Μάλλον τελικά είναι μεταδοτική η βαρεμάρα..
Printable View
Λοιπόν, αισθάνομαι μια κάποια χαρά γιατί χάνω κιλά με κόπο και ιδρώτα, επίσης τα τζανκ φουντ μπορώ να πω ότι τα έχω ελαχιστοποιήσει.
Από εκεί και πέρα το άγχος παραμένει στα ίδια επίπεδα, ακόμη και τώρα που γράφω έχω ένα ανεξήγητο άγχος.
Αυτή τη στιγμή νιώθω κουρασμένη ενώ δεν έκανα κάτι δύσκολο ή κουραστικό, παράξενο... Γενικά νιώθω ότι κουράζομαι εύκολα... Έφτιαξα καφέ μήπως και τονωθώ λίγο...
καλό κολλητήρι το άγχος.
Και εγώ νιώθω κουρασμένος, αλλά μετά από πολύ περπάτημα.
Δυστυχώς όμως σήμερα έκανα ένα τσιτ Μιλ , οπότε πάει τσάμπα το περπάτημα.
Όσο για το άγχος γιουσερ ισχύει.
Δεν ξέρω κατά πόσο το αντιμετωπίζουν όλοι οι άνθρωποι, αλλά σε εμένα δεν λέει να φύγει.
Δεν μπορώ ν' αναπνεύσω καλά...
Το παθαίνω κάποιες φορές, νιώθω ένα βάρος στο στήθος και δύσπνοια... Νομίζω πως είναι ψυχολογικό γιατί αν πάρω ηρεμιστικό, συνέρχομαι κάποια στιγμή... Όμως τελευταία το παθαίνω συχνότερα, θα το αναφέρω στον γιατρό μου στην επόμενη συνεδρία να δω τι θα μου πει...
Ξέρεις τι; Με φοβίζει η νάρκωση, δεν νιώθω καλά στην ιδέα να είμαι ναρκωμένη ανάμεσα σε ξένους αλλά είναι και το μετά, ο γιατρός μου είπε ότι μετά την εγχείρηση θα πρέπει να είναι ακίνητο για ένα μήνα άρα δεν θα μπορώ ούτε ν' αυτοεξυπηρετηθώ... Ελπίζω να το γλιτώσω, αύριο ξεκινάω φυσικοθεραπείες για να το βοηθήσω...
Θα τον πάρω, ναι...
Κοίτα πες σε κάποιον δικό σου να είναι εκεί κοντά,όσο μπορεί.
Κοίτα θα είναι ζορικος μήνας εφόσον κάνεις χειρουργείο, αλλά μετά όλα καλά θα είναι.
Άμα υπάρχει ευκαιρία να το γλυτώσεις τότε κάνε ότι περνάει από το χέρι σου, ώστε να μην χρειαστεί να είσαι και ένα μήνα με το χέρι ακίνητο.
Αισθάνομαι αγωνία για το σημερινό επεισόδιο Άγιος έρωτας.. έχω πάθει εμμονή με αυτή την σειρά.
νιώθω άδεια :-)
Μια δύσκολη μέρα ξεκίνησε. Λιποθύμησε μετά από τόσους μήνες ο σκύλος μου, δεν έχει όρεξη για τίποτα. Ούτε για βόλτα, ούτε για φαγητό.
Είναι σαν και τρέχεις σε έναν αγώνα, νιώθεις ότι είσαι πρώτος και έρχεται κάποιος και σε βάζει πάλι στην αφετηρία..
Δώστε μου λίγη από την θετική σας ενέργεια (όσο αυτό είναι εφικτό) γιατί αύριο έχει το κλασσικό καθιερωμένο, πρωινό ξύπνημα μετά από Σ/Κ. Και πραγματικά οι Δευτέρες είναι ότι χειρότερο.
Σήμερα όλη μέρα υπνηλία νιώθω..
Δεν ξέρω τι αισθάνομαι αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να προσδιορίσω τα συναισθήματα μου.
Λοιπόν αισθάνομαι άσχημα γιατί χάλασα κάπως την διατροφή μου για χάσιμο κιλών.
Από αύριο όμως συνεχίζω δυναμικά.
Οπότε αισθάνομαι λίγο μουντά, καταθλιπτικά κ.λ.π.
Γύρισα από την πρακτική 4 η ώρα και κοιμήθηκα μέχρι τις 7:30.. μπορείτε να προβλέψετε την διάθεση μου νομίζω μετά από 3 ώρες μεσημεριανού ύπνου..
Είμαι λίγο εκτός προγράμματος τις τελευταίες εβδομάδες και με ενοχλεί λιγάκι αυτό, θα ήθελα να ξαναγυρίσω στη δημιουργική φάση του προηγούμενου μήνα, που τέλειωσα ικανοποιητικά τα πρότζεκτς στα οποία δούλευα. Αισθάνομαι λίγο κουρασμένη.
καλλιτεχνικά πρότζεκτ;
αισθάνομαι μια προβλέψιμη απογοήτευση
«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που σε κάνουν να απορείς αν είναι γοητευτικοί, ή απλώς καλά εκπαιδευμένοι στο να χειρίζονται το μυαλό σου».