Αξλ άλλο λέω εγώ είμαι 48 τότε παίρναμε ναρκωτικά για να δουλέψουμε άλλο λέω άστο αν με δεις θα καταλάβεις ότι είμαι καλά δεν έχω τέτοια προβλήματα τεσπα καληνύχτα τα λέμε αύριο
Printable View
Αξλ άλλο λέω εγώ είμαι 48 τότε παίρναμε ναρκωτικά για να δουλέψουμε άλλο λέω άστο αν με δεις θα καταλάβεις ότι είμαι καλά δεν έχω τέτοια προβλήματα τεσπα καληνύχτα τα λέμε αύριο
Ολημερίς προσευχόμαστε στο Θεό, μα δεν μας φωτίζει. Είναι λες και μας λέει βρες από μόνος σου τις λύσεις. Το μόνο στο οποίο βλέπω να μας βοηθά είναι να μην πέσουμε σε καναν γκρεμό.
Από προηγούμενες αναρτήσεις σου, η οικογενειακή και εργασιακή σου κατάσταση είναι ζηλευτή με την καλή έννοια της λέξης και θα πρεπε να είσαι ευτυχισμένος. Άρα, συμβουλή μου, να επικεντρώσεις πρώτα τη σκέψη κι ως αποτέλεσμα της, τις πράξεις σου σ' αυτά τα δυο.
Αν δεν ήσουν αόρατος δεν θα βγαζες το σχολείο. Όμως όταν δεν είχες πια το διάβασμα έστρεψες την προσοχή σου και σ' αυτές και τα κατάφερες. Είσαι και γι αυτό ευτυχής.
Το να είσαι μόνος όταν αυτό το επεδίωξες δεν ενοχλεί. Πρόβλημα σοβαρότατο είναι το να είσαι μόνος χωρίς να το θέλεις.
Κι εγώ δουλεύω πάνω από 20 χρόνια ... Είμαι σε μια περιέργη κατάσταση, λες και μπούχτισα, λες και δεν αντέχω άλλο την ίδια ρουτίνα και επιζητώ αλλαγή, λες και ακόμα και να βρισκα κάτι καλύτερο επαγγελματικά ή ευρύτερα σαν δραστηριότητα πάλι δεν θ' άλλαζε αυτό το συναίσθημα. Απ την άλλη λέω πως πάντα πρέπει να εκτιμάμε κάτι που έχουμε. Όμως, υπάρχουν κάποια αρνητικά που υπάρχουν σ αυτό τα οποία δεν προσπερνιόνται και με κάνουν να νιώθω άσχημα, νευρικότητα και απογοήτευση λες και με σπρώχνουν να φύγω. Ακόμα κι αν άφηνα τον εαυτό μου να χαλαρώσει και πάλι θα πρεπε να βρισκα πράγματα που με χαλαρώνουν κι ούτε κι αυτό είναι τόσο απλό (αν και υπάρχουν τέτοια) αφού με βασανίζουν απωθημένα για πράγματα που δεν επεδίωξα.
Από κάποια ηλικία κι έπειτα ο άνθρωπος είναι υπερ-συνειδητοποιημένος. Δεν το κουνάει βήμα παραπέρα αν δεν είναι βέβαιος ότι αυτό το παραπέρα θα ναι καλύτερο από το προηγούμενο. Κι η συνειδητοποίηση αυτή, που ναι κτισμένη στην εμπειρία, του λέει αν αυτό το παραπέρα θα ναι καλύτερο, δεν είναι δηλαδή απλά υποθέσεις. Κι έτσι εξακολουθεί στη ρουτίνα κι ελπίζει, μα όσο κι αν ελπίζει όσο περνάνε τα χρόνια τα περιθώρια πάντα στενεύουν για νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές.
