Λίλα έτσι λένε, ότι είναι γκέη, δεν έχω ιδέα όμως αν αληθεύει γιατί δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο!
Printable View
Λίλα έτσι λένε, ότι είναι γκέη, δεν έχω ιδέα όμως αν αληθεύει γιατί δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο!
γεια σου όμορφο Ελενάκι!
Ελεύθερα καλέ τα αφήνουμε να αλωνίζουνε!
:lol: :lol: :lol: Φτου κακά;;; Πολύ σκατό έχει πέσει σήμερα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
ʼστα αυτά Τζίνα μου δεν είναι για σένα καρδούλα μου! Εδώ παλεύεις να κρατήσεις χαρακτήρα και θα δεις και τέτοια ντοκυμαντέρ; Φτου κακά! Μακριά! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είδα στο you tube το τρέϊλερ αυτού του ντοκιμαντέρ και μ'έπιασε η ψυχή μου, άσε προτιμώ τον Μπομπ τον σφουγγαράκη! :lol:
εγώ ψηφίζω αυτό για την κατηγορία ΣΚΑΤΑ: http://youtu.be/BYpcpeZUqak
Πολύ θα ήθελα να είχα μια καθηγήτρια σαν τη Μακ!!!!!!
Μπα δεν την κόβω να κυνηγάει τα μαθητούδια!!!
Καλέ ποια παντρεύεται?
Μακ μου να περάσεις όμορφα!!! Μόνο όταν γυρίσεις και σε ρωτήσουμε πως τα πέρασες και τι έφαγες να μην μας απαντήσεις : ΣΚΑΤΑ!
:lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Καλώς ήρθες κι ας μην μιλάμε για φαγητό! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μακ μου να περάσεις όμορφα!!! Μόνο όταν γυρίσεις και σε ρωτήσουμε πως τα πέρασες και τι έφαγες να μην μας απαντήσεις : ΣΚΑΤΑ!
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
σκατοκουβεντα ανοιξαμε βραδιατικα.καλως την ελενα.
βρε κοριτσια τη ζεστη εβαλε αποτομα????
ναι ναι το είδα και μου άρεσε χιχιχιχι, ήταν ωραία μωρέ αυτή η σειρά :DQuote:
Έλενα αν κάτσεις λίγο ακόμα στη σκατοπαρέα μας θα σου κοπεί και η όρεξη και δεν θα φας πολύ για βράδυ! :lol: :lol:
Quote:
Μιλάτε για σκατά, πως να το εκλάβω αυτό? :lol:
Σήμερα έκανα διάφορες σκατοδουλειές και σκατοκουράστηκα και τώρα σκατοπονάει λίγο το πόδι μου και λέω να σκατοξαπλώσω σε λίγο! :lol: :lol: :lol:
ʼστα Λίλα χθες που πήγαμε στην εξοχή φάγαμε τόσο ήλιο και ζέστη που μετά ήμασταν σαν τα κοτόπουλα! :lol:
Σήμερα φόρεσα εντελώς καλοκαιρινά ρούχα και πέδιλα. Δεν παίζεται έχουμε 30άρια δύο μέρες τώρα! Και όχι τίποτα άλλο είμαστε και συνηθισμένοι από τα κρύα και ακόμη δεν έχουμε συνηθίσει στην άνοδο, μας ήρθε πολύ απότομο! Αφού εγώ από συνήθεια χθες πήρα και μπουφανάκι μαζί μου :dork:
Πολύ ζέστη έβαλε κ έχω τα νεύρα μου, γιατί θα πρέπει να βγάζω τα ρούχα μου :grind:
καλέ πείτε μου ποια παντρέυται που δεν προλαβαίνω να διαβάσω?
Ως αναβάθμιση ίσως;;; :lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Μιλάτε για σκατά, πως να το εκλάβω αυτό? :lol:
το koritsaki καλέ!Quote:
Originally posted by break
Πολύ ζέστη έβαλε κ έχω τα νεύρα μου, γιατί θα πρέπει να βγάζω τα ρούχα μου :grind:
καλέ πείτε μου ποια παντρέυται που δεν προλαβαίνω να διαβάσω?
Νομίζω πως τώρα το παράχεσες ... :lol::lol::lol::lol:Quote:
Σήμερα έκανα διάφορες σκατοδουλειές και σκατοκουράστηκα και τώρα σκατοπονάει λίγο το πόδι μου και λέω να σκατοξαπλώσω σε λίγο! :lol: :lol: :lol:
Εγώ έφαγα τόσο κρύο τον χειμώνα που τώρα μου φαίνεται πολύ περίεργο που έχω την μπαλκονόπορτα όλη μέρα ανοιχτή και φοράω και κοντομάνικο χωρίς να κρυώνω. Έχω την αίσθηση ότι έχω πολλά χρόνια να ζήσω καλοκαίρι και σαν να ξέχασα πως είναι!!
:lol: :lol: :lol: Είδες που όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα σκατά; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Νομίζω πως τώρα το παράχεσες ... :lol::lol::lol::lol:Quote:
Περυσι ολο το καλοκαιρι την εβγαλα με κουβερτα και κρυαδες.μετα τν εγχειρηση ειχα για 2 μηνες 35 και κατι θερμοκρασια και τουρτουριζα.
σας καληνυχτώ, ήρθε η ώρα να φτιάξω δέρμα για αύριο που πρέπει να είμαι φρέσκια φρέσκια για τα φλας των φωτογράφων!Θα στενάξει το Παλαμίδι και το Μπούρτζι!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καληνυχτα Μακ.καλα να περασεις αυριο!!!!!!
tonaki, τι κάνεις βρε? εισαι καλά?
Για μαζευτείτε λίγο,σα δε ντρέπεστε,που μου το κάνατε εδώ μέσα Historia De Un skato!
Eκτός αν μου διαφεύγει ο συμβολισμός του πράγματος και αυτό θέλετε να πείτε πως είναι ο έρωτας...
:lol: :lol: :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Μην ξεχάσεις να πάρεις τα αυτόγραφά σου μαζί! :lol:Quote:
Originally posted by Mak
σας καληνυχτώ, ήρθε η ώρα να φτιάξω δέρμα για αύριο που πρέπει να είμαι φρέσκια φρέσκια για τα φλας των φωτογράφων!Θα στενάξει το Παλαμίδι και το Μπούρτζι!
Καληνύχτα γλυκιά μας Μακ! Βλέπω έχεις άγριες διαθέσεις για αύριο! Να περάσεις τέλεια κοκόνα μου και να μας έρθεις πίσω χαμογελαστή και κεφάτη! Φιλιάαα μάτσα μούτσα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα :lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Για μαζευτείτε λίγο,σα δε ντρέπεστε,που μου το κάνατε εδώ μέσα Historia De Un skato!
Eκτός αν μου διαφεύγει ο συμβολισμός του πράγματος και αυτό θέλετε να πείτε πως είναι ο έρωτας...
Βρε καλώς την Τον μας! Καλέ μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Όλα καλά;
:lol: :lol: :lol: ...είπε η καθηγήτρια του "πως να διαβάζετε ανάμεσα στις σειρές και πίσω από τις λέξεις"! :lol:Quote:
--->http://www.youtube.com/watch?v=YewYya6TzQMQuote:
:lol: :lol: :lol: ...είπε η καθηγήτρια του "πως να διαβάζετε ανάμεσα στις σειρές και πίσω από τις λέξεις"! :lol:Quote:
Ναταλία μου αν ξεκινήσω να γράφω την ιστορία αγάπης μας θα φτάσουμε στην 1000στη σελίδα λίγο πιο γρήγορα :lol:
Mωρέ δεν έχω βρει το κουράγιο να γράψω ιστορία τόσων χρόνων.... από το 2000 κρατάει αυτή η κολόνια :rolleyes:
Δεν βαριομαστε να διαβαζουμε ελλη μην ανησυχεις.
Μωρέ εσείς μπορεί να μην βαρεθείτε αλλά εγώ θα πάθω αγκύλωση μέχρι να σας εξιστορήσω το LoveStory :lol:
Eli να κάνουμε βάρδιες, όταν κουράζεσαι να μου υπαγορεύεις και να συνεχίζω το γράψιμο εγώ! :lol: :lol:
Είναι και πικάντικο το Lovestory μου, γιατί ξεκίνησε ένα Δεκαπενταύγουστο στην Μύκονο :lol:
Μετά Τζίνα μου σε βλέπω να σε καίνε τα χεράκια σου για μία βδομάδα :lol:
Αααα εχει η υποθεση και μυκονο και διακοπες και θα στα βγαλουμε με το τσιγκελι?????