Θα ανάψουμε φουλ το κλιματιστικό και θα το φορέσεις μια χαρά, μέχρι να κρυώσει λίγο ο καιρός :).
Και όχι, δεν είναι συμβιβασμός αυτό...
Printable View
ναι, αλλα αν δεν το πεταξεις, θα το χρειαστεις μια χαρα τον επομενο χειμωνα...
δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε.
εξαλλου αν το καλοσκεφτεις, οτι προγραμματα κι αν εκανες ποτε, αυτα που ηταν να ερθουν, ηρθαν οταν γουσταραν ;)
και θα το θελεις μια χαρα, μην ανησυχεις.
εσυ κανονισε μονο τα σημερινα. να τα διευθετησεις οσο γινεται καλυτερα για τωρα...
Σούελ σου έστειλα pm
Σκέφτομαι ότι οι κοπέλες ακόμα και μέτριες (η ακόμα και ασχημούλες) να είναι εμφανισιακά πάντα θα τραβανε μαλάκες με το κιλό, σε αντίθεση με μας που αν δεν είμαστε διεθνή σύμβολα του σεξ στο τέλος μετράμε πιο πολλές μαλακίες από πηδήματα.
Επίσης και ότι από έξυπνους έχω χορτάσει. Μου έχει λείψει η συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει αυθεντικό γέλιο.
σκεφτομαι πολλα γιατι ειχα περιπου μια γεματη μερα. θα προσπαθησω να τα γραψω κατω αν και ειναι μπερδεμενα μεταξυ τους. καταρχην θεριζει η αγαμια! κι αυτο προκαλει πολλα προβληματα, οπως μπορουμε να διαπιστωσουμε κι απ'αυτο το φορουμ εδω, που οι παραπανω απ'τους μισους βρισκονται γιατι δεν ειχαν/εχουν φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη (βαζω και τον εαυτο μου μεσα). επειτα θελω να πω πως αν εισαι πανω απ'τα 25 κι ακομα μονος χωρις κατι σταθερο, τοτε χαρακτηριζεσαι προβληματικος! λεγωντας σταθερο δεν εννοω μονο επαγγελματικα αλλα κι ερωτικα. ετυχε και ειδα στο facebook μια συμμαθητρια μου απ'το λυκειο που παντρευτηκε κι επηρεαστικα. επισης θελω να πω πως στο εξωτερικο οι κοπελες παρακαλανε να πανε μαζι σου για εστω μια παραπανω εμπειρια, ενω εδω παρακαλαει ο αντρας λες κι αξιζουν ολες χρυσαφι! αυτο σε συνδιασμο με την ανεργεια μας οδηγει στο να νομιζουν οτι εχουμε συμπεριφορα μαμοθρεφτου μεχρι τα 30. οχι πως στα 30 συμβαινει κατι και ξυπναμε, απλα ενα μεσο ορο προσπαθω να βγαλω. τελος να πω πως οσοι περιμενουν να αλλαξει τελειως η ζωη τους απ'τη μια στιγμη στην αλλη κανουν λαθος, τα περισσοτερα πραγματα αλλαζουν σιγα σιγα σταδιακα. κριμα που ορισμενοι απο εμας δε μπαινουμε καν στη διαδικασια να προσπαθησουμε και παραιτουμαστε πρωτου καν ξεκινησουμε το οτιδηποτε...
σωστος αλλα δε καταλαβαινω γιατι βαζεις στο ιδιο καλαθι τη μαλακια με τα πηδηματα. η μαλακια οπως ξερεις ξεκιναει απο πιο νωρις, και μπορει να συνεχιστει ακομα και αν εχεις φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη. καλυτερα να μη μπαινεις σε τετοιου ειδους συγκρισεις, και να μη το βλεπεις κι εσυ το θεμα σαν διαγωνισμο, γιατι σιγουρα θα απογοητευτεις (στην Ελλαδα ειμαστε κατεστραμμενοι)...
Σκέφτομαι πως αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω με ακολουθεί παντού.. Με ταράζει και με κάνει να συμπεριφέρομαι αλλόκοτα.. Δεν έχω εαυτό και γι'αυτό ευθύνεται η εν λόγω έλλειψη..
τσ τσ τσ.....:ρ
Λήθη...όταν έχασα τη μαμά μου, σκεφτόμουν πως δεν θα υπάρξει τίποτε στη ζωή μου που θα με κάνει να ξανά χαμογελάσω...
Ήμουν βέβαιη πως μόνο μαυρίλα με περίμενε στην πορεία της ζωής μου. Πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά με τον καιρό ήρθαν χαμόγελα, ήρθαν ευτυχίες, ήρθαν χαρές. Σκέψου μόνο αυτό: μόνο και μόνο για την ισσοροπία του σύμπαντος, όποιος και αν την καθορίζει ή όχι, κάποια στιγμή έρχεται το φως στο σκοτάδι.
Τραστ μι...:)
Σκέφτομαι ότι έχω υπερβολικά νεύρα τις τελευταίες μέρες και πρέπει επειγόντως να κάνω βουτιά (στη θάλασσα, όχι απ'το μπαλκόνι :P).
Κι αν είναι δυνατόν απ'όσο πιο ψηλά γίνεται.
Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ ετσι το νευρικό μου σύστημα και συνεχόμενα.
Κ έντονα σκαμπανεβάσματα ταυτόχρονα.
Βρε μπας και φταίει που βγαίνει ο Ιούνης κ δεν έχω πατήσει θάλασσα?....αύριο θα δείξει..
Arsi yeah!!! I totally agree with you!!! :)
Βουτια απο ψηλα απο βραχια στη θαλασσα κ ειναι τελεια κ σου φευγουν ολα τα νευρα κ ξελαμπικαρεις τελειως κ ειναι γαματα παιδια πατε θαλασσα οσοι δεν εχετε παει ακομα θα περασει το καλοκαιρι χωρις να το καταλαβουμε παντως ειναι μοναδικη κ ασυγκριτη αισθηση !!!!!! :)
Σκεφτόμουν την λέξη evil πριν λίγο. Την σκεφτόταν άλλος κανείς?
fake....οι αποψεις ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ολοι εχουν απο μια....με τις υγιες σου
Σε μένα αναφέρεσαι; Δεν το κατάλαβα αυτό που είπες. Δεν είπα κάποια άποψη παραπάνω ούτε γνωρίζω τι υπονοείς.
Ζέστη, κούραση και πολλή φασαρία σήμερα.. τα 'χω παίξει!
Σκέφτομαι λίιιιιγο ακόμα.. λίγο ακόμα ως τις 8 Ιούλη και μετά.. φτου ξελευτερία!
Το κρύωμά μου, ντάλα καλοκαίρι. έλεος.
Σκέφτομαι να πάω σε μπουρδέλο και να πληρώσω τη ******* να το κάνει μαζί μου στη θάλασσα. Είναι επικίνδυνο αυτό;
Σκέφτομαι ακόμα αν πονάνε οι πουτάνες όταν πεθαίνουν τουλάχιστον.
σκεφτομαι παλι πολλα γιατι υπαρχει ανοδος απο τις προχτεσινες κρισεις και οι μερες μου ειναι γεματες με διαφορα ερεθισματα. καταρχην εχω την εικονα ενος πολυχρωμου ξημερωματος, τις πρωτες πρωινες ωρες που βγαινει ο ηλιος και φαινονται καποια χρωματα, μπλε μωβ ροζ κοκκινο κλπ. φαντασιωνομαι ενα καραβι να επιπλεει στον ουρανο, σαν την Αργω, και να κανω βαρκαδα με το αερακι και τη δροσια για συντροφια, την ησυχια μακρια απο τους θορυβους της πολης και την θεα απο ψηλα οπως βλεπουμε απ'τα παραθυρα αεροπλανων. σκεφτομαι τη φυση μας, που οταν ξεφευγουμε απ'αυτη τοτε αρχιζουν να προκαλουνται τα προβληματα. τελος σκεφτομαι πως τα παω καλα τελευταια και δε θελω τπτ να μου το χαλασει αυτο, θα πρεπει να σταματησω να σκεφτομαι τοσο πολυ και να αναλυω το καθετι πριν κανω κατι. που ειναι η carrie να μου δωσει συμβουλη γιαυτο γμτ...
Πόσο μου τη σπάει όταν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται :(
νυστάζω...zzzzzzzzzzzz
Gypsy μου δωσε ρε συ κ σε μενα λιγο ειλικρινα σε λεω.......
Υπαρχει τροπος να μη σκεφτεται κανεις?? θελω να παγωσω τη σκεψη μου οσο τιποτε αλλο, ειδικα τωρα γαμωτη μου..........
Λάκρυ μου ειλικρινά λυπάμαι. Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. tip:μην πίνεις καφέδες και γίνεις χειρότερα!
Κάποιος να μου πει πως να μεταφέρω φωτο εδώ ?