Παιδιά βρήκα τι να καπνίσω ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια που πουλάνε τα τσιγάρα ΜΠΡΑΒΟ Κ παλι ΜΠΡΑΒΟ
Φτάσαμε το επίπεδο ζωής του ΠΑΣΟΚ μπράβο παιδιά
Έτσι ήταν η Ελλάδα τώρα δεύτερη φορά χωρίς τα λάθη της πρώτης
Έτσι ήταν η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ κι όλοι ήταν χαρούμενοι το πιάσαμε ξανά το επίπεδο εκείνο
Κάτι άλλο για Ελλάδα δεν έχει να ξέρετε η αριστερή δεξιά σύριζα η δεξιά αριστερή ΝΔ δεν έχει κάτι άλλο αυτά διαμορφωθηκαν μετά 30 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ όπου το κρατοσ πήγαινε τραίνο να ξέρετε
Σκέφτομαι ότι ή έχει πέσει πολύ νέκρα στο φόρουμ ή ότι κανείς δεν θέλει να μου μιλήσει για κάποιο λόγο που δεν ξέρω...
Γεια σου Σπουργίτι...
Δεν είμαι πολύ καλά, με απασχολούν κάποια πράγματα... Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψα στο "είναι κανείς εδώ;" Τουλάχιστον οι γατούλες μου είναι καλά :)
Τον γύψο τον έβγαλα χθες τελικά αλλά χρειάζεται να κάνω ασκήσεις για να επανέλθει σιγά σιγά το χέρι μου και πονάω...
Εσύ τι κάνεις;
γεια φιλαρακια μου .
Γεια σου άσπεργκερ, τι κάνεις;
εγω γρίπιασα φιλαρακι μου περαστηκα μας ολλοι κατι εχουμε αστα ..........
Θα επανέλθει γρήγορα το χέρι.
Τώρα είδα το θέμα σου.
Λυπάμαι που σε βασανίζει το παρελθον. Ελπίζω να ζήσεις συντομα όμορφες στιγμες για να μην υπεραναλύεις ότι έγινε παλιότερα :(
Χαιρομαι για τα γατούδια όμως, αφου περασαν και οι γιορτες μαλλον ξεφορτώθηκαν και το σκυλί που τους χαλουσε την ηρεμία:p
Καλημέρα...
Σ' ευχαριστώ... Ξέρεις πιο πολύ με πειράζει η αυτοκτονία εκείνου του παιδιού γιατί τον ήξερα και γιατί ταυτίζομαι μαζί του... Έχω νιώσει πως είναι η απελπισία που σε κάνει να νιώθεις ότι ο θάνατος είναι η μόνη διέξοδος... Κάθε φορά στη γιορτή και στα γενέθλια του επηρεάζομαι...
Το σκυλί όλο και θα ξανάρθει αλλά αφού δεν θα είμαστε απασχολημένοι με τραπέζια και καλεσμένους θα ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση...
Εμένα για εμπορα δε με παίρνουν πάντως να ξέρετε
Γιορτή μου πριν λίγες μέρες.
Ούτε δεκα άτομα αυτοί που με θυμήθηκαν, κάποιοι απ αυτούς από υποχρέωση.
Σαν από ένστικτο ότι όλα είναι για τον τύπο και επειδή ελάχιστοι τους μου ευχήθηκαν και ξέροντας ότι σχεδόν όλοι ήταν σαν να μην έτρεχε τίποτα για τη γιορτή μου, δεν πήρα κανένα κεραστικό στη δουλειά.
Κάποιοι που υποτίθεται με σέβονται και δείχνουν να χαίρονται όταν τους παίρνω τηλ. ούτε που μου ευχήθηκαν προς απογοήτευση μου. Ίσως και να πρόκειται για με το ζόρι επικοινωνία μαζί μου. Καιρός να διαγράψω αρκετούς παρότι η μοναξιά ώρες ώρες με ενοχλεί και υπάρχουν και οι στιγμές που επιζητώ επικοινωνία η οποία στην αστοχιά γίνεται μόνο μ αυτούς αφού δεν υπάρχουν άλλοι και δυσκολεύομαι να βρω άλλους, όπως συνάμα δεν βρίσκω καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.
Αυτά για τώρα ανάμεσα σε πολλά άλλα...
