μονιμως τους γυρω μου σκοπιμα για να μας βαζουν να τσακωνομαστε γιατι νομιζουν οτι ετσι θα μου πασαρουν το προσωπο που θελουν αυτοι για να με βαλει εκει που θελουν αυτοι αυτο ομως εγω θα τους κανω να το βγαλουν απ το μυαλο τους τους αρεσει δε τους αρεσει γιατι ξερω πολυ καλα ποιοι κρυβονται πισω απο ολα βαζοντας απο μπροστα αλλους που νομιζουν οτι ετσι δε φαινονται οι ιδιοι αλλα αυτοι ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