Υπάρχει σχετικό εικονίδιο, πάνω από την γρήγορη απάντηση. Kάνεις πρώτα upload την εικόνα στο imageshack.us. Μετά πηγαίνεις στο direct link, κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση εδώ. Μόνο που θα προσέξεις αν στο λινκ εμφανίζεται 2 φορές το http:// για να το σβήσεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά αυτός εμένα με βολεύει περισσότερο.
[IMG]http://img853.imageshack.us/img853/4...a620114.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img12.imageshack.us/img12/961...a620111.th.jpg[/IMG]
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ
Θενκγιου Gupsi Cello
Καλησπέρες, fevgateee ταξιδιάρη :)
Ομορφιές ομορφιές!
Δώσε μας, όμως, αν θέλεις και κάποιο στίγμα, συντεταγμένες, κάτι, για τις φωτό σου..
αλλιώς η φαντασία οργιάζει! Μέχρι και τη Γουαδελούπη είμαι ικανή να δω :P
Αχ θελω να βαλω κι εγω φωτο απο διακοπες μου με ωραια μερη !! (μονο τα μερη βεβαια..)
Η θαλασσα σημερα ητανε σκατα, φυσαγε κ ειχε κυμα.. μακαρι αυριο να ειναι καλυτερη..
Σκεφτομαι ποσο ατομακια κ κουτσομποληδες ειναι ορισμενοι.. κ πανε να τα βαλουνε με ατομα που δεν φανταζονται καν τι ειναι.. ε ρε κουνια που σας κουναγε ατομακια μου.. αλλα δεν ασχολουμαι αλλο, just ignore δεν αξιζει, σε πολλους εδωσα αξια ας την κρατησουν να αξιζουν κ αυτοι κατι.. τους λυπαμαι.. πουλ μουρ τζα φρα ατομα τελειως...
Σκεφτομαι οτι με περιμενει παλι nightlife με τα γνωστα συνεπακολουθα πλεον !! Αλλα i don 't give a shit, εχω κανει πολλες μαλακιες κ σκοπευω να κανω ακομη περισσοτερες, αυτες ειναι που δινουν νοημα στη ζωη !!
Φευγω την κανω bb !!!! :) KissexXx !!! :)
Σκέφτομαι το πόσο με ενοχλεί το κουτσομπολιό στο ίντερνετ και όλη την ανθρώπινη αρρώστεια που έχει μαζέψει αυτό το μέσο επικοινωνίας.
Επίσης το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας απελπισμένος άνθρωπος και το πόσο αρρωστημένοι είναι αυτοί που εκμεταλεύονται τους ανθρώπους πάνω στην απελπισία τους, όπως επίσης και το πως χρησιμποιεί ο καθένας τις απόψεις που διαβάζει, να δει τι έχει πέραση και να υοθετήσει την ανάλογη συμπεριφορά.
Είναι για λύπηση η κατάσταση.
"Άλλωστε μερικές πόρνες είναι καλύτερες από άλλου είδους πόρνες."
Σκεφτεσαι οτι υπαρχουν γυναικες που ειναι πορνες, μη εννοωντας τις επαγγελματιες. Δεν πιστευω σε απαξιωτικους χαρακτηρισμους για τους ανθρωπους, αντρες και γυναικες. Μην κρινεις λενε, γιατι δεν ξερεις τo γιατι, και αν θες να κρινεις, μπορεις να κρινεις μονο τη συνειδητοτητα με την οποια πραττει κανεις, και οχι την ιδια την πραξη, και αυτο παλι, μονο αν εισαι θεος μπορεις να το κανεις και να εισαι δικαιος, σε οποια αλλη περιπτωση, εισαι αδικος και απλα γεμιζεις αρνητικο συναισθημα τον εαυτο σου και το εκπεμπεις κιολας τριγυρω σου. bad thing squared.
Αυτό που ήθελα να πω λιλιουμ είναι πως μερικές είναι χειρότερες, συναισθηματικές πόρνες, εγκεφαλλικές και πολλά είδη γενικά αυτές που έχουν την επιδίωξη να πληγώσουν τον άλλο, αυτές που θα νιώθουν καλά με το να βάλουν ένα μίνι να φαίνονται τα πόδια τους και άλλα σημεία και να βγούν στην τηλεόραση και να τα κάνουν όλα αυτά για να ανεβάσουν τηλεθέαση και κέρδος, αυτές που δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό και το κάνουν με άλλο τρόπο πάση θυσία, εδώ μέσα η εκεί έξω, και είναι πολλές.