Ιωάννη φίλε βήχει όλη η Ελλάδα καθένας κοιτάει τον εαυτό του κ δυστυχώς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κανέναν άλλον τα πράγματα είναι δύσκολα μην είσαι τόσο εγωιστής
χρονια πολλα απ μενα φιλε γιαννη κι μενα δε με θυματε κανεις στη γιορτη μου . :)
Ούτε εμένα με θυμούνται
ειν τοσα ατομα που κανεις δε τα θυματε μονον η μοναξια ειν φιλη τους .
Κυκνε, δεν υπάρχουν λόγια να σου πω να νιώσεις καλύτερα. Τα σκέφτομαι από το πρωί αυτά που έγραψες. Δεν έχω χάσει ανθρωπο από κάτι ανάλογο. Υποθέτω ότι το ζεις και το αντιμετωπίζεις όπως όλα τα σκατά που θα τύχουν στη ζωή. Σηκώνεσαι και περπατάς. Και αν κουραστείς και πέσεις ανθρώπινο είναι αλλά ξανασήκω :(
Ότι ώρα θέλουν με τρώνε στα υπόψιν κ φαίνεται σαν αυτοκτονία
Φυτεύουν ιδέες στο μυαλό κ πεθαίνεις ετσι σκοτώνει η ευπ του Μητσοτάκη
Και μόνο που μπορώ να το μοιραστώ με κάποιον που θέλει να βοηθήσει μετριάζονται λιγάκι τα άσχημα συναισθήματα... Αυτός ο χώρος γενικά με έχει βοηθήσει αρκετά σε κάποιες περιόδους της ζωής μου...
Επίσης νιώθω πως στέκομαι όρθια παρά την στεναχώρια σε σχέση με παλιότερα που ήμουν ένα με το πάτωμα... Για να καταλάβεις, όταν άλλαξε η χρονιά σκεφτόμουν ότι νιώθω κάποια έκπληξη που έζησα να δω και το 2024 (αυτό είναι θετικό, αν σκεφτείς πόσες απόπειρες έχω κάνει... Ευτυχώς τώρα πια σταμάτησα να το προσπαθώ)...
ΕΣΕΙς ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΛ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ??
ε μωρε αφου κανει μπαμ γινατε πολυ φιλαρακια αυτο βγαζει ματι χεχεχε απ εδω μπορει να βγουν φιλιες ολα γινοντε .η μανα μου παντα τη παρταρα της κοιτα με ακουει που βηχω κι αυτα κι νευριάζει δε αντεχει που φυσαω τη μυτη και που βηχω . εγω εχω θεμα με βυχα τωρα περασε το λαριγκι δε πονει μα τωρα γκουχου γκουχου βρογχιτιδα κλασικα μετα απ συναχι κι πονολαιμο .
:D
Με βοηθάει, ναι... Απλώς σ' εκείνες τις παλιές περιόδους απελπισίας δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά και δεν μπορούσα να τα σκεφτώ, είχα τρομερή σύγχυση και πόνο μέσα μου, δεν ήμουν ο εαυτός μου... Είχα να αντιμετωπίσω τις φοβίες μου που είχαν χτυπήσει κόκκινο, την πίεση της δουλειάς, τον χωρισμό κι όλα αυτά ήταν too much...
Είναι που είμαστε πουλιά και οι 2 γι αυτό ταιριάξαμε, σπουργίτι η μια , κύκνος η άλλη
Ωχ μωρε και αυτή πόσο υπερβολική είναι πια που την ενοχλει ακόμη και που βήχεις. Μη της δίνεις σημασία, γραψ' την και άστη να λεει :p
Αφού δεν πονάς τουλάχιστον καλά είναι. Ελπίζω να σου περάσει και ο βήχας γρήγορα.
Καλά , λογικό όταν είσαι στα χειρότερα σου να μην μπορεις να σκεφτείς τίποτα καθαρά.
Ήταν too much και όμως είσαι ακόμη εδώ. Τα κατάφερες :)
Ψηλά το κεφάλι, εκτός απο τη γκαντεμιά που σε κυνηγάει και σπας δαχτυλα στα καλα καθούμενα , πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες
Ε δε μπορεί δηλαδή, έτσι για το γαμώτο θα ερθουν και καλά σ αυτή τη ζωή ;)
ΝΑΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ . :)