Καλημέρα κορίτσια!
Ωραία λιακάδα σήμερα, απεργίες παντού, τα παιδιά στο σπίτι (αφού και οι δάσκαλοι απεργούν), όλα ... μπάχαλο!
Όσο για σένα μικρή μου ... να καταρεύσεις στην αγκαλιά μου!
Printable View
Καλημέρα κορίτσια!
Ωραία λιακάδα σήμερα, απεργίες παντού, τα παιδιά στο σπίτι (αφού και οι δάσκαλοι απεργούν), όλα ... μπάχαλο!
Όσο για σένα μικρή μου ... να καταρεύσεις στην αγκαλιά μου!
"H παλιές αγάπες πάνε στον αγύριστο...", κρύβει πόνο αυτό? ή αγανάκτηση? ή αϊ σιχτίρ? ή πάμε για άλλα ???Quote:
Originally posted by NADINE
Οι παλιές αγάπες μάλλον πάνε στον αγύριστο...διαφορετικά θα ζούσαμε τον παράδεισο εδώ μαζί.
Οι νέες άμα έρθουν με το καλό θα δούμε πού θα τις κατατάξουμε...Όπως και να'χει εσύ είσαι κατηγορία Lacta!
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ είμαι κατηγορία LACTA !!!
Να ρωτήσω η συνάντηση είναι μόνο για σλιβάτες και μανικάτες? αν είναι έτσι να χτυπήσω ένα μανικάκι που πολύ το φλερτάρω τελευταία ????????? Καθώς φως απ? αλλού δεν βλέπω !!!!!
ΟΧΙ ΚΑΛΕ...Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΛΙΒΑΤΗ ΑΛΛΑ ΠΤΥΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ....ΧΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
Καλημερούδιααααααααα
Γλαύκη μου,ευχαριστώ κι εσένα για τις γλυκές σου ευχούλες...όσο για την αξιόλογη κόρη...κράτα μικρό καλάθι κι ας μην τη χωρά!
Εγώ τη γέφυρα του Ρίου δεν την ξαναπερνώ.Τουλάχιστον όχι στα κοντά,όσο ακόμα η περιοχή φωνάζει παντού Τήρης.
Σήμερα κλείνουμε έναν μήνα χωρισμού κι αν και καλά τα καταφέρνω ακόμα και Αθήνα που σκέφτομαι σύντομα να κατέβω
μου είναι κάπως το ότι δε θα τον συναντήσω εκεί,όπως συνηθίζαμε τα τελευταία δύο χρόνια!Πόσο μάλλον στα μέρη σου!
Πωλίνα κάποια στιγμή,που στάνταρ θα Κυπριαστώ(λόγω Λούλους)θα σου κάνω κι εσένα ένα τζα!Κλείνω από τώρα
το μωβ δωμάτιο,που είναι από τ'αγαπημένα χρώματα των τελευταίων χρόνων(συν του ότι σιχαίνομαι τα γήινα).
Ελπίζω μόνο να μη φύγω συν δέκα κιλά από το σπίτι σου με όλα τα υπέροχα που η δωρεάν διατροφή θα περιλαμβάνει!
Σημείωση : όποια αποφασίσει να έρθει στο δικό μου(γαλάζιο-πράσινο-φούξια-μωβ-κροκί-ροζ)σπίτι,να μην περιμένει τσαχπινιές
μαγειρικής.Εμείς παρέχουμε άλλες υπηρεσίες.Ρομαντική ατμόσφαιρα,μουσική,ατέλειω τες κουβέντες και βόλτες στην πόλη.
Με το πρωινό μου γάλα ξεκίνησα το ποστ αυτό και μέχρι να το ολοκληρώσω μεσημέριασε...Το στέλνω για αρχή και βλέπουμε...
Ναταλάκι μου, η εμφάνιση μου τώρα, σου προδίδει ότι θα πάρεις κιλά φεύγοντας από το σπίτι μου? Δεν το νομίζω!!!!!!!!!!!!!! Θα τρως πεντανόστημα και υγιηνά!!!!
Το μωβ δωμάτιο κρατημένο λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!
Α και δεν θέλω μόνο ένα τζα. Ακούς εκει τζα. Θα στρώσω χαλιά, μεταξωτά σεντόνια κτλ κτλ για ένα τζα? Οχι κυρία μου, 1 βδομάδα θα καθίσεις τουλάχιστον, και θα φροντίσεις να είναι μέρες αργίας για να σε γυροφέρω στα της πόλης μου!!!!!
Εσύ να κάτσεις στα αβγά σου(ή "αυγά" αν έτσι τα προτιμάς),που μου θέλεις να μου επεμβαστείς!Φως έχεις μέσα σου και μάλιστα μπόλικο!Quote:
Originally posted by alalumaki
"H παλιές αγάπες πάνε στον αγύριστο...", κρύβει πόνο αυτό? ή αγανάκτηση? ή αϊ σιχτίρ? ή πάμε για άλλα ???Quote:
Οι παλιές αγάπες μάλλον πάνε στον αγύριστο...διαφορετικά θα ζούσαμε τον παράδεισο εδώ μαζί.
Οι νέες άμα έρθουν με το καλό θα δούμε πού θα τις κατατάξουμε...Όπως και να'χει εσύ είσαι κατηγορία Lacta!
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ είμαι κατηγορία LACTA !!!
Να ρωτήσω η συνάντηση είναι μόνο για σλιβάτες και μανικάτες? αν είναι έτσι να χτυπήσω ένα μανικάκι που πολύ το φλερτάρω τελευταία ????????? Καθώς φως απ? αλλού δεν βλέπω !!!!!
Βγάλε τα γυαλιά ηλίου και θα διαπιστώσεις αμέσως πόσο εκτυφλωτικό είναι!ʼντε,μη σε περιλάβω γιατί πολύ λάσκα σε άφησα,μου φαίνεται!
Οι παλιές αγάπες δεν ξέρω πού πάνε,αλλά όσο δε βρίσκονται στη θέση τους(δηλ.μέσα μας,γύρω μας,παντού μας)δεν αξίζει ν'ασχοληθούμε
άλλο μ'αυτές.Αν ήταν πραγματικά σπουδαίες θα αφορούσαν και το παρόν και το μέλλον μας.Δε θα πλανώνταν ως φαντάσματα παρελθόντος.
Είχαν τις ευκαιρίες τους και απέτυχαν.Αυτό από μόνο του λέει πολλά!Δεν κρατώ αρνητικά συναισθήματα και προσπαθώ να προχωρώ.
Ομολογώ πως τελευταία γυροφέρνει στη σκέψη μου η πρώην λατρεία μου.Είτε γυροφέρνω στη δική του κι εγώ και μου το μεταδίδει,
είτε τώρα που είμαι μόνη και πάλι έχει ανάγκη η σκέψη μου κάπου ν'ακουμπήσει κι εκεί βρίσκει γνώριμο λιμάνι και το φλερτάρει...
Όχι πως επιθυμώ επανασύνδεση και τέτοια.Απλά όποτε νιώθω να μου λείπει αγκαλιά ο νους μου κουρνιάζει σε φιλημένα πρόσωπα
κι όχι στον ακέφαλο καβαλάρη του μέλλοντος,που περιμένω και περιμένω και περιμένω και ούτε ξέρω πού ξεμυαλίζεται στο δρόμο
και τόσο καθυστερεί.Αχ...Πώς τα φέρνει πάντως η ζωή!Να έχεις κάποτε γίνει ένα με κάποιον,να είναι όλος σου ο κόσμος και πλέον
να μην ξέρεις καν αν ζει και είναι καλά...Εκεί που ήταν ο πιο δικός σου άνθρωπος να έχει γίνει πιο ξένος από τους ξένους...
Θυμό πάντως δεν έχω.Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί έγινε ό,τι έγινε,το αποδέχτηκα και προσπαθώ να συνεχίσω...
Πωλίνα,η εμφάνιση σου μου προδίδει πως πρέπει να νιώθεις απίστευτα ανάλαφρη κι ευτυχισμένη!
(ένα πότισμα,σκάλισμα και φρέσκο χώμα ρίξε μόνο στις γλάστρες δίπλα σου!)Έτερον εκάτερον όμως!
Αν εγώ μείνω μία εβδομάδα τουλάχιστον σ'εσένα θα τα τσιμπίσω τα κιλάκια μου,να είσαι σίγουρη!
Χαλιά και περιποιήσεις δε χρειάζομαι.Βόλτες εννοείται θα κάνουμε πολλές!Μέχρι τότε θα είμαι και
κάποιων γνώσεων φωτογράφος,οπότε θα έχω και εκπαιδευτικούς λόγους να κάνω τ'αμέτρητα κλικς μου!
Αν δεν πάω φέτος Γερμανία,παίζει να έρθω Κύπρο,ειδικά αν δεν έρθει η Λούλου Χριστούγεννα Ελλάδα.
Ας είναι πάνω απ'όλα βέβαια καλύτερα η μαμά...Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας...Προς το παρόν
εστιάζουμε στον Νοέμβρη να τα καταφέρουμε...Από και πέρα,έχει ο Θεός...Φιλούδια ή φιλούθκια;Ξέχασα...
Τις γλάστρες κτλ ας τα περιποιηθεί ο μπαμπάς και η μαμά που είναι δικιά τους η αυλή!!! Εγώ δεν έχω αυλή, (ούτε καν βεράντα δηλαδή!!!) επομένως αχρειάστες μου είναι!!!!!
Τίποτα δεν θα τσιμπίσεις σε κιλάκια, θα τα κες όλα στις βόλτες. Εκτός που αν με βάλεις να σου φτιάχνω τούρτες και μπισκοτάκια, που τότε πάω πάσο!!!! χαχαχαχαχα
Μακάρι να γίνει καλύτερα η μαμά σου, και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα καλή μου. Δεν είναι φέτος, είναι το πάσχα, θα έρθει η στιγμή που θα έρθεις και προς τα πανέμορφα μέρη μας.
Οσο για πριν που είπες ότι στεναχωριέσε που αν έρθεις Αθήνα δεν θα δεις τον Τήρη, να σου θυμίσω πως μπορεί να μην δεις τον Τήρη, αλλά θα δεις μια άλλη μεγάλη αγάπη, που δεν θα αλλιωθεί μέσα στα χρόνια, δηλαδή εμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦιλούΘκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξέρετε τί σκέφτηκα μόλις τώρα και άρχισα να γελάω μόνη μου??? το ύφος σας που θα με βλέπετε όταν θα μειλάω στον άντρα μου και στον γιο μου Κυπριακά!!!! Και το ακόμα πιο γελίο ύφος σας όταν θα προσπαθείτε να μην γελάσετε, και ταυτόχρονα να καταλάβετε τί σας λέει ο άντρας μου, που ο καϊμένος δεν ξέρει να μιλάει "καλαμαρίστικα!!!" αλλά μόνο με Κύπριακή διάλεκτο!!!
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη μεγάλη Πωλιναγάπη ως έχει...μήπως σκέφτεσαι να κάνεις κι αλλαγή φύλου,
τώρα που πήρες φόρα με τις μεγάλες αλλαγές και μεταμορφώσεις;Γιατί αυτό το κάτιτις που έχουν
οι Τήρηδες του κόσμου μου είναι-όσο ακόμα βρίσκομαι σε αναπαραγωγική περίοδο-κομματάκι χρήσιμο.
Καλαμαρίστικα είναι τα Ελληνικά;Από πού προέρχεται;
Οχι δεν σκοπεύω να κάνω αλλαγή φύλου, αλλά μόνο και μόνο που θα με δεις εμένα, πρέπει να σε βγάλει από την θλήψη την έλλειψης του Τήρη!Quote:
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη μεγάλη Πωλιναγάπη ως έχει...μήπως σκέφτεσαι να κάνεις κι αλλαγή φύλου,
τώρα που πήρες φόρα με τις μεγάλες αλλαγές και μεταμορφώσεις;Γιατί αυτό το κάτιτις που έχουν
οι Τήρηδες του κόσμου μου είναι-όσο ακόμα βρίσκομαι σε αναπαραγωγική περίοδο-κομματάκι χρήσιμο.
Καλαμαρίστικα είναι τα Ελληνικά ναι. Στα παλιά χρόνια, οι πρώτοι δάσκαλοι στην Κύπρο ήταν εξ Ελλάδος, και έγραφαν με καλαμάρι (φτερό βουτηγμένο σε μελάνι) και έτσι τους έβγαλαν καλαμαράδες. Κάπιοι το θεωρούν βρισιά. Συνήθως είναι αυτοί που δεν ξέρουν γιατί οι Ελληνες ονομάστηκαν έτσι.Quote:
Καλαμαρίστικα είναι τα Ελληνικά;Από πού προέρχεται;
Λοιπόν γράφω για να μην τα ξεχάσω όλα:
Καλά σε μένα δεν απευθύνεσαι πια καθόλου?
Τόσο πια?
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω? αααααααααααααααααααααααα
Πωλινάκι τρελαίνομαι για κυπριακά (γενικά για ντοπιολαλιές).
Και όσο δεν καταλαβαίνω τι μου λένε τόσο πιο πολύ!!
Μπορώ να ερωτευτώ άνθρωπο έτσι...
Τον πρώτο μου άντρα τον ερωτεύτηκα γιατί ήταν Κρητικός (και έλεγε τις μαντινάδες του με τα τσι και τα τσα!!) και τον δεύτερο γιατί είναι Θεσσαλονικιός και λέει λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ και γεμίζει το στόμα του. Τον έβαζα να μου λέει : "χωλ, μπωλ, κασκώλ" και τρελαινόμουνα!!!
Ναταλία τι θα γίνει με την περίπτωσή μας για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας τώρα??? Παράγινε ή μου φαίνεται???
Για σύνελθε και συ με τα μανίκια μην τα πάρω και μαζί σου τώρα με αυτά που γράφεις!! Ντροπή!!Quote:
Originally posted by alalumaki
αν είναι έτσι να χτυπήσω ένα μανικάκι που πολύ το φλερτάρω τελευταία ????????? Καθώς φως απ? αλλού δεν βλέπω !!!!!
Μην με συγχίζεις αρκετά μου έχει κάνει η φίλη σου!!